گوناگون

وزیر آموزش و پرورش: دیگر کلاس مجازی نداریم فقط حضوری!

وزیر آموزش و پرورش: دیگر کلاس مجازی نداریم فقط حضوری!

به گزارش پارسینه به نقل از تسنیم، علیرضا کاظمی‌ وزیر آموزش‌وپرورش‌ در حاشیه آیین بهره‌برداری از نخستین استخر دانش‌آموزی زنجان که در دومین روز از هفته دولت برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حوزه زیرساخت‌های آموزشی، بیش از 110 پروژه در دستور کار ساخت قرار گرفته و تعداد قابل‌توجهی از این پروژه‌ها تاکنون به بهره‌برداری رسیده است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به افتتاح بیش از 6 هزار مترمربع فضای آموزشی و ورزشی در زنجان‌ تصریح کرد: اگرچه در حوزه فضاهای ورزشی پروژه‌های متعددی از قبیل سالن‌ها و استخرهای دانش‌آموزی در کشور افتتاح شده است، اما مجموعه ورزشی کاملی که امروز در زنجان شاهد بهره‌برداری از آن هستیم، در سطح کشور کم‌نظیر است و دستورات لازم برای تکمیل و توسعه آن صادر شده است.

کاظمی این اقدامات را از موفقیت‌های دولت چهاردهم دانست و افزود: بخش مهمی از این دستاوردها حاصل تلاش مجدانه مدیران و همکاران آموزش‌وپرورش در استان‌هاست که باید از زحمات آنان تشکر و قدردانی کرد.

وی تأکید کرد: معلم و ارتقای کیفیت آموزشی هدف نهایی همه این اقدامات است؛ تمام اتفاقاتی که در حوزه توسعه فضا و تجهیزات آموزشی رقم می‌خورد، باید در نهایت به ارتقای کیفیت آموزش و تربیت منجر شود.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به ابعاد معنوی فعالیت‌های تربیتی بیان کرد: امیدواریم با استفاده از فضای تربیتی جدیدی که در کشور شکل‌گرفته، بتوانیم نسبت خودمان را با بعثت پیامبر (ص) روشن‌تر کنیم و کمک کنیم چراغ و پرچم این نهضت برافروخته و برافراشته باقی بماند.

کاظمی با هشدار نسبت به تهاجم فرهنگی گفت: دشمن هویت ملی و دینی فرزندان ما را هدف قرار داده است؛ لذا باید تعلق، عشق و هویت ملی و دینی دانش‌آموزان را بیش از گذشته تقویت کنیم.

وی با تأکید بر آمادگی برای سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: ما آمادگی کامل داریم و مدارس برای آغاز سال تحصیلی آماده هستند و کلاس‌ها نیز به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار