گوناگون

شهردار این شهر بازداشت شد

شهردار این شهر بازداشت شد

شهردار یکی از شهرهای استان مازندران به اتهام ارتشا دستگیر شد.

به گزارش پارسینه به نقل از رسانه قوه قضاییه، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: شهردار یکی از شهرهای مرکزی و بزرگ استان به اتهام ارتشا دستگیر شد.

علی اکبر عالیشاه دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران گفت: شهردار یکی از شهرهای مرکزی و بزرگ استان به اتهام ارتشا دستگیر شد.

عالیشاه با اشاره به اهمیت مبارزه با فساد، گفت: دستگاه قضایی در مبارزه با فساد، قاطع و مصمم است و در این خصوص با کسی مماشات نمی‌کند.

دادستان مرکز استان مازندران خاطرنشان کرد: تحقیقات قضایی در خصوص این پرونده ادامه دارد و دستگاه قضایی بدون اغماض رسیدگی به پرونده را دنبال و هر فردی در این شبکه مجرمانه مداخله داشته باشد، مورد برخورد قانونی قرار خواهد گرفت.

عالیشاه یادآور شد: چهار کارمند و یک پیمانکار نیز در رابطه با همین پرونده، در گذشته دستگیر شده بودند.

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار