عالی ترین نشان بر سینه ژنرال سلیمانی

پارسینه: حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی معظم کل قوا به سرلشکر پاسدار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان «ذوالفقار» اهدا کردند.
به گزارش پارسینه ، پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب در پیامی نوشت: سردار سرلشکر پاسدار حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیتالله العظمی خامنهای به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.

از سوی دیگر حجت الاسلام علی شیرازی نماینده، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه اهدای نشان «ذوالفقار» از دست فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیتالله خامنهای را به سردار قاسم سلیمانی تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:
«برادر عزیز و گرامی سردار سرلشگر پاسدار حاج قاسم سلیمانی
دریافت نشان ذوالفقار، بالاترین مدال افتخار جمهوری اسلامی ایران از دست فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنهای عزیز را به جنابعالی، ملت شریف ایران، فرماندهان و پرسنل نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت و به تمامی دوستداران سردار تبریک و تهنیت عرض میکنم و به علت رضایت مولا و مقتدایمان از جناب عالی و خدمات صادقانه و خالصانه تان بر خود میبالم و از خداوند عزیز و مهربان عزت بیش از پیش شما را خواهانم. موفق و پیروز و سربلند باشید.
نمایندگی، ولی فقیه در نیروی قدس سپاه
برادرتان: علی شیرازی»
تعهد ، مسئولیت پذیری ،وطن پرستی و از همه مهمتر مردمداری راز ماندگاری نخبه گان و بزرگان ایران زمین است و سردار سلیمانی هم از این قاعده مستثنی نیست . ضمن عرض تبریک و شادباش ،آرزوی سلامتی و توفیق از ایشان می خواهیم :
۱: همانطور که به عنوان فرمانده و مشاور در جنگ با داعش هم از سرزمینمان و هم از مردم ،عراق و سوریه دفاع کرد ،به عنوان سفیر صلح امنیت و آرامش را به مردم منطقه خاورمیانه بر گرداند . مردم منطقه خاورمیانه فارغ از مذهب و قومیت حقشان آرامش است .
۲: واسطه و میانجگیری برای پایان دادن به بعضی تنشهای داخلی احزاب سیاسی ،اینکه طبق فرموده رهبرمان «ایران متعلق به ایرانیان است »
۳: بخشش و گذشت بزرگانی مثل آقای محمد خاتمی ، کسی که تمام تلاشش برای آرامش سرزمینش است . گذشت و منافع ملی است مهترین عامل برای رساندن ایرانمان به آرامش و پیشرفت است .
۴: چهل سال از عمر انقلابمان می گذرد و چهل سال که مردم نجیب ایران زمین تحریم را تجربه می کنند از جنگ هشت ساله ،انواع بحرانها را به امید رسیدن به فردای بهتر پشت سر گذشتند . با سرزمینی به این ثروت و منابع عظیم حق مردمان ایران زمین آرامش و امنیت اقتصادی و اجتماعی است .
۵: ایمان داریم که خارج از محدوده این سرزمین دلسوزی نیست ( منظورم ایرانیان نخبه خارج از کشور نیست ) کسانی که دم از حقوق ملت ایران می زنند چه سلطنت طلب ،چه ترامپ ،منافقین ،نفوذیهای داخلی ..... برای غارت این سرزمین است با برنامه ریزی اقتصادی ،با تاکتیک و تدبیر کشور داری آرامش و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی که مقام معظم در آستانه چهل سالگی انقلابمان ، به صورت مدون عنوان کردند ،به مردم ایران زمین هدیه کنند . حقمان پیشرفت و آرامش است .