اسکرین‌شات گرفتن در واتس‌اپ غیرممکن می‌شود

پارسینه: فهرست مخاطبانی که می‌توانند وضعیت آنلاین کاربر را مشاهده کنند محدودیت ندارد و کاربران هر زمانی که بخواهند می‌توانند مخاطبان مورد نظر را از این فهرست حذف یا به آن اضافه کنند. این شرکت اعلام کرده که این به‌روزرسانی، در نسخه‌های رومیزی و موبایل این اپلیکیشن عرضه خواهد شد.
۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۳
۰

واتس‌اپ قرار است تغییرات حریم خصوصی در این پیام رسان معرفی کند که هدف آن فراهم کردن لایه‌های حفاظتی بیشتر در ارتباطات خصوصی کاربران است.

به گزارش ایسنا، واتس‌اپ گزینه‌ای را برای کاربران به منظور استفاده از این پیام رسان بدون این که آنلاین بودن آنها معلوم شود را به نام "کنترل حضور آنلاین" معرفی خواهد کرد. این قابلیت که ماه جاری برای همه کاربران عرضه خواهد شد، به آنها اجازه می‌دهد مخاطبانی که می‌توانند وضعیت آنلاین آنها را مشاهده کنند را مشخص کرده و خود را از دید سایرین پنهان کنند.

فهرست مخاطبانی که می‌توانند وضعیت آنلاین کاربر را مشاهده کنند محدودیت ندارد و کاربران هر زمانی که بخواهند می‌توانند مخاطبان مورد نظر را از این فهرست حذف یا به آن اضافه کنند. این شرکت اعلام کرده که این به‌روزرسانی، در نسخه‌های رومیزی و موبایل این اپلیکیشن عرضه خواهد شد.

واتس‌اپ همچنین به کاربران اجازه می‌دهد پس از دو روز و ۱۲ ساعت (یا در کل پس از گذشت ۶۰ ساعت) پیامشان را حذف کنند و به این ترتیب پیامی را که ناخواسته ارسال کرده‌اند را حتی پس از گذشت مدت نسبتا طولانی بتوانند حذف کنند. پیش از این، محدودیت زمانی، یک ساعت و ۸ دقیقه و ۱۶ ثانیه بود.

آخرین تغییر واتس‌اپ هم این است که کاربران می‌توانند گروه‌ها را بدون این که اعلان گروهی ارسال شود، ترک کنند. اداره کنندگان گروه همچنان از خروج آنها مطلع می‌شوند اما در کل این تغییر، خروج از گروه‌ها را راحت‌تر می‌کند.

بر اساس گزارش وب سایت تک کرانچ، واتس‌اپ به مرور زمان امکانات مختلفی را عرضه کرده است. پاییز گذشته واتس‌اپ نقطه ضعف احتمالی در این سرویس پیام رسان رمزنگاری شده را رفع کرد و رمزنگاری نقطه به نقطه را به نسخه پشتیبان پیامها که به صورت ابری ذخیره می‌شود، افزود.

 
 
ارسال نظر
نمای روز
حواشی پلاس
آخرین اخبار
به پرداخت ملت
سداد2