پارسینه: زرافه جانور پستانداری است که در ایران جزء گونه‌های منقرض شده به حساب می‌آید و تنها می‌توان این گونه را در باغ وحش‌ها مشاهده کرد.
۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۶
۱
زرافه جانور پستانداری که حدود ۷ میلیون سال پیش وارد آفریقا شدند و بعد به جا‌های دیگر راه یافتند؛ مهاجرت زرافه‌ها و تغییرات آب و هوایی باعث انقراض این گونه در کشور‌های آسیایی شده است و امروزه فقط در آفریقا یافت می‌شوند.

زرافه‌های امروزی قد بلند‌ترین علفخواران جهان نامیده شده اند، آن‌ها معمولا دارای گردن‌های بلند هستند تا بتوانند از شاخه و برگ‌های درختان تغذیه کنند. زرافه نر تکامل یافته معمولا قدش به ۶.۵ متر و بلند‌تر از ماده است و وزن آن ۱۶۰۰ کیلوگرم و وزن ماده آن به ۸۳۰ کیلومتر می‌رسد؛ هر مهره گردن زرافه ۲۸ سانتی متر است و در مجموع گردن زرافه حدود ۴ متر ارتفاع دارد.

زرافه‌ها معمولاً ساکن دشت‌ها، مراتع و جنگل‌های بازاند. محل زندگی کنونی آن‌ها آفریقاست، آن‌ها جانوران گیاهخورانی هستند می‌توانند سه روز بدن آب دوام بیاورند. زندگی زرافه‌ها در طول زمان زندگی شان در حال تغییر است، آن‌ها پیوند اجتماعی قوی دارند و معمولا به صورت گروهی زندگی می‌کنند، زرافه‌های جوان می‌توانند ساعت‌ها راه بروند.

باردار شدن زرافه حدودا ۴۰۰ روز طول می‌کشد و در موارد نادر دو قلو به دنیا می‌آورند، تمام آموزش‌های لازم را فرزند را مادر به او یاد می‌دهد در ابتدای مراحل زندگی اش او رشد چشمگیری خواهد داشت، مادران به فرزندان خود آب خوردن، شکار کردن را آموزش می‌دهند.

جالب است بدانید که زرافه نر از گردن خود به عنوان سلاح در مبارزه استفاده می‌کند، این رفتار در مبارزه‌های با شدت پایین و بالا رخ می‌دهد. در مبارزات با شدت کم، مبارزان سرهایشان را به هم مالش می‌دهند. معمولاً نر در این مبارزات پیروز می‌شوند. در مبارزات با شدت بالا، مبارزان پا‌های جلویی خود را به هم می‌زنند و گردن‌های خود را به استخوان‌بندی حریف می‌کوبند.
بهترین خرید
نظرات
ناشناس
یکی بود که زدن سلاخیش کردن
ارسال نظر
بهترین خرید
نمای روز
بهترین خرید
بهترین خرید
بهترین خرید
بهترین خرید
بهترین خرید
آخرین اخبار
بهترین خرید
بهترین خرید