پیشنهاد پارسینه
پیامرسان واتساپ برای جلوگیری از اضافه شدن ناخواسته کاربر به چت‌های گروهی، قابلیت جدیدی را معرفی کرده که کاربر می‌تواند به کمک آن افرادی که اجازه افزودن وی به گروه‌ها را دارند، انتخاب کند.
۱۶ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۴
۰
واتساپ با انتشار پستی در وبلاگ خود کاربران را از تنظیمات جدید حریم شخصی اپلیکیشن خود آگاه کرد. تا پیش از به روز رسانی جدید، هر فردی با داشتن شماره تماس می‌توانست کاربر را به گروه‌ها اضافه کند؛ اما در آپدیت جدید کاربران می‌توانند مجوز اضافه شدن به گروه‌ها را به مخاطبین دلخواه بدهند.

برای مشاهده تنظیمات جدید حریم شخصی در اپلیکیشن واتساپ، از صفحه Settings مسیر Account > Privacy > Groups را دنبال کنید. در صفحه Groups و زیر عبارت «Who can add me to groups» گزینه‌های «همه»، «مخاطبین» و گزینه جدید «برخی از مخاطبین» به چشم می‌خورند. با انتخاب گزینه «برخی از مخاطبین»، می‌توانید افرادی که اجازه اضافه کردن شما به چت‌های گروهی را دارند انتخاب کنید.

تا پیش از به روز رسانی جدید به جای گزینه «برخی از مخاطبین»، گزینه «هیچ کس» وجود داشت که به هیچ کدام از مخاطبین اجازه اضافه کردن کاربر به گروه‌ها را نمی‌داد. مدیران این پیامرسان پس از دریافت بازخورد‌ها تصمیم گرفتند گزینه «برخی از مخاطبین» را جایگزین گزینه «هیچ کس» کنند.

البته آن دسته از مخاطبانی که مجوز اضافه کردن کاربران به گروه‌ها را ندارند، همچنان می‌توانند دعوتنامه خصوصی به آن‌ها بفرستند. مخاطبان پس از دریافت دعوتنامه سه روز فرصت دارند تا آن را رد یا قبول کنند.

به گفته واتساپ آپدیت جدید از امروز منتشر شده و برخی از کاربران آنرا دریافت کرده اند. تا چند روز آینده نیز به روز رسانی برای کاربران سراسر دنیا قابل دانلود خواهد بود.
50
پــنــجــره
ارسال نظر
50
نمای روز
50
50
50
50
50
آخرین اخبار
50
سداد
شفا دارو