پیشنهاد پارسینه
این پسورد فقط و فقط هنگام نصب مجدد از شما سؤال خواهد شد نه هربار که برنامه را اجرا میکنید. درصورتیکه پسورد خود را فراموش کنید و مرحله دوم اهراز هویت را نتوانید انجام دهید، چون صاحب سیم کارت هستید بازهم قادر به نصب تلگرام خواهید بود ولی کلیه چت‌های سابقتان را از دست می‌دهید.
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۸
۴
 تأیید دومرحله‌ای

در تلگرام وارد قسمت تنظیمات شوید سپس در قسمت "حریم خصوصی و امنیت" (Privacy and Security) گزینه "تأیید دومرحله‌ای" (Two-Step Verification) را انتخاب نمایید و پسورد دلخواهتان را دوبار وارد نمایید تا فعال شود. توجه: دادن ایمیل در مرحله بعد اجباری نیست.

بدین صورت پین کد ارسالی در پیامک، مرحله اول و این پسورد مرحله دوم احراز هویت شما برای نصب‌های آینده خواهد بود. یعنی چنانچه فردی تلاش کند تلگرام را با شماره موبایل شما نصب کند تا به چت‌های شما دسترسی پیدا کند، اگر فرضاً دسترسی فیزیکی به گوشی شما داشته باشد یا به کمک اپراتور به پیامک شما و کد فعالسازی ارسالی از جانب تلگرام دسترسی داشته باشد و مرحله اول را عبور کند، بدون داشتن این پسورد که مرحله دوم است نمی‌تواند مراحل نصب را کامل کند. لذا شما از هک شدن از جانب هکرها یا شیطنت اطرافیانتان مصون خواهید ماند.

این پسورد فقط و فقط هنگام نصب مجدد از شما سؤال خواهد شد نه هربار که برنامه را اجرا میکنید. درصورتیکه پسورد خود را فراموش کنید و مرحله دوم اهراز هویت را نتوانید انجام دهید، چون صاحب سیم کارت هستید بازهم قادر به نصب تلگرام خواهید بود ولی کلیه چت‌های سابقتان را از دست می‌دهید.

نحوه بیرون انداختن هکر
در همان قسمت "حریم خصوصی و امنیت"، گزینه "ارتباطات فعال" (Active Sessions)، کلیه تلگرام‌های فعال با شماره شما را نمایش میدهد. بطور مثال اگر شما هم روی گوشی و هم روی کامپیوترتان تلگرام را نصب کرده باشید، در این قسمت به شما دو مورد را به همراه آیپی‌های مربوطه نمایش میدهد. و شما قادر خواهید بود هر ارتباط مشکوک را قطع (terminate) نمایید.

درصورتیکه بیش از یک ارتباط (session) به شما نمایش میدهد و آنها برایتان ناشناس هستند با کلیک بر روی گزینه "قطع کردن سایر ارتباطات" (Terminate All Other Sessions) همه آنها را قطع نمایید. و حتماً "تأیید دومرحله‌ای" که پیشتر توضیح داده شد را فعال نمایید.

چت محرمانه و رمز شده
"چت محرمانه" (Secret Chat) که از قابلیت‌های محبوب تلگرام است، از امن‌ترین چت‌هاست و فقط روی گوشی شما و فردی که با وی چت میکنید خواهد بود و هیچ ردی روی سرور تلگرام باقی نخواهد گذاشت. گزینه "انهدام اتوماتیک" (Self-Destruct) در این نوع چت، پیام‌های رد و بدل شده را در زمانی که معین میکنید اتوماتیک از روی هردو گوشی پاک خواهد کرد.
پــنــجــره
نظرات
نفس
سلام میشه بگید برای کامپیوتر چیکار کنیم
zahra
manam hamin mosh kel daram
مصطفی
سلام تلگرامو با ی شماره دیگه چطوری نصب کنم
حسن
کار خوبی
ارسال نظر
نمای روز
آخرین اخبار
سداد
شفا دارو