گوناگون

هشدار به رئیسان «جمهور و مجلس» درباره عبور مردم از مرز فلاکت

هشدار به رئیسان «جمهور و مجلس» درباره عبور مردم از مرز فلاکت

پارسینه: در حالیکه در آستانه عبور از ماه های پایانی شروع به کار دولت رئیسی در اولین سال هستیم، اما بر خلاف انتظارها و شعارهای داده شده در انتخابات دوره سیزدهم، نه تنها وضعیت اقتصادی مردم بهبود نیافته، بلکه مشاهدات میدانی تنها در پایتخت نشان دهنده وضعیت فلاکت بار اقتصادی مردم، رشد تورم و قیمتها در سایه استیصال مسئولان هستیم.

تحریریه پارسینه - علی علیزاده| با آغاز به کار دولت سیزدهم و هم تراز شدن سیاستهای دولت و مجلس و یکدست شدن ذائقه حاکمیتی این امید در دل مردم زنده شد که شرایط و وضعیت اقتصادی نه به شکل معجزه آسا اما در گذر زمان به وضعیت پایدار تری خواهد رسید.

هر رئیس دولت تازه کاری، پس از به قدرت رسیدن عملاً با ابعاد مشکلات و ویرانی هایی مواجه می شود که تخمین آن را هم قبلاً نزده بود، لذا برای فرار از ادعاهای امیدبخش که قبلاً در خلال مبارزات انتخاباتی سر داده بود به فکر چاره می افتد.

طبیعتاً یکی از دفاعیات دولت تازه کار از عملکردش، تشریح ویرانی های بجا مانده از دولت قبل است و متعاقب آن دعوت مردم به صبر و شکیبایی برای سامان بخشیدن تدریجی به اوضاع فعلی.

اگر مباحث مطروحه در این چند جمله به عنوان هم پیاله شدن با دشمن برای کاشتن بذر نا امیدی در دل مردم قلمداد نشود، باید گفت آن چیزی که عموم مردم در طول حداقل ۲۵۰ روز گذشته از شروع به کار دولت ابراهیم رئیسی مشاهده می‌کنند چیزی جز ادامه وخامت اوضاع اقتصادی نیست.

رئیس جمهور که در مبارزات انتخاباتی وعده های امید بخشی برای حل بحرانهای موجود و عبور از موانع متعدد برای توسعه یافتگی سر می داد، پس از کسب کرسی ریاست دولت با استفاده هوشمندانه از سایر کاندیداهای ریاست جمهوری در پستهای مختلف که هر یک به انحاء مختلف ادعای دلسوزی و حل مشکلات مردم را سر می دادند، تلاشش را برای کسب رضایت مردم آغاز و با استارت سفرهای استانی سعی کرد از نزدیک با توده مردم از جمله کارگران، کشاورزان، صنعتگران و ... ارتباط نزدیک بر قرار کند.

البته رئیسی در دفاع از عملکرد خود و تیم همراهش در ماه های نخستین آغاز بکار دولت سیزدهم سخنانی مطرح کرده که برخی بدون راستی آزمایی قابل مشاهده است و از سویی دیگر شواهد واضحی در تأیید نقص عملکرد و عدم کارایی تیم دولت سیزدهم قابل رویت است که اصلاً نیازی به راستی آزمایی ندارد.

از جمله موارد ناکامی دولت می توان به عدم تحقق افزایش رفاه مردم، کنترل قیمتها، بهبود شرایط اقتصادی، مدیریت تنشها در عرصه بین الملل با ابزار دیپلماسی و.... اشاره کرد که پر واضح است رخداد معنا داری در مسیر بهبود زندگی مردم حاصل نشده و در نتیجه وضعیت معیشت و آرامش ملت همچون سالهای اخیر در شرایط وخیمی به سر می برد.

بدون اطاله کلام و جراحی و عارضه یابی پیکر دولت سیزدهم که نه تخصص خود می دانیم و نه قصد ورود بیش از این به کارنامه عملکرد مسئولان محترم داریم، همین بس که طغیان قیمتها، شرایط ناپایدار تورم و .... به قدری سختی ها را بر مردم افزایش داده که اگر کارهای خوبی هم انجام شده، برای ملت و یا دست کم عموم مردم قابل لمس نیست.

از سوی دیگر عملکرد وکلای ملت برای بهبود شرایط معیشت مردم هم اصلاً واضح و روشن نیست. معلوم نیست دقیقاً خروجی مجلس انقلابی برای ملت مومن و صبور ایران زمین در حال حاضر چیست؟

فقط کافیست سری به شهرهای کوچک و بزرگ کشور بزنید و از نزدیک با مردم درباره شرایط مختلف اقتصادی، ورزشی، بهداشتی، فرهنگی و... پرسش کنید. از نحوه عملکرد و کارنامه نمایندگانشان در مجلس که قرار بود از طرف آنها برای احقاق حقوق مردم شهر و دیارشان سینه ستبر کنند، سئوال کنید.

پس کجاست آن کمپین ها، همایش ها، نشستها و دور همی های نمایندگان برای کسب رأی؟

کجا هستند کسانی که از نام رهبر و شهدا وام گرفتند و بر کرسی قدرت نشستند؟

کجا هستند کسانی که سفره های رنگی برای رعایا انداختند و از آنها رأی گدایی کردند؟

مسئولان و سیاستمداران و صاحبان قدرت نتیجه و ثمره توازن سیاستها، اندیشه ها، هم ترازی جناحی بین قوای مقننه و مجریه را برای تفهیم مردم تشریح کنند، شاید که عادلانه تر درباره ادعای بی خوابی ها و سختی کشیدن مسئولان قضاوت کنیم.

اصلاً گور پدر دولتهای قبلی تا رسانه های معاند و لجن پراکن که به مردم و نظام خیانت کردند، اما این حجم دشواری و ریاضت واقعاً شایسته مردم ایران است؟

کجا هستند کسانی که ادعا می کردند ارزش پول ملی را به قبل باز می گردانند؟ شما که الان در قدرت و صاحب اختیار هستید! رئیس جمهور با نگاه به ادعاهای شما در سالهای اخیر قصد دارد از توان شما برای بهبود زندگی مردم بهره ببرد! چرا مردم وضعیت قابل ملاحظه ای در بهبود شرایط اقتصادی احساس نمی کنند؟

آقای رئیسی و قالیباف و سایر همکاران ذیربط و ذیصلاح مرتبط لطفاً به این پرسشها جواب دهید:

اطلاعات درست و دقیقی درباره فروپاشی خانواده، فرزندان طلاق، علت و عوارض این پدیده سهمگین در جامعه ملتهب ایران در دست دارید؟

می دانید وضعیت بهداشت روان در میان توده مردم در چه شرایطی است؟

از کارنامه عملکرد بیمه ها اطلاع دارید؟ می دانید میزان نارضایتی مردم از عملکرد بیمه ها به چه میزان معنا داری رشد کرده است؟

از بیش فعالی «هیولای درمان نشده ای» بنام «قیمت» مواد غذایی و کالاهای اساسی خبر دارید؟

از کم فروشی اپراتورهای تلفن همراه اطلاعی دارید و می دانید چگونه تعرفه های خود را وضع و از مردم کسب درآمد می کنند؟

آیا شرایط بحرانی کیفیت بد و بهای لجام گسیخته اینترنت در کشور را لمس کرده اید؟

چهره سرکرده های مافیا و پدرخوانده های خون آشام صنعت خودرو را دیده اید؟ از شرایط نا متعادل و خفت بار خودروسازان و تأمین کنندگان قطعه تا بازار سیاه ماشین به شما اطلاعاتی داده اند؟

با اجاره نشینها و مردمی که توان پرداخت و اجاره خانه ندارند ملاقات کرده اید؟

از حال و روز هزینه های سرسام آور ازدواج تا فرزند آوری، پرورش و آموزش کودکان مطلعید؟

می دانید نرخ بیکاری به چه میزان است و چند میلیون نفر برای تأمین هزینه های زندگی چند شغل دارند؟

وقت دارید نگاهی به فیش حقوقهای نجومی، پاداش و ... مدیران سازمانها و نهادهای دولتی بیاندازید و محاسبه کرده اید این میزان دریافتی برای چه خدمتی به مردم در نظر گرفته شده است؟

از حال و روز زمین و آپارتمان خواران اطلاعی در دست دارید؟

با همکاران فرهنگی و مخصوصاً آموزش و پرورش در تماسید و آمار دقیقی از وضعیت افسردگی کودکان و نوجوانان و یا خدای ناکرده میزان خود کشی ها در سنین مختلف به شما اطلاعات دقیقی ارائه داده اند؟

از وضعیت بیمارستانها، تأمین دارو، بهداشت و درمان و حال و روز تأمین اجتماعی و نحوه تکریم ارباب رجوع سئوالی می پرسید؟

از انجام عادلانه انتصابات و برقراری شعار شایسته سالاری پرس و جو کرده اید؟

اگر در سازمانها، شهرداری ها و سایر ارگانها فسادهایی رخ می دهد، قدرت چکشی برای پاک کردن لکه چرک این جرمهای تهوع آور به خرج داده اید؟

وقت کافی برای بررسی وضعیت بحرانی محیط زیست و عبور از خشکسالی و تبعات ویرانگر آن و فرسایش خاک می گذارید؟

برنامه قابل دسترس و عملی برای ایجاد جاذبه برای نخبگان در جهت جلوگیری از فرار مغزها اندیشه اید؟

علی ایحال به عنوان عضوی از جامعه که دیدن وضعیت سخت مردم و اطرافیانمان خواب را از چشمانمان دزدیده نه در جایگاه عنصری که قصد سیاه نمایی داشته و کارهای مطلوب شماها را که انصافاً وظیفه شرعی و عرفی شما هم همین است، نادیده بگیریم این جملات هشدار آمیز را از تریبون رسانه بیان کردیم.

نیک می دانیم خود شما آقایان احتمالاً بیشتر و عمیق تر از ما بر وضعیت مردم و ناهنجاریها و شرایط فلاکت بار اقتصادی، فرهنگی اجتماعی تا بهداشت و درمان و... اشراف دارید چنانچه برای حل مشکلات با موانعی برخورد کرده اید با مردم صادقانه مطرح کنید.

دست کم شهامت خود را بیشتر از روسای دولتهای گذشته از جمله نهم تا یازدهم نشان دهید و حرفی که باید بزنید الان و رو در روی ملت بیان کنید شاید مردم هم به بهترین شکل کمک حال شما باشند، چون غیر از این در بهترین حالت بویی جز استیصالتان به مشام نمی رسد.

لیکن وظیفه دانستیم دوباره تأکید کنیم رسانه در برابر مردم مسئول است و تا جایی که دستانش باز باشد وظیفه می داند صدای ملت را به گوش اصحاب قدرت برساند.

* نوع نگاهی که حضرت علی (ع) به قدرت و مظاهر آن داشت، سبب شد هیچ گونه ملاحظه‌ای در اجرای حق و گرفتن حق مظلوم از ظالم نداشته باشد، بدین منظور، به محض به دست گرفتن قدرت آشکارا اعلام کرد که تمام امتیازات باطل و اموالی که به ناحق در دوره عثمان به افراد داده شده است را باز پس می‌گیرد، و عدالت را بر قرار می‌سازد؛ و البته با علم به این که اتخاذ چنین سیاستی او را با مشکلاتی مواجه می‌کند، دست به این اقدام زد.

سیاست علی (ع) صریح بود و نمی‌خواست کاری را که می‌خواهد بکند در دلش مخفی نگه دارد و بگوید فعلا حرف صریحی نزنم تا این مردم که امروز آمدند با ما بیعت کنند و خیال کنند که این نظم موجود همان طوری که هست حفظ می‌شود، ولی بعد که بر کار سوار شدیم برنامه‌هایی را که می‌خواهیم، اجرا کنیم.
*«پایگاه اطلاع رسانی حوزه»

ارسال نظر

  • رابک

    ...، ریاست جمهوری و مجلس و ..... و مصلحت همه یکدست و انقلابی شدند ، پس چرا اوضاع بدتر شد؟ مشکل ..و کجاست؟؟

  • شیرین صفوی

    کلا گند زدید

  • کی قباد

    نه دولت کاره ای هست و نه مجلس متاسفانه همه قدرت در یه جای دیگه متمرکز شده

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار