گوناگون

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به کانادا

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به کانادا

پارسینه: اگر بخواهیم صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به کانادا را توضیح دهیم، باید گفت که مهاجرت تحصیلی به این صورت خواهد بود که در ابتدا افراد باید از دانشگاه یا مرکز علمیه مورد نظر خود پذیرش تحصیلی اخذ نماید و پس از اخذ پذیرش تحصیلی ویزای تحصیلی کانادا را دریافت نماید.

دانشجویانی که قصد تحصیل در کشور کانادا را دارند، می توانند تحصیلات خود را در دانشگاه ها یا در کالج های کانادا به سرانجام برسانند. اگر بخواهید تفاوت این دو را بدانید و هزینه‌های آن را در نظر داشته باشید و بدانید که برای مهاجرت تحصیلی چه روندی را باید انجام دهید، خواندن این مقاله می تواند شما را راهنمایی کند.

اخذ پذیرش تحصیلی از کانادا

افرادی که تصمیم دارند، تحصیل خود را در دانشگاه ها یا مدارس یا مرکز علمی کانادا به انجام رسانند، باید از مرکز مورد نظر پذیرش تحصیلی اخذ کنند. فرد باید جهت اهداف خود، شرایط مرکز علمی مورد نظر را بررسی نموده و سپس بر اساس داشتن شرایط مد نظر برای مرکز علمی مورد نظر اپلای نماید. دانشگاه یا کالج، شرایط فرد را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورت داشتن شرایط تحصیل در آن مرکز علمی، از وی ثبت نام به عمل خواهد آمد و برای وی نامه پذیرش صادر می شود. معمولا مهاجران برای اخذ پذیرش، باید شهریه تحصیلی خود را برای یک سال اول در ابتدا به طور کامل پرداخت نمایند. داشتن مدرک زبان برای تحصیل در دانشگاه های کشور کانادا ضروری می باشد. مگر اینکه فرد تحصیلات قبلی خود را به زبان انگلیسی یا فرانسه به پایان رسانده باشد. ارائه مدرک تحصیلی قبلی به همراه ریز نمرات و ارائه مدارک هویتی و پاسپورت معتبر ضروری است.

هزینه تحصیل در کانادا

اگر بخواهیم مهاجرت تحصیلی داشته باشیم، باید به برآورد هزینه های مهاجرت بپردازیم. محاسبه هزینه های مهاجرت می تواند به فرد کمک کند که بداند آیا می تواند مهاجرت نماید یا خیر؟ برای مهاجرت تحصیلی به کانادا فرد باید هزینه تحصیل در کانادا را در نظر داشته باشد. هزینه های تحصیلی اعم از هزینه زندگی در شهر و کشور مقصد و شهریه دانشگاه یا کالج مورد نظر خواهد بود. در ادامه این مبحث را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به کانادا

--- هزینه زندگی دانشجویی در کانادا

اگر بخواهیم در مورد هزینه زندگی دانشجویی در کانادا صحبت نماییم، باید بدانیم که هزینه زندگی دانشجویی در این کشور با توجه به شهر محل سکونت می تواند متفاوت باشد. دانشجویانی که به کشور کانادا مهاجرت می نمایند، باید بیمه درمانی داشته باشند. هزینه بیمه درمانی حدود ۲۱۲ دلار خواهد بود. هزینه زندگی یک دانشجو به صورت ماهیانه در کشور کانادا به طور متوسط می توان بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در نظر گرفت. که به صورت سالانه می تواند 12000 تا 40000 دلار باشد. البته باید گفت که این هزینه بدون در نظر گرفتن هزینه مسکن فرد حساب شده است. هزینه مسکن برای یک دانشجو می تواند در شهرهای مختلف متفاوت باشد. افراد می توانند از اقامتگاه های مختلفی برای زندگی خود بهره مند شوند. برای کاهش هزینه فرد می تواند اقامت در خوابگاه انتخاب کند. زندگی با خانواده کانادایی نیز می توان از کم هزینه ترین نوع اقامتگاه ها برای فرد قرار بگیرد.

--- هزینه کالج در کانادا

کالج ها نسبت به دانشگاه‌ها از محیط کوچک تر برخوردارند. همینطور تنوع رشته های در کالج ها نسبت به دانشگاه ها کمتر خواهد بود. با توجه به اینکه تحصیل در کالج ها بسیار مقرون به صرفه تر از تحصیل در دانشگاه است، می‌تواند مقصد مناسب و گزینه مناسبی برای مهاجرت تحصیلی قرار بگیرد. به طور کلی اگر بخواهیم هزینه کالج در کانادا را محاسبه کنیم. در این مورد نیز باید گفت هزینه کالج ها با توجه به رشته و مقطع می تواند متفاوت باشد. به طور کلی میانگین هزینه کالج می‌توانند از 6000 تا 15000 دلار باشد

--- شهریه دانشگاه های کانادا

در کشور کانادا تنوع دانشگاه بسیار زیاد است. دانشجویان می توانند با توجه به رشته مورد نظر دانشگاه مورد هدف خود را انتخاب نمایند. دانشگاه های کانادا از نظر رنکینگ جهانی دارای رتبه های برتر هستند. افراد می‌توانند تحصیل خود را در دانشگاه‌های برتر بگذراند یا در دانشگاه‌های خصوصی و یا در دانشگاه های دولتی تحصیل نماید. تحصیل فرد می تواند به زبان فرانسوی یا تحصیل به زبان انگلیسی باشد. در هر صورت فرد باید شهریه دانشگاه های کانادا را برای مهاجرت خود در نظر داشته باشد. شهریه دانشگاه ها در دانشگاه های مختلف متفاوت است. اما اگر بخواهیم به طور متوسط در نظر بگیریم می‌توان گفت میانگین هزینه دانشگاه ها در کشور کانادا حدود 20 هزار دلار می باشد.

صفر تا صد مهاجرت تحصیلی به کانادا

شرایط اقامت در کانادا برای ایرانیان از طریق تحصیل

دانشجویان ایرانی که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارند، باید شرایط اقامت در این کشور را صورت مهاجرت تحصیلی در نظر بگیرند. فراگیران ایرانی، باید بدانند با صرف پذیرش از مرکز مورد نظر نمی‌توانند به طور حتمی به ویزای تحصیلی کانادا دست یابند. چرا که با توجه به حساسیت آفیسر ویزا نسبت به کیس های ایرانی در سال های اخیر، فرد باید اثبات کند که قصد واقعی برای ادامه تحصیل دارد. برای این امر، آفیسر ویزا عواملی را در نظر می گیرد که از جمله گپ تحصیلی و سن فرد است. دانشجویان برای تحصیل نباید بیش از ۴ تا ۵ سال گپ تحصیلی داشته باشند. برای شرکت در مقطع لیسانس در کشور کانادا نباید سن فرد بیش از ۲۳ سال باشد و برای مقطع فوق لیسانس نباید بیش از ۳۲ سال داشته باشد. برای مقطع دکترا محدودیت سنی وجود ندارد. دانشجوی ایرانی با توجه به این شرایط با در دست داشتن پذیرش تحصیلی می تواند به سفارت کانادا مراجعه نماید و ویزای کانادا را اخذ نماید. مدارکی که فرد باید برای اخذ ویزا داشته باشد شامل موارد زیر است:

  • نامه تمکن مالی
  • پاسپورت معتبر
  • عکس
  • نامه پذیرش
  • مدارک هویتی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • بیمه
  • معاینه پزشکی

اقامت دائم کانادا پس از فارغ التحصیلی

افرادی که در کشور کانادا تحصیل نموده اند. می توانند پس از فارغ التحصیلی اقامت دائم کانادا را اخذ نمایند. افرادی که تمایل به اخذ اقامت دائم کانادا دارند باید بعد از تحصیل اقامت خود را به نوع دیگری تبدیل نمایند. دانشجو می توانند پس از تحصیل حداکثر به مدت سه سال در کشور کانادا اقامت داشته باشد و به جستجوی کار بپردازد. فرد می تواند پس از از یافتن شغل مورد نظر در صورت اینکه 2 سال از5سال را در کشور کانادا سکونت داشته باشد و بیمه و مالیات پرداخت نماید اقامت دائم این کشور را اخذ کند.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار