گوناگون

عین اللهی: بازگشایی «مدارس» ضروری است / تزریق ۴۸ میلیون دُز واکسن تاکنون

عین اللهی: بازگشایی «مدارس» ضروری است / تزریق ۴۸ میلیون دُز واکسن تاکنون

پارسینه: وزیر بهداشت گفت: یکی از اقدامات مهم دولت در چند ماه اخیر بحث واکسیناسیون بود که عقب‌ماندگی ۹ ماهه گذشته در بحث واکسیناسیون را جبران کرد.

به گزارش پارسینه ؛ دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در سفر استانی به استان ایلام، در جلسه شورای اداری دهلران که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، گفت: هدف دولت سیزدهم محرومیت‌زدایی و توجه ویژه به مناطق محروم و مرزی است تا مسائل و مشکلات مردم این مناطق را زودتر برطرف کند.

وی گفت: دولت در شروع کار، هدف خود را کنترل کرونا و توجه به سلامت مردم قرار داد و توانستیم عقب ماندگی‌های چند ماه قبل از دولت سیزدهم را تا حد زیادی جبران کنیم و با تامین مقدار قابل توجهی واکسن کرونا، تا دیروز ۴۸ میلیون دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد که این یک کار انقلابی، بسیار بزرگ و ناشی از لطف خداوند بود.

عین‌اللهی افزود: فقط از ابتدای هفته جاری تا دیروز پنجشنبه بیش از ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شد که این به اندازه کل جمعیت یکی دو کشور منطقه است و این موفقیت ها با حرکت و مشارکت مردمی به دست آمد. از ابتدای انقلاب تا کنون در هر مرحله و دورانی از جمله دفاع مقدس که مردم به کمک آمدند، موفق شده‌ایم.

وزیر بهداشت، خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس نقش نیروهای مردمی در کنار نیروهای مسلح، بسیار ویژه و ارزشمند بود. تمام ارگان‌ها و دستگاه های اجرایی هم در صورتی به موفقیت می‌رسند که مردمی باشند. در واکسیناسیون، کارکنان بهداشتی و درمانی به تنهایی موفق به انجام واکسیناسیون نشده‌اند بلکه نیروهای مردمی و داوطلب به ما کمک ویژه‌ای کردند که قدردان آنها هستیم.

وی تاکید کرد: یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در روزهای اول استقرار خود، عضویت در پیمان شانگهای بود که با تلاش‌ها و پیگیری‌های رییس جمهور انجام شد و می‌تواند اثرات اقتصادی بسیار مهمی در آینده کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: عمده مشکل تامین نیروی انسانی با بومی‌گزینی تا حد زیادی برطرف می‌شود. در بومی‌گزینی نیروهای استان ایلام و شهر دهلران برای این منطقه تربیت و برای خدمات دهی، ماندگار می‌شوند که این سرمایه بزرگی برای هر منطقه است.

عین اللهی گفت: برای افزایش ظرفیت بومی گزینی در استان ایلام، آمادگی کامل داریم. همچنین آموزش پزشکی در دهلران و ایلام باید گسترش یابد و تقویت شود که البته متاسفانه رشد آموزش پزشکی در کشور تاکنون متوازن نبوده است. در دورانی که در معاونت آموزشی وزارت بهداشت مسئولیت داشتم، دانشکده پزشکی زابل راه اندازی شد و در همان سال، دختران زابلی در کنکور رتبه های برتر کشور را کسب کردند. چون راه اندازی دانشکده پزشکی، امید بالایی را برای تحصیل در رشته پزشکی در آنها ایجاد کرده بود.

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم تقویت راه‌های ارتباطی دهلران، خاطرنشان کرد: وجود راه‌های ارتباطی و مسیر مواصلاتی، یکی از عوامل پیشرفت و محرومیت زدایی مناطق مختلف است که دولت در این زمینه، تلاش خواهد کرد تا وضعیت راه های این منطقه بهبود پیدا کند. مشکلات کشاورزی، آب، نفت و پتروشیمی، کمبود امکانات ورزشی و سایر مشکلات را به عنوان نماینده دولت در جلسه شورای اداری استان ایلام بررسی و این مشکلات جهت برطرف شدن به دستگاه های مسئول، انعکاس داده می شود.

وی ادامه داد: در بیماری‌ها، مصرف دارو به تنهایی ممکن است کارگشا نباشد. بلکه اصلاح سبک زندگی است که نقش مهمی دارد. توسعه امکانات ورزشی در مناطق مختلف کشور می‌تواند در کاهش بیماری‌ها و تامین سلامت جامعه، موثر و مفید باشد.

وزیر بهداشت اظهار کرد: مرزی بودن یک منطقه تهدید نیست. بلکه می‌تواند یک فرصت باشد تا با اقداماتی نظیر راه اندازی بازارچه های مرزی، شرایط اقتصادی منطقه و مردم، بهبود یابد. متاسفانه در برخی نقاط مرزی کشور شاهد کولبری هستیم که راه اندازی بازارچه‌های مرزی می تواند جایگزین کولبری شود.

عین‌اللهی با اشاره به وارد شدن صدمات فراوان به حوزه آموزش در دوران کرونا، گفت: در آینده به افراد تحصیل کرده نیاز داریم و بازگشایی مدارس ، ضروری است البته در مناطقی مانند دهلران که تعداد دانش آموزان اندک و زیرساخت های آموزشی، مناسب است، مدارس را با رعایت پروتکل‌ها به ویژه فاصله گذاری، بازگشایی کرد.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار