گوناگون

فعال شدن کف حمایتی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی در بورس/ آیا باز هم «کوچ سرمایه» در راه است؟

فعال شدن کف حمایتی یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی در بورس/ آیا باز هم «کوچ سرمایه» در راه است؟

پارسینه: بررسی وضعیت بازار سرمایه در روز‌های اخیر نشان می‌دهد که ارزش معاملات خرد به شدت کاهش پیدا کرده و به پایین‌ترین سطوح در طول یک ماه و نیم اخیر رسیده است. عرضه اولیه‌های اخیر (به ویژه در مورد نماد «فجهان») هم موجب شدند که بسیاری از معامله گران شروع به نقد کردن دارایی خود کنند.

به گزارش پارسینه؛ شاخص کل بورس تهران امروز نزدیک به ۷ هزار و ۳۰۰ واحد، معادل ۰.۵۱ درصد رشد کرد و در پایان زمان معاملات، در تراز یک میلیون و ۴۲۷ هزار واحدی به کار خود پایان داد. از آن سو، در جریان معاملات امروز، شاخص کل هم وزن نیز ۰.۳۷ درصد رشد کرد. به این ترتیب، به نظر می‌رسد حمایت یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی فعال شده باشد و بر این اساس، نزول شاخص به تراز‌های پایین تر، دور از انتظار خواهد بود. در جریان معاملات امروز، حدود ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در بورس و نزدیک به ۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز در فرابورس معامله شد.
امروز بیشترین تاثیر مثبت بر عملکرد شاخص کل به نماد‌های «فملی»، «مبین» و «فارس» بر می‌گشت و در مقابل، نماد‌های «وامید»، «وصندوق» و «کاما» بیشترین تاثیر منفی را بر عملکرد شاخص کل بر جای گذاشتند. بیشترین ارزش معامله نیز امروز به نماد‌های «کیان»، «کمند» و «پالایش» اختصاص داشت.
از آن سو، امروز نماد‌های «وسخراج»، «وسفارس» و «هفارس ۰۱۴» بیشترین حجم عرضه را شاهد بودند و در مقابل، نماد‌های «فسبزوار»، «کیمیاتک» و «کمند» بیشترین حجم تقاضا را به خود اختصاص دادند. بیشترین میزان تغییر مالکیت از سمت حقیقی به حقوقی نیز امروز به نماد‌های «خساپا»، «وساغربی» و «خودرو» اختصاص پیدا کرد و از آن سو، بیشترین میزان تغییر مالکیت از سمت حقوقی به حقیقی نیز به نماد‌های «کمند»، «امینیکم» و «کماسه» اختصاص داشت.


سرمایه‌ها از بورس کوچ می‌کنند، اما به کجا؟


در این میان، بررسی وضعیت بازار سرمایه در روز‌های اخیر نشان می‌دهد که ارزش معاملات خرد به شدت کاهش پیدا کرده و به پایین‌ترین سطوح در طول یک ماه و نیم اخیر رسیده است. عرضه اولیه‌های اخیر (به ویژه در مورد نماد «فجهان») هم موجب شدند که بسیاری از معامله گران شروع به نقد کردن دارایی خود کنند. همزمان، خروج پول حقیقی هم نشانه‌ای بود از اینکه حقیقی‌ها در سمت فروش قرار گرفته اند. اما این خروج پول حقیقی از بورس، معادل با شارژ شدن کدام بازار خواهد بود؟
زمزمه‌ها در مورد از سرگیری مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۴ و پیشنهاد اخیر بریتانیا برای بازگشت ایران به تعهدات هسته‌ای در مقابل رفع تحریم ها، در نهایت به کاهش قیمت ارز ختم خواهند شد. بر این اساس، به نظر می‌رسد بار دیگر بازار‌ها در حال پوست اندازی باشند و سرمایه‌ها به سمت بازار‌هایی حرکت کنند که در زمینه بازدهی عقب ماندگیِ نسبی دارند. محتمل‌ترین گزینه، ارز‌های دیجیتال هستند و در مقابل، بعید است بازار مسکن، بازار خودرو و یا بازار طلا، جذب نقدینگی داشته باشند.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار