گوناگون

ابتکار: رویکرد جامعی در دولت دوازدهم برای ارتقاء وضعیت زنان شکل گرفت

ابتکار: رویکرد جامعی در دولت دوازدهم برای ارتقاء وضعیت زنان شکل گرفت

پارسینه: معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه در دولت دوازدهم در مجموع رویکرد جامعی در قالب شاخص‌های عدالت جنسیتی و برنامه‌های ارتقاء وضعیت زنان در استان‌ها داشتیم، گفت: انتظار ما این است که دولت آینده این برنامه‌ها را ادامه دهد.

معصومه ابتکار روز دوشنبه در مراسم قدردانی از برگزیدگان دهمین دور انتخاب زنان کارآفرین برتر با آرای مردمی که آخرین مراسم این دوره از انتخابات در دولت دوازدهم است، ضمن تشکر از معاونان امور بانوان استان‌ها اظهار داشت: از دور اول انتخاب زنان کارآفرین برتر تا امروز، بیش از ۷۰۰ زن کارآفرین معرفی شده اند که ۲۰۰ نفر از آنان از شهر‌ها و روستا‌های مختلف، کارآفرین برتر اعلام شده اند.

وی افزود: معاونت با تلاش و پیگیری‌های فراوان توانست با ایجاد شبکه ارتباطی خوب، این زنان را به بازار شبکه بازاریابی مجازی کالا‌ها متصل کند که بسیاری از آنان امروز در موضوع بازاریابی و مهارت‌های آن موفق بودند.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه یکی از رویکرد‌های معاونت امور زنان در دولت دوازدهم توانمندافزایی اقتصادی زنان بخصوص زنان سرپرست خانوار به عنوان جامعه هدف در عرصه‌های مختلف بوده است، یادآور شد: این رویکرد بر اساس اسناد بالادستی و تکالیفی شکل گرفت که از سوی مقام معظم رهبری و رییس جمهوری ابلاغ شده بود که در همین راستا با همکاری وزارت کشور و وزارت کار توانستیم حدود ۱۴ هزار زن سرپرست خانوار را به مرحله توانمندی برای ایجاد کسب و کار رساندیم.

ابتکار طرح توان افزایی زنان و دختران روستایی و عشایری در موضوعات مختلف فعالیت‌های کشاورزی را از دیگر اقدامات معاونت عنوان و خاطرنشان کرد: توان افزایی زنان روستایی برای تولید محصولات سالم و توانمندافزایی تعاونی‌ها و صندوق‌های خرد و همکاری با تشکل‌ها برای شناسایی زنان کارآفرین و آموزش تسهیل گران در حوزه کارآفرینی از دیگر اقداماتی بود که در این دوره انجام شد.

وی یادآور شد: حمایت از کمپین‌های مختلف از جمله حمایت از کمپین زنان نسل تحریم که در آن، زنان فعال عرصه اقتصادی که توانسته بودند با تحریم‌ها مقابله کنند در آن معرفی شدند.

ابتکار با تاکید بر اینکه مجموعا رویکرد جامعی در قالب شاخص‌های عدالت جنسیتی و برنامه‌های ارتقاء وضعیت زنان در استان‌ها داشتیم که اجرایی شده و به نتیجه رسیده، خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که دولت آینده این برنامه‌ها را ادامه دهد.

وی با یادآوری این موضوع که معرفی زنان کارآفرین برتر با رای مردم، فرصتی برای زنان کارآفرین بود تا معرفی شوند، مردم آن‌ها را بشناسند و بتوانند بهتر کار و بازاریابی کنند، تاکید کرد: این آخرین انتخاب زنان کارآفرین برتر در دولت دوازدهم بود و امیدواریم در دولت آینده این حرکت ادامه یابد و در بخش غیر دولتی هم شاهد روند شناسایی زنان کارآفرین باشیم.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: زنان ما با وجود تحریم‌ها و سخت‌ترین جنگ اقتصادی بی‌سابقه علیه کشور و شرایط سخت کرونا که اشتغال را چند برابر دشوارتر و فضای ناامیدی که جنگ روانی آن را ایجاد کرده، با توکل به خدا و عزم و اراده‌ای که برگرفته از اعتقادات درونی آن‌ها است و با همه توان به عرصه آمدند و فعالیت اقتصادی خود را کنار نگذاشته‌اند تا آنجا که الگو‌های موفقی از تاب آوری و صبر و استقامت برای جامعه و نسل جوان ارائه کردند.

ابتکار با بیان اینکه زنان کارآفرین الگو‌هایی از تاب آوری، صبر و استقامت هستند، خاطرنشان کرد: امیدوارم دولت آینده از این سرمایه اجتماعی شکل گرفته استقبال و این برنامه‌ها استمرار داشته باشد و همواره از زنان سرپرست خانوار و یا زنانی که در حال فعالیت اقتصادی برای کمک به خانواده هستند، حمایت کنیم، زیرا حق این زنان است که دیده شوند و کسب و کار‌های موفقی را استمرار دهند.

دهمین دور انتخاب زنان کارآفرین برتر با رای مردم که از دهم تیر ماه آغاز شده بود، با انتخاب نفرات برتر به کار خود پایان داد. ۲۰ بانوی کارآفرین از ۱۳ استان کشور که توانستند در دور دهم نظرسنجی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده بیشترین آرا مردمی را کسب کنند.

بر اساس این گزارش، میترا شکرالهی و فاطمه حسن زاده به ترتیب از روستای هارونکلا و فلورد مازندران، فاطمه ریاحی مدوار از روستای ملک آباد قم، نجمه عبادی و زهرا سلطانی به ترتیب از روستای بزد و فتح آباد خراسان رضوی، صدیقه صابری از روستای پنو گلستان، آمنه رنجبر از روستای حاضرمیل ایلام، شهپر رئیسیان هرسینی از روستای تمرگ کرمانشاه، لیدا محمدی از روستای ملاشیه خوزستان و زهرا جبارزاده از روستای ینقاق گلستان، نفرات برتر بخش روستایی این مسابقه هستند.

نفرات برتر بخش شهری این دوره از مسابقه انتخاب زنان کارآفرین برتر هم رقیه خلیفه از بوشهر، خدیجه معظمی گودرزی و نجمیه حسنوند از لرستان، مینا شکری فرد از آذربایجان غربی، ندا عمی زاده از گلستان، راحله چابکی از خراسان رضوی، مژگان گرجی نژاد از مازندران، سیده زهرا فخر نبی از خراسان شمالی، معصومه حسنی از همدان و فاطمه رحیمی نژاد از گیلان هستند.

این انتخابات از اسفند ۱۳۹۷ با ایجاد سامانه انتخاب برترین کارآفرینان زن بر روی سایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده آغاز به کار کرد تا مردم و جوامع محلی با کارکرد این بانوان پرانگیزه و آثار تلاش‌های آن‌ها آشنا شوند.
منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار