گوناگون

روشی جدید برای افزایش سرعت بهبود بیماران کرونایی

روشی جدید برای افزایش سرعت بهبود بیماران کرونایی

پارسینه: تیمی از محققان دانشگاه‌های مختلف جهان، در بررسی‌های خود به روش جدیدی رسیدند که می‌تواند روند بهبود بیماران کرونایی را سرعت ببخشد.

بر اساس مطالعه‌ای که در Advanced Science منتشر شده است، فعال کننده‌های متابولیک می‌توانند در بیماران مبتلا به ویروس کرونای خفیف تا متوسط ​​، زمان بهبودی را به میزان ۳.۵ روز کاهش دهند.

محققان همچنین دریافتند که درمان با فعال کننده‌های متابولیکی باعث بهبود سلامت کبد و کاهش سطح التهاب می‌شود، همانطور که توسط مارکر‌های التهابی نشان داده شده است.

مطالعه بالینی فاز سه انسانی که توسط محققان آزمایشگاه « علم برای زندگی» در انستیتوی فناوری سلطنتی KTH در استکهلم و با همکاری آکادمی Sahlgrenska در گوتنبرگ و کالج کینگ، انجام شد، نشان داد که بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خفیف تا متوسط که تحت مراقبت استاندارد قرار داشتند، از طریق فعال کننده‌های متابولیک نیکوتین آمید ریبوزید (NR)، L- سرین، N-استیل-L-سیستئین (NAC) و L- کارنیتین تارتارات، ۳.۵ روز کاهش در زمان بهبود را تجربه کردند. هدف این چهار فعال کننده بهبود عملکرد میتوکندری است. نتایج این مطالعه بر اساس یافته‌های داده‌های بالینی مرحله دو است.

از طریق یک آزمایش بالینی تصادفی و کنترل شده با دارونما در مرحله سه، ۳۰۹ بیمار سرپایی در بیمارستان آموزشی و پژوهشی عمرانیه، دانشگاه علوم پزشکی در استانبول ترکیه به طور تصادفی برای دریافت فعال کننده‌های متابولیک یا دارونما تعیین شدند. بیماران فعال کننده‌های ترکیبی یا دارونما را دو بار در روز و به مدت ۱۴ روز دریافت کردند و وضعیت آن‌ها از طریق چک تلفن‌های روزانه بررسی شد.

محقق اصلی این مطالعه می‌گوید: داده‌های مرحله سه ما نشان می‌دهد که فعال کننده‌های متابولیک به طور قابل توجهی بهبود، سلامت کبد و نشانگر‌های التهاب بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را بهبود می‌بخشند. میتوکندری‌های ناکارآمد در پیشرفت بدتر کووید-۱۹ نقش دارند و ما خوشحالیم که بگوییم ترکیب این فعال کننده‌های متابولیک به درمان استرس وارد شده بر بدن بیمار آلوده کمک می‌کند.

این مطالعه با مشارکت ScandiBio Therapeutics AB مستقر در استکهلم و ChromaDex مستقر در کالیفرنیا (NASDAQ: CDXC) انجام شد که یکی از چهار ماده اصلی (نیکوتین آمید ریبوزید) را از طریق برنامه تحقیقات خارجی ChromaDex (CERP) فراهم می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار