گوناگون

از افشاگری جدید علیه محمود احمدی نژاد تا کنایه فوتبالی علی مطهری در مورد تاثیر تحریم ها

از افشاگری جدید علیه محمود احمدی نژاد تا کنایه فوتبالی علی مطهری در مورد تاثیر تحریم ها

پارسینه: مشغله فراوان گاهی باعث می‌شود از بخش مهمی از اخبار ساعات گذشته بی اطلاع بمانید یا درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبر‌های مهمی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفته که در جریان آن‌ها هم قرار نگرفته اید، پارسینه تلاش می‌کند صبح هر روز مهم‌ترین این رویداد‌ها را که گاهی از نظر‌ها دور افتاده و کمتر به آن پرداخته می‌شود به اطلاع مخاطبانش برساند.

تحریریه پارسینه| درست در لحظاتی که در کوران مشغله روزانه گرفتار و یا در حال استراحت بودید، خبر‌های مهمی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفته است، پارسینه تلاش می‌کند هر بامداد مهم‌ترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند. پارسینه هیچگونه دخل و تصرفی در اخبار بامدادی ندارد و صحت و سقم رویداد‌ها و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست.

آمریکا: سیاست کاخ سفید درباره بلندی‌های جولان تغییر نکرد

بخش امور خاور نزدیک وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی توییتری نوشت: سیاست ایالات متحده در مورد جولان تغییری نکرده است و گزارش‌های خلاف آن نادرست است.

مواضع امریکا بر حمایت از اشغالگری‌های اسرائیل در حالی عنوان می‌شود که نشریه فری بیکن هفته گذشته گزارش داد که دولت جو بایدن در حال عقب نشینی از به رسمیت شناخته شدن جولان به عنوان بخشی از سرزمین‌های اشغالی در مرز‌های شمال است.

براساس گزارش پایگاه خبری واشنگتن فری بیکن، دولت ترامپ در سال ۲۰۱۹ جولان اشغالی را به عنوان بخشی از اراضی حاکمیتی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت. سپس در سال ۲۰۲۰ مایک پامپئو وزیر خارجه وقت این کشور به این منطقه اشغالی سفر و رسما اعلام کرد که واشنگتن سیاست چند دهه‌ای اشغالی بودن جولان را کنار گذاشته است.

افشاگری جدید علیه محمود احمدی نژاد

عبدالرضا داوری، مشاور رسانه‌ای پیشین «محمود احمدی نژاد» که طی ماه‌های گذشته راهش از احمدی نژاد جدا شده بازهم افشاگری کرده است. او این بار درباره برکناری «غلامحسین محسنی اژه ای» از وزارت اطلاعات نوشت:کمتر گفته شده که غلامحسین محسنی اژه‌ای، وزیر اطلاعات دولت نهم، در سوم مرداد ۱۳۸۸ به دلیل مخالفت با پخش اعترافات بازداشت‌شدگان حوادث پس از انتخابات در تلویزیون، به دستور محمود احمدی نژاد از کار برکنار شد.

نیاز ایران: ۲۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا

رییس جمهور روحانی با بیان اینکه حدود ۲۰۰ میلیون دوز واکسن نیاز داریم گفت که قیمت واکسن داخلی هنوز مشخص نشده و مبنای محاسبه قیمت، ریالی است و ارزی نیست. روحانی همچنین خبر داد که هم واکسن برکت مجوز تزریق گرفته است، هم واکسن پاستور.

علم الهدی: «شورای ائتلاف» [اصولگرایان]دعوت من را لبیک گفتند

سید احمد علم‌الهدی با بیان این‌که از لحظه اول شورای ائتلاف را تأیید کردم، گفت: الآن هم اعلام می‌کنم «شورای ائتلاف» مورد تأیید من است؛ اما هر که انتخاب‌شده در نتیجه فرآیند است. از همان اول عزیزان را به ائتلاف دعوت کردم، بنشینند دورهم اتفاق و ائتلاف کنند، ائتلاف از ریشه الفت است که عزیزان و جریان‌های ولایتمدار از نظر هدف، بینش سیاسی و جنبه ولایت‌محوری خودشان با هم الفت بگیرند و نتیجه این ائتلاف در فرآیندی که اجرای فرآیند به دست همه جریان‌ها انجام می‌گیرد، معرفی افراد نخبه به مردم باشد. نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: عزیزانی را به ائتلاف دعوت کردیم و شما دعوت من را لبیک گفتید، امیدواریم که نتیجه‌اش نیز خوب باشد و اسلام از این قضیه منتفع بشود، توسعه ارزش‌های دین به نتیجه برسد، مشارکت و فعالیت کردید و ان‌شاءالله در همه زحماتی که در عرصه استان کشیدید، مأجور باشید. وی با اشاره به تکلیف محور بودن انسان در انجام فعالیت‌های خود، گفت: ما باید تکلیفمان را انجام دهیم، گاهی آدم اقدامی می‌کند که به نتیجه نمی‌رسد و دلسرد می‌شود، اگر جمع مورد تأیید ما درست عمل نکردند، نباید دلسرد شویم. در شرایطی که دروازه دموکراسی و مردم‌سالاری باز شده و هرکسی می‌تواند وارد نظام بشود، اگر در خانه بنشینیم، فردا که هزاران بلا سر اسلام و مسلمین بیاید نمی‌توانیم بگوییم ما وظیفه‌مان را انجام دادیم. مساله مهم این است در افرادی که شما انتخاب کردید، مخالف انقلاب، مخالف دین و نفوذی دشمن نبود.

انتقاد شدید مصطفی معین از اظهارات جهانپور

مصطفی معین، وزیر اسبق علوم، با انتشار عکس و متنی در اینستاگرام اظهارات اخیر یک مقام دولتی در توئیتر را به باد انتقاد گرفت و نوشت: «پفیوز» در فرهنگ دهخدا به معنی «سست و ضعیف و بیکاره و پخمه» است! حال باید دید که آیا کاربرد این واژه، شایسته چه کسانی است، مردم بی‌پناه و غیرمصون در برابر پاندمی کووید-۱۹ یا مدیرانی که غیر از بی‌کفایتی و ضعف مدیریت، اندوخته دیگری جز توهم دانایی، بی‌ادبی، طلبکاری از مردم، تبختر و تملق چیزی در بساط ندارند! تاکنون فقط ۱/۲ درصد از مردم ایران دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و مصونیت یافته‌اند در صورتی که میانگین جهانی آن به ۱۷/۲ درصد رسیده است! این چه افتخاری است که ایران در بین کل کشور‌های منطقه نیز آخرین رتبه را در زمینه واکسیناسیون عمومی دارد! هم‌اکنون با ادامه واردات و تزریق قطره‌چکانی واکسن، سالمندان و دردمندان مظلوم ایرانی در صف‌ها و ازدحام غیربهداشتی مراکز تزریق واکسن بلاتکلیف و سرگردان و در معرض آسیب بیشتری قرار دارند! فرصت‌سوزی این مدیران در تهیه واکسن کرونا که علی‌رغم گزافه‌گویی‌های مکرر، به تلفات انسانی منجر شده به خوبی نشان‌دهنده شخصیت و مدیریت این آدم‌های تازه به دوران رسیده است! از دولت و مراجع قضائی ذی‌ربط خواستار رسیدگی به فعل و انفعالات اداری و مالی، چگونگی ساز و کار‌های تصمیم‌گیری در سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و رفتار موهن سخنگوی آن هستیم. عملکرد و رفتاری که موجب نارضایتی مردم، اعتراض داروسازان و داروخانه‌ها و جامعه پزشکی شده است!

توئیت فوتبالی مطهری درباره تحریم‌ها علیه ایران

علی مطهری در توئیتی به کسانی که می‌گویند تحریم‌ها اثری ندارد کنایه زد. علی مطهری در توئیتی نوشت: مطابق نامه فدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ایران، مانع اصلی میزبانی ایران در دور دوم انتخاباتی جام جهانی، تحریم‌های تحمیل شده به ایران است که مانع مبادلات بانکی است. قابل توجه کسانی که چند سال است تبلیغ می‌کنند تحریم‌ها اثری ندارد و فقط دولت مقصر است.

واکنش پناهیان به واکسن زدن رهبر انقلاب

علیرضا پناهیان در توئیتی نوشت: بار دیگر بالا زدن آستین همت معنا شد. واکسن زدن رهبر حکیم نمادی است از اعتقاد همیشگی و راسخ او به ما می‌توانیم و می‌شود به جوانان اعتماد کرد. در دولت جدید دائم شاهد عزم و اقدامات شجاعانه برای تحقق شعار ما می‌توانیم خواهیم بود. دیگر دوران غرب‌زدگی و خودکم‌بینی به پایان رسیده است.

واکنش جهانگیری به اظهارات اهانت آمیز جهانپور

انتشار مطلب اهانت آمیز مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو به منتقدان روند توزیع واکسن کرونا و گران بودن قیمت واکسن ایرانی نسبت به واکسن خارجی در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، واکنش معاون اول رییس جمهور را در پی داشت. اسحاق جهانگیری طی پی نوشتی به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر واکسیناسیون رایگان عمومی به عنوان دغدغه‌ای همگانی و انتظاری به حق تاکید کرد و گفت: واکسیناسیون رایگان عمومی دغدغه‌ای همگانی و انتظاری به حق است که بخشی از آن با واردات و بخشی دیگر با تولید داخلی همزمان در حال انجام است. معاون اول رییس جمهور در ادامه تصریح کرده است: نباید به تقابل نادرست این دو اقدام دامن زد و در عین حال شایسته نیست که به ابهام‌ها و یا حتی انتقاد‌ها در رسانه‌ها و افکار عمومی با کم تحملی و اهانت برخورد کرد. لازم است در این خصوص اقدام مناسب انجام شود. متن کامل پی نوشت اسحاق جهانگیری به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شرح زیر است:جناب آقای دکتر نمکی، واکسیناسیون رایگان، عمومی دغدغه‌ای همگانی و انتظاری بحق است که بخشی از آن با واردات و بخشی دیگر با تولید داخلی همزمان در حال انجام است. نباید به تقابل نادرست این دو اقدام دامن زد و در عین حال شایسته نیست که به ابهام‌ها و یا حتی انتقاد‌ها در رسانه‌ها و افکار عمومی با کم تحملی و اهانت برخورد کرد. لازم است در این خصوص اقدام مناسب انجام شود.

جدال آمریکا و روسیه برسر گذرگاه‌های مرزی سوریه در شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل در روز‌های آتی صحنه نبرد دیپلماتیک میان آمریکا و روسیه خواهد بود تا درباره تمدید یا عدم تمدید باز بودن گذرگاه مرزی باب الهوی میان سوریه و ترکیه تصمیم گیری کند.

کشور‌های نروژ و ایرلند از اعضای غیردائم شورای امنیت سازمان ملل پیش نویس قطعنامه‌ای را تهیه کرده اند که بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس که به نسخه‌ای از این پیش نویس دست یافته است، گذرگاه باب الهوی در مرز مشترک ترکیه و سوریه را برای تداوم کمک‌های فرامرزی به داخل سوریه باز نگه می‌دارد.

در این پیش نویس همچنین بازگشایی گذرگاه الیعربیه در مزر عراق و سوریه که ژانویه ۲۰۲۰ مسدود شد و نیز تمدید یک ساله این ماموریت به جای تمدید شش ماهه آن خواسته شده و آمده است: شرایط انسانی بسیار بد سوریه هنوز خطری برای صلح و امنیت منطقه است.

گذرگاه مرزی باب الهوی ۱۰ ژوئیه بسته می‌شود و تمدید فعالیت آن به رای شورای امنیت سازمان ملل متحد نیاز دارد و ممکن است روسیه از حق وتوی خود در این زمینه استفاده کند.

آمریکا، انگلیس و فرانسه همچنین خواستار بازگشایی گذرگاه باب السلامه در مرز ترکیه هستند که این گذرگاه نیز سال گذشته بسته شد.

تمدید فعالیت گذرگاه‌های مرزی برای ارائه کمک‌های فرامرزی به داخل خاک سوریه که معمولا یکساله بوده، نیازمند رای اعضای شورای امنیت سازمان ملل است.

به گفته دیپلمات ها، روسیه سال گذشته ۵ بار از حق وتوی خود برای بسته شدن گذرگاه‌های مرزی استفاده کرد و تنها با باز بودن گذرگاه مرزی باب الهوی موافقت کرد و آن را وتو نکرد.

پاسخ سفارت ایران در بیروت به اظهارات سفیر آمریکا

«دوروتی شیا» سفیر آمریکا در بیروت روز جمعه در شبکه لبنانی «الجدید» حضور یافت و ضمن مداخله در امور داخلی لبنان، اظهاراتی هم علیه ایران مطرح کرد.

وی در پاسخ به این سوال شبکه الجدید که در صورت ورود نفتکش‌های ایرانی به بنادر بیروت واکنش آمریکا چیست، مدعی شد: این یک راه‌حل قابل اجرا برای این مشکل نیست. آنچه ایران دنبال آن است نوعی دولت وابسته است که بتواند برای پیگیری دستورکارهایش از آن سوءاستفاده کند.

سفارت ایران در واکنش به این اظهارات شیا در توییتر نوشت: ورود نفتکش‌های ایرانی به بیروت نیازمند تفاهم با سفیر آمریکا نیست. وی نباید در امور برادرانه میان دو کشور و ملت ایران و لبنان دخالت کند.

پس از این توییت سفارت ایران، برخی سایت‌های محلی لبنان مدعی ورود نفتکش‌های ایرانی به بنادر بیروت شدند، اما شبکه «المیادین» در واکنش اعلام کرد، هیچ نفتکش ایرانی وارد بنادر لبنان نشده است.

در همین زمینه، اداره کل نفت لبنان هم اعلام کرد، هیچ درخواستی از سوی طرف‌های رسمی یا غیررسمی برای کسب مجوز در خصوص وارد کردن نفت از ایران دریافت نکرده است.

کمبود سوخت در این روز‌های لبنان به مشکلی اساسی تبدیل شده و صف‌های طولانی در برابر پمپ‌بنزین‌ها تشکیل می‌شود.

تهدید طالبان علیه آمریکا

طالبان اعلام کرد آمریکا در چندین ولایت افغانستان مواضع این گروه را بمباران کرده است.

طالبان این اقدامات را تحریک آمیز خواند و گفت تمرکز نیرو‌های آمریکا باید بروی خروج این کشور از افغانستان باشد و در صورت تکرار این اقدام عواقب آن‌ها بر عهده این کشور است.

این در حالی است که شبکه خبری فاکس‌نیوز شامگاه جمعه به نقل از یک مقام پنتاگون مدعی شده آمریکا مواضع طالبان در شمال افغانستان را هدف حملات پهپادی قرار داده است.

این حمله ادعایی ساعاتی قبل از سفر «اشرف غنی»، رئیس‌جمهور افغانستان به واشنگتن برای دیدار با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا در کاخ سفید انجام شده است.

مقام آمریکایی گفته شمار نامشخصی از اعضای طالبان در ولایت‌های «بغلان» و «قندوز» که این دو حمله در آن‌ها اتفاق افتاد کشته شدند.

انفجار بمب در مسیر ۲ کاروان لجستیک ائتلاف بین‌المللی در عراق

منابع خبری محلی از انفجار بمب در مسیر دو کاروان پشتیبانی لجستیک ائتلاف بین‌المللی در عراق خبر دادند.

این انفجار‌ها در حله و الدیوانیه رخ داده است.

بر اساس این گزارش، این انفجار تلفاتی به دنبال نداشت و تنها خسارت‌های مالی بر جای گذاشت.

چرایی مخالفت عمران‌خان با پایگاه نظامی آمریکا

عمران‌خان نخست‌وزیر پاکستان تاکید کرده است حتی اگر اسلام‌آباد با تامین پایگاه برای واشنگتن به منظور اجرای عملیات‌های مبارزه با تروریسم موافقت کند، آمریکا نمی‌تواند در جنگ افغانستان پیروز شود.

او در عین حال تاکید کرده است که دادن پایگاه به آمریکا زمینه‌ساز ناامنی در پاکستان خواهد شد.

اما دلیل اتخاذ این موضع توسط نخست وزیر پاکستان چیست؟

اول اینکه؛ پاکستان تجربه دو دهه همکاری با آمریکا را دارد که نتیجه آن ناامنی و گسترش فعالیت‌های تروریستی در این کشور بوده، لذا عمران‌خان با تاکید بر ماهیت بحران‌ساز آمریکا، می‌داند که با پذیرش درخواست آنها، پاکستان بار دیگر هدف حملات انتقام‌جویانه تروریست‌ها قرار می‌گیرد.

دوم اینکه؛ با وجود همکاری پرویز مشرف در زمان حادثه ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ با آمریکا در اشغال افغانستان، واشنگتن به وعده‌های نظامی و اقتصادی خود در قبال اسلام آباد عمل نکرد و حتی زمینه‌ساز تشدید بحران امنیتی در این کشور شد.

نکته مهم آنکه هر چند در ظاهر آمریکا تحریم چندانی علیه پاکستان اعمال نکرده است، اما دخالت‌ها و کارشکنی‌های آمریکا در روابط میان پاکستان و جمهوری اسلامی ایران که به منجر به اجرایی نشدن طرح خط لوله صلح برای انتقال انرژی به پاکستان شده، هزینه‌های سنگینی را بر این کشور تحمیل کرده است.

از سوی دیگر آمریکا با فشار سیاسی، امنیتی و اقتصادی به دنبال دوری اسلام آباد از پکن بوده که این نیز بر چالش‌های اقتصادی پاکستان افزوده است. به عبارت دیگر می‌توان گفت که آمریکا سیاست تحریم را در لوای تحریم سایر کشور‌ها علیه پاکستان اجرا کرده است تا همواره اسلام آباد را وابسته به خود نگاه دارد.

سوم اینکه؛ مواضع عمران خان مبنی بر عدم دادن پایگاه نظامی به آمریکا برگرفته از حقایق جاری در پاکستان و مطالبه مردم این کشور از دولتمردانشان است. افکار عمومی پاکستان پذیرای حضور آمریکا در کشورشان نبوده و این حضور را تکرار ویرانی‌های افغانستان و عراق و سرسپردگی کشور‌های عربی در برابر آمریکا می‌دانند.

کارنامه آمریکا در جهان نشان می‌دهد که این کشور هرگز به دنبال تعامل برابر با کشور‌ها نبوده و همچنان در تصورات نظام تک قطبی و خودبرترپنداری است که برای تحقق آن حتی از ویرانی کشورها، سرنگونی دولت‌ها و حمایت از تروریسم ابایی ندارد.

مردم و دولتمردان پاکستان استقلال کشورشان را در گرو دوری از آمریکا می‌بینند و برآنند تا با تحقق این مهم ضمن حفظ امنیت و ثبات کشورشان، به ارتقای جایگاه منطقه‌ای و جهانی به عنوان کشوری مستقل و آزاد دست یابند.

با توجه به این مولفه‌ها می‌توان گفت که نخست وزیر پاکستان با بیان علنی پیامد‌های دادن پایگاه نظامی به آمریکا سعی در تحریک افکار عمومی علیه این طرح به عنوان ابزار فشاری در برابر تهدیدات آمریکا دارد تا کشورش را از پیامد‌های حضور نظامی آمریکا حفظ نماید.

واکنش نخست وزیر پاکستان را می‌توان نمودی از تفکر غالب در جهان دانست که آمریکا را نه ناجی بلکه ریشه بحران می‌دانند و دوری از این کشور را زمینه‌ساز صلح و امنیت و همراهی با آن را موجب بحران و خسارت‌های سنگین برای کشورشان می‌دانند.

این رویه درسی قابل توجه برای آنانی است که همچنان آمریکا را ابرقدرت و نیروی برتر می‌دانند و برای حفظ تاج و تخت و پادشاهیشان به خواسته‌های واشنگتن از جمله سازش با رژیم صهیونیستی که خیانتی بزرگ به منطقه، جهان اسلام، فلسطین و ملت‌هایشان است تن می‌دهند.

روسیه ناو جنگی آمریکا در دریای سیاه را زیر نظر دارد

خبرگزاری تاس، مرکز ملی مدیریت دفاعی فدراسیون روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد، ناوگان دریای سیاه روسیه بر اقدامات ناوشکن نیروی دریایی ایالات متحده که از ۲۶ ژوئن (۵ تیر) وارد دریای سیاه شده است، نظارت می‌کند.

پیش از این ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده بود که ناوشکن این کشور روز شنبه وارد دریای سیاه شده و در رزمایش نظامی چند ملیتی "نسیم دریا ۲۰۲۱" شرکت خواهد کرد.

براساس بیانیه ناوگان ششم نیروی دریایی آمریکا، ناوشکن راس به رزمایش ۳۱ کشتی ملحق خواهد شد.

به گفته ناوگان ششم دریایی آمریکا، این رزمایش شامل اتحاد نیرو‌های مسلح از قاره آمریکا، اروپا، آفریقا، آسیا و استرالیا است که عملیات مختلف نظامی در دریا، زمین و هوا از جمله عملیات جنگی در خشکی علیه کشتی‌ها و پدافند هوایی انجام خواهند داد.

بازگشت به پارامتر‌های اصلی برجام دشوار می‌شود؟

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا درحالیکه ۶ دور از مذاکرات برای بازگشت این کشور به توافق هسته‌ای گذشته و توافقی صورت نگرفته، گفت: اگر این شرایط ادامه پیدا کند، اگر آن‌ها (ایران) به چرخش سانتریفیوژ‌های پیچیده‌تر در سطح بالاتر ادامه دهند به نقطه‌ای می‌رسیم که بازگشت به پارامتر‌های اصلی توافق هسته‌ای به صورت عملی بسیار دشوار خواهد شد.

ثبت داده‌ها تعهد ایران به آژانس نیست

غریب‌آبادی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین المللی در وین بامداد شنبه در پیامی توییتری نوشت که اقدام ایران در ثبت داده‌ها، تصمیمی سیاسی بوده و نباید به عنوان تعهدی در رابطه با آژانس بین‌الملی انرژی اتمی در نظر گرفته شود.

جهانپور: هفته‌ای یک یا دو کشور درخواست خرید واکسن ایرانی می‌دهند

جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: که مکرر به صورت هفتگی درخواست‌هایی از کشور‌های مختلف دنیا مبنی بر خرید واکسن ایران وجود دارد، اما طبیعتا تولید داخلی در ماه‌های اولیه بیشتر مصروف واکسیناسیون در داخل کشور خواهد شد، اما این آمادگی وجود دارد که هم به صورت تولید مشترک و انتقال فناوری در کشور‌های مختلف، واکسن ایرانی انتقال پیدا کند و هم اینکه مازاد بر مصرف و ظرفیت واکسیناسیون کشور هم در اختیار کشور‌های دوست، همسایه و بعد سایر کشور‌ها قرار گیرد.

قصاص پدر مرتکب قتل فرزند منتفی است

مشاور حقوقی و پارلمانی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به لایحه "تشدید مجازات پدر مرتکب قتل فرزند" و با بیان اینکه در کلیه نشست‌های فقهی حقوقی، قصاص پدر منتفی اعلام شد و حداکثر ۱۰ سال حبس قطعی خواهد بود، گفت: مجازات تعیین شده کافی نیست، اما تبصره‌هایی که منجر به بازدارندگی و پیشگیرانه تنظیم شده‌اند مفید هستند. باید در صورت تصویب، بر اجرای این قانون نظارت کرد و قوه قضاییه گزارش مبسوطی جهت تنویر افکار عمومی به جامعه ارائه کند.

آغاز موج پنجم کرونا در ایران

پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه موج پنجم کرونا در کشور شروع شده است، گفت: ویروس جدیدی که در حال چرخش است به احتمال زیاد ویروس هندی دلتا است و سرایت پذیری آن بسیار شدید بوده و هر شخص بیمار می‌تواند ۸ تا ۱۲ نفر را درگیر کند.

مخفی کاری درباره ۱۴۰ بشقاب پرنده؟

تارنمای خبری «هیل» نوشت: بنابر یک گزارشی که روز جمعه از حالت محرمانه خارج شده تائید می‌کند که دولت آمریکا از سال ۲۰۰۴ میلادی بیش از ۱۴۰ گزارش درباره اشیا پرنده ناشناخته دریافت کرده است. نظرسنجی مشترک «هیل و موسسه نظرسنجی هریس ایکس» که در این مورد به عمل آمده نشان می‌دهد، ۷۰ درصد از شهروندان آمریکایی بر این باورند که دولت آمریکا تمامی حقایق درباره اشیا پرنده ناشناخته موسوم به «یوفو» (UFO) را به اطلاع عموم مردم نمی‌رساند. نشریه آمریکایی یو. اس.‌ای تودی نیز با پرداختن به این خبر نوشت: دولت فدرال آمریکا با توجه به انتشار گزارش پنتاگون درباره وجود و رویت اشیا پرنده ناشناخته، برخی از پرسش‌ها را بی پاسخ گذارده است. از جمله اینکه آیا حیات فرا زمینی وجود دارد؟ آیا تهدید امنیتی با وجود چنین موجوداتی احساس می‌شود؟ درگذشته چه تحقیقات و مطالعاتی درباره این پدیده صورت گرفته و قرار است چه اقداماتی برای بررسی این پدیده صورت گیرد؟

حمایت وزیر بهداشت از توییت «پفیوز» جهانپور

سعید نمکی در واکنش به توییت کیانوش جهانپور، اظهار کرد: دکتر جهانپور عزیز به دلیل خسته شدن از برخی از این افراد توییتی زد که من گفتم چرا خود را به دردسر می‌اندازی، برخی‌ها به دنبال این هستند که ما را اذیت کنند. وی گفت: من وقتی وارد وزارت بهداشت شدم بر تولید داخل تاکید کردم و گفتیم اگر محصولی تولید داخل دارد کسی اجازه واردات ان را ندارد. ما از بخش خصوصی پاکیزه‌ای که داریم و پس از مدت‌ها هنوز ارزشان تامین نشده است متشکریم، ولی عده‌ای فکر کردند از این نمد کلاهی می‌توانند بسازند و هرچه می‌خواستند گفتند، ولی ما با کمال خونسردی از کنار این اراجیف رد شدیم.


منبع: پارسینه

ارسال نظر

  • ناشناس

    پناهیان پاچه خوار

  • ناشناس

    با یه تیر دو نشون زد! هم احمدینژاد رو کوبید هم اژه ای رو برای رسیدن به پست جدیدش! تو دهنها انداخت

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار