گوناگون

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی

پارسینه: اگر تمایل دارید از آخرین خبر‌های مربوط به هفت کاندیدای تأیید صلاحیت شده شورای نگهبان، برای تصدی کرسی ریاست جمهوری دوره سیزدهم با خبر شوید، پس بسته خبری پارسینه را از دست ندهید. در این گزارش سعی شده تمامی رویداد‌های مربوط به کاندیدا‌های مورد نظر شما به شکل روزانه انعکاس داده شود.

تحریریه پارسینه| عاقبت خرداد سال ۱۴۰۰ به عنوان یکی از مهمترین ماه‌های سیاسی کشور در آخرین سال سده فرا رسید و مردم ایران پس از حرف و حدیث‌های مختلف و متفاوت، توانستند از میان انبوهی از اسامی و عناوین علاقمند به تصدی کُرسی ریاست جمهوری ایران در دوره سیزدهم، کاندیدا‌های اصلح‌تر را که به تأیید شورای نگهبان رسیده شناخته و در صورت شرکت در انتخابات به یکی از این رجل سیاسی رأی دهند.

انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ۱۴۰۰ سیزدهمین دورهٔ انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران است که روز جمعه، ۲۸ خرداد ماه سال جاری همزمان با انتخابات ششمین دورهٔ شورا‌های اسلامی شهر و روستا، میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزار و رئیس‌جمهور منتخب با آراء مردم برگزیده خواهد شد.

این انتخابات در برهه‌ای بسیار حساس و کم نظیر در تاریخ ایران رخ خواهد داد. از جمله مسائل و چالش‌های مهم پیرامون این انتخابات و منتخب سیزدهم ریاست جمهوری شرایط اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا و سایر قدرت‌های غربی علیه نظام و مردم ایران، گسترش فساد، از هم گسیختگی آرایش سیاسی احزاب، وضعیت نامطلوب صنعت، کشاورزی و بنگاه‌های اقتصادی و معیشت مردم، شرایط نامطلوب زیست محیطی و خشکسالی، شرایط نامساعد برخی رشته‌های ورزشی در سطح ملی، گسترش فقر و تغییر گسترده شکاف در طبقات اجتماع، عدم تحقق کامل برنامه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دولت دوازدهم، مذاکرات حیاتی ایران و کشور‌های غربی برای احیای برجام، تأمین و باز سازی شرایط امنیت، سلامت و رفاه اجتماعی ملت ایران است که وظایف بسیار پیچیده و سنگینی بر روی دوش نفر نخست اجرایی کشور خواهد گذاشت.

اگر تمایل دارید با دیدگاه ها، سخنان، رفتار، آداب و شعار‌های کاندیدا‌های چراغ سبز گرفته از شورای نگهبان بیشتر از قبل آشنا شده و با نگاهی شفاف‌تر و انتخابی منطقی به پای صندوق اخذ رأی بروید، پس بسته خبری پارسینه را تا روز برگزاری انتخابات از دست ندهید.
با پارسینه در جریان باشید؛
همتی در شبکه خبر: وضع بازار بورس را یک ماهه خوب می‌کنم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۲۲:۱۹

عبدالناصر همتی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورت پیروزی در انتخابات میزان تورم را در سال اول چقدر کاهش خواهید داد گفت: نرخ تورم در کشور ما به دو عامل جدی وابسته است، نخست ساختار اقتصادی ما تورم زا است و باید اصلاح شود و راه حل آن نیز مشخصا به رابطه سیاست‌های مالی و سیاست‌های پولی و مشکل کسری بودجه و رابطه دولت با بانک مرکزی مربوط می‌شود.
همتی عامل دیگر تورم را موضوع تحریم دانست و گفت: در صورت پیروزی در انتخابات یکی از الویت‌های دولت او تلاس برای برداشته شدن تحریم‌ها خواهد بود تا مسیر تورم تغییر کند.
وی ادامه داد: پیش بینی ما اینست که دامنه تورم در ۴ سال آینده در کشور ما بین ۸ الی ۱۲ درصد باشد.

همتی همچنین گفت: قول می‌دهم در صورت پیروزی در انتخابات استقلال بانک مرکزی را به رسمیت خواهم شناخت.

وی یکی از دلایل گرانی و گرانفروشی‌های غیر معقول در کشور را توزیع نادرست عنوان کرد و گفت: اگر ما بتوانیم مشکل توزیع را حل کنیم موضوع گرانفروشی حل خواهد شد.

همتی در بیان راهکارها و میزان کاهش نرخ بیکاری در دولت او در صورت پیروزی در انتخابات گفت: ما باید تولید پایدار و رشد اقتصادی ایجاد کنیم و با فراهم کردن بستری مناسب برای ارائه خدمات گردشگری بتوانیم بخشی زا نرخ بیکاری کشور را از این طریق حل کنیم.

وی ادامه داد: استارت آپ‌ها و فین تِک‌ها می‌توانند هجم عظیمی از اشتغال در کشور ایجاد کنند و تمرکز من در دولت آینده در صورت پیروزی بیشتر بر روی این گروه خواهد بود.

همتی گفت: علت اصلی گرانی مسکن بالا رفتن قیمت زمین است که دولت می‌تواند از اراضی تحت اختیاری که دارد و با کمک سازندگان بخش خصوصی کمک کند تا قیمت مسکن کاهش یابد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورتی که رئیس جمهور شوم وضع بازار بورس را در یک ماه بعد از آن خوب خواهم کرد و برای آن برنامه دارم.

مهرعلیزاده: با خطر ورشکستگی آبی مواجه هستیم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۲۰:۱۰

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محسن مهرعلیزاده در گفت‌وگویی بازار سرمایه را از سالم‌ترین بازارها برای جذب نقدینگی و سوق دادن آن به سمت تولید عنوان کرد و گفت: تولید در هر جامعه نشان از زنده بودن آن جامعه است.

وی با بیان اینکه باید سعی کنیم در اسرع وقت شرکت‌های مخفی که بازار را خراب می‌کنند را جمع کنیم، افزود: دولت نباید هم‌بازی منفعت طلبان شود تا سرمایه مردم مصون بماند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی در خصوص نوسازی مدارس گفت: براساس قانون اساسی، دولت مکلف به آموزش رایگان و ارائه سرویس های جامع در این حوزه است. در این زمینه به جز مواردی، مدارس به صورت سخت افزاری فراهم است و ظرفیت کافی برای متولدین دهه ۹۰ که وارد مدارس می شوند، وجود دارد.

مهرعلیزاده به حضور خود در استان اصفهان به عنوان استاندار اشاره کرد و گفت: چندین مدرسه روستایی در اصفهان بود که کیفیت خوبی نداشت و همه در دوره من بازسازی شدند. کیفیت و تجهیزات آموزشی هم در دنیا فرق کرده و باید مدارس به تجهیزات نوین تجهیز شوند.

باید نگاه امنیتی به مرزها را برداریم

وی تاکید کرد: باید بخش خصوصی و خیرین را در این زمینه فعال کنیم که این مسائل در کشور حل شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم توجه به مناطق مرزی گفت: چین از فاصله زیاد در ایران پروژه می گیرد و کارگر ساده به ایران می‌آورد. ما در دو قدمی کشورمان، عراق و سوریه را داریم که نیاز به بازسازی دارند و باید تلاش کنیم بازارهای خدمات و ساخت و ساز آنها را بگیریم.

مهرعلیزاده تصریح کرد: نگاه امنیتی را باید از مرزها برداریم. در مرزی که گمرک نباشد، باید سنگر بسازیم و جایی که سنگر ساختیم جز ناامنی چیزی نخواهیم دید.

وی یکی از ویژگی‌های دولت زندگی را شفافیت عنوان کرد و گفت: در هیچ کشوری خطا و رانتخوری و اختلاس و کلاهبرداری از مردم صورت نمی گیرد مگر اینکه مسائل همه در تاریکی باشد. این همه تابلوهای بزرگ ال سی دی در چهارراه ها کارهای تبلیغاتی می‌کنند. در این تابلوها، اقلا روزی یک تا دو ساعت، اطلاعات اساسی مهم مورد نیاز مردم را در اختیارشان بگذاریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در نروژ، میزان درآمدهای نفتی از طریق سامانه‌های عمومی، هر پنج تا ۱۰ دقیقه یکبار، به روزرسانی می شود. در مورد مسائل کلان کشور، هزینه ها و بودجه‌ها باید به اطلاع عموم مردم برسد؛ مردم نامحرم نیستند.

حقوق و دارایی مدیران باید در اختیار مردم قرار بگیرد

وی خاطرنشان کرد: باید سامانه‌هایی طراحی شود که اطلاعات مالی به صورت سطح بندی شده در اختیار مردم قرار گیرد. مثلا حقوق و دارایی مدیران در اختیار مردم قرار گیرد و نباید از این شفاف سازی‌ها بترسیم؛ اینها به جامعه نظم می بخشد. حتی این سیستم می‌تواند امکان دریافت آنلاین پیشنهادات و انتقادات مردمی هم داشته باشد.

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: همه چیز باید در دولت زندگی شفاف و آکواریومی باشد. شفافیت موجب پاسخگویی مسئولان می شود و اقدامات آنها را در معرض دید مردم قرار می دهد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دلیل ۲۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال گذشته، این است که از اصولا از نظر ثبت سند، نگهداری ملک برای زمان طولانی مدت به عنوان سرمایه، راحت‌تر است. باید نقدینگی را از بخش دلالی مسکن به سمت تولید مسکن هدایت کنیم و تولید مسکن را با کمک شرکت های خصوصی و با دادن تسهیلات ارزان با صرفه کنیم.

وی با بیان اینکه کمتر از ۲۵ درصد تسهیلات بانک‌ها به سمت تولید می رود، یادآورشد: مسکن مهر با اینکه بد اجرا شد ولی با مبالغ زیر پنج میلیون تومان بخشی از مردم را خانه دار کرد، باید وزن قیمت زمین را از مسکن بگیریم و بانک رهنی مسکن را احیا کنیم.

مهرعلیزاده در خصوص اهمیت فعالیت نهادهای مدنی و مردمی و نظارت آنها بر مسئولان گفت: یکی از گرفتارهای ما این است که موانعی برای فعالیت نهادهای اجتماعی وجود دارد و ما باید از فعالیت آنها مانع زدایی کنیم تا آنها بتوانند مسئولان را وادار به پاسخ گویی کنند.

با ورشکستگی آبی مواجه هستیم

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما با ورشکستگی آبی در کشور مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: تا ۳۰ درصد آب سالم شرب در شبکه‌های فرسوده توزیع هدر می‌رود و با کمک بخش خصوصی و بدون پول دولت می‌توانیم این وضعیت را اصلاح کنیم. ۷۰ درصد آب در کشاورزی مصرف می‌شود و می‌توان با کشت گلخانه ای حتی در کم‌آب ترین مناطق کشاورزی کنیم.

وی ادامه داد: شیرین کردن آب هم از دیگر طرح‌هایی است که می توان انجام داد و هم اکنون هم شاهد هستیم که آب خلیج فارس را در کارخانه‌های آب شیرین کن در بندرعباس شیرین می‌کنند و این خط تا کرمان و خراسان و دیگر مناطق کم‌آب می رود و می‌توان به این طریق آب مورد نیاز مردم و صنایع را تامین کرد.

قاضی زاده هاشمی: اینکه مردم شاد نیستند فقط به‌خاطر تحریم است؟
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۲۰:۱۰

سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏⁧‫شادی‬⁩ و نشاط حق همه مردم و به‌ویژه ⁧‫جوانان‬⁩ است، آیا اینکه مردم شاد نیستند فقط به‌خاطر تحریم است؟!

‏مگر شادی و خوشحالی فقط با پول و منابع نفتی حاصل می‌شود؟
‏شادنبودن مردم و نارضایتی آنها دلایل دیگری دارد، مردم خود را مؤثر نمی‌بینند؛
‏«مردم را از میدان بیرون کرده‌اند».»

زاکانی: باید انحصار در خودروسازی شکسته شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۲۰:۱۰

علیرضا زاکانی در برنامه با نخبگان از شبکه 4 سیما درباره راهکارهایش برای مقابله با تحریم ها اظهار کرد: تحریم ابزار و امکانی است که آمریکا از آن نخواهد گذشت. همانطور که از ابتدای انقلاب به خصوص بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا تحریم ها را شروع کرد و ادامه داد و هر روز ابعاد آن بیشتر شود. از تحریم به عنوان ابزاری در جنگ اقتصادی استفاده شده تا فروپاشی درونی را رقم زند.

وی افزود: رویکرد اصلی برای مقابله با تحریم ها خنثی سازی تحریم و توجه به ظرفیت های داخلی است. اساس بر جهش تولید بوده تا بتوان از فشار تحریم ها مصون باشیم وگرنه این امید که دشمن تحریم ها را بر می دارد، درست نیست.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تحریم ها تنها 20 درصد بر کشور اثر گذاشته است، گفت: مشکلات کشور ناشی از بی ارادگی و بی عملی دولت است. ما دچار خودتحریمی هستیم. آنقدر خودمان را تحریم کردیم که دیگران روی ما اثر گذاشتند.

زاکانی درباره راهکارهایش برای ایجاد ثبات اقتصادی گفت: دولت ها پیش از این برای اداره خود متکی به نفت بودند. در دولت فعلی به دلیل متزلزل شدن اتکاء به نفت اداره دولت مبتنی بر تورم شد. یعنی دولت دست در جیب مردم کرد تا از طریق آن بتواند خود را اداره کند. راه درست برای ایجاد ثبات اقتصادی توجه به تولید در داخل کشور است. دولت باید خود را از مقابل تولید کننده برداشته و دست تولید کننده را بگیرد. همین اتفاق هم باید در بازار سرمایه بیفتد. یعنی دولت به جای تقویت بازار سرمایه شرایط را به سمتی برد که سال گذشته 300 هزار میلیارد تومان از بازار سرمایه برای اداره خود بیرون کشید.

زاکانی درباره راهکارهایش جهت تقویت قدرت خرید مردم تاکید کرد: متاسفانه در کشور در دو نوبت یعنی دهه 70 زمان دولت سازندگی و در دولت فعلی تورم بالای 49 درصد تجربه شد. بطوریکه امروز جزء پنج کشوری هستیم که تورم بالای 25 درصد را داریم. این یک لکه زشت بر پیشانی ماست که دولت با ناکارآمدی اش تورم را به مردم تحریم کرد. از سال 90 تا 98 قدرت خرید مردم 34 درصد کم شده، این یعنی اگر در هشت سال آینده حتی هشت درصد رشد اقتصادی هم وجود داشته باشد تازه قدرت خرید مردم به سال 90 بر می گردد.

وی درباره چگونگی حفظ قدرت ایران در منطقه گفت: توجه به ظرفیت های منطقه و تکیه بر ملت و امکانات داخلی می تواند باعث شود که ما قدرت منطقه باشیم. موضوعی که در دولت فعلی به آن توجهی صورت نگرفت. به گونه ای که حل مشکلات داخلی را در خارج پیگیری کردند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره موضوع واگذاری بنگاه های دولتی به بخش خصوصی نیز اظهار کرد: در واگذاری ها جنایت بزرگی در کشور رخ داد. در سه دهه گذشته دولت ها یاد گرفتند با واگذاری خودشان را اداره کنند که در این ایام واگذاری با مفسده همراه بود. عملا سرمایه های دولت به جای کارآمدی به سلسله عناصر کاسبی داده شد که شناختی بر کار و آن حوزه نداشتند، به همین دلیل کارخانه را اوراق و کارگران را بیرون کرده و زمین را فروختند و یک شبه راه 100 ساله را رفتند. واگذاری غلط و عدم شفافیت و فساد و تعارض منافع، وضعیت را به گونه ای پیش برد که کشور را بر باد داده است. با استناد به اصل 49 قانون اساسی دولت می تواند حقوق ملت را استیفا کند.

زاکانی در ادامه خاطرنشان کرد : بارها به دلیل موضوع واگذاری ها به دادگاه رفته که نمونه آن قضیه سایپا و پتروشیمی بود که از حقوق مردم دفاع کردم، در مجلس هم تحقیق و تفحصی تنظیم شده که آن را دنبال می کنم. باید تنه های قطور فساد ریشه کن شود ،چون در کشور یک مشت مفت خور امکانات مردم را می برند و سهم برخی در دولت و مجلس و دستگاه قضا را هم تعیین می کنند. باید با گردن کلفت ها مقابله کرد.

وی در بخش دوم این برنامه در تشریح برنامه ها و اولویت های اقتصادی دولت خود به چهار رویکرد اقتصاد مدیریت، فرهنگ و اجتماع، سیاست و امنیت و سیاست خارجی اشاره و خاطرنشان کرد: 75 درصد اقتصاد ما دولتی است، لذا در وهله اول برنامه ام اصلاح دولت است. دولت باید در خدمت مردم باشد، نه اینکه مقابل مردم بایستد. این فاجعه ای است که دولت آقای روحانی ایجاد کرده و از تورم دولت ارتزاق کرد. اگر قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده به خاطر همین رویکرد است.

وی مواجهه با فساد را به عنوان رویکردش جهت تحول در اقتصاد مدیریت عنوان و تصریح کرد: دوران بزن در رو و بخور در رو تمام شده است. ما اساس کار را بر مانع زدایی و پشتیبانی جهت جهش تولید قرار داده و این کار از طریق بانک مرکزی و سوق دادن منابع مالی به تولید کنندگان خواهد بود، نه مثل شرایط فعلی که 11 نفر در کشور 90 هزار میلیارد تومان معوقه بانکی دارند، چرا در مقابل این افراد کوتا می آیند؟

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری راهکار دیگرش را تمرکز زدایی و توزیع امکانات به شهرستان ها و دادن اختیارات به آنها بیان کرد و افزود: طبق برنامه های سوم، چهارم، پنجم و ششم توسعه تمرکز زدایی باید صورت گیرد. این کار را انجام ندادند، چون نمی خواستند و فکر می کردند می توانند به جای همه فکر کرده و عرضه دارند کار همه را انجام دهند اما دیگر دوران منفعت طلبی تمام شده و دوران خدمت به مردم شروع شده است.

وی با تاکید بر اینکه ثروت را به صورت عادلانه در کشور توزیع می کند افزود: ما یاد گرفتیم به مردم نامردی نکرده و در مقابل نامردی بایستیم. فتوت در خون ایرانیان است، نمی دانم عده ای سر کدام سفره بزرگ شده اند که به گونه ای دیگر رفتار می کنند.

زاکانی در ادامه با بیان اینکه همواره مجلس را در راس امور دانسته و همین نگاه را در آینده خواهد داشت، گفت: برای جهش تولید یک لایحه دو فوریتی به مجلس می دهیم تا ظرف سه ماه مقررات زدایی صورت گیرد. بزرگترین مشکل از سال 85 بی ثابتی سیاست هاست که باید این روند اصلاح شود.

زاکانی با انتقاد از سهم ناچیز واردات از کشورهای منطقه و اوراسیا درباره برنامه اش در خصوص نظام توزیع، اعلام کرد: دولت ها قدر تجارب گذشته را نمی دانند. از سال 50 تا 81 تعاونی های شهر و روستا وجود داشتند که بعد از آن منحل شدند. بنده ساز و کارهای مدنی و نهادسازی نوین را در دستور خواهم داشت تا شفافیت در تولید و توزیع آن برقرار باشند. متاسفانه عده ای فکر می کنند که کشور را می توان با چرتکه اداره کرد. این انجماد مغزی باعث شده کشور را با سر به زمین بزنند که بارزترین نمونه آن در نحوه تامین پول و نهاده های دامی است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه اش در خصوص خودرو، گفت: در خودروسازی انحصار در دو شرکت ایجاد شده که 1001 مشکل به وجود آمده است. باید انحصار در خودرو شکسته شده و بازار رقابتی ایجاد کرد. همچنین با فساد در آنجا مقابله نمود. چون شرایط اکنون به گونه ای است که میزان فوتی های ما در جاده ها بیشتر از تعداد شهدا در زمان جنگ است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در توضیح برنامه اش در حوزه سیاست و امنیت اظهار کرد: می خواهیم در کشور مردم آقا باشند، نه اینکه مثل شرایط فعلی یک عده مفت خور و گردن کلفت حضور داشته که وضعیت زندگی مردم را به اینجا کشانده اند. اساس بر این است که مردم در میدان حضور داشته و رفاه به آنها برگردد.

وی در پایان در توضیح برنامه اش جهت تحول در سیاست خارجی اظهار کرد: سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد، اجتماع و فرهنگ باشد ، دیپلماسی هوشمندی را تدوین کرده که با کشورهای اطراف و با نگاه به جهان اسلام، شرق و نگاه درست به غرب می باشد. همچنین تعامل با ایرانیان خارج از کشور و زمینه سازی جهت سرمایه گذاری آنها در داخل را نیز مد نظر داریم.

محسن رضایی: منافع مردم پای جنگ‌های زرگری جناح‌های سیاسی قربانی می‌شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۵۲

محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر، نوشت: مردم عزیز ایران، تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که منافع مردم پای جنگ‌های زرگری جناح‌های سیاسی قربانی می‌شود.

وی تاکید کرد: دولتی تشکیل خواهیم داد از همه شایستگان دو جناح که فکر و ذکرشان فقط حل مشکلات مردم باشد و با درایت «اصلاح از درون قدرت» و «بازسازی معماری اقتصاد» را پیگیری کنند.

زاکانی: کرمان دستخوش سلایق سیاسی است/ لزوم تمرکززدایی در اداره کشور
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۴۷

علیرضا زاکانی عصر ظهر یکشنبه در گفتگوی تلویزیونی با مردم کرمان با اشاره به اینکه با انتخاباتی روبرو هستیم که نقش اثرگذاری در زندگی خود ما دارد چرا که بالغ بر ۹۵ درصد منابع کشور دست رئیس جمهور است، افزود: ما برخوردار از اسلام، یک تمدن با پیشینه چند هزار ساله، اقوام، مذاهب هستیم که یک فرصت بزرگی برای ایران هستیم.

وی با بیان این مطلب که تعجب می‌کنم با وجود این ظرفیت‌ها اما وضعیت موجود ما اینچنین است، بیان داشت: برای حل این مشکلات باید پای صندوق‌های رأی حاضر شویم. از طرف دیگر ما یک راهی را طی کرده‌ایم که اشتباه بوده است به این معنا که تحریم یک حربه برای دشمنان است و انتظار ما از دشمنان غیر از این نیست.

تورم موجود کمر مردم را خم کرده است

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه با تورم موجود کمر مردم را خم کرده است لذا نباید از مردم انتظار حال خوب داشته باشیم، اظهار کرد: باید طرحی نو ایجاد کنیم ظرفیت‌های داخل را فعال و از پتانسیل‌های بیرون نیز در راستای پیشرفت ایران استفاده کرد، دولت بنده دولت اقدام و عمل است.

وی با بیان این مطلب که باید با عدالت و خلاقیت زمینه کسب حداکثر و میزان بالایی از استقلال و آزادی را برای کشورمان به عمل بیاوریم، اظهار کرد: به همه اقشار مختلف مردم دارد ظلم می‌شود چراکه مدیریت درستی توسط دولت انجام نمی‌شود.

لزوم تمرکززدایی در اداره کشور

زاکانی با اشاره به اینکه در ادامه این مسیر باید تمام ابعاد را درنظر بگیریم و متناسب سازی شود، بیان داشت: برای این مسئله چهار رویکرد در نظر گرفته‌ایم و اولین اینها رویکرد مدیریت اقتصاد است چرا که در این زمینه مردم واقعاً مشکل دارند اما دولت فعلی این مشکلات را نمی بیند. اساس ما در این رویکرد جهش تولید است که فوریت بالایی دارد و در کنار جهش تولید، کشور باید شفاف اداره شود و تمرکززدایی باید انجام شود و متأسفانه در حال حاضر مرکز و محوریت تهران است.

وی با بی‌ام این مطلب که متأسفانه ۹۰ درصد بودجه در پایتخت تصمیم گیری می‌شود و تنها ۱۰ درصد بودجه به استان‌ها مستقیم داده می‌شود، اظهار کرد: در این زمینه باید آمایش‌های لازم در تمامی شهرستان‌های کشور انجام شود و تمامی شهرستان‌ها محور قرار بگیرند.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه شهرهای هستند که در کنار معادن و ذخایر عظیم هستند اما مردم در سختی زندگی می‌کنند اما با تمرکززدایی این مسئله حل می‌شود، عنوان کرد: در همین بخش اقتصادی، گام مبارزه با مفاسد اقتصادی برخورد می‌شود و در این زمینه با شخصیت‌های بزرگی بنده برخورد کرده‌ام.

وی با بیان این مطلب که باید ریشه فساد را خشکاند و اولین قدم‌های بنده تحول در درون خود دولت است، ابراز داشت: تکیه دولت به ملت است و نظارت بر دولت را خواهیم داشت چیزی که دولت فعلی اصلاً آن را قبول ندارد.

زاکانی با اشاره به اینکه موضوع مسکن و اشتغال در جهش تولید حل خواهد شد و در یک سال اول تحولات را به صورت محسوس تجربه خواهید کرد، بیان داشت: یک سایت و درگاه اینترنتی است که برای همه شهرستان‌ها مشکلات را احصا کرده‌ایم، مردم می‌توانند این سایت را ببینند و اگر پسند نکردند ما می‌توانند آن را به روزرسانی کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره با بیان این مطلب که شهید باهنر هنرمندی خود را در هدایت جامعه و سپس ندای ارجعی الی ربک را شنید و آن را تجربه کرد، افزود: خضوع و خشوع شهید قاسم سلیمانی همیشه برای من یک درس بود، با وی که همکلام می‌شدم آرامش را در وی می‌یافتم و دنیایی از مسئولیت در وجودش بود. همچنین بنده با یک شهید دیگر به نام شهید مغفوری یک انس خاصی پیدا کرده‌ام البته چند سال است که این الفت در بنده شکل گرفته است.

کرمان دستخوش برخی سلایق سیاسی است

وی با بیان این مطلب که استان کرمان علی رغم پیشرفت‌های جدی در بخش صنعت، از بی آبی رنج می‌برد، اظهار کرد: در کنار آن جاده‌های نامناسبی که وجود دارد و عدم صنایع تبدیلی کشاورزی شرایط بسیار سخت کرده است. کمبود امکانات بهداشتی، بیکاری، حاشیه نشینی از جمله مشکلات استان کرمان است.

زاکانی با اشاره به اینکه بنده به شهرستان‌های مختلف استان سفر کرده‌ام، عنوان کرد: این تنوع اقلیمی در استان کرمان کم نظیر است همچنین محرومیت‌های استان را لمس کرده‌ام.

وی با بیان این مطلب که توجه برای ساختن کرمان به خصوص در بحث کم آبی و آبادانی برای ما اولویت دارد، اظهار کرد: استان کرمان دستخوش برخی سلایق سیاسی است که باید از همه ظرفیت‌های استان برای آبادانی این استان پهناور استفاده کرد.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره تصریح کرد: در مجموع امیدوار هستیم که در کنار رونق شمال استان، به آبادانی جنوب استان برسیم و جنوب استان را برای پیشرفت هدف گذاری کنیم.

مهرعلیزاده: مشکلات فعلی کشور با انتخاب خبره اقتصادی حل می‌شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۴۴

محسن مهرعلیزاده عصر یکشنبه در گفتگو تلویزیونی با مردم استان یزد اظهار داشت: امروز کشور ما در مقطع و موقعیت تاریخی خطیری قرار گرفته و مردم دست به انتخابی خواهند زد تا راهی برای برون رفت از مشکلات خود بیایند و با انتخاب خود خدمتگزاری را بر سر کار بیاورند که بتواند به تمام معنا در خدمت مردمش باشد.

وی افزود: امروز مسائل معیشتی، فقر، فاصله اجتماعی زیاد بین اقشار مختلف مردم، بالا رفتن سطح خط فقر، رسیدن خط فقر به ۷۰ دهک جامعه، بیکاری، کشمکش‌های بی حاصل بین صاحبنظران حوزه های مختلف و تاسف بار تر از آن حضور عده‌ای مدیر دست ناپاک که با اختلاس و دزدی و فساد و دست یازدیدن به بیت المال، زندگی سختی را بر مردم تحمیل کرده اند، سبب شده اند تا امید به آینده در مردم کمرنگ شود.

مهرعلیزاده ادامه داد: بعضی از اقدامات مسئولان نامسئول، کشور ما که می توانست غنی‌ترین کشور منطقه باشد را به جایی رسانده که اکنون با مشکلات عدیده ای مواجه است.

اعتماد مردم به مدیران آسیب دیده است

وی عنوان کرد: اعتماد مردم به حاکمیت، مدیریت و مدیران به میزان زیادی آسیب دید و عدم اعتماد، سرمایه عظیمی است که از بین رفتن آن باعث می شود حتی در صورتی که مسئولان بخواهند کاری در جهت منافع ملی هم انجام بدهند، مورد پذیرش مردم واقع نمی‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: باید واقعیات را گفت و مردم باید بدانند که اگر فردی یا افرادی در جایگاهی قرار گرفتند که می خواهند مشکلات مردم را حل کنند، باید ابتدا از مشکلات مردم آگاهی داشته و آن را درک کنند در غیر این صورت نمی توانند موفقیتی کسب کنند چون درک درستی از مشکلات ندارند.

دولتمردان باید راه برون رفت از مشکلات را طراحی کنند

مهرعلیزاده تصریح کرد: سرپرست خانواده ای که درآمدی ندارد و حتی نمی‌تواند هزینه های روزانه زندگی فرزندان خود را تامین کند، دردی دارد که اگر مسئولی این شرمساری را درک نکرده باشد، توان حل آن را ندارد.

وی با بیان اینکه من از یک خانواده متوسط وارد اجتماع شده ام و مشکلات مردم را درک می کنم، افزود: اینکه فکر کنیم مشکلات را فقط عده ای که در مسند قدرت نشسته اند، می توانند حل کنند، ایده درستی نیست اما وظیفه آنهاست که راه برون رفت از مشکلات را طراحی کنند.

مهرعلیزاده یادآور شد: ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور برگزار شده و در هر دوره نیز دولت‌ها اقداماتی انجام دادند و زحماتی کشیدند و در این دوره نیز علیرغم اینکه مردم انتظارات بسیاری به ویژه در حوزه برجام داشتند، انتظارات آنها محقق نشد و شرایط زندگی آنها هر روز دشوار و دشواتر شد.

وی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا عنوان کرد: آمریکا هیچوقت با ما دوستی نکرد و او همان کشوری است که با تحریک نیروهای شاه و نیروهای وابسته هم در کشور نا امنی ایجاد کرد و هم هشت سال جنگ علیه ما به راه انداخت و امروز نیز با بی اثر کردن برجام، در صدد از پای درآوردن ملت ایران است.

مشکل کشور ما ارز ۴۲۰۰ تومانی است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: تحریم مشکلاتی ایجاد کرده اما مشکل ما ارز ۴۲۰۰ تومانی است و اینکه مردم گوشت و مرغ بیشتر از نرخ ارز آزاد بخورند، بی عرضگی دولت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه عده ای با دیدگاه های تنگ نظرانه و تمامیت خواهی، مشکلات اصلی مردم را به دست فراموشی سپرده اند و مدام به فکر گیر دادن این مردم هستند، افزود: اینکه به بحران آب به عنوان یک بحران وحشتناک توجه نمی شود و به یک دوچرخه سواری، به شادی جوانان، به یک بزم موسیقی گیر می دهند، درد بزرگی است.

مهرعلیزاده تاکید کرد: آیا فقر، گرسنگی، بیکاری، شرمساری پدر و مادرها، اعتیاد و آسیب های اجتماعی برای مردم کافی نیست که عده ای به شادی‌های کوچک آنها نیز نقد دارند.

وی تصریح کرد: مشکل امروز کشور ما اقتصادی است و افراد فرهنگی، حقوقدان، امنیتی و نظامی نمی توانند مشکل کشور را حل کنند و رفع مشکلات نیازمند حضور یک خبره اقتصادی است.

مهرعلیزاده ادامه داد: دولت من دولت «زندگی» است و سه کتاب در مورد برنامه های این دولت نوشته ام که در آن جزئیات برنامه های افزایش یارانه، مسکن، بازنشستگان، برخورد با قاچاق و … را نوشته ام و به مردم قول می دهم که با قاطعیت برای از بین بردن رویه های غلط ایستاده ام.

همتی: مشکلات اقتصادی ما ناشی از سیاست زدگی است
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۴۳

عبدالناصر همتی در برنامه تلویزیونی خود در شبکه گلستان اظهار کرد: سال گذشته شاهد پاندمی کرونا بودیم و خیلی از جانباختگان کرونا حتی نتوانستند مراسم سوگواری داشته باشند؛ من امیدوارم در ریاست جمهوری در اولین فرصت واکسیناسیون را به اتمام برسانیم.

وی درباره دلیل حضور خود در انتخابات گفت: شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست و فکر کردم اگر این روندی که اکنون در پیش داریم را ادامه دهیم شرایط بدتری برای کشوربه دنبال خواهد داشت.

همتی افزود: بخشی از مردم دچار بیکاری و مشکلات معیشتی هستند و تحریم‌های ظالمانه و فشار حداکثری دشمن به مراحل نامطلوب رسیده است.

وی تصریح کرد: بازنگری در ادامه مدیریت اقتصادی و اجرایی جامعه جزو اولویت‌های بنده است.

سیاست کشور بیش از حد بر اقتصاد حاکم است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: مشکل کشور این است که سیاست بیش از حد بر اقتصاد حاکم شده و مسائل اقتصادی ما تحت تأثیر سیاست باعث شده بخصوص در استان‌ها از پتانسیل استان‌ها استفاده نشود.

وی اظهار کرد: نگرش اقتصادی در بین مسئولان کم است زیرا در دنیا سیاست در خدمت اقتصاد است و بر مبنای طراحی اقتصادی برای بهبود زندگی مردم اقدام می‌کنند.

همتی اضافه کرد: هر اقدام کشور باید برای جیب مردم فایده داشته باشد و این توفیق نیست که اقدامات ما منجر به فقر شود.

وی گفت: مطلوب مردم نیست که با انتخاب خود محدودتر شوند و علت این هم که وارد صحنه شدم به خاطر تخصص اقتصادی خودم است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: طی سال‌های گذشته بنگاه‌های بزرگی را اداره کردم وهمه تنگاه ها و مسائل اقتصادی را تسلط کامل دارم.

وی افزود: اگر ورود بنده کمک کند ریل گذاری اقتصاد را اصلاح می‌کنیم و آخرین فرصت را برای اصلاح جامعه از دست نخواهیم داد.

همتی با تاکید بر اینکه من فقط چهار سال خواهم بود و در این چهار سال اقدامات اساسی انجام خواهم داد، اضافه کرد: در استان‌ها راهبرد ملی برای توسعه نداریم؛ بالاخره هر کدام ویژگی قومی، فرهنگی، منابع و اقلیمی خاص خود را دارند.

وی تصریح کرد: کلکسیون مشکلات به خاطر نگاه متمرکز در تهران ایجاد شده و باید این نگاه برداشته شود زیرا با این تفکر شهرها و روستاهای ما حاشیه می‌شود.

نگاه سیاسی به استان‌ها را بر می‌داریم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اولویت اول این است که تصمیمات اقتصادی بر تصمیمات سیاسی حاکم باشد و باید نگاه سیاسی به استان‌ها را برداریم زیرا مسائل را امنیتی می‌کند.

وی بیان کرد: اگر واقعاً بخواهیم استان‌های ما توسعه پیدا کنند باید ویژگی هر استان را مورد توجه قرار دهیم.

وی تصریح کرد: هر سه ماه یکبار جلسه‌ای را با نخبگان و چهره‌های تعیین کننده هر استان برگزار می‌کنیم و روند توسعه استان را زیر نظر قرار خواهیم داد.

همتی گفت: استان‌های ما پتانسیل قوی برای پیشرفت دارند ولی باید دید پسِ مشکل بیکاری هر استان چیست و چه کسانی جلوی پیشرفت استان‌ها را می‌گیرند.

جلوی باند بازی‌های تهران را می‌گیریم

وی با تاکید بر اینکه جلوی باند بازی‌های تهران که مراکز استان‌ها را اداره می‌کنند می‌گیریم، افزود: استان‌ها باید باافراد شایسته خود مدیریت شوند و راهبرد کلی توسعه متوازن استان‌ها را داشته باشیم.

همتی با بیان اینکه در استان‌ها بخصوص استان‌های مرزی مشکل جدی داریم، اضافه کرد: هرچه از مرکز دور می‌شویم میزان توسعه نیافتگی تشدید می‌شود.

وی یکی از ظرفیت‌های کشور را گردشگری دانست و گفت: به خاطر چهار فصل بودن کشور گردشگری بسیار ظرفیت خوبی دارد و جذابیت سفر به ایران بسیار بالا است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: ضمن انجام واکسیناسیون جذب توریسم از اولویت‌های استان‌های ماست و برای جذب توریست باید فرایند را ساده سازی کرد.

وی بیان کرد: سالم نگاه کردن به مسائل گردشگری و سخت نگرفتن به توریست‌ها باعث آرامش و رفاه شهرها می‌شود.

همتی بیان کرد: در بسیاری از استان‌ها سرمایه گذاری‌های بوم گردی در حال توسعه است و می‌توان سیستم بانکی و مالی را در این بخش اولویت قرار داد.

وی گفت: طی ۱۰ سال گذشته حدود پنج درصد رشد ثروت و پیشرفت اقتصادی داشته ایم و کشور ما در مقایسه با کشورهای جهان رشد قابل توجهی نکرده است و به همین دلیل سفره مردم کوچک‌تر شده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از مشکلات کشور این است که یارانه را هدفمند پرداخت نکردیم و دهک‌های یک و دو و سه یا دهک‌های فقیر همان‌قدر می‌گیرند که دهک‌های پردرآمد می‌گیرند.

اعطای کارت اعتباری خرید برای افزایش توان مالی

وی بیان کرد: همچنین حداقل دستمزد باید افزایش یابد زیرا قدرت خرید به شدت کاهش یافته و برای این منظور کارت‌های اعتباری خرید اعطا خواهد شد.

همتی اضافه کرد: عادلانه و هدفمند کردن یارانه حتماً باید انجام شود و به دهک‌های اول تا سوم پرداخت شود.

وی تاکید کرد: علی رغم اختلافات قومی و مذهبی استان‌ها، همه مردم ایران هستند و توسعه هر استان باید با خود قومیت‌های استان اداره و طراحی شود.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم جاده ابریشم، کتان و کریدور شمال به جنوب را بهره برداری کنیم ارتباط استان‌های ما به هم و به شاه راه‌های بین المللی موجب توسعه استان‌ها و کشور می‌شود.

همتی یکی از مشکلات جدی استان‌ها بخصوص گلستان را حوزه کشاورزی دانست و گفت: مشکل این بخش قیمت گذاری محصولات است که خرید تضمینی می‌شود ولی نه قیمت بلکه خرید باید تضمینی باشد.

وی بیان کرد: قیمت تضمینی معنا ندارد بخصوص در گندم که قیمت خرید آن در بازار بیش از پنج هزار تومان است ولی دولت کمتر از این رقم می خرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: سایر محصولات کشاورزی هم باید به گونه‌ای تولید شود که دلال نتواند پیش خرید کند و در زمان مصرف چند برابر به فروش برساند.

وی با بیان اینکه برای گلستان تکمیل راه آهن اینچه برون کمکی بزرگی به حمل ونقل اقتصادی است، افزود: مبادلات گلستان با ترکمنستان باید توسعه یابد و از مبادی زمینی برای توسعه صادرات با این کشور استفاده کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ما می‌توانیم با کمک برادران و خواهران اهل تسنن منطقه خوبی را به عنوان استان توسعه یافته به دنیا نشان دهیم.

رضایی: تهیه سند اقدام پیشرفت برای ایلام/ ایجاد قطب های اقتصادی در کشور
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۳۹

محسن رضایی عصر یکشنبه در گفتگو تلویزیونی با مردم ایلام اظهار کرد: مردم ایلام در هشت سال دفاع مقدس رشادت‌های فراوانی برجای گذاشته‌اند که دولت‌ها موظف هستند به این استان خدمات رسانی کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت اقدام و تحول برای هر استان متناسب با ظرفیت آن استان برنامه دارد، گفت: برای استان ایلام نیز بر اساس ظرفیت‌های این استان، سند اقدام پیشرفت تهیه می‌شود.

رضایی عنوان کرد: البته برنامه ما ایجاد مناطق اقتصادی در کشور است، این طرح متناسب با ظرفیت‌های هر استان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: برنامه مهم ما استفاده از ظرفیت‌های منطقه آزاد تجاری مهران برای توسعه تجاری با عراق است.

وی گفت: باید از ظرفیت‌های تردد زوار و اربعین برای توسعه استان استفاده شود، توسعه آزادراه‌های این استان برای تسهیل در تردد زوار در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضایی عنوان کرد: توسعه صنایع تبدیلی برای استفاده از ظرفیت‌های دامداری و کشاورزی در استان ایلام از دیگر برنامه‌های دولت اقدام و تحول است.

وی افزود: بیکاری در این استان با وجود منابع عظیم نفت و گاز قابل قبول نیست، حتماً این مواد مورد توجه ویژه دولت ما قرار می‌گیرد.

وی گفت: بنا داریم تصمیم گیری ها را از مرکز کشور به سمت استان‌ها و شهرهای مختلف بکشانیم.

جلیلی: جهش ایران بدون توسعه روستاها و شهرها ممکن نیست
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۳۵

سعید جلیلی عصر یکشنبه در برنامه تبلیغاتی خود برای گیلان که از شبکه باران پخش شد، با اشاره به نقش آفرینی افتخارآمیز گیلانی‌ها در تاریخ ایران، اعزام هزار و ۵۰۰ کامیون کمک به جبهه‌ها و تقدیم هشت هزار شهید را از جمله این افتخارات دانست و افزود: این افتخار آفرینی و حضور تا امروز ادامه دارد و ۲۴ شهید مدافع حرم نشانه حرکت بزرگ مردم گیلان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به حضور دولت «سایه» در تمام مناطق کشور طی هشت سال گذشته، اضافه کرد: با توانمندی‌های کشور از نزدیک آشنا شدیم و نتیجه جمع بندی‌ها این است که کشور ما توانایی جهش در ۴ سال آینده را دارد.

وی با اشاره به اینکه جهش ایران بدون جهش روستاها و شهرهای ایران ممکن نیست، افزود: لازمه جهش کشور این است که هر روستا را یک سلول برای جهش کشور بدانیم و در نتیجه پیشرفت و رفاه به ارمغان می‌آید.

جلیلی تحقق پیشرفت کشور را برنامه در کنار باور و اراده دانست و بیان کرد: همانگونه که گیلانی‌ها در عرصه‌های مختلف پیشگام بوده‌اند در عرصه پیشرفت نیز می‌توانند پیشگام باشند و امروز نیاز به مردان بی ادعایی داریم که در گوشه و کنار کشور حضور دارند و می‌توانند بدون تمایل به دیده شدن کار کنند.

وی با بیان اینکه جهش کشور با نمایش محقق نمی‌شود بلکه نیازمند کار و مردانی از جنس میدان است که کارنامه موفقی داشته باشند، ادامه داد: هیچ دولتی بدون کمک مردم نمی‌تواند موجب پیشرفت کشور شود.

جلیلی با اشاره به کارنامه درخشان گیلان و استاندار، شهردار، فرماندار و بخشدار شهید این استان، تاکید کرد: کمتر استانی همانند گیلان از چنین گنجینه‌هایی برخوردار است و این خطه مردان و زنانی دارد که نه تنها به منافع فردی بی توجه هستند بلکه برای انقلاب و کشور از جان خود نیز می‌گذرند.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در گیلان، بیان کرد: هر کدام از فرصت‌ها و ظرفیت‌های استان مانند جنگل و دریا می‌تواند به تنهایی باعث پیشرفت کشور شود و این فرصت‌ها باید در ۴ سال آینده فعلیت یابد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ضرورت بهره گیری از صنایع تبدیلی و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده از طریق آن، گفت: پیشرفت کشور به مردان و زنانی نیاز دارد که علاوه بر برنامه، جنس کار را بشناسد.

مهرعلیزاده: مصرانه مدافع انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی هستم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۲۷

محسن مهرعلیزاده عصر یکشنبه در گفت و گو تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تصور من از خراسان‌جنوبی مردمی اهل علم، اهل سیاست و آگاهی و دارای مفاخر فرهنگی بزرگ است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکل خشکسالی در خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: من مصرانه مدافع انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌جنوبی و خراسان رضوی هستم و علی رغم گران شدن آب بازهم چاره‌ای جز اجرای این پروژه نداریم.

مهرعلیزاده ادامه‌داد: اگر موضوع کم آبی در خراسان‌جنوبی را رفع نکنیم به جای مزارع زعفران و زرشک دشت‌های بی حاصل را خواهیم دید.

وی با بیان اینکه ما در خراسان‌جنوبی به صنایع تبدیلی نیاز داریم، گفت: باید با این صنایع تبدیلی و تکمیلی معادن و دسترنج کشاورزان عزیز را با ارزش افزوده بیشتری در بازارهای داخلی و خارجی به فروش برسانیم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: مردم خراسان‌جنوبی با شرف خویش در حفظ حریم دین و مرزهای کشور کوشیدند و پشت دشمن را به خاک مالیدند و الان نیز در عرصه اقتصاد وضعیت خوبی نداریم.

مهرعلیزاده بیان‌کرد: ما با داشتن جوانانی برومند و آگاه و منابع غنی و سایر منابع خدادادی می‌توانیم در راستای رفع مشکلات کشور بکوشیم که این مهم نیازمند برنامه عملیاتی است.

وی افزود: ما به زحمات همه دولت‌های گذشته احترام می‌گذاریم ولی متأسفانه علی‌رغم تلاش‌ها امروز ما شاهد شکاف اجتماعی، تفاوت هزینه‌ها و درآمد و کشمکش‌ها و نزاع‌های بی حاصل و ناکارآمدی‌ها هستیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من ۴۲ سال است در زمینه‌های مختلف مدیریتی، بانکی و پولی و اجرایی در رده استانداری‌های خراسان بزرگ و اصفهان کار کرده‌ام و امروز نیز با یک برنامه وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شده‌ام.

مهرعلیزاده با بیان اینکه منابع پنج برابر شدن یارانه برای برخی از گروه‌های محروم وجود دارد، اظهارکرد: دولت من دولت زندگی و ادامه دولت اصلاحات برای جوانان امروز است.

وی با اشاره به اینکه من نمی‌خواهم در کشور کسی تحمیل عقیده داشته باشد، بیان‌کرد: باید با مردم شفاف و در اختیار مردم باشیم و همچنین در راستای ریشه کن کردن فساد و حاکم شدن قانون و پرهیز از تعصبات قدم برداریم.

قاضی‌زاده هاشمی: تامین آب مناطق دارای کمبود آب از منابع مطمئن در دستور کارم است
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۱۹

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز یکشنبه در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای جهانبین استان چهارمحال و بختیاری پخش شد، گفت: استان چهارمحال و یکی از استان پر ظرفیت کشور است که با مشکلات و مسائل مختلفی روبرو است.

وی گفت: مشکلات کم آبی، بیکاری، تورم بالا، نبود شبکه حمل و نقل مناسب و… از مهمترین مسائلی است که در این استان وجود دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مسئله آب یکی از مهمترین مسائل این استان است که حل این مشکل از مهمترین برنامه‌هایم چه در این استان و استان‌های دیگر است.

وی تاکید کرد: طرح‌های مختلفی برای حل مشکلات آب در سطح کشور در نظر گرفتیم که مهمترین آن طرح قنات ملی ایران است که مسئله کمبود آب فلات مرکزی را حل می‌کند.

وی گفت: تأمین آب مناطق مختلف کشور از منابع مطمئن‌تر در دستور کارم است تا از ایجاد اختلاف بین مناطق جلوگیری شود و برادری‌ها حفظ شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ضعف در بخش حمل و نقل از دیگر مشکلات در این استان به شمار می‌رود که در دستور کار است این بخش را توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه عشایر از مهمترین ظرفیت‌های در کشور به شمار می‌روند، گفت: با سکنی گزینی عشایر مخالف هستیم و به دنبال افزایش خدمات درمانی، آموزشی و… به عشایر هستیم تا زندگی راحتری داشته باشند.

وی گفت: سعی داریم در اداره کشور بازبینی کنیم و مدل جدیدی در اداره امور کشور را اجرا کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تفویض اختیارات به فرمانداران از مهمترین برنامه‌هایم در صورت انتخاب شدن در انتخابات است و پاسخگو کردن فرمانداران به مردم را در دستور کار داریم.

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: برنامه‌ای را طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم یک منطقه از یک مسئول ناراضی باشند آن مسئول عزل می‌شود.

محسن رضایی: قطب های اقتصادی در کشور راه اندازی می کنیم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۷:۰۲

محسن رضایی میرقائد با بیان اینکه با وجود رهبری فرزانه و جوانان غیرتمند می‌توانیم برای بار سوم قیام فرهنگی و اقتصادی، پیشرفت‌های بزرگ، قیام برای زندگی بهتر، تشکیل دولت وحدت ملی داشته باشیم، افزود: شهروند درجه دو و سه در نظام اسلامی وجود ندارد.

وی با اظهار اینکه اراده اصلی در دست مردم است، گفت: قیام سوم قیام زندگی بهتر برای بهزیستی، سربلندی معلمان و کارگران و برای پیشرفت ایران اسلامی ودستیابی به قله‌های بلند است.

رضایی با اظهار اینکه ایران برای همه و زندگی برای همه با تکیه بر حمایت‌های مردم محقق می‌شود، گفت: دوباره اقوام و ملیت‌های ایرانی را جمع می‌کنیم و با ایجاد مناطق اقتصادی، به استان‌ها مسئولیت می‌دهیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با عنوان اینکه سپرده‌های هر استانی در همان استان هزینه می‌شود، گفت: ما به استثمار نو پایان می‌دهیم و قطب‌های اقتصادی ایجاد می‌کنیم و این طور نیست که از تهران برای همه استان‌ها نسخه واحد صادر شود.

وی با اظهار اینکه زمان شعار تمام شد و زمان برنامه و اقدام است، گفت: برنامه خاص هر استان با کمک مردمان استان تهیه شد و برای هر استانی نسخه خاص آن نوشته شده است.

محسن رضایی یادآور شد: باید با سرعت زندگی مردم را بهبود بخشیده و ایران را به قله‌های سربلند برسانیم و اقوام بزرگ ایران را باید در کنار هم جمع کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دولت ما می‌خواهد وحدت ملی در کشور ایجاد کند، از این رو بی عدالتی‌ها باید کنار رود، گفت: بیرون کردن فقر و بیکاری اهمیتی کمتر از بیرون کردن سربازان صدام از سرزمین‌های کشور نیست.

وی گفت: دولت اقدام و تحول با کمک مردم و حمایت‌های بیکران حضرت ولی عصر و سیاست‌های داهیانه رهبر انقلاب، اهداف را محقق کرد و استانداران دولت را از بین مردم همان استان انتخاب می‌کنیم.

رضایی میرقائد با عنوان اینکه باتشکیل مجمعی از نخبگان، استانداران را انتخاب می‌کنیم، ادامه داد: تیم قدرتمند از فرزندان هر استان برای استانداری برمی گزینیم.

نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه اندازی می‌کنیم

وی با اظهار اینکه نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه می‌اندازیم، گفت: هر خانه ۸۰ متری حداکثر ۳۲۰ میلیون تومان تمام می‌شود و هرکسی ۳۰ میلیون تومان آورده داده شود، ۹۰ درصد توسط بانک‌ها وام داده می‌شود و همان خانه در وثیقه بانک خواهد ماند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر مسکن راه افتد، ۳۰۰ صنعت راه خواهد افتاد و اجازه نمی‌دهیم کولبری و نان قرضی بر قامت ملت ایران بنشیند و تلاش می‌کنم با کمک مردم و حمایت‌های دولت مسائل را حل کنیم.

وی مسئله ازدواج جوانان و حقوق خانه داری را مهم دانست و گفت: همه خانم‌هایی که شش ماه آموزش ببینند دارای حقوق می‌شوند و مسئله کرامت انسانی را از خانه‌ها شروع می‌کنیم.

وی توسعه کسب و کارهای خانگی را از دیگر برنامه‌ها ذکر کرد و گفت: اقتصاد ملی باید از پایین به بالا بجوشد.

اطلاعیه ستاد رئیسی: تصمیم گرانی بنزین، زمان و نحوه اجرای آن در دولت اتخاذ شد
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۶:۵۹

در پی انتشار بیانیه دولت در مورد گرانی بنزین در سال 98 و ایراد برخی اظهار نظرها در مورد نحوه تصمیم‌گیری برای اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، ستاد مرکزی هماهنگی ستادهای مردمی حامی آیت‌الله رئیسی بیانیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

در پی بیانیه شورای اطلاع رسانی دولت محترم، در خصوص نحوه اخذ تصمیم در مورد گرانی بنزین در سال 98 و انتساب این تصمیم به شورای هماهنگی سران قوا بیان نکاتی جهت تنویر افکار عمومی و شفافیت موضوع ضروری است که به اطلاع ملت شریف ایران می‌رسد:

آقای رئیسی پیش از سخنان مطرح شده در جلسه سوم مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در 2 جلسه دانشجویی و در برابر سوالات متعدد دانشجویان در خصوص نحوه اخذ این تصمیم توضیحاتی را ارائه داده بودند.

بر این اساس مجددا تاکید می‌شود: اولا اصل تصمیم در خصوص گرانی بنزین، زمان و نحوه اجرای آن در دولت اتخاذ شده است و این موضوع بر خلاف ادعای مطرح شده در اطلاعیه دولت در یکی از جلسات هماهنگی سران قوا صرفا از جنبه اطلاع رسانی مطرح می‌شود و نه از جنبه تصویب. ثانیا صرفا نحوه هزینه‌کردِ درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین در جلسه شورای سران تصویب می‌شود نه زمان و چگونگی اجرای آن!

ثالثا همانطور که در همان مقطع آبان‌ماه و چندبار پس از ان هم اشاره گردیده است، آیت‌الله رئیسی بلافاصله پس از اطلاع، سه روز قبل از آغاز اجرای طرح طی یادداشت رسمی مخالفت خود را با اجرای این طرح اعلام کرده و هزینه‌های فراوان اجرای طرح ناشی از عدم تمهید مقدمات و آماده نبودن زیرساخت‌های اجرا را به رییس‌جمهور هشدار می‌دهد.

اینکه دولت محترم و جناب رییس‌جمهور زیر بار مسئولیت تصمیم اخذ شده و نحوه اجرای پراشتباه آن نمی‌روند و سعی وافر دارند تا آن را به کل حاکمیت و به خصوص شورای هماهنگی سران قوا منسوب کنند و عصبانیت مردم و اتفاقات پس از آن را به برخی مخالفت‌ها با این تصمیم غیرمدبرانه آقای رئیس‌جمهور منتسب کنند، از عجایب عبرت‌آموز این روزها است.

آیا اگر این طرح بر اساس برنامه‌ریزی دقیق، اخذ تصمیمات و تدابیر صحیح و استفاده از تجربه‌های موفق قبلی در افزایش قیمت سوخت در کشور به نحو احسن اجرا می‌شد و خسارات جبران‌ناپذیر را بر دوش کشور و ملت عزیز تحمیل نمی‌کرد باز هم دولت محترم آن را نتیجه تصمیم سران قوا معرفی و مسئولیت آن را بر عهده نمی‌گرفت؟!

مسئله کاملا روشن است، امروز که مردم عزیز زیر بار سنگین تورم و مشکلات معیشتی ناشی از بی‌تدبیری‌ها در سختی‌ها و تنگنای روزگار می‌گذرانند آنچه باعث التیام و آرامش آنها خواهد شد فرار از مسئولیت‌ها نیست! واکنشی که باعث اطمینان خاطر مردم خواهد شد قبول مسئولیت در قبال اختیارات بالایی است که دولت محترم بر آن تسلط دارد.

عذرخواهی از ملت شریف و فهیم ایران در مواردی که تصور عمومی، همگانی و کارشناسی دایر بر ارتکاب خطا و کوتاهی بوده دولت محترم را در چشم مردم، عزیز می‌کند. همانطور که فرافکنی و مسئولیت‌گریزی، گره‌ای از مشکلات هشت سال گذشته باز نخواهد کرد و بی‌اعتمادی به وجود آمده میان مردم و دولت را ترمیم نمی‌کند.

توضیحات ستاد دکتر زاکانی درباره مسئولیت همسر علیرضا زاکانی
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۴:۴۱

روابط عمومی ستاد «علیرضا زاکانی» نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای درباره مسئولیت همسر ایشان عنوان کرد: در برخی رسانه‌ها برای معرفی خانم «معصومه پاکتچی» همسر علیرضا زاکانی، عنوان مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران ذکر شده که این عنوان نادرست بوده و عنوان صحیح ایشان «مدیر سابق ساماندهی و نظارت حوزه علمیه خواهران تهران و مشاور مدیر سابق» است.

قاضى زاده هاشمى: انصراف نداده ام و نخواهم داد
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۳:۲۵

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی

همتی: بهره برداری از جاده ابریشم نیازمند توسعه راه آهن کشور است
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۵۰

عبدالناصر همتی در گفت و گو با مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق شبکه استانی افزود: بخش زیادی از مردم در تمام استانها گرفتار بیکاری و تامین معیشت هستند و تغییر ریل اقتصادی کشور ضروری است.

وی با اشاره به اینکه حاکم شدن سیاست بر اقتصاد به وضوح در همه جای کشور قابل مشاهده است، اظهارکرد: اداره کشور و توسعه اقتصادی با مشکلات زیادی رو به رو است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بخش زیادی از مردم در تمام استانهای گرفتار بیکاری و تامین معیشت هستند، خاطرنشان کرد: تغییر ریل اقتصادی کشور جز اولویت های اصلی بنده است.

همتی حاکم شدن سیاست بر اقتصاد را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و تصریح کرد: این نگاه در استانها باعث شده از پتانسیل های آنها به نحو احسن برای توسعه اقتصادی استفاده نشود.

وی داشتن نگرش اقتصادی در بین مسئولان را کم دانست و ادامه داد: در دنیا سیاست در خدمت اقتصاد است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تخصص اقتصادی لازم را از دلایل اصلی خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام و عنوان کرد: طی ۴۰ سال گذشته همه اقتصاد کشور را علاوه بر مطالعه زیر نظر داشتم.

همتی نداشتن یک راهبرد ملی برای توسعه استانها را یکی از مشکلات مهم دانست و گفت: باید از ظرفیت های متنوع استانها به نحو احسن برای توسعه اقتصادی استفاده کرد.

وی افزود: اولویت اصلی من در ریاست جمهوری حاکم شدن تصمیمات اقتصادی بر سیاسی در همه استانها خواهد بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های مختلف استانهای کشور نیاز است با تشکیل کارگروه های مختلف از این پتانسیل برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کرد.

همتی تصریح کرد: استان‌ها باید بر اساس شایسته سالاری و از سوی افراد خود استان اداره و توسعه داده شوند.

وی ادامه داد: توسعه متوازن با آمایش سرزمین و با برنامه ریزی برای همه استانها از سوی افراد شایسته و توانمند هر استان اجرا خواهد شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جذب توریست از سوی استان‌ها را نیز از دیگر اولویت های توسعه ای هر استان دانست و تاکید کرد: باید زمینه ورود توریست ها برای اشتغال و کسب درآمد با سختگیری های کمتری افزایش یابد.

همتی درصد رشد اقتصادی در یک دهه گذشته را منفی دانست و بیان کرد: متوسط رشد ایران سالی نیم درصد بوده که درصد بسیار پایینی است.
وی افزود: برای توانمند سازی اقشار کم درامد اصلاح حداقل دستمزد برای افزایش قدرت خرید ضروری است.

همتی احیا و اصلاح معیشت مردم را نیز مهم دانست و یادآور شد: معیشت مردم در حال حاضر تحت تاثیر تورم، تحریم و کاهش ارزش پول است و مشکل جدی است و باید این قدرت خرید به مردم باز گردد و این با عادلانه کردن پرداخت رایانه، اخذ مالیات درآمدها و کمتر کردن فشار مالیاتی بر تولید کنندگان قابل اجراست.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری توانمند سازی، اصلاح و هدفمند کردن یارانه ها را ۲ راهبرد اساسی خود در دولت سیزدهم اعلام کرد.

وی بهره برداری لازم از جاده ابریشم در راستای ارتباط استان‌ها با هم را نیازمند توسعه راه آهن کشور دانست و افزود: توسعه ایران اسلامی با ارتباط موثر با اقتصادهای کلان دور از دسترس نیست.

به گزارش ایسنا، همتی خرید تضمنی، تامین نهادهای دامی، حمایت لازم از کشاورزان را نیز از دیگر برنامه های خود اعلام کرد.
وی زمینه توسعه آزادی اجتماعی در استانها و یارانه ۱۰ میلیون ریالی برای هر نفر را نیز از دیگر برنامه های ریاست جمهوری خود عنوان کرد.

واکنش ستاد انتخاباتی مردمی حامی آیت‌الله رئیسی به انتشار بیانیه ستاد کرونای تهران
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۴۰

در پی انتشار دو اطلاعیه دبیرخانه ستاد ملی کرونا در تهران طی یک ساعت پس از طرح شبهه رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در تجمع حامیان حجت الاسلام سید «ابراهیم رئیسی» در اهواز در جریان مناظره روز گذشته داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، ستاد انتخاباتی مردمی حامی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اهواز به این بیانیه‌ها واکنش نشان داد.

در اطلاعیه ستاد مردمی حامی حجت الاسلام رئیسی آمده است:

متاسفانه نگاه سیاسی و سراسیمه بعد از تجمع بزرگ خوزستان باعث شده مسئولان متولی موضوع در عرض سه روز بیانیه‌های متناقضی صادر کنند و طی یک ساعت شب گذشته هم با انشاء دو بیانیه عجیب، رکورد گذشته را در این خصوص شکستند که‌ ای کاش به جای صدور بیانیه پشت در‌های بسته در تهران، از نزدیک واقعیات میدانی خوزستان را مشاهده می‌کردند.

این اطلاعیه افزوده: آنطور که در تصاویر مستند میدانی روشن است، به جز موارد اندکی که ناشی از شور و شوق اجتناب‌ناپذیر مردم از دیدن مقامی مسئول میان خودشان بعد از هشت سال بود، دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا بطور کامل اجرایی شده بود و ظرف روز‌های گذشته سه مستند میدانی برای روشن شدن این موضوع از سوی ستاد حجت الاسلام رئیسی منتشر شده است.

حتی فراتر از وظایف ابلاغی در دستورالعمل، برای تامین سلامتی مردم تمهیدات بیشتری در تجمع مردمی اهواز در نظر گرفته شد که این موضوع به تایید دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز رسیده است.

بر اساس اطلاعیه ستاد‌های حامی حجت الاسلام رئیسی، بیانیه نویسان ستاد ملی کرونا در تهران آنقدر سراسیمه دستور مقامات سیاسی‌شان را برای تولید بیانیه‌های زنجیره‌ای در این خصوص اجرایی کردند که اوقات شرعی و زمان طلوع و غروب افتاب در تهران و خوزستان را به اشتباه گرفتند.

در خوزستان داغ، این روز‌ها حتی بعد از غروب افتاب دمای هوا زیر ۴۵ درجه نیست و اینکه مسئولین ستاد ملی کرونا در تهران در خنکای دلچسب تهویه‌های مطبوع دستور دهند ساعت ۱۹ که هنوز آفتاب اهواز در اسمان است، تجمع مردمی در فضای غیر مسقف در دمای ۵۰ درجه برگزار شود، جای تامل دارد.

به دلیل موقعیت خاص جوی خوزستان مسئولین محلی و استانی موافقت کردند که مراسم بعد از غروب آفتاب و کاهش دما برگزار شود؛ موضوعی که به دلیل عدم درک مناسب از موقعیت منطقه در اطلاعیه دبیرخانه ستاد ملی، به شکلی تحریف شده منتشر شده است.

این اطلاعیه تاکید کرده برای مردم خونگرم خوزستان زندگی شبانه عادی است و این واقعیتی است که متاسفانه نویسندگان عجول بیانیه‌ها در تهران، از درک آن عاجز بوده‌اند.

ستاد‌های انتخاباتی حامی حجت الاسلام رئیسی در پایان با اشاره به عزیمت مردم از نقاط مختلف خوزستان به اهواز برای شرکت در مراسم تاکید کرد؛ از آنجا که مردم منطقه طی ۸ سال گذشته هیچ مسئول عالی‌رتبه دولتی را در جمع خود ندیده‌اند، بسیار طبیعی است که با شنیدن خبر حضور این نامزد انتخاباتی مشتاقانه از جای جای استان در مراسم شرکت کنند که این موضوع هم با کمال تاسف در بیانیه دبیرخانه ستاد کرونا تحریف شده است.

دومین مستند انتخاباتی «سعید جلیلی» امشب پخش می‌شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۴۰

دومین مستند انتخاباتی سعید جلیلی با عنوان «رئیس همه‌ی جمهور» امشب ساعت ۲۰ از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.

رو گذشته سومین دور از مناظرات انتخاباتی نامزدها انتخابات ریاست جمهوری انجام و پرونده مناظرات انتخاباتی در صداوسیما بسته شد.

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تنها چند روز تا برگزاری انتخابات، فرصت تبلیغات دارند.

قاضی‌زاده هاشمی: در دولتم تمرکز از تهران برچیده می‌شود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۲۵

سید‌امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو تلویزیونی با مردم استان بوشهر با اشاره به ویژگی‌های این استان در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: مردم استان بوشهر در ادوار مختلف تاریخی با رشادت و اقتدار در مقابل استعمارگران و مستکبران از جمله رئیسعلی دلواری و سرداران بزرگ ایستادند و اجازه اشغال ندادند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه استان بوشهر یکی از مراکز بزرگ تولید انرژی و پایتخت انرژی ایران محسوب می‌شود افزود: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در بخش‌های صنعتی، تولیدی و آبزی‌پروری توسعه صنایع دریایی و شیلات و اشتغال صیادی در استان بوشهر وجود دارد.

وی از تدوین ویژه برنامه برای همه شهرستان‌های ده‌گانه استان بوشهر بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنها تصریح کرد: در دولت سلام به عنوان خدمت‌گزار مردم نه تنها برای کل کشور بلکه برای هر استان و هر شهرستان برنامه جداگانه تدوین شده است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مسئله گرانی و اقتصاد و معیشت مردم در اولویت دولت سلام است تصریح کرد: مشکل اصلی کشور که حل نمی‌شود ناشی از موضوعاتی مانند مشکلات درآمدزایی مسئله گرانی و اقتصاد و معیشت مردم است که راهکارهای لازم در این عرصه اندیشیده شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تحقق بیانیه گام دوم را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: نوع نگاه به مردم برای مدیریت کشور باید اصلاح شود چرا که مشکل فقط در این نیست که فقط این جناح و یا آن جناح سر کار باشد و 13 هزار مدیر بیایند و بروند بلکه مدیریت کشور باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه در دولت سلام همه شهرستان‌ها به پایتخت تبدیل و تمرکز از تهران برچیده می‌شود تصریح کرد: در حوزه تصدی و اجرا اختیارات به فرمانداران واگذار می‌شود و فرمانداران وادار به پاسخگویی می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی، تسریع در احداث راه آهن بوشهر- فارس و آزاد راه بوشهر به شیراز و توسعه حمل و نقل دریایی و اتصال بوشهر به خط ریلی مرکز کشور را از دیگر برنامه‌ها دانست و بیان کرد: استان بوشهر نقش مهمی برای توسعه صادرات کشور دارد و در این راستا زیرساخت‌های دریایی تقویت می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از محصولات مهم استان بوشهر را خرما دانست افزود: خرما محصول مهم نخلستان‌های استان بوشهر است که تقویت بازار خرما و زنجیره آبزی‌پروری مورد توجه دولت سلام قرار دارد.

قاضی‌زاده هاشمی امروز به سیستان و بلوچستان سفر می‌کند
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۱۷

حامد تیموری سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام گفت: حضور با برنامه قاضی‌زاده هاشمی در برنامه‌های مناظره تلویزیونی و ارائه راهکارهای واقعی و اجرایی باعث شده است که اقبال در بین مردم و نخبگان به او افزایش داشته باشد و همین افزایش اقبال در بین مردم هم باعث افزایش تخریب‌ها علیه وی شد.

وی اعلام کرد: قاضی زاده هاشمی امروز(یکشنبه) به استان سیستان و بلوچستان سفر خواهند کرد و ساعت ۲۱ در اجتماع مردم شهر زاهدان سخنرانی می‌کند.

سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام، اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر انصراف قاضی‌زاده هاشمی را تکذیب کرد و از مردم خواست اخبار رسمی او را فقط از صفحات رسمی این نامزد انتخابات در فضای مجازی پیگیری کرده و از توجه به شایعات بپرهیزند.

لغو سفر ابراهیم رئیسی به اصفهان
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۱۵

سیدرضا مرتضوی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با وجود پیش بینی سخت گیرانه ترین و دقیق ترین پروتکل های بهداشتی و تمهیدات حفاظتی ویژه به منظور حفظ سلامت مردم و میزبانی شایسته از آیت الله رئیسی در اصفهان، با عنایت به پیش بینی استقبال مردم و تأکید آقای رئیسی مبنی بر حساسیت بیش از پیش نسبت به سلامت مردم در جریان دیدارهای عمومی، سفر آیت الله رئیسی به اصفهان لغو شد.

وی با اشاره به شور و شوق ایجاد شده در میان اقشار مختلف مردم از زمان انتشار خبر حضور آیت الله رئیسی در اصفهان، تصریح کرد: طی روزهای گذشته گروه های مختلف مردم اصفهان با حضور در ستادهای آیت الله رئیسی در اقصی نقاط این استان، آمادگی و اشتیاق خود به منظور کمک در میزبانی هرچه بهتر از ایشان را ابراز کردند.

رئیس ستاد مرکزی ابراهیم رئیسی در استان اصفهان اضافه کرد: در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با تمرکز بر گفتمان آیت الله رئیسی که از طریق رسانه های دیداری شنیداری و فضای مجازی در دسترس عموم قرار می گیرد، مردم استان اصفهان از راه دور با آقای رئیسی ارتباط خواهند داشت و روز ۲۸ خردادماه حماسه حضور خواهیم داشت.

انصراف زاکانی از رقابت‌های انتخاباتی تکذیب شد
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۲:۱۰

مالک شریعتی در واکنش به انتشار اخباری درباره اعلام انصراف زاکانی از ادامه رقابت‌های انتخاباتی در تپه نورالشهدا گفت: برنامه شب گذشته در تپه نور الشهدا به مناسبت جشن میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد. آقای زاکانی در آن برنامه حضور پیدا کردند تا پاسخی به ابراز احساسات مردم و دوستارانشان بدهند. در آن برنامه هیچ بحث دیگری مطرح نشد.

بر اساس این گزارش، خبری در فضای مجازی منتشر شده که علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری شب گذشته در تپه نورالشهدا غرب تهران از ادامه‌ رقابت انتخابات به نفع ابراهیم رئیسی کاندیدای دیگر انصراف داده است.

دعوت خاتمی از اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۰:۳۷

سید محمد خاتمی،رئیس دولت اصلاحات گفت: در این فضا جامعه ما نیاز به نشاط و امید و اشتیاق به شرکت در عرصه سرنوشت دارد، امیدوارم همه تشکل ها و احزاب و جریان‌های سیاسی و ملی بتوانند در این برهه حساس مسئولیت خود را نسبت به میهن و مردم به درستی بشناسند.

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی
انصراف قاضی‌زاده هاشمی کذب محض است
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۰:۳۳

حامد تیموری سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام گفت: اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر انصراف آقای قاضی زاده کذب محض است و ایشان با قدرت در حال پیگیری برنامه های انتخاباتی خود هستند.

وی افزود: حضور با برنامه آقای قاضی زاده هاشمی در برنامه های مناظره تلویزیونی و ارائه راهکارهای واقعی و اجرایی باعث شده است که اقبال در بین مردم و نخبگان به این کاندیدای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری افزایش داشته باشد و همین افزایش اقبال در بین مردم هم باعث افزایش تخریب‌ها علیه ایشان شده است.

تیموری یادآور شد: دکتر قاضی زاده هاشمی امروز (یکشنبه) به استان سیستان و بلوچستان سفر خواهند کرد و ساعت 21 در بین مردم شهر زاهدان به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

وی از مردم خواست اخبار رسمی دکتر قاضی زاده هاشمی را فقط از صفحات رسمی ایشان در فضای مجازی و همچنین وبسایت رسمی ایشان پیگیری کرده و از توجه به شایعات بپرهیزند.

اطلاعیه سفارت ایران در پاریس درباره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۱۰:۱۰

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برابر با ۱۸ ژوئن ۲۰۲۱ هم‌زمان با داخل کشور در بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس مطابق با موازین و مفاد دستورالعمل اجرایی برگزاری انتخابات در خارج از کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه سفارت کشورمان در فرانسه آمده است:

ساعت رای گیری از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۸:۰۰ می باشد. در صورت تمدید مهلت رای گیری، مراتب متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

محل رای گیری بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس می باشد.
آدرس: 16Rue Fresnel 75016
دسترسی از طریق نقشه:
https://maps.app.goo.gl/fx59euuWye1HPwJq8

سن رای دهندگان ۱۸ سال تمام (متولدین ۱۳۸۲/۳/۲۸ و ما قبل آن) می باشد. ضمنا در صورتیکه فرد رای دهنده کارت ملی و شناسنامه خود را همراه نداشته باشد، اخذ رای با گذرنامه معتبر وی انجام خواهد شد.

به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی، اخذ اثر انگشت از رای دهندگان انجام نخواهد شد. تمامی مقررات و موازین مرتبط با شرایط همه گیری بر اساس شیوه نامه های اجرایی در فرانسه بمنظور رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی اعم از پوشش ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در این حوزه انتخابیه مورد توجه قرار می گیرد.

به اطلاع می رساند علاوه بر تارنمای این نمایندگی به آدرس www.france.mfa.gov.ir، هم وطنان عزیز می توانند جهت دریافت اطلاعات و طرح پرسش های احتمالی خود در خصوص انتخابات در حوزه انتخابیه پاریس با تلفن شماره ۰۷۵۱۸۴۰۵۷۲ که به این امر اختصاص یافته است، تماس حاصل فرمایند.

جدول پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در روز یکشنبه ۲۳ خرداد
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۹:۳۱

برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز یکشنبه ۲۳ خردادماه از شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیون تقدیم علاقه‌مندان خواهد شد.

جدول پخش برنامه‌های تبلیغاتی به شرح زیر است:

سعید جلیلی

ساعت ۲۰ شبکه یک

محسن رضایی میرقائد

ساعت ۱:۰۰ شبکه جام جم

ساعت ۱۹ رادیو جوان

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی

ساعت ۲۰:۳۰ شبکه دو

ساعت ۲۲:۴۵ شبکه دو

ساعت ۲۲:۴۵ رادیو ایران

علیرضا زاکانی

ساعت ۱۷ شبکه چهار

ساعت ۱۸ رادیو ایران

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی

ساعت ۱۹ شبکه پنج

محسن مهرعلیزاده

ساعت ۱۸ شبکه سه

عبدالناصر همتی

ساعت ۲۱:۳۰ شبکه خبر

همچنین مناظره نمایندگان نامزد‌ها ساعت ۹:۰۰ از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در رادیو و تلویزیون از جمعه، هفتم خرداد ماه آغاز شده‌است.

قاضی زاده: تا آخر انتخابات در صحنه خواهم بود
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۸:۴۵

آقای دکتر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی (توییتر) نوشت: میدان را باز کنید می خواهیم ایران جدید بسازیم.
وی گفت: بر اساس وظیفه شرعی و با تکیه بر اعتماد مردم و توجه به مطالبات و لطف گسترده هموطنان که پس از مناظره ها شاهد هستیم به لطف الهی تا آخر انتخابات در صحنه خواهم بود، پیش به سوی دولت سلام.

قاضی زاده هاشمی: مذاکرات را سریعتر از دولت فعلی به نتیجه می‌رسانم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۸:۰۷

آقای سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در مصاحبه خود پس از برگزاری سومین دور مناظره‌ها افزود: جوانان غیور ایرانی، دولت سلام آماده است که با تکیه بر شما یوسف زمان باشد و در ایران خشکسالی مدیریت را بخشکاند؛ من آمده ام که حجت بر جامعه و جوانان تمام شود.
وی ادامه داد: می‌گویند ما جوانان را بکار می‌گیریم؛ می‌گویم جوانان خودشان آمده اند و اگر می‌خواهید برای جوانان کاری کنید میدان را برای آن‌ها آماده کنید.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر اساس وظیفه شرعی که بر دوش من گذاشته شده است با تکیه بر اعتمادی که مردم کردند و با توجه به مطالبات رو به گسترشی که به خصوص در این چند جلسه مناظره اتفاق افتاده، به لطف الهی برای انجام وظیفه شرعی تا آخر خواهم بود.


آقای قاضی زاده هاشمی افزود: برنده مناظره مردم هستند قرار بود مردم بین ما مقایسه کنند توان ذهنی ما، برنامه‌های ما، تیم‌های ما را بررسی کنند که من این‌ها را خالصانه به مردم عرضه کردم.


وی گفت: عزیزان من، جوانانی که الان ۲۶ ساله هستند هشت سال پیش رای اولی بودند انتخاب آن‌ها هشت سال کشور را چه خوب و چه بد به جلو برده است، اما انتخاب شما بسیار مهم است؛ این هشت سال را ببینید، چون ماحصل رای من و شماست، اگر می‌خواهیم شرایط کشور تغییر کند نیاز به حضور پای صندوق و رای دادن به تغییر هستیم.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود:​ قولی که نتوانیم انجام دهیم، ندادیم.
آقای قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در این هفته احتمالا چند سفر داشته باشم البته نه در قالب همایش بلکه تحت عنوان بازدید خواهد بود و بخشی از برنامه‌هایی که تا الان نگفتیم در این هفته اعلام خواهم کرد.


وی گفت: یک مسئله جدی در موضوع آب داریم که من دو طرح بسیار مهم دارم که مسئله آب فلات مرکزی ایران به طور کلی حل خواهد کرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: فرصتی که دولت فعلی داشته از ابتدای انقلاب بی نظیر بوده است اختیاراتی که این دولت داشته هم بی نظیر بوده است؛ یکی از این‌ها در بخش مذاکره است این دولت اجازه پیدا کرد مستقیم با آمریکایی‌ها مذاکره کند که دولت‌های قبل این اجازه را نداشتند.


آقای قاضی زاده هاشمی گفت: دولت فعلی با ناکاربلدی، فرصت سوزی کرد؛ ناکاربلدی دولت وقتی بود که وزیر خارجه ما به اتاق وزیر خارجه آمریکا می‌رود و وزیر خارجه آمریکا از بالا به او نگاه می‌کند که مذاکره از موضع ضعف است و مذاکره از موضوع ضعف هیچگاه به نتیجه نمی‌رسد، مذاکره همیشه باید از موضع قدرت باشد تا به نتایج لازم برسد.


وی گفت: ما مولفه‌های قدرت زیادی داریم هم در داخل ایران و هم در منطقه؛ آمریکایی‌ها این حرف من را به خوبی می‌فهمند، حضور آمریکایی‌ها و امن بودنشان در منطقه حتی در کل کشور‌های غرب آسیا و در خلیج فارس و دریای عمان منوط به خواست ایران است که این قدرت بسیار زیادی است و آمریکایی‌ها این را به خوبی می‌فهمند.


آقای قاضی زاده هاشمی افزود: حاج قاسم سلیمانی دیپلمات بزرگی بود، حاج قاسم به مقامات آمریکایی نامه می‌نوشت به وزیر دفاع آمریکا نامه می‌نوشت و جواب می‌گرفت و آن‌ها را در پای میز مذاکره سرجایشان می‌نشاند، چون از مولفه‌های قدرتی که در اختیارش بود به درستی استفاده می‌کرد.

رضایی: اقتصاد ایران را از خام فروشی نجات می دهم
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۶:۲۶

محسن رضایی در برنامه ایران ما اظهار کرد: واقعا تاسف می خورم که رییس جمهور ما در اتاق ها را بسته و وزیر خارجه نیز با شنیدن شکایت ایرانیان، این شکایت را به معاونان می سپارد و سفیر هم کمتر رسیدگی می کند. من به این اوضاع پایان می دهم.

در دولت نهم و دهم شورای عالی ایرانیان خارج کشور اقدام خوبی بود که آنرا فعال می کنم و خودم نیز پیگیر هستم.

سیستم سراسر سفارتخانه ها را فعال می کنم و کسی حق ندارد ایرانیان خارج از کشور را معطل کند و به این شرایط پایان می دهم.

وی درباره نقش نفت در اقتصاد عنوان کرد: مشکل اصلی ما این است تولیدمان راه نیفتاده است. برنامه ای برای راه اندازی تولید ملی دارم و براساس آن نفت در داخل مصرف می شود و به جایی می رسیم که روزانه یک میلیون بشکه نفت وارد کنیم.

ما نفت و معدن را خام می فروشیم و کشاورزی ما خام فروشی دارد. استراتژی من این است روزی برسد حتی یک بشکه نفت صادر نکنیم و هرمقداری که لازم داریم وارد کنیم ودرباره گاز نیز این شرایط به وجود خواهد آمد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری توضیح داد: علاوه بر فراورده های نفتی، صنایع پایین دستی نفت و گاز و پتروشیمی را فعال می کنیم. امروز بسیاری از محصولات پتروشیمی به کره جنوبی و آلمان می رود و پس از چند پروسه با قیمت بالاتر به ایران برمی گردد. ما اقتصاد ایران را از خام فروشی در همه زمینه ها نجات داده و ایران را صنعتی می کنیم. فناوری های جدید می آید و ما همچنان حرص صنایع قبلی را می خوریم. مدل تولید موشک های مدرن در سپاه تجارب خوبی به من داد. در روزگاری موشک را وارد ایران می کردیم و با مهندسی معکوس، به مدرن ترین موشک های منطقه ای رسیدیم.

رضایی ادامه داد: تجربه خوبی که در صنعتی شدن صنایع نظامی بدست آوردیم پشتوانه خوبی برای ما در خودرو سازی و صنایع خانگی و صنایع کشاورزی و معدنی خواهد بود.

مقابله با بدعهدی های برجام

وی تصریح کرد: غربی ها همه جا بد عهد نیستند و امروز چرا با احترام با قایق های تندروی ما در تنگه هرمز برخورد می کنند و اسم و مشخصات خود را مودبانه می دهند و امروز فارسی هم یاد گرفته اند. اقتدار احترام به وجود می آید و ضعف تهدید ایجاد می کند. اقتدار احترام ایجاد می کند و هرچه ضعیف تر باشیم بیشتر تحقیر می شویم. ما ملت صلح طلب هستیم و دنبال جنگ نبوده و نیستیم. بسیاری از جنگ های عالمی را سیاستمداران درست می کنند و نظامیان آنرا حل می کنند. در ایران سیاستمداران و نظامیان و نخبگان ملتی باهوش و درایت هستند از اینرو با اقتدار احترام به وجود می آید و بد عهدی غربی ها به دلیل ضعف ما است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: میدان و دیپلماسی دو روی یک سکه هستند و من با اقتدار ایران در زمینه اقتصاد و فناوری ها و دیپلماسی، برجام را عملیاتی می کنم وطرفین را مجبور می کنم به برجام عمل کنند و شرایط اقتصادی را به جایی می رسانم که طرفین با التماس به برجام برگردند. با طرفین برجام بحث های جدی خواهم داشت و به نتیجه می رسانم تا برجام عملیاتی شود.

نخبگان خارج از کشور

رضایی در ادامه گفت: دانشمندان فرهیخته در همه زمینه ها از ایرانیان در خارج از کشور وجود دارند و تا اینها هستند نیاز نداریم از افراد دیگر کشورها مشاوره بگیریم و من در مقابله این افراد تعظیم می کنم تا دوباره ایران را بسازیم و ایران را به شکوه خود برسانیم. ایران همیشه فرهنگساز و تمدنساز بوده و تولید علم و فرهنگ داشته و از اینرو از این نخبگان دعوت به همکاری خواهم کرد.

وی در ادامه درباره مدیریت جهادی کشور نیز عنوان کرد: اگر برنامه نداشتم نمی آمد و وقت مردم را نمی گرفتم و اینرا خیانت می دانم. این پست ها امانت است. من اقتصاد را می فهمم و از ۱۷ سالگی وارد سیاست شدم پس مسائل سیاسی را می فهمم و موضوعات دفاعی را نیز می دانم و دشمن را از سرزمین بیرون کردیم پس روحیه و مدیریت جهادی دارم و مدیریت بومی را می پسندم. مدیریت جهادی از مشخصه های انقلاب ما است و با جوانان ۲۰ ساله از جمله قاسم سلیمانی و مهدی باکری جنگ را پیش بردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: متاسفم دولتمردان به جوانان اهمیت نداد. برای من مهم نیست جوان اصولگرا یا اصلاح طلب است دنبال قهرمانانی می گردم که مشکلات را حل کنیم و هر ایرانی شایسته در داخل و خارج از کشور درگیر کار می شود و دولت برای همه ایرانیان به این روش شکل می گیرد.

ارز دانشجویی

رضایی اظهار کرد: اولین کاری که درباره ارز دانشجویی می کنم تثبیت قیمت آن است. سپس تمامی دانشجویان خارج از کشور که رساله خود را درباره نیازهای صنعتی و کشاورزی و انتقال فناوری انجام دهند به آنان مبلغ ارزی می دهیم. همچنین تلاش می کنیم فعالیت دانشجویان خارج از کشور با بنگاه های خصوصی ایران شکل گیرد و هربنگاه خصوصی که این دانشجویان را تحت پوشش قرار دهد در مسائل مالیاتی آن بنگاه، این امر درنظر گرفته می شود.

وی ادامه داد: این سیاست ارتباط بین دانشجویان داخل و خارج از کشور را شکل می دهد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: بنگاه های ما کوچک و متوسط هستند و در بازاریابی ضعیف هستند. این مسئله بازاریابی بسیار مهم است. بدون برندهای بزرگ نمی توانیم صادرات کنیم اما این برندها را به بنگاه های کوچک وصل می کنیم. از طرفی باید زنجیره ارزش کشاورزی و صنعتی را شکل دهیم.

رضایی در ادامه یادآور شد: من اقتصاد کلان تدریس می کنم. اساس اقتصاد کلان به ثبات است و لازمه این کار، تنظیم درست سیاست های اقتصادی است. متاسفانه افراد مدعی اقتصاد در بانک مرکزی خراب کردند و این افراد معادلات تیلور را نمی دانند.

شرکت های دانش بنیان

وی توضیح داد: در دهه اخیر اقتصاد دیجیتالی و دانش بنیان در حال رشد است و رمز ارزها نیز جهش خوبی داشته و این فناوری های نوین مورد غفلت دولت است و یک معاونت با ریاست اقای ستاری داریم که با وزارتخانه ها بیگانه است. همه این جزیره های جدا را یکپارچه می کنم تا به صنعت و بخش خصوصی وصل شود. همچنین همه این بخش ها به صورت یکپارچه می شوند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: علم و نظریه و نوآوری که در دانشگاه تولید می شود باید به شرکت های دانش بنیان رسیده و محصول تولید و به صنعت و بازارهای بین المللی برسد. این چرخه امروز معیوب است و این حلقه را کامل خواهم کرد.

رضایی همچنین درباره نقش ایرانیان خارج از کشور در تصمیم سازی ها گفت: در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به صورت سایت جمع سپاری نظرات ایرانیان را می گیریم و در هیات دولت این نظرات را می گیریم و اعمال می کنیم.

وی یادآور شد: در ۸ سال دوره ریاست جمهوری ام انتقال نسلی را انجام می دهم. اداره کشور به سمت پیری در حال حرکت است و جوانان را می شناسم و روحیه اعتماد به آنان را دارم. ما دانش مربی گرایانه داریم و می دانیم چطور جوانان فرایند مورد نظر را طی کنند. دانش تجربی ما در کار با جوانان فوق العاده است و این توانایی را می بینیم که انتقال بین نسلی رخ دهد. فرسودگی های بین جوانان به دلیل عدم اعتماد به آنان است.

فرهنگ

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: کشورهای فرهنگساز در دنیا کمتر از انگشتان دست است. برخی کشورها می توانند صنعت را گسترش دهند اما فرهنگ ندارند اما ایران ما در تولید فرهنگ بی نظیر است و اقوام ما نیز در این بخش فعال هستند و هریک آداب و سنت های خود را دارند.

رضایی ادامه داد: فرهنگ اقوام ما بی سابقه است و کشورهای دیگر به ندرت مانند ما می توانند فرهنگسازی کنند. استان های ما بسیار غنی هستند و قطعا اوضاع وزارت ارشاد را سامان می دهم. یک نفر را در وزارت ارشاد منصوب می کنند که کم ضرر باشد. به وزارت ارشاد اختیار می دهیم. البته فرهنگ فقط به دولت بر نمی گردد و دانشگاه و حوزه های علمیه موثر هستند.

وی توضیح داد: ما کانون تمدن هستیم و در هر استان باید یک پروژه بزرگ اقتصادی فرهنگی داشته باشیم تا کانون اقتصادی فرهنگی استان ها تشکیل شود. دلم می خواهد هر استان را بزرگ بشماریم. به جوانان ایران خیلی اعتقاد دارم و مدیران می توانند جوانان را به سرعت رشد دهند. ما یک شب ۶۰ هزار نفر را از اروند عبور دادیم و ۲ هزار غواص در دریای طوفانی رفتند اما امروز نمی توانیم خودروی خود را درست کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: از جوانان در ساخت فرهنگ و اقتصاد استفاده خواهم کرد و قطعا جوانان معجزه ساز خواهند بود.

تولید

رضایی یادآور شد: تولید بدون بازار کارایی ندارد از اینرو بازار و تولید دو نیم کره هستند که باید بهم وصل شوند تا کره اقتصاد ملی شکل گیرد. همان اندازه که تولید ملی اهمیت دارد بازارهای خارجی مهم است و دیپلماسی را جدی می گیرم و رایزن های اقتصادی را از تجار و اقتصاددانان انتخاب کرده تا نیازهای بازارهای بین المللی را شناسایی و به کارآفرینان معرفی کرده و مشکلات آنان را حل کنند.

وی اظهار کرد: باید بازارهای منطقه ای را فعال کنیم و کارآفرینان را برای فتح منطقه توجیه می کنیم. معتقدم باید در بازار داخلی قدرت رقابت ایجاد کنیم تا بتوانیم در بازارهای خارجی رقابت کنیم. باید بازار داخلی را از خارجی ها بگیریم و در اینصورت در بازارهای بین المللی می توانیم رقابت کنیم. باید نوسازی صنایع را در دستور کار قرار دهیم و رقابت کالاهای ایرانی را در داخل با کالاهای خارجی تقویت کنیم.

تحریم ها

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: تحریم ها را با قیچی قطع می کنیم و یک طرف این قیچی دیپلماسی و یک طرف تولید و بی نیازی از واردات است. اگر این قیچی را درست کنیم این تحریم ها را برمی داریم.

رضایی درباره رفع مشکلات بانکی نیز یادآور شد: اگر اف ای تی اف تصویب شود بانک های خارجی نمی توانند با بانک های ایرانی تبادل داشته باشند و تنها بانک خاورمیانه این استاندارد را دارد که بسیار کوچک است از اینرو باید بانک های ایرانی را مورد تجدید نظر قرار دهیم.

وی ادامه داد: سعی می کنیم وام های کوچک و متوسط را در دستور کار قرار دهیم و در عین حال رتبه بندی مشتریان نیز اتفاق بیفتد. اگر این رتبه بندی انجام شود مشتریان اعتباردهی می شوند. در این شرایط وام دهی تسهیل می شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره اقتصاد مقاومتی گفت: این اقتصاد ۲۴ بند دارد که در مجمع طراحی شد و نتیجه رایزنی با کارشناسان و وزارتخانه ها در صحن مجمع آماده و خدمت مقام معظم رهبری دادیم و پس از اصلاح ایشان، به وزارتخانه ها ابلاغ شد. اقتصاد مقاومتی را به تصویب مجلس می رسانیم و آنرا براساس قانون به اجرا می رسانیم. اگر اقتصاد مقاومتی قانون و اجرا می شد تحریم نمی شدیم و این شرایط ایجاد نمی شد.

رضایی درباره رکود اقتصادی تصریح کرد: متاسفانه امروز و فردا کردن دولت باعث شد برنامه ریزی و سرمایه گذاری با مشکل روبرو شود. گشایش ها به امروز و فردا وعده داده شد و سمت و سوی تولید و تجارت کارآفرین تعیین نشد و اقتصاد ایران به اصطلاح شرطی و معطل رابطه ایران با آمریکا و اروپا شد.

وی افزود: این شرایط اقتصاد را به رکود برد. البته تحریم ها بی تاثیر نبود اما کارآفرین ها تحریم ها را دور زدند و فناوری های نوین وارد کشور کردند. می شد تحریم ها را دور زد اما دوستان ما در دولت دانش مدیریت اقتصاد در تحریم را نداشتند اقتصاد در صلح را مشروط به درآمدهای نفتی بلد بودند اما اقتصاد بحرانی را مدیریت نکردند و ما برای این اتفاق برنامه داریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره مسکن نیز گفت: تولید و خرید مسکن دو موضع مهم است. پیمانکاران تولید را به بازار سرمایه وصل می کنیم. مردم در این شرایط قدرت خرید مسکن ندارند و طرح مسکن مهر را بیهوده تعطیل کردند. این تجربه را در کنار اکباتان را داریم و با جمع بندی به این نتیجه رسیدیم هر زوج جوان ۱۰ درصد آورده داشته باشد و ما ۹۰ درصد به او وام می دهیم و سود بانکی را نیز ۴۰ تا ۵۰ ساله درنظر می گیریم تا فشار ایجاد نشود.

رضایی ادامه داد: در اروپا و آمریکا این شرایط وجود دارد. باید اقساط را شکست و بانک هم ۹۰ درصد وام دهد. امروز فقط بانک مسکن وام می دهد و ما از همه بانکها می خواهیم این کار را انجام دهند و من نام این اتفاق را نهضت خانه سازی ایرانیان گذاشتم.

وی گفت: دولت ما دولت شایستگان خواهد بود و دست شایستگان داخلی و خارجی را می بوسم و از این افراد کارآمد دعوت می کنند.

همتی: برگ برنده ما حضور گسترده مردم است
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۶:۰۵

آقای عبدالناصر همتی پس از مناظره تلویزیونی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که چه راهکاری برای بازگرداندن نخبگان ایرانی خارج از کشور و استفاده از ظرفیت آن‌ها دارید؟ افزود: دو مسئله داریم؛ فضای اجتماعی و فرصت‌های شغلی. افراد نخبه بسیار زیادی داریم که باید به آن‌ها توجه شود باید امکانات کافی در اختیار آن‌ها بگذاریم و پرداخت کافی به آن‌ها داشته باشیم تا جبران خدمات آن‌ها شود.
وی ادامه ادامه داد: از نظر فضای اجتماعی، متاسفانه با انسداد داخلی که در کشورمان ایجاد شده است بسیاری از جوان‌ها تحت فشار هستند.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بیان چرایی رفتن جوان‌ها به خارج گفت: دانشگاه‌های خارج امکانات خوبی دارند و یا شرکت‌های خاصی در آنجا وجود دارد که آن‌ها در آن جا کار می‌کنند که ما باید در کشور خودمان برای آن‌ها جذابیت ایجاد کنیم؛ همچنین متاسفانه فضای اجتماعی در کشورمان بسته است و دخالت‌های اجتماعی در زندگی شخصی و در رفتارشان و اوقات فراغتشان خیلی زیاد شده است؛ مداخلاتی را انجام می‌دهیم که هیچکدام از آن‌ها نه ضروری است و نه صلاح است.


وی افزود: اگر توفیق اخذ رای از مردم را داشته باشم حتما بحث جذب نخبگان ایرانی خارج و جلوگیری از خروج بیشتر نخبگان را خواهم داشت.
آقای همتی در پاسخ به این پرسش که مهمترین انتقادتان در مناظره به کدام نامزد است و چرا؟ گفت: انتقادی به نامزد‌ها ندارم. مشکلم این است که برخی از این نامزد‌های محترم، تقریباً پوششی هستند و فقط برای این منظور آمدند که مرا تخریب کنند و نمی‌بینم که کار دیگری را انجام دهند.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: هر کسی که می‌خواهد در مناظرات شرکت کند رسماً اعلام کند که از این صحنه خارج نمی‌شوم، اما متاسفانه برخی از آن‌ها نگفتند و کارشان هم تخریب است.
آقای همتی اضافه کرد: اگر کسی تا آخر در صحنه باشد هر جوری هم بخواهد برخورد کند پاسخ او را می‌دهم، اما به کسانی که پوششی باشند پاسخ نمی‌دهم.


وی در پاسخ به این پرسش که آیا قول می‌دهید وعده‌های خود را فراموش نکنید؟ گفت: وعده‌ای نشدنی را نداده ام. بیشتر از همه این آقایان از اطلاعات اقتصادی و آمار و ارقام، مطلع هستم و حداقل تا ۱۰ روز پیش به روز بودم بنابراین وعده‌هایی را نداده ام که عملی نباشد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: امیدواریم که بتوانیم به تعهدات خود نسبت به مردم وفادار بمانیم و این کار را حتماً خواهیم کرد؛ این که چه کسی در مناظرات دست بالا را داشت، مردم باید تشخیص دهند.


آقای همتی در پاسخ به این پرسش که آیا در روز‌های آینده برگ برنده‌ای را رو خواهد کرد؟ گفت: خیر، برگ برنده ما همان حضور گسترده مردم است؛ مردم باید پای صحنه بیایند و زیر این میزی بزنند که طراحی کردند که یک عده خاصی بر روی کار بیایند و مردم باید جلوی این موضوع را بگیرند و ان شاء الله این خواهد شد.

جلیلی: برجام باید سند طلبکاری ملت ما باشد
۱۴۰۰/۰۳/۲۳ - ۰۶:۰۳

آقای سعید جلیلی پس از مناظره پایانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا دولت شما مخالف برجام است؟ افزود: برجام سندی است که توسط کشور انجام شده و هزینه‌های آن پرداخت شده است.


وی ادامه داد: به اذعان طرف‌های خارجی و آژانس، ۱۵ بار گفتند که ایران همه تعهدات خود را انجام داده است؛ امروز نوبت ماست که مطالباتمان را طبق این سند داشته باشیم و از کسانی که بدعهدی کرده اند باید طلبکار باشیم.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برجام باید سند طلبکاری ملت ما باشد نه فزون خواهی طرف مقابل.
آقای جلیلی افزود: سخن از جهش بزرگ برای چهار سال آینده می‌کنیم لازمه این جهش، جهاد بزرگ و تلاش سترگ است، این جهاد بزرگ از همین امروز باید آغاز شود.


وی ادامه داد: همه ما باید سعی کنیم در پای صندوق‌های رای حضور یابیم و یک انتخاب درست داشته باشیم تا کشور را در چهار سال آینده نه تنها از نارسایی‌های فعلی عبور دهد بلکه کشور را جهش بدهد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از همه مردم خواهش می‌کنم تلاش بزرگ را آغاز کنند برای اینکه راه حل‌ها و پاسخ‌های مختلف را به مسائل کشور بشنوند و بهترین را انتخاب کنند و هر ایرانی خودش را مقید بداند به این که آن راه درستی را که از مجموعه سخنان، تشخیص می‌دهد به دیگران منتقل کند.


آقای جلیلی تاکید کرد: هر قدر در پای صندوق‌های رای حضور گسترده‌تر مردم را داشته باشیم آینده پرافتخار و پرشکوه و جهش ایران، بیشتر تضمین خواهد شد.
وی گفت: تضمین جهش ایران در چهار سال آینده، ​ حضور گسترده و حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای است نه معطل دیگران ماندن و مسائلی مانند آن.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: وظیفه همه است که وعده‌های خود را فراموش نکنند، اما این کافی نیست و اگر کسی قول دهد وعده را فراموش نکند می‌تواند قول دهد؛ مهم این است که نظارت قوی مردمی استمرار داشته باشد تا حرف‌هایی که گفته می‌شود اجرا شود که این نظارت از همین امروز باید آغاز شود.
آقای جلیلی ادامه داد: حرف ها، برنامه‌ها و ادعا‌هایی که امروز بیان می‌شود چه میزان قابل دفاع و تحقق هستند؛ مردم باید این موضوع را جدی مطالبه و پرسش کنند.


وی افزود: با همه نامزد‌های محترم انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه‌هایی که دارم حاضر به مناظره هستم تا از آن‌ها دفاع کنم و نشان دهم که قابل تحقق هستند و جهش ایران در چهار سال آینده ممکن است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رفع بیکاری، رفع گرانی و توسعه و پیشرفت روستا‌ها ممکن است، اضافه کرد: ارز آوری قوی حتی اگر آن‌ها بخواهند مانع فروش نفت شوند، به شکل بسیار بیشتر، ممکن است.


آقای جلیلی گفت:، چون در چند روز اخیر جناب رئیس جمهور به عنوان یار کمکی برخی نامزد‌ها وارد صحنه شدند و از صدا و سیما استفاده و برخی مطالب را بیان می‌کنند؛ این بسیار مغتنم است، چون وضع موجود، شخص آقای رئیس جمهور هستند؛ بسیار از موضوعاتی که امروز وجود دارد شخص او باید در برابر آن پاسخگو باشد.


وی ادامه داد: برنامه‌های ایشان حاصل رویکرد نادرستی بوده که در این هشت سال طی شده است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: کسانی که می‌گفتند اگر بیاییم تحریم‌ها را بر می‌داریم و آقای رئیس جمهور بیان می‌کرد که سال ۹۶ به من رای دهید تا بقیه تحریم‌ها را هم برداریم در حالی که در همان زمان، ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود نه تنها تحریم‌های دیگر را برنداشتند بلکه تحریم‌ها دو برابر شد.


آقای جلیلی گفت: امروز آمادگی داریم با آقای رئیس جمهور هم درباره درستی رویکرد و برنامه هایمان مناظره کنیم و هم درباره نادرستی برنامه‌هایی که در این هشت سال از سوی ایشان دنبال شد، اما متاسفانه برنامه‌هایی که غلط بودند و نادرستی آن بار‌ها اثبات شد و مرم آن را با گوشت، پوست و زندگی خود درک کردند، اما باز هم ایشان در یکی دو ماه باقیمانده به پایان دوره شان بر آن اصرار دارند.
وی ادامه داد: او از مباحث خود دفاع کند ما هم نکات را به او خواهیم گفت که چه مطالب غلطی بوده است، چون ایشان به عنوان یار کمکی برخی از نامزد‌ها آمدند و برخی نامزد‌ها همان حرف‌ها را تکرار می‌کنند تا مردم بتوانند تصمیم بگیرند و تشخیص دهند که ادامه این مسیر چه فجایع و چه مشکلاتی خواهد داشت.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ادامه مسیر هشت سال گذشته در برخی از موضوعات حتما به ضرر کشور خواهد بود و برای این ادعای خود، ادله قوی داریم و از آن طرف برای اینکه با یک رویکرد درست می‌توان در چهار سال آینده جهش داشت هم ادله محکم داریم و حاضریم هم با نامزد‌های محترم ریاست جمهوری و هم با شخص رئیس جمهور در این زمینه هر میزان که آن‌ها آمادگی داشته باشند مناظره کنیم.
آقای جلیلی در پاسخ به این پرسش که چه کسی در این مناظرات دست بالا را داشت؟ گفت: پاسخ این پرسش را باید مردم بدهند. تلاش کردیم صادقانه با مردم آن چه را که در این هشت سال کار کردیم چه در نقد وضع موجود و چه در اثبات آن چه باید باشد تا جایی که مناظرات اجازه می‌داد برای مردم ارائه کنیم.


وی با اشاره به اینکه در این هفته برنامه‌های ویژه‌ای دارد، گفت: برخی از موضوعاتی که در این چند روز مطرح کردیم مانند مباحث اقتصادی، استفاده از ظرفیت‌های کشور و اشکالات خصوصی سازی را در این چند روز، مفصل‌تر و به شکل میدانی برای مردم تبیین خواهیم کرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره FATF افزود: FATF مثال خوب است که اگر برای اداره مسائل کشور، یک مسئله را پیش از آن که پاسخ آن را بفهمید خود مسئله را خوب نفهمید و تشخیص ندهید به تبع آن پاسخ آن را نیز نمی‌توانیم درست بدانیم و به تبع آن ممکن است کشور را معطل کنید برای یک موضوعی که هم مسئله را غلط فهمیدید و هم پاسخ را غلط دادید.


وی گفت: این دوستان در سال ۹۷ رسمی نامه نوشتند و بیان کردند که اگر FATF انجام نشود این مشکلات را خواهیم داشت اکنون در سال ۱۴۰۰، خود آن‌ها می‌گویند آن مشکلات وجود ندارد بلکه عکس آن را می‌گویند که این موفقیت‌ها در همان زمینه شکل گرفته است.
آقای جلیلی ادامه داد: این نشان می‌دهد چقدر آن‌ها تحلیل خطا داشتند؛ می‌گویند چرا ۲۰۰ کشور عضو FATF هستند، اما ما عضوش نشویم؛ نمی‌دانند که عضو FATF هستند؛ با او سند اقدام امضا کردید و ۴۱ بند را پذیرفتید و ۳۹ بند را هم اجازه دارید انجام دهید و انجام دادید، اما او تنها ۱۶ مورد آن را قبول کرده است.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: او همین الان بیانیه داده و گفته است اگر ۴۱ مورد را هم انجام دهید گام بعدی را تعریف می‌کنیم و هیچ قولی نداده است.
وی تاکید کرد: باید مردم بدانند مسئله چیست و پاسخش چیست و با آن پاسخ چه مشکلی از آن‌ها حل می‌شود؟

عبدالناصر همتی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در صورت پیروزی در انتخابات میزان تورم را در سال اول چقدر کاهش خواهید داد گفت: نرخ تورم در کشور ما به دو عامل جدی وابسته است، نخست ساختار اقتصادی ما تورم زا است و باید اصلاح شود و راه حل آن نیز مشخصا به رابطه سیاست‌های مالی و سیاست‌های پولی و مشکل کسری بودجه و رابطه دولت با بانک مرکزی مربوط می‌شود.
همتی عامل دیگر تورم را موضوع تحریم دانست و گفت: در صورت پیروزی در انتخابات یکی از الویت‌های دولت او تلاس برای برداشته شدن تحریم‌ها خواهد بود تا مسیر تورم تغییر کند.
وی ادامه داد: پیش بینی ما اینست که دامنه تورم در ۴ سال آینده در کشور ما بین ۸ الی ۱۲ درصد باشد.

همتی همچنین گفت: قول می‌دهم در صورت پیروزی در انتخابات استقلال بانک مرکزی را به رسمیت خواهم شناخت.

وی یکی از دلایل گرانی و گرانفروشی‌های غیر معقول در کشور را توزیع نادرست عنوان کرد و گفت: اگر ما بتوانیم مشکل توزیع را حل کنیم موضوع گرانفروشی حل خواهد شد.

همتی در بیان راهکارها و میزان کاهش نرخ بیکاری در دولت او در صورت پیروزی در انتخابات گفت: ما باید تولید پایدار و رشد اقتصادی ایجاد کنیم و با فراهم کردن بستری مناسب برای ارائه خدمات گردشگری بتوانیم بخشی زا نرخ بیکاری کشور را از این طریق حل کنیم.

وی ادامه داد: استارت آپ‌ها و فین تِک‌ها می‌توانند هجم عظیمی از اشتغال در کشور ایجاد کنند و تمرکز من در دولت آینده در صورت پیروزی بیشتر بر روی این گروه خواهد بود.

همتی گفت: علت اصلی گرانی مسکن بالا رفتن قیمت زمین است که دولت می‌تواند از اراضی تحت اختیاری که دارد و با کمک سازندگان بخش خصوصی کمک کند تا قیمت مسکن کاهش یابد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: در صورتی که رئیس جمهور شوم وضع بازار بورس را در یک ماه بعد از آن خوب خواهم کرد و برای آن برنامه دارم.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محسن مهرعلیزاده در گفت‌وگویی بازار سرمایه را از سالم‌ترین بازارها برای جذب نقدینگی و سوق دادن آن به سمت تولید عنوان کرد و گفت: تولید در هر جامعه نشان از زنده بودن آن جامعه است.

وی با بیان اینکه باید سعی کنیم در اسرع وقت شرکت‌های مخفی که بازار را خراب می‌کنند را جمع کنیم، افزود: دولت نباید هم‌بازی منفعت طلبان شود تا سرمایه مردم مصون بماند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سئوالی در خصوص نوسازی مدارس گفت: براساس قانون اساسی، دولت مکلف به آموزش رایگان و ارائه سرویس های جامع در این حوزه است. در این زمینه به جز مواردی، مدارس به صورت سخت افزاری فراهم است و ظرفیت کافی برای متولدین دهه ۹۰ که وارد مدارس می شوند، وجود دارد.

مهرعلیزاده به حضور خود در استان اصفهان به عنوان استاندار اشاره کرد و گفت: چندین مدرسه روستایی در اصفهان بود که کیفیت خوبی نداشت و همه در دوره من بازسازی شدند. کیفیت و تجهیزات آموزشی هم در دنیا فرق کرده و باید مدارس به تجهیزات نوین تجهیز شوند.

باید نگاه امنیتی به مرزها را برداریم

وی تاکید کرد: باید بخش خصوصی و خیرین را در این زمینه فعال کنیم که این مسائل در کشور حل شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم توجه به مناطق مرزی گفت: چین از فاصله زیاد در ایران پروژه می گیرد و کارگر ساده به ایران می‌آورد. ما در دو قدمی کشورمان، عراق و سوریه را داریم که نیاز به بازسازی دارند و باید تلاش کنیم بازارهای خدمات و ساخت و ساز آنها را بگیریم.

مهرعلیزاده تصریح کرد: نگاه امنیتی را باید از مرزها برداریم. در مرزی که گمرک نباشد، باید سنگر بسازیم و جایی که سنگر ساختیم جز ناامنی چیزی نخواهیم دید.

وی یکی از ویژگی‌های دولت زندگی را شفافیت عنوان کرد و گفت: در هیچ کشوری خطا و رانتخوری و اختلاس و کلاهبرداری از مردم صورت نمی گیرد مگر اینکه مسائل همه در تاریکی باشد. این همه تابلوهای بزرگ ال سی دی در چهارراه ها کارهای تبلیغاتی می‌کنند. در این تابلوها، اقلا روزی یک تا دو ساعت، اطلاعات اساسی مهم مورد نیاز مردم را در اختیارشان بگذاریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در نروژ، میزان درآمدهای نفتی از طریق سامانه‌های عمومی، هر پنج تا ۱۰ دقیقه یکبار، به روزرسانی می شود. در مورد مسائل کلان کشور، هزینه ها و بودجه‌ها باید به اطلاع عموم مردم برسد؛ مردم نامحرم نیستند.

حقوق و دارایی مدیران باید در اختیار مردم قرار بگیرد

وی خاطرنشان کرد: باید سامانه‌هایی طراحی شود که اطلاعات مالی به صورت سطح بندی شده در اختیار مردم قرار گیرد. مثلا حقوق و دارایی مدیران در اختیار مردم قرار گیرد و نباید از این شفاف سازی‌ها بترسیم؛ اینها به جامعه نظم می بخشد. حتی این سیستم می‌تواند امکان دریافت آنلاین پیشنهادات و انتقادات مردمی هم داشته باشد.

مهرعلیزاده خاطرنشان کرد: همه چیز باید در دولت زندگی شفاف و آکواریومی باشد. شفافیت موجب پاسخگویی مسئولان می شود و اقدامات آنها را در معرض دید مردم قرار می دهد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دلیل ۲۰ برابر شدن قیمت مسکن در ۱۰ سال گذشته، این است که از اصولا از نظر ثبت سند، نگهداری ملک برای زمان طولانی مدت به عنوان سرمایه، راحت‌تر است. باید نقدینگی را از بخش دلالی مسکن به سمت تولید مسکن هدایت کنیم و تولید مسکن را با کمک شرکت های خصوصی و با دادن تسهیلات ارزان با صرفه کنیم.

وی با بیان اینکه کمتر از ۲۵ درصد تسهیلات بانک‌ها به سمت تولید می رود، یادآورشد: مسکن مهر با اینکه بد اجرا شد ولی با مبالغ زیر پنج میلیون تومان بخشی از مردم را خانه دار کرد، باید وزن قیمت زمین را از مسکن بگیریم و بانک رهنی مسکن را احیا کنیم.

مهرعلیزاده در خصوص اهمیت فعالیت نهادهای مدنی و مردمی و نظارت آنها بر مسئولان گفت: یکی از گرفتارهای ما این است که موانعی برای فعالیت نهادهای اجتماعی وجود دارد و ما باید از فعالیت آنها مانع زدایی کنیم تا آنها بتوانند مسئولان را وادار به پاسخ گویی کنند.

با ورشکستگی آبی مواجه هستیم

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما با ورشکستگی آبی در کشور مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: تا ۳۰ درصد آب سالم شرب در شبکه‌های فرسوده توزیع هدر می‌رود و با کمک بخش خصوصی و بدون پول دولت می‌توانیم این وضعیت را اصلاح کنیم. ۷۰ درصد آب در کشاورزی مصرف می‌شود و می‌توان با کشت گلخانه ای حتی در کم‌آب ترین مناطق کشاورزی کنیم.

وی ادامه داد: شیرین کردن آب هم از دیگر طرح‌هایی است که می توان انجام داد و هم اکنون هم شاهد هستیم که آب خلیج فارس را در کارخانه‌های آب شیرین کن در بندرعباس شیرین می‌کنند و این خط تا کرمان و خراسان و دیگر مناطق کم‌آب می رود و می‌توان به این طریق آب مورد نیاز مردم و صنایع را تامین کرد.

سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «‏⁧‫شادی‬⁩ و نشاط حق همه مردم و به‌ویژه ⁧‫جوانان‬⁩ است، آیا اینکه مردم شاد نیستند فقط به‌خاطر تحریم است؟!

‏مگر شادی و خوشحالی فقط با پول و منابع نفتی حاصل می‌شود؟
‏شادنبودن مردم و نارضایتی آنها دلایل دیگری دارد، مردم خود را مؤثر نمی‌بینند؛
‏«مردم را از میدان بیرون کرده‌اند».»

علیرضا زاکانی در برنامه با نخبگان از شبکه 4 سیما درباره راهکارهایش برای مقابله با تحریم ها اظهار کرد: تحریم ابزار و امکانی است که آمریکا از آن نخواهد گذشت. همانطور که از ابتدای انقلاب به خصوص بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا تحریم ها را شروع کرد و ادامه داد و هر روز ابعاد آن بیشتر شود. از تحریم به عنوان ابزاری در جنگ اقتصادی استفاده شده تا فروپاشی درونی را رقم زند.

وی افزود: رویکرد اصلی برای مقابله با تحریم ها خنثی سازی تحریم و توجه به ظرفیت های داخلی است. اساس بر جهش تولید بوده تا بتوان از فشار تحریم ها مصون باشیم وگرنه این امید که دشمن تحریم ها را بر می دارد، درست نیست.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تحریم ها تنها 20 درصد بر کشور اثر گذاشته است، گفت: مشکلات کشور ناشی از بی ارادگی و بی عملی دولت است. ما دچار خودتحریمی هستیم. آنقدر خودمان را تحریم کردیم که دیگران روی ما اثر گذاشتند.

زاکانی درباره راهکارهایش برای ایجاد ثبات اقتصادی گفت: دولت ها پیش از این برای اداره خود متکی به نفت بودند. در دولت فعلی به دلیل متزلزل شدن اتکاء به نفت اداره دولت مبتنی بر تورم شد. یعنی دولت دست در جیب مردم کرد تا از طریق آن بتواند خود را اداره کند. راه درست برای ایجاد ثبات اقتصادی توجه به تولید در داخل کشور است. دولت باید خود را از مقابل تولید کننده برداشته و دست تولید کننده را بگیرد. همین اتفاق هم باید در بازار سرمایه بیفتد. یعنی دولت به جای تقویت بازار سرمایه شرایط را به سمتی برد که سال گذشته 300 هزار میلیارد تومان از بازار سرمایه برای اداره خود بیرون کشید.

زاکانی درباره راهکارهایش جهت تقویت قدرت خرید مردم تاکید کرد: متاسفانه در کشور در دو نوبت یعنی دهه 70 زمان دولت سازندگی و در دولت فعلی تورم بالای 49 درصد تجربه شد. بطوریکه امروز جزء پنج کشوری هستیم که تورم بالای 25 درصد را داریم. این یک لکه زشت بر پیشانی ماست که دولت با ناکارآمدی اش تورم را به مردم تحریم کرد. از سال 90 تا 98 قدرت خرید مردم 34 درصد کم شده، این یعنی اگر در هشت سال آینده حتی هشت درصد رشد اقتصادی هم وجود داشته باشد تازه قدرت خرید مردم به سال 90 بر می گردد.

وی درباره چگونگی حفظ قدرت ایران در منطقه گفت: توجه به ظرفیت های منطقه و تکیه بر ملت و امکانات داخلی می تواند باعث شود که ما قدرت منطقه باشیم. موضوعی که در دولت فعلی به آن توجهی صورت نگرفت. به گونه ای که حل مشکلات داخلی را در خارج پیگیری کردند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره موضوع واگذاری بنگاه های دولتی به بخش خصوصی نیز اظهار کرد: در واگذاری ها جنایت بزرگی در کشور رخ داد. در سه دهه گذشته دولت ها یاد گرفتند با واگذاری خودشان را اداره کنند که در این ایام واگذاری با مفسده همراه بود. عملا سرمایه های دولت به جای کارآمدی به سلسله عناصر کاسبی داده شد که شناختی بر کار و آن حوزه نداشتند، به همین دلیل کارخانه را اوراق و کارگران را بیرون کرده و زمین را فروختند و یک شبه راه 100 ساله را رفتند. واگذاری غلط و عدم شفافیت و فساد و تعارض منافع، وضعیت را به گونه ای پیش برد که کشور را بر باد داده است. با استناد به اصل 49 قانون اساسی دولت می تواند حقوق ملت را استیفا کند.

زاکانی در ادامه خاطرنشان کرد : بارها به دلیل موضوع واگذاری ها به دادگاه رفته که نمونه آن قضیه سایپا و پتروشیمی بود که از حقوق مردم دفاع کردم، در مجلس هم تحقیق و تفحصی تنظیم شده که آن را دنبال می کنم. باید تنه های قطور فساد ریشه کن شود ،چون در کشور یک مشت مفت خور امکانات مردم را می برند و سهم برخی در دولت و مجلس و دستگاه قضا را هم تعیین می کنند. باید با گردن کلفت ها مقابله کرد.

وی در بخش دوم این برنامه در تشریح برنامه ها و اولویت های اقتصادی دولت خود به چهار رویکرد اقتصاد مدیریت، فرهنگ و اجتماع، سیاست و امنیت و سیاست خارجی اشاره و خاطرنشان کرد: 75 درصد اقتصاد ما دولتی است، لذا در وهله اول برنامه ام اصلاح دولت است. دولت باید در خدمت مردم باشد، نه اینکه مقابل مردم بایستد. این فاجعه ای است که دولت آقای روحانی ایجاد کرده و از تورم دولت ارتزاق کرد. اگر قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرده به خاطر همین رویکرد است.

وی مواجهه با فساد را به عنوان رویکردش جهت تحول در اقتصاد مدیریت عنوان و تصریح کرد: دوران بزن در رو و بخور در رو تمام شده است. ما اساس کار را بر مانع زدایی و پشتیبانی جهت جهش تولید قرار داده و این کار از طریق بانک مرکزی و سوق دادن منابع مالی به تولید کنندگان خواهد بود، نه مثل شرایط فعلی که 11 نفر در کشور 90 هزار میلیارد تومان معوقه بانکی دارند، چرا در مقابل این افراد کوتا می آیند؟

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری راهکار دیگرش را تمرکز زدایی و توزیع امکانات به شهرستان ها و دادن اختیارات به آنها بیان کرد و افزود: طبق برنامه های سوم، چهارم، پنجم و ششم توسعه تمرکز زدایی باید صورت گیرد. این کار را انجام ندادند، چون نمی خواستند و فکر می کردند می توانند به جای همه فکر کرده و عرضه دارند کار همه را انجام دهند اما دیگر دوران منفعت طلبی تمام شده و دوران خدمت به مردم شروع شده است.

وی با تاکید بر اینکه ثروت را به صورت عادلانه در کشور توزیع می کند افزود: ما یاد گرفتیم به مردم نامردی نکرده و در مقابل نامردی بایستیم. فتوت در خون ایرانیان است، نمی دانم عده ای سر کدام سفره بزرگ شده اند که به گونه ای دیگر رفتار می کنند.

زاکانی در ادامه با بیان اینکه همواره مجلس را در راس امور دانسته و همین نگاه را در آینده خواهد داشت، گفت: برای جهش تولید یک لایحه دو فوریتی به مجلس می دهیم تا ظرف سه ماه مقررات زدایی صورت گیرد. بزرگترین مشکل از سال 85 بی ثابتی سیاست هاست که باید این روند اصلاح شود.

زاکانی با انتقاد از سهم ناچیز واردات از کشورهای منطقه و اوراسیا درباره برنامه اش در خصوص نظام توزیع، اعلام کرد: دولت ها قدر تجارب گذشته را نمی دانند. از سال 50 تا 81 تعاونی های شهر و روستا وجود داشتند که بعد از آن منحل شدند. بنده ساز و کارهای مدنی و نهادسازی نوین را در دستور خواهم داشت تا شفافیت در تولید و توزیع آن برقرار باشند. متاسفانه عده ای فکر می کنند که کشور را می توان با چرتکه اداره کرد. این انجماد مغزی باعث شده کشور را با سر به زمین بزنند که بارزترین نمونه آن در نحوه تامین پول و نهاده های دامی است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه اش در خصوص خودرو، گفت: در خودروسازی انحصار در دو شرکت ایجاد شده که 1001 مشکل به وجود آمده است. باید انحصار در خودرو شکسته شده و بازار رقابتی ایجاد کرد. همچنین با فساد در آنجا مقابله نمود. چون شرایط اکنون به گونه ای است که میزان فوتی های ما در جاده ها بیشتر از تعداد شهدا در زمان جنگ است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در توضیح برنامه اش در حوزه سیاست و امنیت اظهار کرد: می خواهیم در کشور مردم آقا باشند، نه اینکه مثل شرایط فعلی یک عده مفت خور و گردن کلفت حضور داشته که وضعیت زندگی مردم را به اینجا کشانده اند. اساس بر این است که مردم در میدان حضور داشته و رفاه به آنها برگردد.

وی در پایان در توضیح برنامه اش جهت تحول در سیاست خارجی اظهار کرد: سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد، اجتماع و فرهنگ باشد ، دیپلماسی هوشمندی را تدوین کرده که با کشورهای اطراف و با نگاه به جهان اسلام، شرق و نگاه درست به غرب می باشد. همچنین تعامل با ایرانیان خارج از کشور و زمینه سازی جهت سرمایه گذاری آنها در داخل را نیز مد نظر داریم.

محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر، نوشت: مردم عزیز ایران، تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که منافع مردم پای جنگ‌های زرگری جناح‌های سیاسی قربانی می‌شود.

وی تاکید کرد: دولتی تشکیل خواهیم داد از همه شایستگان دو جناح که فکر و ذکرشان فقط حل مشکلات مردم باشد و با درایت «اصلاح از درون قدرت» و «بازسازی معماری اقتصاد» را پیگیری کنند.

علیرضا زاکانی عصر ظهر یکشنبه در گفتگوی تلویزیونی با مردم کرمان با اشاره به اینکه با انتخاباتی روبرو هستیم که نقش اثرگذاری در زندگی خود ما دارد چرا که بالغ بر ۹۵ درصد منابع کشور دست رئیس جمهور است، افزود: ما برخوردار از اسلام، یک تمدن با پیشینه چند هزار ساله، اقوام، مذاهب هستیم که یک فرصت بزرگی برای ایران هستیم.

وی با بیان این مطلب که تعجب می‌کنم با وجود این ظرفیت‌ها اما وضعیت موجود ما اینچنین است، بیان داشت: برای حل این مشکلات باید پای صندوق‌های رأی حاضر شویم. از طرف دیگر ما یک راهی را طی کرده‌ایم که اشتباه بوده است به این معنا که تحریم یک حربه برای دشمنان است و انتظار ما از دشمنان غیر از این نیست.

تورم موجود کمر مردم را خم کرده است

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه با تورم موجود کمر مردم را خم کرده است لذا نباید از مردم انتظار حال خوب داشته باشیم، اظهار کرد: باید طرحی نو ایجاد کنیم ظرفیت‌های داخل را فعال و از پتانسیل‌های بیرون نیز در راستای پیشرفت ایران استفاده کرد، دولت بنده دولت اقدام و عمل است.

وی با بیان این مطلب که باید با عدالت و خلاقیت زمینه کسب حداکثر و میزان بالایی از استقلال و آزادی را برای کشورمان به عمل بیاوریم، اظهار کرد: به همه اقشار مختلف مردم دارد ظلم می‌شود چراکه مدیریت درستی توسط دولت انجام نمی‌شود.

لزوم تمرکززدایی در اداره کشور

زاکانی با اشاره به اینکه در ادامه این مسیر باید تمام ابعاد را درنظر بگیریم و متناسب سازی شود، بیان داشت: برای این مسئله چهار رویکرد در نظر گرفته‌ایم و اولین اینها رویکرد مدیریت اقتصاد است چرا که در این زمینه مردم واقعاً مشکل دارند اما دولت فعلی این مشکلات را نمی بیند. اساس ما در این رویکرد جهش تولید است که فوریت بالایی دارد و در کنار جهش تولید، کشور باید شفاف اداره شود و تمرکززدایی باید انجام شود و متأسفانه در حال حاضر مرکز و محوریت تهران است.

وی با بی‌ام این مطلب که متأسفانه ۹۰ درصد بودجه در پایتخت تصمیم گیری می‌شود و تنها ۱۰ درصد بودجه به استان‌ها مستقیم داده می‌شود، اظهار کرد: در این زمینه باید آمایش‌های لازم در تمامی شهرستان‌های کشور انجام شود و تمامی شهرستان‌ها محور قرار بگیرند.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه شهرهای هستند که در کنار معادن و ذخایر عظیم هستند اما مردم در سختی زندگی می‌کنند اما با تمرکززدایی این مسئله حل می‌شود، عنوان کرد: در همین بخش اقتصادی، گام مبارزه با مفاسد اقتصادی برخورد می‌شود و در این زمینه با شخصیت‌های بزرگی بنده برخورد کرده‌ام.

وی با بیان این مطلب که باید ریشه فساد را خشکاند و اولین قدم‌های بنده تحول در درون خود دولت است، ابراز داشت: تکیه دولت به ملت است و نظارت بر دولت را خواهیم داشت چیزی که دولت فعلی اصلاً آن را قبول ندارد.

زاکانی با اشاره به اینکه موضوع مسکن و اشتغال در جهش تولید حل خواهد شد و در یک سال اول تحولات را به صورت محسوس تجربه خواهید کرد، بیان داشت: یک سایت و درگاه اینترنتی است که برای همه شهرستان‌ها مشکلات را احصا کرده‌ایم، مردم می‌توانند این سایت را ببینند و اگر پسند نکردند ما می‌توانند آن را به روزرسانی کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره با بیان این مطلب که شهید باهنر هنرمندی خود را در هدایت جامعه و سپس ندای ارجعی الی ربک را شنید و آن را تجربه کرد، افزود: خضوع و خشوع شهید قاسم سلیمانی همیشه برای من یک درس بود، با وی که همکلام می‌شدم آرامش را در وی می‌یافتم و دنیایی از مسئولیت در وجودش بود. همچنین بنده با یک شهید دیگر به نام شهید مغفوری یک انس خاصی پیدا کرده‌ام البته چند سال است که این الفت در بنده شکل گرفته است.

کرمان دستخوش برخی سلایق سیاسی است

وی با بیان این مطلب که استان کرمان علی رغم پیشرفت‌های جدی در بخش صنعت، از بی آبی رنج می‌برد، اظهار کرد: در کنار آن جاده‌های نامناسبی که وجود دارد و عدم صنایع تبدیلی کشاورزی شرایط بسیار سخت کرده است. کمبود امکانات بهداشتی، بیکاری، حاشیه نشینی از جمله مشکلات استان کرمان است.

زاکانی با اشاره به اینکه بنده به شهرستان‌های مختلف استان سفر کرده‌ام، عنوان کرد: این تنوع اقلیمی در استان کرمان کم نظیر است همچنین محرومیت‌های استان را لمس کرده‌ام.

وی با بیان این مطلب که توجه برای ساختن کرمان به خصوص در بحث کم آبی و آبادانی برای ما اولویت دارد، اظهار کرد: استان کرمان دستخوش برخی سلایق سیاسی است که باید از همه ظرفیت‌های استان برای آبادانی این استان پهناور استفاده کرد.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره تصریح کرد: در مجموع امیدوار هستیم که در کنار رونق شمال استان، به آبادانی جنوب استان برسیم و جنوب استان را برای پیشرفت هدف گذاری کنیم.

محسن مهرعلیزاده عصر یکشنبه در گفتگو تلویزیونی با مردم استان یزد اظهار داشت: امروز کشور ما در مقطع و موقعیت تاریخی خطیری قرار گرفته و مردم دست به انتخابی خواهند زد تا راهی برای برون رفت از مشکلات خود بیایند و با انتخاب خود خدمتگزاری را بر سر کار بیاورند که بتواند به تمام معنا در خدمت مردمش باشد.

وی افزود: امروز مسائل معیشتی، فقر، فاصله اجتماعی زیاد بین اقشار مختلف مردم، بالا رفتن سطح خط فقر، رسیدن خط فقر به ۷۰ دهک جامعه، بیکاری، کشمکش‌های بی حاصل بین صاحبنظران حوزه های مختلف و تاسف بار تر از آن حضور عده‌ای مدیر دست ناپاک که با اختلاس و دزدی و فساد و دست یازدیدن به بیت المال، زندگی سختی را بر مردم تحمیل کرده اند، سبب شده اند تا امید به آینده در مردم کمرنگ شود.

مهرعلیزاده ادامه داد: بعضی از اقدامات مسئولان نامسئول، کشور ما که می توانست غنی‌ترین کشور منطقه باشد را به جایی رسانده که اکنون با مشکلات عدیده ای مواجه است.

اعتماد مردم به مدیران آسیب دیده است

وی عنوان کرد: اعتماد مردم به حاکمیت، مدیریت و مدیران به میزان زیادی آسیب دید و عدم اعتماد، سرمایه عظیمی است که از بین رفتن آن باعث می شود حتی در صورتی که مسئولان بخواهند کاری در جهت منافع ملی هم انجام بدهند، مورد پذیرش مردم واقع نمی‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: باید واقعیات را گفت و مردم باید بدانند که اگر فردی یا افرادی در جایگاهی قرار گرفتند که می خواهند مشکلات مردم را حل کنند، باید ابتدا از مشکلات مردم آگاهی داشته و آن را درک کنند در غیر این صورت نمی توانند موفقیتی کسب کنند چون درک درستی از مشکلات ندارند.

دولتمردان باید راه برون رفت از مشکلات را طراحی کنند

مهرعلیزاده تصریح کرد: سرپرست خانواده ای که درآمدی ندارد و حتی نمی‌تواند هزینه های روزانه زندگی فرزندان خود را تامین کند، دردی دارد که اگر مسئولی این شرمساری را درک نکرده باشد، توان حل آن را ندارد.

وی با بیان اینکه من از یک خانواده متوسط وارد اجتماع شده ام و مشکلات مردم را درک می کنم، افزود: اینکه فکر کنیم مشکلات را فقط عده ای که در مسند قدرت نشسته اند، می توانند حل کنند، ایده درستی نیست اما وظیفه آنهاست که راه برون رفت از مشکلات را طراحی کنند.

مهرعلیزاده یادآور شد: ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری در کشور برگزار شده و در هر دوره نیز دولت‌ها اقداماتی انجام دادند و زحماتی کشیدند و در این دوره نیز علیرغم اینکه مردم انتظارات بسیاری به ویژه در حوزه برجام داشتند، انتظارات آنها محقق نشد و شرایط زندگی آنها هر روز دشوار و دشواتر شد.

وی با اشاره به بدعهدی‌های آمریکا عنوان کرد: آمریکا هیچوقت با ما دوستی نکرد و او همان کشوری است که با تحریک نیروهای شاه و نیروهای وابسته هم در کشور نا امنی ایجاد کرد و هم هشت سال جنگ علیه ما به راه انداخت و امروز نیز با بی اثر کردن برجام، در صدد از پای درآوردن ملت ایران است.

مشکل کشور ما ارز ۴۲۰۰ تومانی است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: تحریم مشکلاتی ایجاد کرده اما مشکل ما ارز ۴۲۰۰ تومانی است و اینکه مردم گوشت و مرغ بیشتر از نرخ ارز آزاد بخورند، بی عرضگی دولت است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه عده ای با دیدگاه های تنگ نظرانه و تمامیت خواهی، مشکلات اصلی مردم را به دست فراموشی سپرده اند و مدام به فکر گیر دادن این مردم هستند، افزود: اینکه به بحران آب به عنوان یک بحران وحشتناک توجه نمی شود و به یک دوچرخه سواری، به شادی جوانان، به یک بزم موسیقی گیر می دهند، درد بزرگی است.

مهرعلیزاده تاکید کرد: آیا فقر، گرسنگی، بیکاری، شرمساری پدر و مادرها، اعتیاد و آسیب های اجتماعی برای مردم کافی نیست که عده ای به شادی‌های کوچک آنها نیز نقد دارند.

وی تصریح کرد: مشکل امروز کشور ما اقتصادی است و افراد فرهنگی، حقوقدان، امنیتی و نظامی نمی توانند مشکل کشور را حل کنند و رفع مشکلات نیازمند حضور یک خبره اقتصادی است.

مهرعلیزاده ادامه داد: دولت من دولت «زندگی» است و سه کتاب در مورد برنامه های این دولت نوشته ام که در آن جزئیات برنامه های افزایش یارانه، مسکن، بازنشستگان، برخورد با قاچاق و … را نوشته ام و به مردم قول می دهم که با قاطعیت برای از بین بردن رویه های غلط ایستاده ام.

عبدالناصر همتی در برنامه تلویزیونی خود در شبکه گلستان اظهار کرد: سال گذشته شاهد پاندمی کرونا بودیم و خیلی از جانباختگان کرونا حتی نتوانستند مراسم سوگواری داشته باشند؛ من امیدوارم در ریاست جمهوری در اولین فرصت واکسیناسیون را به اتمام برسانیم.

وی درباره دلیل حضور خود در انتخابات گفت: شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست و فکر کردم اگر این روندی که اکنون در پیش داریم را ادامه دهیم شرایط بدتری برای کشوربه دنبال خواهد داشت.

همتی افزود: بخشی از مردم دچار بیکاری و مشکلات معیشتی هستند و تحریم‌های ظالمانه و فشار حداکثری دشمن به مراحل نامطلوب رسیده است.

وی تصریح کرد: بازنگری در ادامه مدیریت اقتصادی و اجرایی جامعه جزو اولویت‌های بنده است.

سیاست کشور بیش از حد بر اقتصاد حاکم است

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: مشکل کشور این است که سیاست بیش از حد بر اقتصاد حاکم شده و مسائل اقتصادی ما تحت تأثیر سیاست باعث شده بخصوص در استان‌ها از پتانسیل استان‌ها استفاده نشود.

وی اظهار کرد: نگرش اقتصادی در بین مسئولان کم است زیرا در دنیا سیاست در خدمت اقتصاد است و بر مبنای طراحی اقتصادی برای بهبود زندگی مردم اقدام می‌کنند.

همتی اضافه کرد: هر اقدام کشور باید برای جیب مردم فایده داشته باشد و این توفیق نیست که اقدامات ما منجر به فقر شود.

وی گفت: مطلوب مردم نیست که با انتخاب خود محدودتر شوند و علت این هم که وارد صحنه شدم به خاطر تخصص اقتصادی خودم است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: طی سال‌های گذشته بنگاه‌های بزرگی را اداره کردم وهمه تنگاه ها و مسائل اقتصادی را تسلط کامل دارم.

وی افزود: اگر ورود بنده کمک کند ریل گذاری اقتصاد را اصلاح می‌کنیم و آخرین فرصت را برای اصلاح جامعه از دست نخواهیم داد.

همتی با تاکید بر اینکه من فقط چهار سال خواهم بود و در این چهار سال اقدامات اساسی انجام خواهم داد، اضافه کرد: در استان‌ها راهبرد ملی برای توسعه نداریم؛ بالاخره هر کدام ویژگی قومی، فرهنگی، منابع و اقلیمی خاص خود را دارند.

وی تصریح کرد: کلکسیون مشکلات به خاطر نگاه متمرکز در تهران ایجاد شده و باید این نگاه برداشته شود زیرا با این تفکر شهرها و روستاهای ما حاشیه می‌شود.

نگاه سیاسی به استان‌ها را بر می‌داریم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اولویت اول این است که تصمیمات اقتصادی بر تصمیمات سیاسی حاکم باشد و باید نگاه سیاسی به استان‌ها را برداریم زیرا مسائل را امنیتی می‌کند.

وی بیان کرد: اگر واقعاً بخواهیم استان‌های ما توسعه پیدا کنند باید ویژگی هر استان را مورد توجه قرار دهیم.

وی تصریح کرد: هر سه ماه یکبار جلسه‌ای را با نخبگان و چهره‌های تعیین کننده هر استان برگزار می‌کنیم و روند توسعه استان را زیر نظر قرار خواهیم داد.

همتی گفت: استان‌های ما پتانسیل قوی برای پیشرفت دارند ولی باید دید پسِ مشکل بیکاری هر استان چیست و چه کسانی جلوی پیشرفت استان‌ها را می‌گیرند.

جلوی باند بازی‌های تهران را می‌گیریم

وی با تاکید بر اینکه جلوی باند بازی‌های تهران که مراکز استان‌ها را اداره می‌کنند می‌گیریم، افزود: استان‌ها باید باافراد شایسته خود مدیریت شوند و راهبرد کلی توسعه متوازن استان‌ها را داشته باشیم.

همتی با بیان اینکه در استان‌ها بخصوص استان‌های مرزی مشکل جدی داریم، اضافه کرد: هرچه از مرکز دور می‌شویم میزان توسعه نیافتگی تشدید می‌شود.

وی یکی از ظرفیت‌های کشور را گردشگری دانست و گفت: به خاطر چهار فصل بودن کشور گردشگری بسیار ظرفیت خوبی دارد و جذابیت سفر به ایران بسیار بالا است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: ضمن انجام واکسیناسیون جذب توریسم از اولویت‌های استان‌های ماست و برای جذب توریست باید فرایند را ساده سازی کرد.

وی بیان کرد: سالم نگاه کردن به مسائل گردشگری و سخت نگرفتن به توریست‌ها باعث آرامش و رفاه شهرها می‌شود.

همتی بیان کرد: در بسیاری از استان‌ها سرمایه گذاری‌های بوم گردی در حال توسعه است و می‌توان سیستم بانکی و مالی را در این بخش اولویت قرار داد.

وی گفت: طی ۱۰ سال گذشته حدود پنج درصد رشد ثروت و پیشرفت اقتصادی داشته ایم و کشور ما در مقایسه با کشورهای جهان رشد قابل توجهی نکرده است و به همین دلیل سفره مردم کوچک‌تر شده است.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از مشکلات کشور این است که یارانه را هدفمند پرداخت نکردیم و دهک‌های یک و دو و سه یا دهک‌های فقیر همان‌قدر می‌گیرند که دهک‌های پردرآمد می‌گیرند.

اعطای کارت اعتباری خرید برای افزایش توان مالی

وی بیان کرد: همچنین حداقل دستمزد باید افزایش یابد زیرا قدرت خرید به شدت کاهش یافته و برای این منظور کارت‌های اعتباری خرید اعطا خواهد شد.

همتی اضافه کرد: عادلانه و هدفمند کردن یارانه حتماً باید انجام شود و به دهک‌های اول تا سوم پرداخت شود.

وی تاکید کرد: علی رغم اختلافات قومی و مذهبی استان‌ها، همه مردم ایران هستند و توسعه هر استان باید با خود قومیت‌های استان اداره و طراحی شود.

وی ادامه داد: اگر بتوانیم جاده ابریشم، کتان و کریدور شمال به جنوب را بهره برداری کنیم ارتباط استان‌های ما به هم و به شاه راه‌های بین المللی موجب توسعه استان‌ها و کشور می‌شود.

همتی یکی از مشکلات جدی استان‌ها بخصوص گلستان را حوزه کشاورزی دانست و گفت: مشکل این بخش قیمت گذاری محصولات است که خرید تضمینی می‌شود ولی نه قیمت بلکه خرید باید تضمینی باشد.

وی بیان کرد: قیمت تضمینی معنا ندارد بخصوص در گندم که قیمت خرید آن در بازار بیش از پنج هزار تومان است ولی دولت کمتر از این رقم می خرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: سایر محصولات کشاورزی هم باید به گونه‌ای تولید شود که دلال نتواند پیش خرید کند و در زمان مصرف چند برابر به فروش برساند.

وی با بیان اینکه برای گلستان تکمیل راه آهن اینچه برون کمکی بزرگی به حمل ونقل اقتصادی است، افزود: مبادلات گلستان با ترکمنستان باید توسعه یابد و از مبادی زمینی برای توسعه صادرات با این کشور استفاده کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ما می‌توانیم با کمک برادران و خواهران اهل تسنن منطقه خوبی را به عنوان استان توسعه یافته به دنیا نشان دهیم.

محسن رضایی عصر یکشنبه در گفتگو تلویزیونی با مردم ایلام اظهار کرد: مردم ایلام در هشت سال دفاع مقدس رشادت‌های فراوانی برجای گذاشته‌اند که دولت‌ها موظف هستند به این استان خدمات رسانی کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت اقدام و تحول برای هر استان متناسب با ظرفیت آن استان برنامه دارد، گفت: برای استان ایلام نیز بر اساس ظرفیت‌های این استان، سند اقدام پیشرفت تهیه می‌شود.

رضایی عنوان کرد: البته برنامه ما ایجاد مناطق اقتصادی در کشور است، این طرح متناسب با ظرفیت‌های هر استان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: برنامه مهم ما استفاده از ظرفیت‌های منطقه آزاد تجاری مهران برای توسعه تجاری با عراق است.

وی گفت: باید از ظرفیت‌های تردد زوار و اربعین برای توسعه استان استفاده شود، توسعه آزادراه‌های این استان برای تسهیل در تردد زوار در دستور کار قرار می‌گیرد.

رضایی عنوان کرد: توسعه صنایع تبدیلی برای استفاده از ظرفیت‌های دامداری و کشاورزی در استان ایلام از دیگر برنامه‌های دولت اقدام و تحول است.

وی افزود: بیکاری در این استان با وجود منابع عظیم نفت و گاز قابل قبول نیست، حتماً این مواد مورد توجه ویژه دولت ما قرار می‌گیرد.

وی گفت: بنا داریم تصمیم گیری ها را از مرکز کشور به سمت استان‌ها و شهرهای مختلف بکشانیم.

سعید جلیلی عصر یکشنبه در برنامه تبلیغاتی خود برای گیلان که از شبکه باران پخش شد، با اشاره به نقش آفرینی افتخارآمیز گیلانی‌ها در تاریخ ایران، اعزام هزار و ۵۰۰ کامیون کمک به جبهه‌ها و تقدیم هشت هزار شهید را از جمله این افتخارات دانست و افزود: این افتخار آفرینی و حضور تا امروز ادامه دارد و ۲۴ شهید مدافع حرم نشانه حرکت بزرگ مردم گیلان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به حضور دولت «سایه» در تمام مناطق کشور طی هشت سال گذشته، اضافه کرد: با توانمندی‌های کشور از نزدیک آشنا شدیم و نتیجه جمع بندی‌ها این است که کشور ما توانایی جهش در ۴ سال آینده را دارد.

وی با اشاره به اینکه جهش ایران بدون جهش روستاها و شهرهای ایران ممکن نیست، افزود: لازمه جهش کشور این است که هر روستا را یک سلول برای جهش کشور بدانیم و در نتیجه پیشرفت و رفاه به ارمغان می‌آید.

جلیلی تحقق پیشرفت کشور را برنامه در کنار باور و اراده دانست و بیان کرد: همانگونه که گیلانی‌ها در عرصه‌های مختلف پیشگام بوده‌اند در عرصه پیشرفت نیز می‌توانند پیشگام باشند و امروز نیاز به مردان بی ادعایی داریم که در گوشه و کنار کشور حضور دارند و می‌توانند بدون تمایل به دیده شدن کار کنند.

وی با بیان اینکه جهش کشور با نمایش محقق نمی‌شود بلکه نیازمند کار و مردانی از جنس میدان است که کارنامه موفقی داشته باشند، ادامه داد: هیچ دولتی بدون کمک مردم نمی‌تواند موجب پیشرفت کشور شود.

جلیلی با اشاره به کارنامه درخشان گیلان و استاندار، شهردار، فرماندار و بخشدار شهید این استان، تاکید کرد: کمتر استانی همانند گیلان از چنین گنجینه‌هایی برخوردار است و این خطه مردان و زنانی دارد که نه تنها به منافع فردی بی توجه هستند بلکه برای انقلاب و کشور از جان خود نیز می‌گذرند.

وی با اشاره به آمار بالای بیکاری در گیلان، بیان کرد: هر کدام از فرصت‌ها و ظرفیت‌های استان مانند جنگل و دریا می‌تواند به تنهایی باعث پیشرفت کشور شود و این فرصت‌ها باید در ۴ سال آینده فعلیت یابد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی و ضرورت بهره گیری از صنایع تبدیلی و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده از طریق آن، گفت: پیشرفت کشور به مردان و زنانی نیاز دارد که علاوه بر برنامه، جنس کار را بشناسد.

محسن مهرعلیزاده عصر یکشنبه در گفت و گو تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی اظهار کرد: تصور من از خراسان‌جنوبی مردمی اهل علم، اهل سیاست و آگاهی و دارای مفاخر فرهنگی بزرگ است.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به مشکل خشکسالی در خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: من مصرانه مدافع انتقال آب از دریای عمان به خراسان‌جنوبی و خراسان رضوی هستم و علی رغم گران شدن آب بازهم چاره‌ای جز اجرای این پروژه نداریم.

مهرعلیزاده ادامه‌داد: اگر موضوع کم آبی در خراسان‌جنوبی را رفع نکنیم به جای مزارع زعفران و زرشک دشت‌های بی حاصل را خواهیم دید.

وی با بیان اینکه ما در خراسان‌جنوبی به صنایع تبدیلی نیاز داریم، گفت: باید با این صنایع تبدیلی و تکمیلی معادن و دسترنج کشاورزان عزیز را با ارزش افزوده بیشتری در بازارهای داخلی و خارجی به فروش برسانیم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: مردم خراسان‌جنوبی با شرف خویش در حفظ حریم دین و مرزهای کشور کوشیدند و پشت دشمن را به خاک مالیدند و الان نیز در عرصه اقتصاد وضعیت خوبی نداریم.

مهرعلیزاده بیان‌کرد: ما با داشتن جوانانی برومند و آگاه و منابع غنی و سایر منابع خدادادی می‌توانیم در راستای رفع مشکلات کشور بکوشیم که این مهم نیازمند برنامه عملیاتی است.

وی افزود: ما به زحمات همه دولت‌های گذشته احترام می‌گذاریم ولی متأسفانه علی‌رغم تلاش‌ها امروز ما شاهد شکاف اجتماعی، تفاوت هزینه‌ها و درآمد و کشمکش‌ها و نزاع‌های بی حاصل و ناکارآمدی‌ها هستیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من ۴۲ سال است در زمینه‌های مختلف مدیریتی، بانکی و پولی و اجرایی در رده استانداری‌های خراسان بزرگ و اصفهان کار کرده‌ام و امروز نیز با یک برنامه وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شده‌ام.

مهرعلیزاده با بیان اینکه منابع پنج برابر شدن یارانه برای برخی از گروه‌های محروم وجود دارد، اظهارکرد: دولت من دولت زندگی و ادامه دولت اصلاحات برای جوانان امروز است.

وی با اشاره به اینکه من نمی‌خواهم در کشور کسی تحمیل عقیده داشته باشد، بیان‌کرد: باید با مردم شفاف و در اختیار مردم باشیم و همچنین در راستای ریشه کن کردن فساد و حاکم شدن قانون و پرهیز از تعصبات قدم برداریم.

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز یکشنبه در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای جهانبین استان چهارمحال و بختیاری پخش شد، گفت: استان چهارمحال و یکی از استان پر ظرفیت کشور است که با مشکلات و مسائل مختلفی روبرو است.

وی گفت: مشکلات کم آبی، بیکاری، تورم بالا، نبود شبکه حمل و نقل مناسب و… از مهمترین مسائلی است که در این استان وجود دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: مسئله آب یکی از مهمترین مسائل این استان است که حل این مشکل از مهمترین برنامه‌هایم چه در این استان و استان‌های دیگر است.

وی تاکید کرد: طرح‌های مختلفی برای حل مشکلات آب در سطح کشور در نظر گرفتیم که مهمترین آن طرح قنات ملی ایران است که مسئله کمبود آب فلات مرکزی را حل می‌کند.

وی گفت: تأمین آب مناطق مختلف کشور از منابع مطمئن‌تر در دستور کارم است تا از ایجاد اختلاف بین مناطق جلوگیری شود و برادری‌ها حفظ شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ضعف در بخش حمل و نقل از دیگر مشکلات در این استان به شمار می‌رود که در دستور کار است این بخش را توسعه دهیم.

وی با اشاره به اینکه عشایر از مهمترین ظرفیت‌های در کشور به شمار می‌روند، گفت: با سکنی گزینی عشایر مخالف هستیم و به دنبال افزایش خدمات درمانی، آموزشی و… به عشایر هستیم تا زندگی راحتری داشته باشند.

وی گفت: سعی داریم در اداره کشور بازبینی کنیم و مدل جدیدی در اداره امور کشور را اجرا کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تفویض اختیارات به فرمانداران از مهمترین برنامه‌هایم در صورت انتخاب شدن در انتخابات است و پاسخگو کردن فرمانداران به مردم را در دستور کار داریم.

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: برنامه‌ای را طراحی کرده‌ایم که اگر یک سوم مردم یک منطقه از یک مسئول ناراضی باشند آن مسئول عزل می‌شود.

محسن رضایی میرقائد با بیان اینکه با وجود رهبری فرزانه و جوانان غیرتمند می‌توانیم برای بار سوم قیام فرهنگی و اقتصادی، پیشرفت‌های بزرگ، قیام برای زندگی بهتر، تشکیل دولت وحدت ملی داشته باشیم، افزود: شهروند درجه دو و سه در نظام اسلامی وجود ندارد.

وی با اظهار اینکه اراده اصلی در دست مردم است، گفت: قیام سوم قیام زندگی بهتر برای بهزیستی، سربلندی معلمان و کارگران و برای پیشرفت ایران اسلامی ودستیابی به قله‌های بلند است.

رضایی با اظهار اینکه ایران برای همه و زندگی برای همه با تکیه بر حمایت‌های مردم محقق می‌شود، گفت: دوباره اقوام و ملیت‌های ایرانی را جمع می‌کنیم و با ایجاد مناطق اقتصادی، به استان‌ها مسئولیت می‌دهیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با عنوان اینکه سپرده‌های هر استانی در همان استان هزینه می‌شود، گفت: ما به استثمار نو پایان می‌دهیم و قطب‌های اقتصادی ایجاد می‌کنیم و این طور نیست که از تهران برای همه استان‌ها نسخه واحد صادر شود.

وی با اظهار اینکه زمان شعار تمام شد و زمان برنامه و اقدام است، گفت: برنامه خاص هر استان با کمک مردمان استان تهیه شد و برای هر استانی نسخه خاص آن نوشته شده است.

محسن رضایی یادآور شد: باید با سرعت زندگی مردم را بهبود بخشیده و ایران را به قله‌های سربلند برسانیم و اقوام بزرگ ایران را باید در کنار هم جمع کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دولت ما می‌خواهد وحدت ملی در کشور ایجاد کند، از این رو بی عدالتی‌ها باید کنار رود، گفت: بیرون کردن فقر و بیکاری اهمیتی کمتر از بیرون کردن سربازان صدام از سرزمین‌های کشور نیست.

وی گفت: دولت اقدام و تحول با کمک مردم و حمایت‌های بیکران حضرت ولی عصر و سیاست‌های داهیانه رهبر انقلاب، اهداف را محقق کرد و استانداران دولت را از بین مردم همان استان انتخاب می‌کنیم.

رضایی میرقائد با عنوان اینکه باتشکیل مجمعی از نخبگان، استانداران را انتخاب می‌کنیم، ادامه داد: تیم قدرتمند از فرزندان هر استان برای استانداری برمی گزینیم.

نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه اندازی می‌کنیم

وی با اظهار اینکه نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه می‌اندازیم، گفت: هر خانه ۸۰ متری حداکثر ۳۲۰ میلیون تومان تمام می‌شود و هرکسی ۳۰ میلیون تومان آورده داده شود، ۹۰ درصد توسط بانک‌ها وام داده می‌شود و همان خانه در وثیقه بانک خواهد ماند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر مسکن راه افتد، ۳۰۰ صنعت راه خواهد افتاد و اجازه نمی‌دهیم کولبری و نان قرضی بر قامت ملت ایران بنشیند و تلاش می‌کنم با کمک مردم و حمایت‌های دولت مسائل را حل کنیم.

وی مسئله ازدواج جوانان و حقوق خانه داری را مهم دانست و گفت: همه خانم‌هایی که شش ماه آموزش ببینند دارای حقوق می‌شوند و مسئله کرامت انسانی را از خانه‌ها شروع می‌کنیم.

وی توسعه کسب و کارهای خانگی را از دیگر برنامه‌ها ذکر کرد و گفت: اقتصاد ملی باید از پایین به بالا بجوشد.

در پی انتشار بیانیه دولت در مورد گرانی بنزین در سال 98 و ایراد برخی اظهار نظرها در مورد نحوه تصمیم‌گیری برای اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، ستاد مرکزی هماهنگی ستادهای مردمی حامی آیت‌الله رئیسی بیانیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

در پی بیانیه شورای اطلاع رسانی دولت محترم، در خصوص نحوه اخذ تصمیم در مورد گرانی بنزین در سال 98 و انتساب این تصمیم به شورای هماهنگی سران قوا بیان نکاتی جهت تنویر افکار عمومی و شفافیت موضوع ضروری است که به اطلاع ملت شریف ایران می‌رسد:

آقای رئیسی پیش از سخنان مطرح شده در جلسه سوم مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در 2 جلسه دانشجویی و در برابر سوالات متعدد دانشجویان در خصوص نحوه اخذ این تصمیم توضیحاتی را ارائه داده بودند.

بر این اساس مجددا تاکید می‌شود: اولا اصل تصمیم در خصوص گرانی بنزین، زمان و نحوه اجرای آن در دولت اتخاذ شده است و این موضوع بر خلاف ادعای مطرح شده در اطلاعیه دولت در یکی از جلسات هماهنگی سران قوا صرفا از جنبه اطلاع رسانی مطرح می‌شود و نه از جنبه تصویب. ثانیا صرفا نحوه هزینه‌کردِ درآمدهای ناشی از افزایش قیمت بنزین در جلسه شورای سران تصویب می‌شود نه زمان و چگونگی اجرای آن!

ثالثا همانطور که در همان مقطع آبان‌ماه و چندبار پس از ان هم اشاره گردیده است، آیت‌الله رئیسی بلافاصله پس از اطلاع، سه روز قبل از آغاز اجرای طرح طی یادداشت رسمی مخالفت خود را با اجرای این طرح اعلام کرده و هزینه‌های فراوان اجرای طرح ناشی از عدم تمهید مقدمات و آماده نبودن زیرساخت‌های اجرا را به رییس‌جمهور هشدار می‌دهد.

اینکه دولت محترم و جناب رییس‌جمهور زیر بار مسئولیت تصمیم اخذ شده و نحوه اجرای پراشتباه آن نمی‌روند و سعی وافر دارند تا آن را به کل حاکمیت و به خصوص شورای هماهنگی سران قوا منسوب کنند و عصبانیت مردم و اتفاقات پس از آن را به برخی مخالفت‌ها با این تصمیم غیرمدبرانه آقای رئیس‌جمهور منتسب کنند، از عجایب عبرت‌آموز این روزها است.

آیا اگر این طرح بر اساس برنامه‌ریزی دقیق، اخذ تصمیمات و تدابیر صحیح و استفاده از تجربه‌های موفق قبلی در افزایش قیمت سوخت در کشور به نحو احسن اجرا می‌شد و خسارات جبران‌ناپذیر را بر دوش کشور و ملت عزیز تحمیل نمی‌کرد باز هم دولت محترم آن را نتیجه تصمیم سران قوا معرفی و مسئولیت آن را بر عهده نمی‌گرفت؟!

مسئله کاملا روشن است، امروز که مردم عزیز زیر بار سنگین تورم و مشکلات معیشتی ناشی از بی‌تدبیری‌ها در سختی‌ها و تنگنای روزگار می‌گذرانند آنچه باعث التیام و آرامش آنها خواهد شد فرار از مسئولیت‌ها نیست! واکنشی که باعث اطمینان خاطر مردم خواهد شد قبول مسئولیت در قبال اختیارات بالایی است که دولت محترم بر آن تسلط دارد.

عذرخواهی از ملت شریف و فهیم ایران در مواردی که تصور عمومی، همگانی و کارشناسی دایر بر ارتکاب خطا و کوتاهی بوده دولت محترم را در چشم مردم، عزیز می‌کند. همانطور که فرافکنی و مسئولیت‌گریزی، گره‌ای از مشکلات هشت سال گذشته باز نخواهد کرد و بی‌اعتمادی به وجود آمده میان مردم و دولت را ترمیم نمی‌کند.

روابط عمومی ستاد «علیرضا زاکانی» نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در اطلاعیه‌ای درباره مسئولیت همسر ایشان عنوان کرد: در برخی رسانه‌ها برای معرفی خانم «معصومه پاکتچی» همسر علیرضا زاکانی، عنوان مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران ذکر شده که این عنوان نادرست بوده و عنوان صحیح ایشان «مدیر سابق ساماندهی و نظارت حوزه علمیه خواهران تهران و مشاور مدیر سابق» است.

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی

عبدالناصر همتی در گفت و گو با مردم استان کهگیلویه و بویراحمد از طریق شبکه استانی افزود: بخش زیادی از مردم در تمام استانها گرفتار بیکاری و تامین معیشت هستند و تغییر ریل اقتصادی کشور ضروری است.

وی با اشاره به اینکه حاکم شدن سیاست بر اقتصاد به وضوح در همه جای کشور قابل مشاهده است، اظهارکرد: اداره کشور و توسعه اقتصادی با مشکلات زیادی رو به رو است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بخش زیادی از مردم در تمام استانهای گرفتار بیکاری و تامین معیشت هستند، خاطرنشان کرد: تغییر ریل اقتصادی کشور جز اولویت های اصلی بنده است.

همتی حاکم شدن سیاست بر اقتصاد را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و تصریح کرد: این نگاه در استانها باعث شده از پتانسیل های آنها به نحو احسن برای توسعه اقتصادی استفاده نشود.

وی داشتن نگرش اقتصادی در بین مسئولان را کم دانست و ادامه داد: در دنیا سیاست در خدمت اقتصاد است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تخصص اقتصادی لازم را از دلایل اصلی خود برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری اعلام و عنوان کرد: طی ۴۰ سال گذشته همه اقتصاد کشور را علاوه بر مطالعه زیر نظر داشتم.

همتی نداشتن یک راهبرد ملی برای توسعه استانها را یکی از مشکلات مهم دانست و گفت: باید از ظرفیت های متنوع استانها به نحو احسن برای توسعه اقتصادی استفاده کرد.

وی افزود: اولویت اصلی من در ریاست جمهوری حاکم شدن تصمیمات اقتصادی بر سیاسی در همه استانها خواهد بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های مختلف استانهای کشور نیاز است با تشکیل کارگروه های مختلف از این پتانسیل برای بهبود وضعیت اقتصادی استفاده کرد.

همتی تصریح کرد: استان‌ها باید بر اساس شایسته سالاری و از سوی افراد خود استان اداره و توسعه داده شوند.

وی ادامه داد: توسعه متوازن با آمایش سرزمین و با برنامه ریزی برای همه استانها از سوی افراد شایسته و توانمند هر استان اجرا خواهد شد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جذب توریست از سوی استان‌ها را نیز از دیگر اولویت های توسعه ای هر استان دانست و تاکید کرد: باید زمینه ورود توریست ها برای اشتغال و کسب درآمد با سختگیری های کمتری افزایش یابد.

همتی درصد رشد اقتصادی در یک دهه گذشته را منفی دانست و بیان کرد: متوسط رشد ایران سالی نیم درصد بوده که درصد بسیار پایینی است.
وی افزود: برای توانمند سازی اقشار کم درامد اصلاح حداقل دستمزد برای افزایش قدرت خرید ضروری است.

همتی احیا و اصلاح معیشت مردم را نیز مهم دانست و یادآور شد: معیشت مردم در حال حاضر تحت تاثیر تورم، تحریم و کاهش ارزش پول است و مشکل جدی است و باید این قدرت خرید به مردم باز گردد و این با عادلانه کردن پرداخت رایانه، اخذ مالیات درآمدها و کمتر کردن فشار مالیاتی بر تولید کنندگان قابل اجراست.

نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری توانمند سازی، اصلاح و هدفمند کردن یارانه ها را ۲ راهبرد اساسی خود در دولت سیزدهم اعلام کرد.

وی بهره برداری لازم از جاده ابریشم در راستای ارتباط استان‌ها با هم را نیازمند توسعه راه آهن کشور دانست و افزود: توسعه ایران اسلامی با ارتباط موثر با اقتصادهای کلان دور از دسترس نیست.

به گزارش ایسنا، همتی خرید تضمنی، تامین نهادهای دامی، حمایت لازم از کشاورزان را نیز از دیگر برنامه های خود اعلام کرد.
وی زمینه توسعه آزادی اجتماعی در استانها و یارانه ۱۰ میلیون ریالی برای هر نفر را نیز از دیگر برنامه های ریاست جمهوری خود عنوان کرد.

در پی انتشار دو اطلاعیه دبیرخانه ستاد ملی کرونا در تهران طی یک ساعت پس از طرح شبهه رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در تجمع حامیان حجت الاسلام سید «ابراهیم رئیسی» در اهواز در جریان مناظره روز گذشته داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، ستاد انتخاباتی مردمی حامی این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در اهواز به این بیانیه‌ها واکنش نشان داد.

در اطلاعیه ستاد مردمی حامی حجت الاسلام رئیسی آمده است:

متاسفانه نگاه سیاسی و سراسیمه بعد از تجمع بزرگ خوزستان باعث شده مسئولان متولی موضوع در عرض سه روز بیانیه‌های متناقضی صادر کنند و طی یک ساعت شب گذشته هم با انشاء دو بیانیه عجیب، رکورد گذشته را در این خصوص شکستند که‌ ای کاش به جای صدور بیانیه پشت در‌های بسته در تهران، از نزدیک واقعیات میدانی خوزستان را مشاهده می‌کردند.

این اطلاعیه افزوده: آنطور که در تصاویر مستند میدانی روشن است، به جز موارد اندکی که ناشی از شور و شوق اجتناب‌ناپذیر مردم از دیدن مقامی مسئول میان خودشان بعد از هشت سال بود، دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی کرونا بطور کامل اجرایی شده بود و ظرف روز‌های گذشته سه مستند میدانی برای روشن شدن این موضوع از سوی ستاد حجت الاسلام رئیسی منتشر شده است.

حتی فراتر از وظایف ابلاغی در دستورالعمل، برای تامین سلامتی مردم تمهیدات بیشتری در تجمع مردمی اهواز در نظر گرفته شد که این موضوع به تایید دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز رسیده است.

بر اساس اطلاعیه ستاد‌های حامی حجت الاسلام رئیسی، بیانیه نویسان ستاد ملی کرونا در تهران آنقدر سراسیمه دستور مقامات سیاسی‌شان را برای تولید بیانیه‌های زنجیره‌ای در این خصوص اجرایی کردند که اوقات شرعی و زمان طلوع و غروب افتاب در تهران و خوزستان را به اشتباه گرفتند.

در خوزستان داغ، این روز‌ها حتی بعد از غروب افتاب دمای هوا زیر ۴۵ درجه نیست و اینکه مسئولین ستاد ملی کرونا در تهران در خنکای دلچسب تهویه‌های مطبوع دستور دهند ساعت ۱۹ که هنوز آفتاب اهواز در اسمان است، تجمع مردمی در فضای غیر مسقف در دمای ۵۰ درجه برگزار شود، جای تامل دارد.

به دلیل موقعیت خاص جوی خوزستان مسئولین محلی و استانی موافقت کردند که مراسم بعد از غروب آفتاب و کاهش دما برگزار شود؛ موضوعی که به دلیل عدم درک مناسب از موقعیت منطقه در اطلاعیه دبیرخانه ستاد ملی، به شکلی تحریف شده منتشر شده است.

این اطلاعیه تاکید کرده برای مردم خونگرم خوزستان زندگی شبانه عادی است و این واقعیتی است که متاسفانه نویسندگان عجول بیانیه‌ها در تهران، از درک آن عاجز بوده‌اند.

ستاد‌های انتخاباتی حامی حجت الاسلام رئیسی در پایان با اشاره به عزیمت مردم از نقاط مختلف خوزستان به اهواز برای شرکت در مراسم تاکید کرد؛ از آنجا که مردم منطقه طی ۸ سال گذشته هیچ مسئول عالی‌رتبه دولتی را در جمع خود ندیده‌اند، بسیار طبیعی است که با شنیدن خبر حضور این نامزد انتخاباتی مشتاقانه از جای جای استان در مراسم شرکت کنند که این موضوع هم با کمال تاسف در بیانیه دبیرخانه ستاد کرونا تحریف شده است.

دومین مستند انتخاباتی سعید جلیلی با عنوان «رئیس همه‌ی جمهور» امشب ساعت ۲۰ از شبکه اول سیما پخش خواهد شد.

رو گذشته سومین دور از مناظرات انتخاباتی نامزدها انتخابات ریاست جمهوری انجام و پرونده مناظرات انتخاباتی در صداوسیما بسته شد.

نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری تنها چند روز تا برگزاری انتخابات، فرصت تبلیغات دارند.

سید‌امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگو تلویزیونی با مردم استان بوشهر با اشاره به ویژگی‌های این استان در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: مردم استان بوشهر در ادوار مختلف تاریخی با رشادت و اقتدار در مقابل استعمارگران و مستکبران از جمله رئیسعلی دلواری و سرداران بزرگ ایستادند و اجازه اشغال ندادند.

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه استان بوشهر یکی از مراکز بزرگ تولید انرژی و پایتخت انرژی ایران محسوب می‌شود افزود: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در بخش‌های صنعتی، تولیدی و آبزی‌پروری توسعه صنایع دریایی و شیلات و اشتغال صیادی در استان بوشهر وجود دارد.

وی از تدوین ویژه برنامه برای همه شهرستان‌های ده‌گانه استان بوشهر بر اساس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنها تصریح کرد: در دولت سلام به عنوان خدمت‌گزار مردم نه تنها برای کل کشور بلکه برای هر استان و هر شهرستان برنامه جداگانه تدوین شده است.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مسئله گرانی و اقتصاد و معیشت مردم در اولویت دولت سلام است تصریح کرد: مشکل اصلی کشور که حل نمی‌شود ناشی از موضوعاتی مانند مشکلات درآمدزایی مسئله گرانی و اقتصاد و معیشت مردم است که راهکارهای لازم در این عرصه اندیشیده شده است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تحقق بیانیه گام دوم را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: نوع نگاه به مردم برای مدیریت کشور باید اصلاح شود چرا که مشکل فقط در این نیست که فقط این جناح و یا آن جناح سر کار باشد و 13 هزار مدیر بیایند و بروند بلکه مدیریت کشور باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه در دولت سلام همه شهرستان‌ها به پایتخت تبدیل و تمرکز از تهران برچیده می‌شود تصریح کرد: در حوزه تصدی و اجرا اختیارات به فرمانداران واگذار می‌شود و فرمانداران وادار به پاسخگویی می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی، تسریع در احداث راه آهن بوشهر- فارس و آزاد راه بوشهر به شیراز و توسعه حمل و نقل دریایی و اتصال بوشهر به خط ریلی مرکز کشور را از دیگر برنامه‌ها دانست و بیان کرد: استان بوشهر نقش مهمی برای توسعه صادرات کشور دارد و در این راستا زیرساخت‌های دریایی تقویت می‌شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یکی از محصولات مهم استان بوشهر را خرما دانست افزود: خرما محصول مهم نخلستان‌های استان بوشهر است که تقویت بازار خرما و زنجیره آبزی‌پروری مورد توجه دولت سلام قرار دارد.

حامد تیموری سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام گفت: حضور با برنامه قاضی‌زاده هاشمی در برنامه‌های مناظره تلویزیونی و ارائه راهکارهای واقعی و اجرایی باعث شده است که اقبال در بین مردم و نخبگان به او افزایش داشته باشد و همین افزایش اقبال در بین مردم هم باعث افزایش تخریب‌ها علیه وی شد.

وی اعلام کرد: قاضی زاده هاشمی امروز(یکشنبه) به استان سیستان و بلوچستان سفر خواهند کرد و ساعت ۲۱ در اجتماع مردم شهر زاهدان سخنرانی می‌کند.

سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام، اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر انصراف قاضی‌زاده هاشمی را تکذیب کرد و از مردم خواست اخبار رسمی او را فقط از صفحات رسمی این نامزد انتخابات در فضای مجازی پیگیری کرده و از توجه به شایعات بپرهیزند.

سیدرضا مرتضوی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: با وجود پیش بینی سخت گیرانه ترین و دقیق ترین پروتکل های بهداشتی و تمهیدات حفاظتی ویژه به منظور حفظ سلامت مردم و میزبانی شایسته از آیت الله رئیسی در اصفهان، با عنایت به پیش بینی استقبال مردم و تأکید آقای رئیسی مبنی بر حساسیت بیش از پیش نسبت به سلامت مردم در جریان دیدارهای عمومی، سفر آیت الله رئیسی به اصفهان لغو شد.

وی با اشاره به شور و شوق ایجاد شده در میان اقشار مختلف مردم از زمان انتشار خبر حضور آیت الله رئیسی در اصفهان، تصریح کرد: طی روزهای گذشته گروه های مختلف مردم اصفهان با حضور در ستادهای آیت الله رئیسی در اقصی نقاط این استان، آمادگی و اشتیاق خود به منظور کمک در میزبانی هرچه بهتر از ایشان را ابراز کردند.

رئیس ستاد مرکزی ابراهیم رئیسی در استان اصفهان اضافه کرد: در روزهای پایانی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با تمرکز بر گفتمان آیت الله رئیسی که از طریق رسانه های دیداری شنیداری و فضای مجازی در دسترس عموم قرار می گیرد، مردم استان اصفهان از راه دور با آقای رئیسی ارتباط خواهند داشت و روز ۲۸ خردادماه حماسه حضور خواهیم داشت.

مالک شریعتی در واکنش به انتشار اخباری درباره اعلام انصراف زاکانی از ادامه رقابت‌های انتخاباتی در تپه نورالشهدا گفت: برنامه شب گذشته در تپه نور الشهدا به مناسبت جشن میلاد حضرت معصومه (س) برگزار شد. آقای زاکانی در آن برنامه حضور پیدا کردند تا پاسخی به ابراز احساسات مردم و دوستارانشان بدهند. در آن برنامه هیچ بحث دیگری مطرح نشد.

بر اساس این گزارش، خبری در فضای مجازی منتشر شده که علیرضا زاکانی کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری شب گذشته در تپه نورالشهدا غرب تهران از ادامه‌ رقابت انتخابات به نفع ابراهیم رئیسی کاندیدای دیگر انصراف داده است.

سید محمد خاتمی،رئیس دولت اصلاحات گفت: در این فضا جامعه ما نیاز به نشاط و امید و اشتیاق به شرکت در عرصه سرنوشت دارد، امیدوارم همه تشکل ها و احزاب و جریان‌های سیاسی و ملی بتوانند در این برهه حساس مسئولیت خود را نسبت به میهن و مردم به درستی بشناسند.

بسته خبری «شمارش معکوس انتخاب ۱۴۰۰» / ۵ روز مانده به انتخاب سیزدهم + حواشی

حامد تیموری سخنگوی ستاد مردمی دولت سلام گفت: اخبار منتشر شده در برخی رسانه ها مبنی بر انصراف آقای قاضی زاده کذب محض است و ایشان با قدرت در حال پیگیری برنامه های انتخاباتی خود هستند.

وی افزود: حضور با برنامه آقای قاضی زاده هاشمی در برنامه های مناظره تلویزیونی و ارائه راهکارهای واقعی و اجرایی باعث شده است که اقبال در بین مردم و نخبگان به این کاندیدای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری افزایش داشته باشد و همین افزایش اقبال در بین مردم هم باعث افزایش تخریب‌ها علیه ایشان شده است.

تیموری یادآور شد: دکتر قاضی زاده هاشمی امروز (یکشنبه) به استان سیستان و بلوچستان سفر خواهند کرد و ساعت 21 در بین مردم شهر زاهدان به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

وی از مردم خواست اخبار رسمی دکتر قاضی زاده هاشمی را فقط از صفحات رسمی ایشان در فضای مجازی و همچنین وبسایت رسمی ایشان پیگیری کرده و از توجه به شایعات بپرهیزند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ برابر با ۱۸ ژوئن ۲۰۲۱ هم‌زمان با داخل کشور در بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس مطابق با موازین و مفاد دستورالعمل اجرایی برگزاری انتخابات در خارج از کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه سفارت کشورمان در فرانسه آمده است:

ساعت رای گیری از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۸:۰۰ می باشد. در صورت تمدید مهلت رای گیری، مراتب متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

محل رای گیری بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس می باشد.
آدرس: 16Rue Fresnel 75016
دسترسی از طریق نقشه:
https://maps.app.goo.gl/fx59euuWye1HPwJq8

سن رای دهندگان ۱۸ سال تمام (متولدین ۱۳۸۲/۳/۲۸ و ما قبل آن) می باشد. ضمنا در صورتیکه فرد رای دهنده کارت ملی و شناسنامه خود را همراه نداشته باشد، اخذ رای با گذرنامه معتبر وی انجام خواهد شد.

به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی، اخذ اثر انگشت از رای دهندگان انجام نخواهد شد. تمامی مقررات و موازین مرتبط با شرایط همه گیری بر اساس شیوه نامه های اجرایی در فرانسه بمنظور رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی اعم از پوشش ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در این حوزه انتخابیه مورد توجه قرار می گیرد.

به اطلاع می رساند علاوه بر تارنمای این نمایندگی به آدرس www.france.mfa.gov.ir، هم وطنان عزیز می توانند جهت دریافت اطلاعات و طرح پرسش های احتمالی خود در خصوص انتخابات در حوزه انتخابیه پاریس با تلفن شماره ۰۷۵۱۸۴۰۵۷۲ که به این امر اختصاص یافته است، تماس حاصل فرمایند.

برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری امروز یکشنبه ۲۳ خردادماه از شبکه‌های مختلف رادیو و تلویزیون تقدیم علاقه‌مندان خواهد شد.

جدول پخش برنامه‌های تبلیغاتی به شرح زیر است:

سعید جلیلی

ساعت ۲۰ شبکه یک

محسن رضایی میرقائد

ساعت ۱:۰۰ شبکه جام جم

ساعت ۱۹ رادیو جوان

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی

ساعت ۲۰:۳۰ شبکه دو

ساعت ۲۲:۴۵ شبکه دو

ساعت ۲۲:۴۵ رادیو ایران

علیرضا زاکانی

ساعت ۱۷ شبکه چهار

ساعت ۱۸ رادیو ایران

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی

ساعت ۱۹ شبکه پنج

محسن مهرعلیزاده

ساعت ۱۸ شبکه سه

عبدالناصر همتی

ساعت ۲۱:۳۰ شبکه خبر

همچنین مناظره نمایندگان نامزد‌ها ساعت ۹:۰۰ از رادیو اقتصاد پخش می‌شود.

پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌ها در رادیو و تلویزیون از جمعه، هفتم خرداد ماه آغاز شده‌است.

آقای دکتر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی (توییتر) نوشت: میدان را باز کنید می خواهیم ایران جدید بسازیم.
وی گفت: بر اساس وظیفه شرعی و با تکیه بر اعتماد مردم و توجه به مطالبات و لطف گسترده هموطنان که پس از مناظره ها شاهد هستیم به لطف الهی تا آخر انتخابات در صحنه خواهم بود، پیش به سوی دولت سلام.

آقای سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در مصاحبه خود پس از برگزاری سومین دور مناظره‌ها افزود: جوانان غیور ایرانی، دولت سلام آماده است که با تکیه بر شما یوسف زمان باشد و در ایران خشکسالی مدیریت را بخشکاند؛ من آمده ام که حجت بر جامعه و جوانان تمام شود.
وی ادامه داد: می‌گویند ما جوانان را بکار می‌گیریم؛ می‌گویم جوانان خودشان آمده اند و اگر می‌خواهید برای جوانان کاری کنید میدان را برای آن‌ها آماده کنید.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: بر اساس وظیفه شرعی که بر دوش من گذاشته شده است با تکیه بر اعتمادی که مردم کردند و با توجه به مطالبات رو به گسترشی که به خصوص در این چند جلسه مناظره اتفاق افتاده، به لطف الهی برای انجام وظیفه شرعی تا آخر خواهم بود.


آقای قاضی زاده هاشمی افزود: برنده مناظره مردم هستند قرار بود مردم بین ما مقایسه کنند توان ذهنی ما، برنامه‌های ما، تیم‌های ما را بررسی کنند که من این‌ها را خالصانه به مردم عرضه کردم.


وی گفت: عزیزان من، جوانانی که الان ۲۶ ساله هستند هشت سال پیش رای اولی بودند انتخاب آن‌ها هشت سال کشور را چه خوب و چه بد به جلو برده است، اما انتخاب شما بسیار مهم است؛ این هشت سال را ببینید، چون ماحصل رای من و شماست، اگر می‌خواهیم شرایط کشور تغییر کند نیاز به حضور پای صندوق و رای دادن به تغییر هستیم.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود:​ قولی که نتوانیم انجام دهیم، ندادیم.
آقای قاضی زاده هاشمی ادامه داد: در این هفته احتمالا چند سفر داشته باشم البته نه در قالب همایش بلکه تحت عنوان بازدید خواهد بود و بخشی از برنامه‌هایی که تا الان نگفتیم در این هفته اعلام خواهم کرد.


وی گفت: یک مسئله جدی در موضوع آب داریم که من دو طرح بسیار مهم دارم که مسئله آب فلات مرکزی ایران به طور کلی حل خواهد کرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: فرصتی که دولت فعلی داشته از ابتدای انقلاب بی نظیر بوده است اختیاراتی که این دولت داشته هم بی نظیر بوده است؛ یکی از این‌ها در بخش مذاکره است این دولت اجازه پیدا کرد مستقیم با آمریکایی‌ها مذاکره کند که دولت‌های قبل این اجازه را نداشتند.


آقای قاضی زاده هاشمی گفت: دولت فعلی با ناکاربلدی، فرصت سوزی کرد؛ ناکاربلدی دولت وقتی بود که وزیر خارجه ما به اتاق وزیر خارجه آمریکا می‌رود و وزیر خارجه آمریکا از بالا به او نگاه می‌کند که مذاکره از موضع ضعف است و مذاکره از موضوع ضعف هیچگاه به نتیجه نمی‌رسد، مذاکره همیشه باید از موضع قدرت باشد تا به نتایج لازم برسد.


وی گفت: ما مولفه‌های قدرت زیادی داریم هم در داخل ایران و هم در منطقه؛ آمریکایی‌ها این حرف من را به خوبی می‌فهمند، حضور آمریکایی‌ها و امن بودنشان در منطقه حتی در کل کشور‌های غرب آسیا و در خلیج فارس و دریای عمان منوط به خواست ایران است که این قدرت بسیار زیادی است و آمریکایی‌ها این را به خوبی می‌فهمند.


آقای قاضی زاده هاشمی افزود: حاج قاسم سلیمانی دیپلمات بزرگی بود، حاج قاسم به مقامات آمریکایی نامه می‌نوشت به وزیر دفاع آمریکا نامه می‌نوشت و جواب می‌گرفت و آن‌ها را در پای میز مذاکره سرجایشان می‌نشاند، چون از مولفه‌های قدرتی که در اختیارش بود به درستی استفاده می‌کرد.

محسن رضایی در برنامه ایران ما اظهار کرد: واقعا تاسف می خورم که رییس جمهور ما در اتاق ها را بسته و وزیر خارجه نیز با شنیدن شکایت ایرانیان، این شکایت را به معاونان می سپارد و سفیر هم کمتر رسیدگی می کند. من به این اوضاع پایان می دهم.

در دولت نهم و دهم شورای عالی ایرانیان خارج کشور اقدام خوبی بود که آنرا فعال می کنم و خودم نیز پیگیر هستم.

سیستم سراسر سفارتخانه ها را فعال می کنم و کسی حق ندارد ایرانیان خارج از کشور را معطل کند و به این شرایط پایان می دهم.

وی درباره نقش نفت در اقتصاد عنوان کرد: مشکل اصلی ما این است تولیدمان راه نیفتاده است. برنامه ای برای راه اندازی تولید ملی دارم و براساس آن نفت در داخل مصرف می شود و به جایی می رسیم که روزانه یک میلیون بشکه نفت وارد کنیم.

ما نفت و معدن را خام می فروشیم و کشاورزی ما خام فروشی دارد. استراتژی من این است روزی برسد حتی یک بشکه نفت صادر نکنیم و هرمقداری که لازم داریم وارد کنیم ودرباره گاز نیز این شرایط به وجود خواهد آمد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری توضیح داد: علاوه بر فراورده های نفتی، صنایع پایین دستی نفت و گاز و پتروشیمی را فعال می کنیم. امروز بسیاری از محصولات پتروشیمی به کره جنوبی و آلمان می رود و پس از چند پروسه با قیمت بالاتر به ایران برمی گردد. ما اقتصاد ایران را از خام فروشی در همه زمینه ها نجات داده و ایران را صنعتی می کنیم. فناوری های جدید می آید و ما همچنان حرص صنایع قبلی را می خوریم. مدل تولید موشک های مدرن در سپاه تجارب خوبی به من داد. در روزگاری موشک را وارد ایران می کردیم و با مهندسی معکوس، به مدرن ترین موشک های منطقه ای رسیدیم.

رضایی ادامه داد: تجربه خوبی که در صنعتی شدن صنایع نظامی بدست آوردیم پشتوانه خوبی برای ما در خودرو سازی و صنایع خانگی و صنایع کشاورزی و معدنی خواهد بود.

مقابله با بدعهدی های برجام

وی تصریح کرد: غربی ها همه جا بد عهد نیستند و امروز چرا با احترام با قایق های تندروی ما در تنگه هرمز برخورد می کنند و اسم و مشخصات خود را مودبانه می دهند و امروز فارسی هم یاد گرفته اند. اقتدار احترام به وجود می آید و ضعف تهدید ایجاد می کند. اقتدار احترام ایجاد می کند و هرچه ضعیف تر باشیم بیشتر تحقیر می شویم. ما ملت صلح طلب هستیم و دنبال جنگ نبوده و نیستیم. بسیاری از جنگ های عالمی را سیاستمداران درست می کنند و نظامیان آنرا حل می کنند. در ایران سیاستمداران و نظامیان و نخبگان ملتی باهوش و درایت هستند از اینرو با اقتدار احترام به وجود می آید و بد عهدی غربی ها به دلیل ضعف ما است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: میدان و دیپلماسی دو روی یک سکه هستند و من با اقتدار ایران در زمینه اقتصاد و فناوری ها و دیپلماسی، برجام را عملیاتی می کنم وطرفین را مجبور می کنم به برجام عمل کنند و شرایط اقتصادی را به جایی می رسانم که طرفین با التماس به برجام برگردند. با طرفین برجام بحث های جدی خواهم داشت و به نتیجه می رسانم تا برجام عملیاتی شود.

نخبگان خارج از کشور

رضایی در ادامه گفت: دانشمندان فرهیخته در همه زمینه ها از ایرانیان در خارج از کشور وجود دارند و تا اینها هستند نیاز نداریم از افراد دیگر کشورها مشاوره بگیریم و من در مقابله این افراد تعظیم می کنم تا دوباره ایران را بسازیم و ایران را به شکوه خود برسانیم. ایران همیشه فرهنگساز و تمدنساز بوده و تولید علم و فرهنگ داشته و از اینرو از این نخبگان دعوت به همکاری خواهم کرد.

وی در ادامه درباره مدیریت جهادی کشور نیز عنوان کرد: اگر برنامه نداشتم نمی آمد و وقت مردم را نمی گرفتم و اینرا خیانت می دانم. این پست ها امانت است. من اقتصاد را می فهمم و از ۱۷ سالگی وارد سیاست شدم پس مسائل سیاسی را می فهمم و موضوعات دفاعی را نیز می دانم و دشمن را از سرزمین بیرون کردیم پس روحیه و مدیریت جهادی دارم و مدیریت بومی را می پسندم. مدیریت جهادی از مشخصه های انقلاب ما است و با جوانان ۲۰ ساله از جمله قاسم سلیمانی و مهدی باکری جنگ را پیش بردیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: متاسفم دولتمردان به جوانان اهمیت نداد. برای من مهم نیست جوان اصولگرا یا اصلاح طلب است دنبال قهرمانانی می گردم که مشکلات را حل کنیم و هر ایرانی شایسته در داخل و خارج از کشور درگیر کار می شود و دولت برای همه ایرانیان به این روش شکل می گیرد.

ارز دانشجویی

رضایی اظهار کرد: اولین کاری که درباره ارز دانشجویی می کنم تثبیت قیمت آن است. سپس تمامی دانشجویان خارج از کشور که رساله خود را درباره نیازهای صنعتی و کشاورزی و انتقال فناوری انجام دهند به آنان مبلغ ارزی می دهیم. همچنین تلاش می کنیم فعالیت دانشجویان خارج از کشور با بنگاه های خصوصی ایران شکل گیرد و هربنگاه خصوصی که این دانشجویان را تحت پوشش قرار دهد در مسائل مالیاتی آن بنگاه، این امر درنظر گرفته می شود.

وی ادامه داد: این سیاست ارتباط بین دانشجویان داخل و خارج از کشور را شکل می دهد.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: بنگاه های ما کوچک و متوسط هستند و در بازاریابی ضعیف هستند. این مسئله بازاریابی بسیار مهم است. بدون برندهای بزرگ نمی توانیم صادرات کنیم اما این برندها را به بنگاه های کوچک وصل می کنیم. از طرفی باید زنجیره ارزش کشاورزی و صنعتی را شکل دهیم.

رضایی در ادامه یادآور شد: من اقتصاد کلان تدریس می کنم. اساس اقتصاد کلان به ثبات است و لازمه این کار، تنظیم درست سیاست های اقتصادی است. متاسفانه افراد مدعی اقتصاد در بانک مرکزی خراب کردند و این افراد معادلات تیلور را نمی دانند.

شرکت های دانش بنیان

وی توضیح داد: در دهه اخیر اقتصاد دیجیتالی و دانش بنیان در حال رشد است و رمز ارزها نیز جهش خوبی داشته و این فناوری های نوین مورد غفلت دولت است و یک معاونت با ریاست اقای ستاری داریم که با وزارتخانه ها بیگانه است. همه این جزیره های جدا را یکپارچه می کنم تا به صنعت و بخش خصوصی وصل شود. همچنین همه این بخش ها به صورت یکپارچه می شوند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: علم و نظریه و نوآوری که در دانشگاه تولید می شود باید به شرکت های دانش بنیان رسیده و محصول تولید و به صنعت و بازارهای بین المللی برسد. این چرخه امروز معیوب است و این حلقه را کامل خواهم کرد.

رضایی همچنین درباره نقش ایرانیان خارج از کشور در تصمیم سازی ها گفت: در شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به صورت سایت جمع سپاری نظرات ایرانیان را می گیریم و در هیات دولت این نظرات را می گیریم و اعمال می کنیم.

وی یادآور شد: در ۸ سال دوره ریاست جمهوری ام انتقال نسلی را انجام می دهم. اداره کشور به سمت پیری در حال حرکت است و جوانان را می شناسم و روحیه اعتماد به آنان را دارم. ما دانش مربی گرایانه داریم و می دانیم چطور جوانان فرایند مورد نظر را طی کنند. دانش تجربی ما در کار با جوانان فوق العاده است و این توانایی را می بینیم که انتقال بین نسلی رخ دهد. فرسودگی های بین جوانان به دلیل عدم اعتماد به آنان است.

فرهنگ

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: کشورهای فرهنگساز در دنیا کمتر از انگشتان دست است. برخی کشورها می توانند صنعت را گسترش دهند اما فرهنگ ندارند اما ایران ما در تولید فرهنگ بی نظیر است و اقوام ما نیز در این بخش فعال هستند و هریک آداب و سنت های خود را دارند.

رضایی ادامه داد: فرهنگ اقوام ما بی سابقه است و کشورهای دیگر به ندرت مانند ما می توانند فرهنگسازی کنند. استان های ما بسیار غنی هستند و قطعا اوضاع وزارت ارشاد را سامان می دهم. یک نفر را در وزارت ارشاد منصوب می کنند که کم ضرر باشد. به وزارت ارشاد اختیار می دهیم. البته فرهنگ فقط به دولت بر نمی گردد و دانشگاه و حوزه های علمیه موثر هستند.

وی توضیح داد: ما کانون تمدن هستیم و در هر استان باید یک پروژه بزرگ اقتصادی فرهنگی داشته باشیم تا کانون اقتصادی فرهنگی استان ها تشکیل شود. دلم می خواهد هر استان را بزرگ بشماریم. به جوانان ایران خیلی اعتقاد دارم و مدیران می توانند جوانان را به سرعت رشد دهند. ما یک شب ۶۰ هزار نفر را از اروند عبور دادیم و ۲ هزار غواص در دریای طوفانی رفتند اما امروز نمی توانیم خودروی خود را درست کنیم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: از جوانان در ساخت فرهنگ و اقتصاد استفاده خواهم کرد و قطعا جوانان معجزه ساز خواهند بود.

تولید

رضایی یادآور شد: تولید بدون بازار کارایی ندارد از اینرو بازار و تولید دو نیم کره هستند که باید بهم وصل شوند تا کره اقتصاد ملی شکل گیرد. همان اندازه که تولید ملی اهمیت دارد بازارهای خارجی مهم است و دیپلماسی را جدی می گیرم و رایزن های اقتصادی را از تجار و اقتصاددانان انتخاب کرده تا نیازهای بازارهای بین المللی را شناسایی و به کارآفرینان معرفی کرده و مشکلات آنان را حل کنند.

وی اظهار کرد: باید بازارهای منطقه ای را فعال کنیم و کارآفرینان را برای فتح منطقه توجیه می کنیم. معتقدم باید در بازار داخلی قدرت رقابت ایجاد کنیم تا بتوانیم در بازارهای خارجی رقابت کنیم. باید بازار داخلی را از خارجی ها بگیریم و در اینصورت در بازارهای بین المللی می توانیم رقابت کنیم. باید نوسازی صنایع را در دستور کار قرار دهیم و رقابت کالاهای ایرانی را در داخل با کالاهای خارجی تقویت کنیم.

تحریم ها

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: تحریم ها را با قیچی قطع می کنیم و یک طرف این قیچی دیپلماسی و یک طرف تولید و بی نیازی از واردات است. اگر این قیچی را درست کنیم این تحریم ها را برمی داریم.

رضایی درباره رفع مشکلات بانکی نیز یادآور شد: اگر اف ای تی اف تصویب شود بانک های خارجی نمی توانند با بانک های ایرانی تبادل داشته باشند و تنها بانک خاورمیانه این استاندارد را دارد که بسیار کوچک است از اینرو باید بانک های ایرانی را مورد تجدید نظر قرار دهیم.

وی ادامه داد: سعی می کنیم وام های کوچک و متوسط را در دستور کار قرار دهیم و در عین حال رتبه بندی مشتریان نیز اتفاق بیفتد. اگر این رتبه بندی انجام شود مشتریان اعتباردهی می شوند. در این شرایط وام دهی تسهیل می شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره اقتصاد مقاومتی گفت: این اقتصاد ۲۴ بند دارد که در مجمع طراحی شد و نتیجه رایزنی با کارشناسان و وزارتخانه ها در صحن مجمع آماده و خدمت مقام معظم رهبری دادیم و پس از اصلاح ایشان، به وزارتخانه ها ابلاغ شد. اقتصاد مقاومتی را به تصویب مجلس می رسانیم و آنرا براساس قانون به اجرا می رسانیم. اگر اقتصاد مقاومتی قانون و اجرا می شد تحریم نمی شدیم و این شرایط ایجاد نمی شد.

رضایی درباره رکود اقتصادی تصریح کرد: متاسفانه امروز و فردا کردن دولت باعث شد برنامه ریزی و سرمایه گذاری با مشکل روبرو شود. گشایش ها به امروز و فردا وعده داده شد و سمت و سوی تولید و تجارت کارآفرین تعیین نشد و اقتصاد ایران به اصطلاح شرطی و معطل رابطه ایران با آمریکا و اروپا شد.

وی افزود: این شرایط اقتصاد را به رکود برد. البته تحریم ها بی تاثیر نبود اما کارآفرین ها تحریم ها را دور زدند و فناوری های نوین وارد کشور کردند. می شد تحریم ها را دور زد اما دوستان ما در دولت دانش مدیریت اقتصاد در تحریم را نداشتند اقتصاد در صلح را مشروط به درآمدهای نفتی بلد بودند اما اقتصاد بحرانی را مدیریت نکردند و ما برای این اتفاق برنامه داریم.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره مسکن نیز گفت: تولید و خرید مسکن دو موضع مهم است. پیمانکاران تولید را به بازار سرمایه وصل می کنیم. مردم در این شرایط قدرت خرید مسکن ندارند و طرح مسکن مهر را بیهوده تعطیل کردند. این تجربه را در کنار اکباتان را داریم و با جمع بندی به این نتیجه رسیدیم هر زوج جوان ۱۰ درصد آورده داشته باشد و ما ۹۰ درصد به او وام می دهیم و سود بانکی را نیز ۴۰ تا ۵۰ ساله درنظر می گیریم تا فشار ایجاد نشود.

رضایی ادامه داد: در اروپا و آمریکا این شرایط وجود دارد. باید اقساط را شکست و بانک هم ۹۰ درصد وام دهد. امروز فقط بانک مسکن وام می دهد و ما از همه بانکها می خواهیم این کار را انجام دهند و من نام این اتفاق را نهضت خانه سازی ایرانیان گذاشتم.

وی گفت: دولت ما دولت شایستگان خواهد بود و دست شایستگان داخلی و خارجی را می بوسم و از این افراد کارآمد دعوت می کنند.

آقای عبدالناصر همتی پس از مناظره تلویزیونی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که چه راهکاری برای بازگرداندن نخبگان ایرانی خارج از کشور و استفاده از ظرفیت آن‌ها دارید؟ افزود: دو مسئله داریم؛ فضای اجتماعی و فرصت‌های شغلی. افراد نخبه بسیار زیادی داریم که باید به آن‌ها توجه شود باید امکانات کافی در اختیار آن‌ها بگذاریم و پرداخت کافی به آن‌ها داشته باشیم تا جبران خدمات آن‌ها شود.
وی ادامه ادامه داد: از نظر فضای اجتماعی، متاسفانه با انسداد داخلی که در کشورمان ایجاد شده است بسیاری از جوان‌ها تحت فشار هستند.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بیان چرایی رفتن جوان‌ها به خارج گفت: دانشگاه‌های خارج امکانات خوبی دارند و یا شرکت‌های خاصی در آنجا وجود دارد که آن‌ها در آن جا کار می‌کنند که ما باید در کشور خودمان برای آن‌ها جذابیت ایجاد کنیم؛ همچنین متاسفانه فضای اجتماعی در کشورمان بسته است و دخالت‌های اجتماعی در زندگی شخصی و در رفتارشان و اوقات فراغتشان خیلی زیاد شده است؛ مداخلاتی را انجام می‌دهیم که هیچکدام از آن‌ها نه ضروری است و نه صلاح است.


وی افزود: اگر توفیق اخذ رای از مردم را داشته باشم حتما بحث جذب نخبگان ایرانی خارج و جلوگیری از خروج بیشتر نخبگان را خواهم داشت.
آقای همتی در پاسخ به این پرسش که مهمترین انتقادتان در مناظره به کدام نامزد است و چرا؟ گفت: انتقادی به نامزد‌ها ندارم. مشکلم این است که برخی از این نامزد‌های محترم، تقریباً پوششی هستند و فقط برای این منظور آمدند که مرا تخریب کنند و نمی‌بینم که کار دیگری را انجام دهند.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: هر کسی که می‌خواهد در مناظرات شرکت کند رسماً اعلام کند که از این صحنه خارج نمی‌شوم، اما متاسفانه برخی از آن‌ها نگفتند و کارشان هم تخریب است.
آقای همتی اضافه کرد: اگر کسی تا آخر در صحنه باشد هر جوری هم بخواهد برخورد کند پاسخ او را می‌دهم، اما به کسانی که پوششی باشند پاسخ نمی‌دهم.


وی در پاسخ به این پرسش که آیا قول می‌دهید وعده‌های خود را فراموش نکنید؟ گفت: وعده‌ای نشدنی را نداده ام. بیشتر از همه این آقایان از اطلاعات اقتصادی و آمار و ارقام، مطلع هستم و حداقل تا ۱۰ روز پیش به روز بودم بنابراین وعده‌هایی را نداده ام که عملی نباشد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: امیدواریم که بتوانیم به تعهدات خود نسبت به مردم وفادار بمانیم و این کار را حتماً خواهیم کرد؛ این که چه کسی در مناظرات دست بالا را داشت، مردم باید تشخیص دهند.


آقای همتی در پاسخ به این پرسش که آیا در روز‌های آینده برگ برنده‌ای را رو خواهد کرد؟ گفت: خیر، برگ برنده ما همان حضور گسترده مردم است؛ مردم باید پای صحنه بیایند و زیر این میزی بزنند که طراحی کردند که یک عده خاصی بر روی کار بیایند و مردم باید جلوی این موضوع را بگیرند و ان شاء الله این خواهد شد.

آقای سعید جلیلی پس از مناظره پایانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که آیا دولت شما مخالف برجام است؟ افزود: برجام سندی است که توسط کشور انجام شده و هزینه‌های آن پرداخت شده است.


وی ادامه داد: به اذعان طرف‌های خارجی و آژانس، ۱۵ بار گفتند که ایران همه تعهدات خود را انجام داده است؛ امروز نوبت ماست که مطالباتمان را طبق این سند داشته باشیم و از کسانی که بدعهدی کرده اند باید طلبکار باشیم.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: برجام باید سند طلبکاری ملت ما باشد نه فزون خواهی طرف مقابل.
آقای جلیلی افزود: سخن از جهش بزرگ برای چهار سال آینده می‌کنیم لازمه این جهش، جهاد بزرگ و تلاش سترگ است، این جهاد بزرگ از همین امروز باید آغاز شود.


وی ادامه داد: همه ما باید سعی کنیم در پای صندوق‌های رای حضور یابیم و یک انتخاب درست داشته باشیم تا کشور را در چهار سال آینده نه تنها از نارسایی‌های فعلی عبور دهد بلکه کشور را جهش بدهد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از همه مردم خواهش می‌کنم تلاش بزرگ را آغاز کنند برای اینکه راه حل‌ها و پاسخ‌های مختلف را به مسائل کشور بشنوند و بهترین را انتخاب کنند و هر ایرانی خودش را مقید بداند به این که آن راه درستی را که از مجموعه سخنان، تشخیص می‌دهد به دیگران منتقل کند.


آقای جلیلی تاکید کرد: هر قدر در پای صندوق‌های رای حضور گسترده‌تر مردم را داشته باشیم آینده پرافتخار و پرشکوه و جهش ایران، بیشتر تضمین خواهد شد.
وی گفت: تضمین جهش ایران در چهار سال آینده، ​ حضور گسترده و حداکثری مردم در پای صندوق‌های رای است نه معطل دیگران ماندن و مسائلی مانند آن.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: وظیفه همه است که وعده‌های خود را فراموش نکنند، اما این کافی نیست و اگر کسی قول دهد وعده را فراموش نکند می‌تواند قول دهد؛ مهم این است که نظارت قوی مردمی استمرار داشته باشد تا حرف‌هایی که گفته می‌شود اجرا شود که این نظارت از همین امروز باید آغاز شود.
آقای جلیلی ادامه داد: حرف ها، برنامه‌ها و ادعا‌هایی که امروز بیان می‌شود چه میزان قابل دفاع و تحقق هستند؛ مردم باید این موضوع را جدی مطالبه و پرسش کنند.


وی افزود: با همه نامزد‌های محترم انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه‌هایی که دارم حاضر به مناظره هستم تا از آن‌ها دفاع کنم و نشان دهم که قابل تحقق هستند و جهش ایران در چهار سال آینده ممکن است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رفع بیکاری، رفع گرانی و توسعه و پیشرفت روستا‌ها ممکن است، اضافه کرد: ارز آوری قوی حتی اگر آن‌ها بخواهند مانع فروش نفت شوند، به شکل بسیار بیشتر، ممکن است.


آقای جلیلی گفت:، چون در چند روز اخیر جناب رئیس جمهور به عنوان یار کمکی برخی نامزد‌ها وارد صحنه شدند و از صدا و سیما استفاده و برخی مطالب را بیان می‌کنند؛ این بسیار مغتنم است، چون وضع موجود، شخص آقای رئیس جمهور هستند؛ بسیار از موضوعاتی که امروز وجود دارد شخص او باید در برابر آن پاسخگو باشد.


وی ادامه داد: برنامه‌های ایشان حاصل رویکرد نادرستی بوده که در این هشت سال طی شده است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: کسانی که می‌گفتند اگر بیاییم تحریم‌ها را بر می‌داریم و آقای رئیس جمهور بیان می‌کرد که سال ۹۶ به من رای دهید تا بقیه تحریم‌ها را هم برداریم در حالی که در همان زمان، ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود نه تنها تحریم‌های دیگر را برنداشتند بلکه تحریم‌ها دو برابر شد.


آقای جلیلی گفت: امروز آمادگی داریم با آقای رئیس جمهور هم درباره درستی رویکرد و برنامه هایمان مناظره کنیم و هم درباره نادرستی برنامه‌هایی که در این هشت سال از سوی ایشان دنبال شد، اما متاسفانه برنامه‌هایی که غلط بودند و نادرستی آن بار‌ها اثبات شد و مرم آن را با گوشت، پوست و زندگی خود درک کردند، اما باز هم ایشان در یکی دو ماه باقیمانده به پایان دوره شان بر آن اصرار دارند.
وی ادامه داد: او از مباحث خود دفاع کند ما هم نکات را به او خواهیم گفت که چه مطالب غلطی بوده است، چون ایشان به عنوان یار کمکی برخی از نامزد‌ها آمدند و برخی نامزد‌ها همان حرف‌ها را تکرار می‌کنند تا مردم بتوانند تصمیم بگیرند و تشخیص دهند که ادامه این مسیر چه فجایع و چه مشکلاتی خواهد داشت.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: ادامه مسیر هشت سال گذشته در برخی از موضوعات حتما به ضرر کشور خواهد بود و برای این ادعای خود، ادله قوی داریم و از آن طرف برای اینکه با یک رویکرد درست می‌توان در چهار سال آینده جهش داشت هم ادله محکم داریم و حاضریم هم با نامزد‌های محترم ریاست جمهوری و هم با شخص رئیس جمهور در این زمینه هر میزان که آن‌ها آمادگی داشته باشند مناظره کنیم.
آقای جلیلی در پاسخ به این پرسش که چه کسی در این مناظرات دست بالا را داشت؟ گفت: پاسخ این پرسش را باید مردم بدهند. تلاش کردیم صادقانه با مردم آن چه را که در این هشت سال کار کردیم چه در نقد وضع موجود و چه در اثبات آن چه باید باشد تا جایی که مناظرات اجازه می‌داد برای مردم ارائه کنیم.


وی با اشاره به اینکه در این هفته برنامه‌های ویژه‌ای دارد، گفت: برخی از موضوعاتی که در این چند روز مطرح کردیم مانند مباحث اقتصادی، استفاده از ظرفیت‌های کشور و اشکالات خصوصی سازی را در این چند روز، مفصل‌تر و به شکل میدانی برای مردم تبیین خواهیم کرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره FATF افزود: FATF مثال خوب است که اگر برای اداره مسائل کشور، یک مسئله را پیش از آن که پاسخ آن را بفهمید خود مسئله را خوب نفهمید و تشخیص ندهید به تبع آن پاسخ آن را نیز نمی‌توانیم درست بدانیم و به تبع آن ممکن است کشور را معطل کنید برای یک موضوعی که هم مسئله را غلط فهمیدید و هم پاسخ را غلط دادید.


وی گفت: این دوستان در سال ۹۷ رسمی نامه نوشتند و بیان کردند که اگر FATF انجام نشود این مشکلات را خواهیم داشت اکنون در سال ۱۴۰۰، خود آن‌ها می‌گویند آن مشکلات وجود ندارد بلکه عکس آن را می‌گویند که این موفقیت‌ها در همان زمینه شکل گرفته است.
آقای جلیلی ادامه داد: این نشان می‌دهد چقدر آن‌ها تحلیل خطا داشتند؛ می‌گویند چرا ۲۰۰ کشور عضو FATF هستند، اما ما عضوش نشویم؛ نمی‌دانند که عضو FATF هستند؛ با او سند اقدام امضا کردید و ۴۱ بند را پذیرفتید و ۳۹ بند را هم اجازه دارید انجام دهید و انجام دادید، اما او تنها ۱۶ مورد آن را قبول کرده است.


نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: او همین الان بیانیه داده و گفته است اگر ۴۱ مورد را هم انجام دهید گام بعدی را تعریف می‌کنیم و هیچ قولی نداده است.
وی تاکید کرد: باید مردم بدانند مسئله چیست و پاسخش چیست و با آن پاسخ چه مشکلی از آن‌ها حل می‌شود؟

منبع: پارسینه

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار