گوناگون

ماجرای بیرون انداختن شاعر خوزستانی از بیمارستان چه بود؟ + فیلم

ماجرای بیرون انداختن شاعر خوزستانی از بیمارستان چه بود؟ + فیلم

پارسینه: دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص فیلمی که گفته می‌شود شاعر خوزستانی قبل از فوت در خیابان رها شده بود، توضیحاتی داد.

پس از انتشار خبر درگذشت قاسم آهنین‌جان شاعر معروف خوزستانی تصویر و ویدئویی تکان‌دهنده ای منتشر شد که به گفته برخی فعالان رسانه ای آهنین‌جان مدت‌ها با سرطان دست و پنجه نرم می کرد و حدود بیست روز پیش به دلیل فقر و نداشتن هزینه‌های درمان از بیمارستان بیرونش می‌کنند.

این روایت بازتاب وسیعی در شبکه‌های اجتماعی داشته و با واکنش تند فعالان فرهنگی و رسانه‌ای همراه بوده است.

به دنبال انتشار فیلمی از مرحوم قاسم آهنین جان شاعر خوزستانی که سه شنبه شب در بیمارستان فوت کرد، دانشگاه علوم پزشکی اهواز اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در توضیحات دانشگاه علوم پزشکی اهواز آمده است: این استاد عزیز از مدت‌ها قبل مبتلا به یکی از انواع سرطان بوده و کلیپ مذکور مربوط به حدود یک ماه قبل است که ایشان پس از بهبودی نسبی درخواست ترخیص از بیمارستان می‌کنند و کادر بیمارستان نیز پس از انجام تمام مراقبت‌های لازم، ایشان را به آدرس اعلامی منتقل می‌کنند اما چون استاد در اواخر عمر خود علاوه بر سرطان به آلزایمر نیز مبتلا بوده‌اند، آدرس منزل سابقشان را به کارکنان اورژانس اعلام می‌کند و پرسنل اورژانس نیز بعد از اطلاع از این موضوع؛ سریعاً ایشان را به بیمارستان باز می‌گردانند.

در این اطلاعیه عنوان شده است: شایان ذکر است که این شخصیت برجسته کشوری از حدود ۴۰ روز قبل به دستور دکتر نوبخت معاون محترم رئیس جمهور و همچنین استاندار خوزستان تا شب گذشته که متأسفانه به دلیل ابتلاء به سرطان درگذشتند، تحت مراقبت ویژه قرار داشته و روند درمانی ایشان به صورت مرتب به مقامات کشوری و استانی گزارش داده شده. همچنین هزینه‌های درمانی ایشان در مدت حضور در بیمارستان تماماً رایگان شده و موضوع بیرون انداختن ایشان از بیمارستان به دلیل فقر، به هیچ عنوان صحت ندارد.


قاسم آهنین‌جان کیست؟

قاسم آهنین‌جان، شاعر خوزستانی، شامگاه سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه، در سن ۶۳ سالگی دارفانی را وداع گفت.

او که متولد سال ۱۳۳۷ در اردبیل بود، از نوجوانی در شهر اهواز زندگی می‌کرد. او فعالیت‌های هنری خود را از دهه ۶۰ با حضور در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد.

آهنین‌جان علاوه بر شعر، در حوزه ترجمه، نقد ادبی و فیلم‌سازی نیز فعال بود. «ذکر خواب‌های بلوط» اولین اثر ادبی این شاعر است که در سال ۷۲ منتشر شد. از دیگر آثار او می‌توان به «شاعر مرگ خویش می‌داند»، «خون و اشراق بر ارغوان جوشن‌ها»، «بخت تاریک در آفاق بنفشه و پروانه»، «گلی برای غریبان تا همیشه»، «برق رگ‌ها بر پولاد دریا»، «سوسن خاموش به‌وقت فراق»، «عطر غریب غزال مشرق‌ها»، «شاخه یاس به شام خرابات»، «لمعات خون» و «کودکی‌ها در شب سقاخانه» اشاره کرد.

حضور در فیلم «جدال بزرگ» نیز از جمله فعالیت‌های هنری آهنین‌جان است. برخی از شاعران و اهالی فرهنگ نیز به خبر درگذشت این شاعر و هنرمند واکنش نشان دادند. محمدکاظم کاظمی زنده‌یاد آهنین‌جان را «شاعر رنج‌های عمیق» خواند. سعید بیابانکی نیز با انتشار تصویری از این شاعر، خبر درگذشت او را تأیید کرد. امین صدیقی با ذکر خاطره‌ای از زنده‌یاد آهنین‌جان نوشت: "او هماره و همه جا بر سر عشقش به مولا علی و اهل بیت (ع) ایستاد، همانسان که بر سر شعر دیگر و دیگر گونه‌اش. "
منبع: پارسینه

ارسال نظر

  • ناشناس

    ما جنوبیها قدر نخبگانمان را نمی دانیم ، این از احمد محمود که مسئولین استان خوزستان حاضر نشدند جلو تخریب خانه او بگیرند و خانه اش موزه شود . در استان بوشهر هم وضع نخبگان ما همین طور هست وقتی ، شاعر و نویسنده فوت می کند ، مراسم شروه خوانی ، غلیظ !!! براش برگزار می کنند ، حسین انصاری( هیچستانی ) شاعر طنز پرداز دشتستانی تا زمانی که فوت شد ، کسی او را نمی شناخت ، حتی حاضر نمی شدند جمعه شب ها شب شعر طنز برگزار کنند ، تا هم مردم شاد باشند و هم مردم ایشان را بشناسند ، قاسم آهنین جان زمانی دیدیم ، که به خاطر سیل خانه اش پر از آب بود و به مسئولین اعتراض می کرد ، وای اگر یک غیر بومی بیاد جنوب وای وای وای ....!!!!!!!!

  • ناشناس

    خاک توسر رئیس بیمارستان تا رشوه ندی همین هست که همین گرانی یکطرفه فقر یک طرف بی احترامی پرستاران بیمارستان ودکتر ورئیس بیمارستان یک طرف

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار