گوناگون

نکات جالب و کمتر شنیده شده در مورد هالیوود

نکات جالب و کمتر شنیده شده در مورد هالیوود

پارسینه: ساخت اولین استودیو در هالیوود در نتیجه شیر یا خط انداختن انجام شد.

اولین ساکن غیر آمریکایی منطقه‌ای که امروزه آن را با نام هالیوود می‌شناسیم، دون توماس یورکیدیز، متولد مکزیک بود که در سال ۱۸۵۳ خانه‌ای در منطقه‌ای ساخت که امروزه در قسمت شمال غربی هالیوود واقع شده است.

نام هالیوود توسط خانم هاروی هندرسون ویلکاکس، همسر یکی از اولین صاحبان بنگاه‌های معاملات ملکی منطقه، در سال ۱۸۸۶ بر روی خانه و زمین هایش گذاشته شد.

نام هالیوود آن طور که می‌گویند، هیچ ارتباطی با بوته‌هایی وارداتی از انگلستان ندارد. ماجرای کشف نام هالیوود توسط خانم ویلکاکس به این شرح است که او در سفری با قطار به مقصد خانه‌اش در شرق کشور با زنی آشنا می‌شود که در نزدیکی‌های شیکاگو خانه‌ای مخصوص تعطیلات تابستان داشته و نام آن را «هالیوود» گذاشته است.

ویلکاکس آن قدر شیفته‌ی این نام می‌شود که تصمیم می‌گیرد با کسب اجازه، این نام را بر روی املاک خود بگذارد.

روستای هالیوود و زمین‌های اطراف آن در سال ۱۹۰۳ به عنوان بخشی مستقل شناخته و صاحب شهرداری شدند، اما در سال ۱۹۱۰ شهروندان آن طی رای‌گیری خواستار این شدند که بخشی از لس آنجلس به حساب بیایند تا به این وسیله بتوانند به راحتی به منابع آبی دسترسی داشته باشند.

در آن زمان ساکنان هالیوود ۵ هزار نفر بودند. در سال ۱۹۱۹ این تعداد به ۳۵ هزار نفر و در سال ۱۹۲۵ به ۱۳۰ هزار نفر افزایش پیدا کرد.

داگلاس فرینکس اولین کسی بود که با اجاره خانه‌ای واقع در جاده سامیت در سال ۱۹۱۹ ساکن بورلی هیلز شد. بورلی هیلز آن زمان بیشتر به کشت محصولات کشاورزی اختصاص داشت.

اولین ستاره سینما که ساکن ساحل مالیبو شد، آنا کیو نیلسن بود که در سال ۱۹۲۸ وارد خانه‌ای در شمال رودخانه‌ی مالیبو شد، بعد از او کلارا باو، گلوریا سوانسن، رونالد کولمن و فرانک کاپرا هم به این منطقه آمدند و ظرف دو سال لقب «مستعمره سینمایی مالیبو» برای آن انتخاب شد.

اولین فیلمی که در هالیوود ساخته شد، فیلم در کالیفرنیای قدیمی (۱۹۱۰) ساخته دیوید وارک گریفیث بود. این ملودرام به ماجرای رابطه بانویی اسپانیایی (ماریون لئونارد) و مردی قهرمان که بعد‌ها فرماندار کالیفرنیا می‌شود (فرانک گراندین) می‌پرداخت.

در کالیفرنیای قدیمی ظرف دو روز طی روز‌های دوم و سوم فوریه ۱۹۱۰ فیلمبرداری شد و در روز ۱۰ مارس همان سال به نمایش درآمد.

ساخت اولین استودیو در هالیوود در نتیجه شیر یا خط انداختن صورت گرفت. ماجرا از این قرار بود که آل کریستی، مدیر ارشد کمپانی سنتور، تصمیم گرفته بود در کالیفرنیا فیلم وسترن بسازد. مدت‌ها بود که او در نیوجرسی قصد اجرای این کار را داشت، اما دیگر از تدارکات بیش از حد خسته شده بود. دیوید هورسلی، مالک کمپانی، معتقد بود که فلوریدا گزینه بهتری برای انجام این کار است، اما با پیشنهاد کریستی مبنی بر شیر یا خط انداختن بر سر کالیفرنیا و فلوریدا موافقت کرد، کریستی سکه را به هوا انداخت و وقتی سکه پایین آمد، او برنده شرط شد.

جستجو در کالیفرنیای جنوبی شروع شد و در نهایت کریستی خانه‌ای در بولوار سانست با شماره پلاک ۶۱۲۱ پیدا کرد که برای ساخت استودیو مناسب به نظر می‌رسید و اجاره ماهیانه آن چهل دلار بود، در اکتبر ۱۹۱۱ آن ساختمان به استودیو تبدیل شد و نام آن را استودیوی نستور گذاشتند.

در پایان سال بعد در هالیوود ۱۵ کمپانی فیلمسازی سرگرم فعالیت بودند.

به اولین فیلم ناطقی که در هالیوود ساخته شد، دارند می‌آیند مرا بگیرند (۱۹۲۶) نام داشت. در این فیلم کوتاه شیک سیل کمدین بازی می کرد و فیلم در ماه مه ۱۹۲۶ به نمایش درآمد.

علامت معروف هالیوود (HOLLYWOOD) در سال ۱۹۲۳ در تپه‌های هالیوود با هزینه‌ای معادل ۲۱ هزار دلار ساخته شد. در ابتدا این علامت «هالیوود لند» بود که هر حرف آن ۳۰ فوت عرض و ۵۰ فوت طول داشت و از ورقه‌های فلزی ۳ در ۹ فوتی ساخته شده بود. در این قالب‌ها لامپ‌هایی قرار داده شده بود و مردی به نام آلبرت هم استخدام شده بود تا بیست و چهار ساعته در آن محل کشیک بدهد و به محض سوختن یکی از لامپ‌ها آن را عوض کند. این علامت در سال ۱۹۷۳ به عنوان یکی از آثار مشهور شهر ثبت شد.

پنج سال بعد نشان اصلی با استفاده از بودجه‌ای که جین اوتری، آلیس کوپر و هیو هفنر تامین کرده بودند، با حروف نوسازی جایگزین شد. این کار ۲۷ هزار دلار در ازای هر حرف خرج برداشت. بقایای نشان قبلی هم به هنک برگر فروخته شد و او نشان را قطعه قطعه کرد و هر قطعه آن را به آن‌هایی که دوست داشتند گوشه‌ای از علامت را یادگاری داشته باشند، به مبلغ ۲۹ دلار و ۹۵ سنت فروخت.

منبع: یک پزشک

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار