گوناگون

لاری:شمار مبتلایان کرونا درکشور از یک میلیون نفر گذشت / هر خانه یک پایگاه سلامت با اجرای طرح "شهید سلیمانی"

لاری:شمار مبتلایان کرونا درکشور از یک میلیون نفر گذشت / هر خانه یک پایگاه سلامت با اجرای طرح "شهید سلیمانی"

پارسینه: سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ بیمار قطعی مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و با فوت ۳۵۸ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.

به گزارش پارسینه ؛ سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۳ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۹۲۱ نفر از آنها بستری هستند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ نفر رسید.

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.

وی عنوان کرد: خوشبختانه تا کنون ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند. ۵۸۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: تا کنون ۶ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۷۱۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

سیما سادات لاری، گفت: نبرد با کرونا ویروس در ماه‌های گذشته به خوبی ثابت کرد که شکست این بیماری علاوه بر نیاز جدی به رعایت پروتکل‌های بهداشت فردی، مستلزم همکاری و همراهی مردم و دستگاه‌های اجرایی کشور است، در همین راستا طرح «مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹» به شیوه محله و خانواده محور و مبتنی بر شعار هر خانه یک پایگاه سلامت به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توسط وزارت بهداشت و سازمان بسیج، طراحی و به اجرا گذاشته شده است.

وی افزود: بر اساس این طرح مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از طریق مشارکت‌های مردمی، هماهنگی‌های بین بخشی و با بهره‌گیری از کمک نیروهای بسیج و جمعیت هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد و خیرین صورت می‌گیرد.

لاری اظهار کرد: تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و انجام تست‌های گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال و قرنطینه و رهگیری هوشمند، آموزش و اطلاع‌رسانی، حفاظت از گروه‌های آسیب‌پذیر، تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند محدودیت‌ها و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از راهبردهای مهم این طرح ملی است که امیدواریم همکاری مردم در اجرای صحیح آنکه نمونه بارزی از جلب مشارکت مردم، هماهنگی بین‌بخشی و استفاده بهینه از توان نظام شبکه‌های بهداشتی و درمانی کشور است، بتوانیم گام مؤثری در جهت توقف شیوع گسترده بیماری در کشور برداریم.

منبع: پارسینه

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار