گوناگون

چگونه بعد از خیانت دوباره اعتماد همسرم را جلب کنم؟

چگونه بعد از خیانت دوباره اعتماد همسرم را جلب کنم؟

پارسینه: خیانت کردن در دنیای مدرن امروز جنبه‌های متعددی پیدا کرده است. رفتار‌های زیادی تحت عنوان خیانت طبقه بندی می‌شوند. فارغ از همه اینها، زمانی که خیانت رخ می‌دهد و همه چیز فاش می‌شود، مهم‌ترین چیزی که در رابطه زناشویی از بین می‌رود، اعتماد است.

اولین مرحله و راحت‌ترین روش برای بهبود اعتماد، پشیمان شدن و معذرت خواهی از طرف همسر عهدشکن است. معذرت خواهی با صداقت یک نوع معجزه است. برای برگشتن اعتماد، همدری کلامی و معذرت خواهی تنهایی از همسرتان کارساز نیست بلکه باید با یک سری رفتار‌های خاصی انجام بدهید. تعداد کمی از مردم بر این باور که صداقت بهترین سیاست است اعتقاد ندارند، اما با این حال همیشه به این سیاست پایبند نیستند، حتی افرادی که ما همیشه از آن‌ها دفاع میکنیم و ازشان حمایت میکنیم.

با اینکه همه‌ی ما بسیار علاقه داریم که یک زندگی منسجم داشته باشیم، اما گاهی خودمان خط قرمز‌ها را رد میکنیم. هیچ کس کامل نیست. گاهی در رابطه پیش می‌آید که لغزش کنیم. با این وجود، روابط عمیق نیاز به سطح بالایی از اعتماد دارند تا بتوانند رشد کنند. زمانی که به اعتماد خدشه وارد میشود، چه در سطح بزرگ و چه کوچک باید شرایط را برای برگرداندن این اعتماد از دست رفته سنجید، و حسن نیست را برای ادامهی رابطه ثابت کرد. خیانت یک توفق از دست رفته و شکسته شده است، شرطی که برای حیات یک رابطه ضروری است از بین رفته است. وضعیت رابطه‌ای که بعد از خیانت به دست می‌آید پر است از سوالات مختلف. اگر در چنین شرایطی حالت بی دفاع داشته باشید بیشتر احتمال دارد که این مشکل حل و فصل شود، زمانی که دو طرف در رابطه به هم متعهد بوده باشند احتمال این نیز بیشتر میشود. دروغ گفتن و انکار کردن در این شرایط میتواند اوضاع را وخیم‌تر کند، حتی اگر راز‌های شما هیچ گاه فاش نشود، پنهان کاری ضربه‌ی بزرگی را به رابطه شما میزند، زیرا در این شراط اعتماد به طور ناخواسته قربانی میشود. بیشتر خیانت‌ها در شرایط متفاوت ممکن است بخشیده شود، اگر چه برای بهیود الگوی خاصی وجود ندارد، اما در این مطلب چند راهکار به شما معرفی میشود که میتواند به پروسه‌ی بهبود وضعیت شما کمک کند.

راه‌های جلب اعتماد همسر پس از خیانت

قبل از آنکه شریکتان بفهمد خودتان به او بگویید. هرچه زودتر بهتر، هرچه بیشتر با این دروغ زندگی کنید، صدمه‌ی بیشتری به زندگی تان زده اید و احتمال اینکه این شراط بهبو پیدا کند کمتر میشود، قبل از اینکه شریکتان از جایی دیگر دست شما را رو کند خودتان به گناه تان اعتراف کنید، اینگونه اعتمادش کمتر خدشه دار میشود.

۱. صادق باشید

آماده‌ی پذیرش ناسازگاری از طرف مقابل تان را داشته باشید حتی اگر بعد از مدتی دوباره وفاداری خود را اثبات کردید خوشحال نشوید و فکر نکیند که همه چیز حل شده است، شریک شما هنوز برای اعتماد کامل به مدارک بیشتری احتیاج دارد پس انتظار نداشته باشید که همه‌ی حرف‌های شما را باور کند. این قضیه ممکن است کمی زمان بر باشد پس بهتر است که صبور باشید.

۲. آمادگی پاسخ به سوالات همسر

در برابر پرسش‌های شریکتان حالت دفاعی نگیرید، آن‌ها باید اطمینان حاصل کنند که شما خطای دیگری نکرده اید و ممکن است در ذهنشان پر از سوالاتی باشد که فقط شما میتوانید به آن‌ها پاسخ دهید، از او بپرسید که آیا جواب دادن به این سوالات به رابطه مان کمکی میکند؟ یادتان باشد که شما میخواهید این رابطه را حفظ کنید، نیازی نیست که جزئیات بی مورد را ارائه دهید تا او نسبت به قضیه حساس شود، سعی کنید جواب‌هایی بدهید که به حفظ رابطه‌ی شما کمک میکند، و هر سوال را به عنوان فرصتی برای بهبود اعتماد از دست رفته در نظر بگیرید، حتی اگر سوالات بسیار تکرار شد خسته نشوید و به آن‌ها پاسخ دهید یادتان باشد که آن‌ها برای ترمیم اعتماد خود به جواب‌های شما احتیاج دارند.

۳. ابراز پشیمانی کردن

اگر شما اشتباهی دنبال عشق و صمیمیت را در نفر سومی هستید و از نظر دیگران عهد شکنی کردیدف گفتن پشیمانی و عذر خواهی اول راه جبران این اشتباه شماست.

۴. غافل نشدن از همسر

تماس‌های زیاد، دادن اطلاعات صادقانه به همسر، نمونه رفتار‌هایی است که موقر است. اگر این کار‌ها را انجام بدید رابطه گرم و صمیمی با همسر استارت می‌خوره. اما شک نکنید همسر شما حتما یه خواسته‌های سنگینی از شما دارد. نگران نباشید با تمام تلاش خود را برای فدارکاری بیشتری آماده کنید تا اشتباه خود را سریع‌تر جبران کنید.

۵. به احساساتشان توجه کنید

احساسات شریکتان را ارزیابی یا قضاوت نکنید، توجه کردن به احساسات به این معنا نیست که با آن‌ها موافقید، بلکه میتوانید با احترام به احساس او گوش کنید حتی اگر صحیح نیست، احساسات همیشه درست نیستند، اما وجود دارند، با این کار میتوانید احترامی که برای وجود او قائل هستید را نشان دهید.

۶. صبور باشید

این را بدانید که بیشتر از آنچه که شما فکر میکنید زمان لازم است تا اعتماد از دست رفته دوباره بازسازی شود، در این راه باید خویشتن داری کنید و با مهربانی و دلسوزی رفتار کنید. این نوع رفتار در نهایت باعث میشود که رابطه‌ی شما تقویت شود. در برابر خسته شدن مقاومت کنید. هیچ وقت نگویید که این کار‌ها را تمام کن، بلکه جملاتی را بگویید که او دوست دارد بشنود، مثلا بگویید میدانم که در رابطه مان صادق نبودم و تو زمان بیشتری لازم داری تا دوباره به من اعتماد کنی، تا هر زمان که بخواهی میتوانم به تو فرصت بدهم.

۷. مسولیت کارتان را بپذیرید

در مورد کاری که کردید آگاه باشید و از توجیه کردن و دلیل آوردن برای کارتان خود داری کنید، این را به یاد داشته باشید که شریکتان بسیار بیشتر از قبل در مورد رابطه تان کنجکاو است، اما شاید بعدا او هم برای بهبود شرایط تلاش کند، اما قطعا کمی دیر این اتفاق می‌افتد.

۸. روی هدفتان متمرکز باشید

کار بازسازی اعتماد از دست رفته و دوباره متعهد شدن در رابطه زمان میبرد، و ممکن است بهای سنگینی نیز داشته باشد، اما ارزشش را دارد، یک درمان موفق میتواند این رابطه را به یک اتحاد مقدس تبدیل کند، بسیاری از زوج‌ها میگویند بعد از دوباره اعتماد کردن، رابطه شان بسیار قوی‌تر و هم چنین باعث تقویت احساسات مشترک شان شده است. در ابتدا این تلاش برای درمان رابطه برای شما زجرآور است، اما بازیابی رابطه تنها احتمالی است که باید به آن فکر کنید، و بدانید ارزش به دست آوردن دوباره رابطه، از بهایی که در این راه میپردازید بیشتر است، این را میتوانید از هزاران زوج که دوباره به هم اعتماد کرده اند بپرسید.
منبع:ساعدنیوز

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار