گوناگون

نرم افزار‌های ضروری؛ ۱۰ مورد از برترین ابزار‌ها برای کامپیوتر شخصی شما

نرم افزار‌های ضروری؛ ۱۰ مورد از برترین ابزار‌ها برای کامپیوتر شخصی شما

پارسینه: فهرست بلند بالایی از نرم افزارهای متنوع وجود دارد که خیلی‌هایشان ضروری نیستند و به کار همه نمی‌آیند؛ اما بعضی‌هایشان کارکرد زیادی دارند و کمتر وقتی پیش می‌آید که کامپیوتر شخصی‌تان را روشن کنید و به آن‌ها نیازی پیدا نکنید. به همین دلیل هم خوب است که یک فهرست کاربردی از این نرم افزارها را داشته باشید و بعدا با توجه به نیازهایی که پیش می‌آیند، به نصب سایر نرم افزارهای ضروری بپردازید.

نرم افزارهای ضروری؛ 10 مورد از برترین ابزارها برای کامپیوتر شخصی شما

نرم افزارهای ضروری؛ 10 مورد از برترین ابزارها برای کامپیوتر شخصی شما

فهرست بلند بالایی از نرم افزارهای متنوع وجود دارد که خیلی‌هایشان ضروری نیستند و به کار همه نمی‌آیند؛ اما بعضی‌هایشان کارکرد زیادی دارند و کمتر وقتی پیش می‌آید که کامپیوتر شخصی‌تان را روشن کنید و به آن‌ها نیازی پیدا نکنید. به همین دلیل هم خوب است که یک فهرست کاربردی از این نرم افزارها را داشته باشید و بعدا با توجه به نیازهایی که پیش می‌آیند، به نصب سایر نرم افزارهای ضروری بپردازید.

در این مقاله 10 نرم افزار ضروری را به شما معرفی می‌کنیم که نصب آن‌ها برای کامپیوتر شخصی‌تان واجب است.

  1. گوگل کروم

یکی از ضروری‌ترین و بهترین نرم افزارهایی که به کار تمام فعالیت‌های اینترنتی شما می‌آید، مرورگر گوگل کروم Google Chrome است. این مرورگر بسیار کاربردی، ساده و سریع است و به همین دلیل میزان رضایت کاربران از آن بسیار بالاست. اگر دوست دارید با کامپیوتر شخصی‌تان یک تجربه خوب در رابطه با اینترنت داشته باشید، کروم بهترین انتخاب شما خواهد بود. در عین حال دو مرورگر فایر فاکس و اکسپلورر هم همچنان می‌توانند گاهی به کارتان بیایند. بنابراین نصب آن‌ها برای شرایط خاص ضرری نخواهد داشت.

  1. آنتی ویروس

هر برنامه‌ای برای کامپیوتر شخصی‌تان نصب کنید؛ بدون نصب آنتی ویروس فایده‌ای نخواهد داشت و کلیه اطلاعات شخصی و سلامت سیستم‌تان هم در معرض خطر خواهد بود. منظور از آنتی ویروس هم نمونه‌های سی روزه‌ای نیست که بعضی برندها ارائه می‌دهند؛ بلکه باید خرید گزینه های اورجینال آنتی ویروس برای کامپیوتر و موبایل را در برنامه کارتان قرار دهید. یک آنتی ویروس قوی می‌تواند از کامپیوتر و موبایل شما در برابر خطرات احتمالی محافظت کند.

نرم افزارهای ضروری؛ 10 مورد از برترین ابزارها برای کامپیوتر شخصی شما

  1. مجموعه مایکروسافت آفیس

دیر یا زود به برنامه‌های مختلف مایکروسافت آفیس نیاز پیدا خواهید کرد. در واقع یادگیری نرم افزارهای مایکروسافت آفیس یکی از اصول اولیه سواد رایانه‌ای است که در هر زمینه‌ای به افراد کمک خواهد کرد. برنامه‌های ورد، اکسل و پاور پوینت جزو اساسی‌ترین و پر کاربردترین برنامه‌های آفیس هستند که داشتن‌شان دیر یا زود به کار شما خواهد آمد.

  1. VLC Player

برای تماشای ویدئوها و فیلم‌ها بر روی کامپیوتر شخصی‌تان به نرم افزارهای نمایش دهنده مولتی مدیا نیاز خواهید داشت و یکی از بهترین و پر کاربردترین این نرم افزارها وی ال سی پلیر است. در کنار وی ال سی پلیر می‌توانید از KM Player به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های اجرا کننده فیلم‌ها استفاده کنید. محیط KM هم محیط ساده و کلاسیکی برای کاربرانی است که به دنبال این ویژگی‌ها هستند.

  1. تیم ویوئر

این روزها که بهتر است بیشتر از هر وقت دیگری در خانه بمانید؛ فکر خراب شدن سیستم کامپیوتر شخصی هم نگران کننده است. برای اینکه بخشی از نگرانی را برطرف کنید، برنامه Team Viewer را روی کامپیوترتان نصب کنید. این برنامه امکان کنترل دسکتاپ شما را از راه دور می‌دهد؛ البته با اجازه شخص خودتان. بنابراین در صورت ایجاد مشکل می‌توانید از کارشناسان بخواهید به صورت آنلاین سیستم‌تان را بررسی کرده و به رفع مشکل کمک کنند.

  1. NET

ادیت تصاویر یکی از ضرورت‌های زندگی امروزی است؛ ادیت یا ویرایش می‌تواند به دلایل مختلفی انجام شود؛ ممکن است شغلتان مرتبط با تصاویر و گرافیک باشد و ممکن است برای انجام بعضی کارهای روزمره به مهارت‌های ابتدایی ویرایش نیاز داشته باشید. برای وضعیت اول؛ یعنی زمانی که شغل مرتبطی دارید؛ بهترین نرم افزار برای شما فتوشاپ خواهد بود؛ اما به این شرط که ظرفیت سخت افزاری سیستم‌تان برای اجرای این برنامه مناسب باشد؛ اما اگر در گروه دوم جا دارید، از برنامه کم حجم Paint.NET استفاده کنید. این برنامه به شما کمک می‌کند ادیت‌های اولیه لازم را روی تصاویر مورد نظرتان اجرا کنید. علاوه بر این نرم افزار می‌توانید از طریق این مطلب با چند مورد از بهترین نرم افزارهای رایگان ادیت تصویر آشنا شوید.

نرم افزارهای ضروری؛ 10 مورد از برترین ابزارها برای کامپیوتر شخصی شما

  1. پی دی اف

پی دی اف قالب رایج اطلاعات امروزی است. بنابراین طبیعی است که شما هم مجبور شوید فایل‌های پی دی اف را دریافت کنید یا برای دیگران ارسال نمایید. به همین دلیل هم باید نصب نرم افزارهای خوانش پی دی اف برای کامپیوتر شخصی‌تان را مد نظر داشته باشید.

  1. نرم افزارهای کاری

تمام یا بخشی از بسیاری از مشاغل امروزی به دلیل بروز پاندمی به صورت دورکاری انجام می‌شود. در شرایط عادی هم ممکن است به هر دلیلی مجبور شوید بخشی از کارتان را در خانه انجام دهید؛ به همین دلیل خوب است بعضی نرم افزارهای مرتبط با حرفه‌تان را روی پی سی هم داشته باشید. برای مثال مدیران مالی یا حسابدارها می‌توانند بسته به نیازشان سراغ بهترین انواع نرم افزارهای حسابداری که مورد علاقه‌شان هستند، بروند. نرم افزارهایی مثل محک، پارمیس، هلو و پارسیان چهار نمونه خوب از این نرم افزارها هستند که به عنوان بهترین گزینه‌های فروشگاهی و شخصی میان انواع موارد نرم افزار حسابداری به شمار می‌روند.

  1. WinRAR

فشرده کردن فایل‌ها از نیازهای ضروری این روزهاست؛ به ویژه وقتی که سرعت اینترنت یاری نکند و قرار باشد حجم زیادی را برای دیگران ارسال کنید. به همین دلیل لازم است نرم افزار فشرده سازی WinRAR را روی کامپیوتر شخصی‌تان نصب کنید تا برای ارسال و دریافت فایل‌های فشرده شده که بسیاری از آن‌ها در قالب Zip هستند، دچار مشکل نشوید.

  1. سی کلینر

هر بار که از کامپیوتر شخصی‌تان استفاده می‌کنید، با دنیایی از اطلاعات، کوکی‌ها، جانک‌ها و ... سر و کار پیدا خواهد کرد. بسیاری از این موارد باعث کاهش حجم حافظه خواهد شد و این مورد در طولانی مدت منجر به کند شدن سرعت سیستم می‌شود. به همین دلیل لازم است که از یک نرم افزار پاکسازی کننده مناسب برای پی سی‌تان استفاده کنید. پی سی کلینر یکی از این نرم افزارهای کاربردی است که در شناسایی و حذف فایل‌های غیر ضروری و جاگیر نقش مهمی ایفا می‌کند.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار