گوناگون

کمال علیپور خنکداری:قانون شفافیت آرا از رانت های اقتصادی جلوگیری میکند

کمال علیپور خنکداری:قانون شفافیت آرا از رانت های اقتصادی جلوگیری میکند

پارسینه: منتخب مردم قائمشهر در مجلس یازدهم، گفت: «مجلس باید قوانین تولید را آسان تر کند.» کمال علیپور، خنکداری منتخب مردم قائمشهر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اولویت های مجلس چیست، مطرح کرد: «باتوجه به وضعیت کشور، اولویت مجلس یازدهم به چند موضوع باز می گردد. اولین اولویت درباره شفافیت آرا ست. هرچند در مجلس دهم پیگیری هایی انجام شد اما مجلس یازدهم باید پیگیری و عملی کند.»

این نماینده مجلس نهم در این باره ادامه داد: «مجلس، مردم را غریبه نداند. مردم حق دارند که از موضوعاتی که نمایندگانشان به آن‌ها ورود پیدا می‌کنند، آگاه باشند. فکر میکنم اگر موضوع قانون شفافیت آرا وجود داشته باشد بسیاری از مسائل، مشکلات پنهان اقتصادی و رانت های اقتصادی که در کشور وجود دارد، از بین می رود.»

علیپور تصریح کرد: «موضوع بعدی در رابطه با جهش تولید است. با توجه به اینکه انشاالله قرار است که تا سال ۱۴۰۴ ما در همه ابعاد، در منطقه برتر شویم، مجلس باید در موضوع روان‌سازی سرمایه‌گذاری و بحث تولید، مقداری قانون را آسان تر و روان تر کند.»

وی افزود: «رفع موانع تولید که در مجلس نهم در مورد آن بحث شد، مجلس یازدهم باید جدی تر ورود پیدا کند تا بتوانیم موضوع سرمایه‌گذاری و تولید را جدی¬تر بگیریم. الان مشاهده می کنیم که ویروس کرونا علی‌رغم تمام مشکلاتی که برای کشور به وجود آورده‌است، اما در بحث تولید شوینده ها و الکل، مجوز به سرعت صادر می شود. چرا همین کار را برای واحد ها و تولیدات دیگر انجام ندهیم.»

این نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: «کشور ما، کشور جوانان پویا است، اما نرخ بیکاری آن هم بالاست. همچنین کشورهای حاشیه خلیج فارس برای تولیدات و صادرات ما بسیار مستعد هستند. به شرط آنکه قوانین تسهیل و موانع رفع شود.»

علیپور مطرح کرد: «واقعیت این است که در بعضی از موضوعات به چشم انداز نزدیک نیستیم. درست است که در مباحث علمی مانند نانو تکنولوژی جزو کشورهای برتر هستیم، اما در بسیاری از موضوعات مختلف کشور که استعدادش را هم داریم، می توانیم جزو قدرت برتر شناخته شویم که این موضوع هم به مجلس مربوط می شود.»

این نماینده ادوار مجلس درباره رویکرد مجلس آینده درباره قوانین بانکی، گفت: «در بحث قوانین بانکی که شائبه ربا در آن وجود دارد هم باید نمایندگان مجلس ورود کنند. بنگاه های سرمایه‌گذاری و بانک ها در حال حاضر شریک دولت شدند که این کار بسیار غلط است. مردم پول می گذارند، ساختمان می خرند و کارهایی از این قبیل انجام می‌دهند، اما جهش اقتصادی مشاهده نمی‌کنیم.»

علیپور ادامه داد: «با سودهای عجیب و غریبی که بانک ها محاسبه می کنند، سرمایه گذار دیگر راغب نیست که کار کارخانه اش را تکمیل کند علیرغم اینکه میداند، ضرر می‌کند. آنوقت است که مشاهده می کنیم بعضی از سرمایه‌گذاران درگیر دادگاه و از این دست مسائل می‌شوند.»

وی اضافه کرد: «البته از کسانی که وارد مجلس یازدهم شده‌اند یکی دو مورد وزیر اقتصاد هم حضور دارند که به نظر می‌رسد نگاه این آقایان هم همین باشد. با توجه به آنکه نگاه و امید مردم هم به این مجلس است، امیدوارم که از قالب حرف به عمل برسد.»

این منتخب مجلس یازدهم درباره دیگر اولویت مجلس، گفت: «موضوع بعدی بحث پروژه¬های عمرانی در کشور است. اگر با نگاه تملک یا درآمد کشور به موضوع نگاه کنیم، حدودا ۶۰ یا ۷۰ هزار پروژه کوچک و بزرگ در کشور داریم که نیمه تمام مانده‌است و این پول کلانی هم که نیاز دارد، با شرایط اقتصادی فعلی کشور جور در نمی‌آید.»

وی افزود: «من فکر می‌کنم کمیسیون عمران و کمیسیون اقتصادی باید با یکدیگر هماهنگ شوند و به روش‌های مختلف سرمایه گذاری، سرمایه گذاران را وارد میدان کنیم به این دلیل که پروژه های عظیمی هستند که خاک می‌خورند و مردم نگرانند. مردم حلاوت کلنگ زدنش رادیده اند، اما شیرینی اش رو نچشیده اند.»

علیپور ضمن تاکید بر ورود کمیسیون عمرانی به مسائلی از این قبیل، گفت: «بسیاری از پروژه‌ها نیمه تمام مانده اند. بیمارستان هایی را داریم که چندین سال است که نیمه تمام مانده اند. بسیاری از سرمایه گذاران می‌توانند بر روی همین بیمارستان ها سرمایه گذاری کنند و آن‌ها را تکمیل کنند، چندسال دست آن‌ها باشد، درآمد‌زایی کنند و سودش را ببرند و سپس در اختیار دولت بگذارند.»

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار