گوناگون

جرایم ناشی از نفرت در آمریکا؛ تحقیقات اف بی آی چه می گوید؟

جرایم ناشی از نفرت در آمریکا؛ تحقیقات اف بی آی چه می گوید؟

پارسینه: تحقیقات سازمان اف بی آی نشان می‌ دهد جرایم ناشی از نفرت و کینه توزانه در آمریکا طی سالیان اخیر روندی رو به رشد داشته است.

از زمان تصویب قانون مربوط به جرایم ناشی از نفرت در آمریکا در سال ۱۹۹۰، بر اساس اعلام سازمان «اف بی آی»، بدترین این موارد در ماه نوامبر ۲۰۱۶ در زمان انتخابات ریاست جمهوری و اکتبر سال ۲۰۱۸ قبل از انتخابات میان دوره‌ای رخ داد.

همچنین گفته می‌شود ماه‌های پس از حادثه یازده سپتامبر بیشترین میزان جرایم ناشی از نفرت در آمریکا به ثبت رسیده است.

براساس تحقیقات، قبل از انتخابات میان دوره‌ای در آمریکا جرایم کینه توزانه و ناشی از نفرت افزایش یافته است؛ این نوع از جرایم در شهر‌های بزرگ آمریکا رشد داشته است.

آمار‌ها نشان می‌دهند، سال گذشته، در شهر‌های نیویورک، شیکاگو و لس آنجلس از سال ۲۰۰۱ جرایم ناشی از نفرت به بالاترین میزان خود رسید.

به گزارش لس آنجلس تایمز، به تازگی جرایم ناشی از نفرت در شهر لس آنجلس برای پنجمین سال متوالی در سال ۲۰۱۹ افزایش داشته است؛ این نوع از جرایم در مقایسه با سال ۲۰۱۸، ۱۰.۳ درصد رشد داشته و به بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۲ رسیده است؛ در مجموع، ۳۲۲ مورد جرایم ناشی از نفرت در سال ۲۰۱۹ گزارش شده است.

بر اساس آمار‌ها جرایم ناشی از نفرت با محوریت مذهب و هویت جنسی در شهر لس آنجلس افزایش یافته است؛ جرایم کینه توزانه علیه مسلمان ۱۵۰ درصد افزایش داشته است.

لس آنجلس تنها شهر آمریکا نیست که جرایم کینه توزانه در آن افزایش داشته است؛ این نوع از جرایم در شهر نیویورک در سال ۲۰۱۹، ۲۰ درصد رشد داشته و از ۲۵۶ مورد به ۴۲۸ مورد رسید.

بنابر گزارش‎ها، در آمریکا جرایم ناشی از نفرت در سال‌هایی که در آن انتخابات برگزار می‌شود، افزایش می‌یابد؛ در حدود ۶۰ درصد از این جرایم با انگیزه‌های نژادپرستانه و تعصبات قومی و اجدادی در این کشور رخ داده است.

بر اساس این گزارش، در مجموع، جرایم کینه توزانه و ناشی از نفرت در ۵ شهر بزرگ آمریکا از ۸۶۷ مورد در سال ۲۰۱۸ به ۹۸۸ مورد در سال ۲۰۱۹ رسید که در حدود ۱۴ درصد رشد داشته است.

این نوع از جرایم در ۱۰ شهر بزرگ آمریکا در حدود ۱۰ درصد رشد داشته است.

این گزارش می‎گوید «افزایش تعصبات مانند قبیله گرایی، نژادپرستی و ... هستند که در میان گروه‌ های مختلف به طور گسترده دیده می‌شود.»

سال ۲۰۱۹ یکی از بدترین سال‌ها در آمریکا در مورد جرایم ناشی از نفرت از سال ۱۹۹۲ به شمار می‌آید؛ در یک حادثه تیراندازی جمعی در فروشگاه والمارت در شهر ال پاسو، تگزاس فرد مهاجم به دلیل «تفکرات سفید برتر پنداری» ۲۰ نفر را کشته و ۲۶ نفر دیگر را زخمی کرد.

عامل این تیراندازی مرگبار جوانی ۲۱ ساله بود که به سمت شهروندان مکزیکی تیراندازی کرد؛ در سال ۲۰۱۸ در حوادث مربوط به جرایم ناشی از نفرت، شهروندان سیاه پوست بیشتر هدف مهاجمان قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، از ۴۵ مورد قتلی که در آمریکا در سال ۲۰۱۹ صورت گرفته، ۲۶ مورد از آن جرایم توسط افرادی صورت گرفته که نژاد سفید را برتر از سایر نژاد‌ها می‌دانستند.

به گزارش سی‎ان‎ان، آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که در سال ۲۰۱۸، ۷۱۲۰ مورد جرایم ناشی از نفرت از سوی سازمان‌های اجرای قانون به سازمان اف‎بی‎آی گزارش شده است.

درحال حاضر تعداد کل پرونده‌های مربوط به این نوع از جرایم در آمریکا ۷۰۳۶ مورد گزارش شده که با انگیزه تعصبی رخ داده است؛ در ۸۴ پرونده فرد مهاجم بیش از یک انگیزه برای انجام این جرم داشته است.

طبق این گزارش در سال گذشته، ۵۹.۶ درصد از افرادی که قربانی جرایم کینه توزانه شده ‎اند به دلیل نژاد، قومیت و برخی از تعصبات رخ داده است.

۱۸.۷ درصد از افراد قربانی انگیزه تعصبات مذهبی، ۱۶.۷ درصد قربانی تعصبات با گرایشات جنسی، ۲.۲ درصد از افراد قربانی تعصبات ناشی از هویت جنسیتی و ۲.۲ درصد از افراد قربانی معلولیت جسمی شدند.

در مجموع ۴۶.۹ درصد از این جرایم با انگیزه‌های نفرت از سیاه پوستان آفریقایی به ثبت رسیده است.

سخنگوی اف‎بی‎آی می‌گوید، جرایم ناشی از نفرت به عنوان یک اقدام خاص علیه افراد، اموال یا جامعه تعریف شده است و اینگونه تخلفات می‌تواند در واقع بخشی از یک جرم باشد.

«برایان لوین»، مدیر مرکز مطالعات جرایم ناشی از نفرت در دانشگاه کالیفرنیا به سی ان ان گفته، در حدود ۳۰ درصد از جرایم کینه توزانه طی چند سال گذشته افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش که به تازگی منتشر شده، ۱۳ درصد از جرایم ناشی از نفرت علیه شهروندان لاتین تبار به دلیل نژاد صورت گرفته است؛ رقمی که طبق این گزارش طی سال‌های اخیر شاهد افزایش مداوم بوده است.

داده‌های جدید همچنین نشان می‌دهد که اقدام علیه مسلمانان ۱۴.۵ درصد از جرایم ناشی از نفرت را در آمریکا تشکیل می‌دهد.

«هایدی بیرچ»، مدیر پروژه حقوق فقرای جنوبی می‌گوید، لفاظی‌های نژادپرستانه و کینه توزانه دونالد ترامپ، باعث تحریک این نوع از جرایم شده است؛ افزایش این نوع از جرایم در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ اتفاقی تصادفی به حساب نمی‌آید.
منبع: میزان

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار