گوناگون

سنگ کیسه صفرا را با نسخه طب سنتی دفع کنید

سنگ کیسه صفرا را با نسخه طب سنتی دفع کنید

پارسینه: یک متخصص طب سنتی گفت: شایع‌ترین علامت سنگ کیسه صفرا، درد بالای شکم به ویژه سمت راست معده است.

سنگ کیسه صفرا را با نسخه طب سنتی دفع کنید

متخصص طب سنتی درباره سنگ کیسه صفرا اظهار کرد: سنگ کیسه صفرا بر اثر تحرک نداشتن مواد درون کیسه صفرا ایجاد می‌شود، بنابراین این مواد، داخل کیسه صفرا باقی می‌مانند و لجن صفراوی را ایجاد می‌کنند که این لجن در آینده به سنگ تبدیل می‌شود.

شیوع سنگ کیسه صفرا در زنان

او بیان کرد: سنگ کیسه صفرا در زنان به ویژه خانم‌هایی که چند بار زایمان کرده‌اند، بیشتر بروز پیدا می‌کند. سن شیوع سنگ کیسه صفرا بین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است، بنابراین قبل و پس از این زمان این عارضه کمتر دیده می‌شود.

این متخصص طب سنتی درباره علائم سنگ کیسه صفرا افزود: از علائم سنگ کیسه صفرا می‌توان به درد بالای شکم به ویژه سمت راست معده اشاره کرد که این درد اغلب پس از مصرف مواد غذایی چرب شدت پیدا می‌کند.اگر سنگ کیسه صفرا پیشرفت کرده باشد همراه این عارضه می‌تواند زردی یا تهوع هم ایجاد شود

غفارزاده تأکید کرد: بهترین روش تصویربرداری برای تشخیص سنگ کیسه صفرا سونوگرافی است، سونوگرافی محل و اندازه سنگ را نشان می‌دهد همچنین مشخص می‌کند که آیا سنگ، مجرا را گرفته است یا خیر؟

او تصریح کرد: وقتی سنگ درون مجرای کیسه صفرا گیر کند بیمار اغلب درد شدیدی دارد که در این موارد باید به شکل اورژانسی عمل شود، اگر درد همراه با تب باشد هم وضعیت خیلی خطرناک است و دیگر نمی‌توان از دستور‌های طب سنتی برای رفع این عارضه کمک گرفت.

این متخصص طب سنتی گفت: در کیسه صفرا مجرایی است که ترشحات صفراوی از طریق آن وارد روده می‌شود، وقتی سنگ درون این مجرا گیر کند و مجرا بسته شود ترشحات صفراوی پشت مجرا تجمع پیدا می‌کند و کیسه صفرا به تدریج بزرگ می‌شود که به این حالت «کلاپس‌ صفراوی» می‌گویند، در صورتی که این ترشحات عفونی شود به آن «کلانژیت صفراوی» می‌گویند که در این مواقع بیمار خیلی بد حال است و اغلب به زردی و تب هم دچار می‌شود.
رژیم غذایی هفت روزه برای دفع کیسه صفرا

غفارزاده اظهار کرد: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا برای رفع مشکلشان باید به مدت پنج روز هر سه ساعت یکبار یک استکان آب سیب شیرین و یک سوم استکان روغن زیتون به همراه مقداری آب لیمو ترش میل کنند البته باید بین مصرف آب سیب شیرین و روغن زیتون به همراه آب لیمو ترش فاصله باشد.

او بیان کرد: اشخاص دچار سنگ کیسه صفرا در این پنج روز باید روزانه ۲ بار هر بار نصف استکان آب جعفری و ۲ تا ۳ بار دَم‌کرده آلبالو و ۲ استکان آب ترب سیاه به همراه عسل میل کنند، برای تهیه دَم‌کرده آلبالو اشخاص باید ۲۰ تا ۳۰ عدد آلبالو تازه یا خشک شده را به همراه یک تا یک و نیم لیوان آب در قوری بریزند و صبر کنند تا این ترکیب دَم بکشد، از روز پنجم تا هفتم باید هر چهار ساعت یکبار آب سیب شیرین و روغن زیتون به همراه لیمو ترش مصرف شود.

این متخصص طب سنتی افزود: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا در روز هفتم باید سونوگرافی را انجام دهند و در صورتی که سنگ دفع نشده بود، همین رژیم را مجدد تکرار کنند، این رژیم در مواقعی کاربرد دارد که سنگ کیسه صفرا درون مجرا گیر نکرده و مجرا را نبسته باشد.

غفارزاده تأکید کرد: مبتلایان به سنگ کیسه صفرا برای جلوگیری از بروز ضعف و گرسنگی در این هفت روز می‌توانند سوپ‌هایی مانند جو، گشنیز و سبزیجات و آش جو را میل کنند، برای تهیه سوپ جو افراد باید ۲۵۰ گرم جو را با ۲۵۰ گرم گشنیز، ۵۰ گرم زرشک و ۱۰۰ گرم ماش ترکیب کنند و به این مخلوط مقداری هویج، شلغم و آلو بخارا بیفزایند سپس مقداری تخم کاسنی، خرفه، خیار و گشنیز را به سوپ اضافه کنند.

او یادآوری کرد: آش جو متشکل از موادی مانند جو، نخود، گشنیز، جعفری، شلغم، تخم زیره، رازیانه و انیسون است و سوپ گشنیز هم از موادی مانند گشنیز، شلغم، برگ چغندر، اسفناج و آلو بخارا تهیه می‌شود، مبتلایان به سنگ کیسه صفرا در این هفت روز باید از مصرف غذا‌های غلیظ، چرب و سنگین پرهیز کنند و در صورتی که با رعایت این نکات همچنان سنگ وجود داشت به متخصص مراجعه کنند.
منبع:بهداشت نیوز

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار