گوناگون

کمبود نیرو در «شیرخوارگاه آمنه»

کمبود نیرو در «شیرخوارگاه آمنه»

پارسینه: رئیس سازمان بهزیستی کشور از پوشش ۲۶ هزار کودک بی‌سرپرست و بدسرپرست در سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: حدود ۱۰ هزار نفر از این فرزندان در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند.

وحید قبادی دانا ضمن بازدید از شیرخوارگاه آمنه گفت: یکی از مشکلات شیرخوارگاه آمنه تعداد نیروی انسانی است که در این زمینه با محدودیت‌هایی روبرو هستیم. امیدواریم ضمن رایزنی با سازمان امور اداری و استخدامی کشور بتوانیم افراد متخصص مرتبط با مراقبت‌های نگهداری از کودکان و شیرخواران را جذب کنیم.

وی افزود: با افزایش تعداد این افراد استانداردهای نگهداری فرزندان نیز ارتقاء می‌یابد. امیدواریم دستورالعمل‌ها در بحث کنترل بیماریهای واگیر را بیش از پیش ارتقاء دهیم و تراکم فرزندان در این مراکز را نیز کاهش دهیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه یکی از سیاست‌های اصلی این سازمان رشد و افزایش فرزندخواندگی است اظهار کرد: بر اساس این سیاست، سامانه جامع فرزندخواندگی در کشور در حال راه‌اندازی بوده و در استان تهران به شکل پایلوت در حال انجام است. سیاست بهزیستی این است که فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست به جای حضور در مراکز، در خانواده ها به شکل امین موقت یا فرزند خواندگی دائمی حضور داشته باشند.

قبادی دانا ادامه داد: در طول سال‌های اخیر آسایشگاه‌ها و یتیم‌خانه‌ها جایشان را به مراکز نگهداری شبه خانواده داده اند، به طوری که کودکان بتوانند در کنار هم به شکل خانواده بزرگ شوند و تعلق خاطر و صمیمیتشان نیز نسبت به خانواده حفظ شود.

وی با بیان اینکه معتقدیم تقویت بنیان خانواده به شکل خانواده‌های جایگزین، فرزندخواندگی، امین موقت و در صورت لزوم مراکز شبه خانواده باید برای کودکان بی سرپرست فراهم شود ادامه داد: این دست موارد موجب تقویت روحی،روانی و معنوی کودکان شده و سلامت جسمی آنها را ارتقاء می بخشد.

به گفته قبادی دانا در حال حاضر ۲۶ هزار فرزند بی سرپرست و بد سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند که ۱۰ هزار نفر از آنان در مراکز شبه خانواده به سر می‌برند و ۱۶ هزار نفر از آنها نیز در خانواده‌های جایگزین نگهداری می‌شوند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه طی سالهای اخیر میزان فرزندخواندگی رشد خوبی پیدا کرده است تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم روند فرزند خواندگی را بیش از پیش تسهیل کنیم تا کسانی که نسبت به این عمل تمایل دارند با مشکلات کمتری مواجه شوند. خانواده‌هایی هستند که با وجود داشتن فرزند، می‌خواهند فرزندانی را نگهداری کند که اتفاقاً معلول هستند لذا باید در سیاست‌گذاری‌ها شرایطی را فراهم کنیم که این افراد با مشکلات کمتری بتواند وارد این کار خیرخواهانه شوند.

وی در ادامه گفت: امسال برای اولین بار مجموعه شرکت‌های سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی موسوم به «شستا»به طور متمرکز و با تلاش مدیرعامل این سازمان و سیاستگذاری وزیر تعاون، به دنبال مسئولیت اجتماعی شان، مبالغ کمک هایشان را به حساب سازمان بهزیستی واریز کردند تا صرف ساخت مسکن با اولویت مددجویان مناطق سیل زده شود.

قبادی دانا با اشاره به قرارداد سازمان بهزیستی با بسیج سازندگی نیز توضیح داد: به دنبال این قرارداد مسئولیت ساخت ۵ هزار واحد مسکونی با اولویت مناطق سیل زده به عهده بسیج سازندگی قرار گرفته است که با سهم آورده مددجویان، کمک بلاعوض بهزیستی، کمک بسیج سازندگی و با همکاری بنیاد مسکن انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک شاهد افتتاح اولین مسکن مددجویان در استان مازندران خواهیم بود ادامه داد: مراحل ساخت مسکن در سایر استان‌ها نیز آغاز شده است. به دنبال سیل اخیر حدود ۲۰۰۰ مسکن مددجویان تخریب شده با توجه به فعالیت سامانه ثبت خسارات ناشی از سیل ۱۱ حالت مختلف شامل خسارت وسایل زندگی، تخریب و آسیب دیدگی مسکن، آسیب دیدگی دام، طیور ،زمین‌های کشاورزی و ... مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از کد ملی مددجویان ثبت شده است.

وی ادامه داد: در خرم‌آباد نیز ۵۰۰ خانوار که وسایل زندگی‌شان دچار آسیب شده بود با کمک خیرین و مجموعه «عصر جدید» توانستند وسایل زندگی‌شان را تحویل بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار