گوناگون

مظلومیت مدیریت شهری در رسانه ملی

مظلومیت مدیریت شهری در رسانه ملی

پارسینه: رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از رویه رسانه ملی و مظلومیت رسانه ای مدیریت شهری گفت: مدیریت شهری با مردم در ارتباط است و سخن می گوید. مدیریت شهری به کارهایی مبادرت می کند که منتقدان حسرت انجام ندادن آن را در دوران مدیریت خود می خورند.

از زمان روی کار آمدن شورای پنجم و مدیریت شهری حاضر همواره یکی از مواردی که از سوی رسانه های منتقد بیان شده است این بوده که در شهر کاری صورت نمی گیرد حال آنکه به گفته سید محمود میر لوحی عضو شورای اسلامی شهر تهران در طول یک سال و نیم گذشته اقدامات درخور و شایسته ای از سوی مدیریت شهری صورت گرفته است.

میر لوحی در ابتدای سخنان خود گفت: در ابتدا لازم می دانم مراتب اعتراض خود نسبت به مظلومیت رسانه ای نسبت به مدیریت شهری که از سوی صدا و سمیا اجرا می شود را اعلام بدارم. جفایی در حق مدیریت شهری شده و متاسفانه صدا و سیما هنوز در اختیار رقبای ما است گرچه از همین ابزار فضای مجازی به بهترین نحو استفاده می کنیم.

میر لوحی افزود: اینکه گفته می شود در شهر کاری صورت نمی گیرد نیز از همان مظلومیت رسانه ای مدیریت شهری نشات می گیرد این در حالی است که مردمی که ساعات های طولانی در صف انتخاباتی ایستاده بودند به تغییر رویکرد و دیدگاه رای داده بودند. لذا ما از همان ابتدا هم نگفتیم می آییم پل صدر بسازیم بلکه اولویت ما حمل و نقل عمومی بود.

وی ادامه داد: با این حال ما توانستیم با مردم ارتباط برقرار کنیم و سخن خود را به گوش آنان برسانیم.

میر لوحی تصریح کرد: امروز شما نوروز گاه ها را مشاهده کنید که چه خیل عظیمی از مردم از آن استقبال کردند، امروز انجمن های تخصصی و بخش های فرهنگی که سابق بر این در غربت بودند مورد مشورت مدیریت شهری قرار می گیرند و مدیریت شهری با آنان دیالوگ برقرار کرده است و دیگر ارتباط به صورت مونولوگ نیست.

وی افزود: امروز تریبون ها در اختیار رقبای ما است اما مدیریت شهری بیکار ننشسته و اقدامات ارزنده ای از خود به یادگار گذاشته است.

این عضو شورای اسلامی شهر گفت: در سالهای گذشته بالغ بر 128 هکتار از باغات تهران نابود شده است که اگر از ابتدای اجرای قانون برج باغها بخواهیم این میزان را محاسبه کنیم بالغ بر 2500 هکتار باغ در تهران ویران شده است. مدیریت شهری جلوی این فاجعه را گرفت. ما حتی وقتی که مصوبه لغو برج باغها را تصویب کردیم طوری وانمود کردن که شورا می خواهد باغات از بین برود. با این حال، اتفاقات صورت گرفته از سوی مدیریت شهری مردم را بیشتر متوجه می کند.

میر لوحی خاطر نشان ساخت: سال گذشته به سبب شرایط جوی و صد البته اقدامات مدیریت شهری ما حتی یک روز تعطیلی به واسطه شرایط اضطرار و آلودگی هوا نداشتیم. اما هیچ مانوری روی آن داده نشد. در حالی که در دوره مدیریت گذشته روزهای فراوانی به این سبب تعطیل می شد.

میر لوحی گفت: آنها به پل صدر می نازند ولی ما به 40 هزار کارت ترافیک که از تریبون داران پس گرفتیم افتخار می کنیم. ما به باغاتی که حفظ کردیم می نازیم، باغاتی که در مدت زمان تصویب لغو برج باغ ها تا زمان استفساریه 411 پرونده برج باغ برای تایید فرستاده شد که ما با مقاومتمان جلوی تخریب این باغات را گرفتیم. چرا که به عهدی و پیمانی که با رای دهندگان داریم استواریم.

وی افزود: امروزه 40 نوروز گاه در سطح شهر ایجاد می شود. راسته های فرهنگی که به فراموشی سپرده شده بودند احیا شده اند آن هم در شرایطی که با محدودیت منابع مواجه هستیم و همه این اقدامات این پیام را دارد که این شورا بنا دارد اقداماتش متناسب با توسعه پایدار باشد.

میر لوحی اضافه کرد: امروز دیگر به جای ساخت و ساز های خشن که تنها آزار دهنده روح انسان است پیام دانش، فناوری و خلاقیت در تهران طنین انداز می شود . منتقدان ما می گویند سردیس استاد جمشید مشایخی در مقابل پل صدر، بله ما به این کار افتخار می کنیم که سردیس اساتید هنر و فرهنگ را به پاس قدر دانی از زحمات آنان نصب می کنیم و این انتقاد آنها بر گرفته از حسرتی است که نسبت به انجام ندادن این اقدامات دارند.

میر لوحی افزود: در زمان گزارش صد روزه سند تحویل و تحول آقای نجفی بیان شد 50 درصد قراردادهای قبلی با ترک تشریفات بوده و امروز شما می بنید هیچ تاریکخانه ای در مدیریت شهری وجود ندارد و تمامی قراردادهای و اقدامات در شفافیت کامل صورت می گیرد. امروز فرصت های سرمایه گذاری در فضای رقابتی و عادلانه در اختیار سرمایه گذاران قرار می گیرد و دیگر خبری از رانت نیست. آیا این ها اقداماتی کوچک بوده است؟

ارسال نظر

  • ناشناس

    داداش دمتون گرم مدیریت قبلی شهرداری که به قول خودشان به اصطلاح جهادی هم کار میکردند فسادی سازمان یافته و مافیایی در شهرداری به پا کرده بودند که با سکوت و همراهی شورای شهر وقت و شخص چمران به عنوان رئیس این شورا مداجه بود و مدیریت شهرداری و شورای شهر هرکاری دلشان خواست با شهر و مردم تهران کردند و آخرش هم بدهی سنگینی از خود بر جای گذاشتند و رفتند و کسی هم دم برنیاورد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار