گوناگون

ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

پارسینه: ارتش هند می‌گوید که رد پای یتی را پیدا کرده است

ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

انتشار عکسی که ادعا شده جای پای یتی موجود افسانه‌ای یا مرد برفی است در اکانت رسمی وابسته به ارتش هند، باعث استهزا و جوک ساختن کاربران شبکه‌های اجتماعی شد.یک اکانت توییتر ارتش هند با حدود شش میلیون فالوور، روز گذشته با انتشار عکس‌هایی نوشت که ردپا‌های اسرارآمیزی از یتی یا مرد برفی در منطقه کمپ ماکولا در کوه‌های هیمالیا مشاهده شده است.

درباره یتی یا مرد برفی و رد پایش روی برف در افسانه‌ها و ادبیات عامیانه منطقه هیمالیا و جنوب آسیا قصه‌ها و روایت‌های زیادی وجود دارد و حتی درباره این موجود افسانه‌ای فیلم هم ساخته شده است.هیچ مدرکی درباره واقعی بودن یتی وجود ندارد، اما همچنان افراد زیادی معتقدند که یتی یا مرد برفی همچنان در رشته کوه هیمالیا وجود دارد.
ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

اکنون انتشار عکس‌های منسوب به 'ردپای یتی ' در یک حساب کاربری رسمی باعث مطرح شدن دوباره داستان‌ها درباره این موجود افسانه‌ای و البته جوک‌ها و شوخی‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی شده است.دو سال پیش محققان به طور رسمی اعلام کردند که یتی وجود نداشته است.

آن‌ها معتقدند جاپا‌هایی که گفته شده به یتی تعلق دارد مربوط به نوعی خرس قهو‌های هیمالیایی بوده است.در توییت ارتش هند آمده است: "در روز ۹ آوریل امسال، برای اولین بار تیم اکتشافی کوهنوردان ارتش هند ردپا‌های غول افسانه‌ای، یتی را در نزدیکی کمپ ماکالو در هیمالیا پیدا کردند. قبلا رد پای مرد برفی نادیده فقط در منطقه پارک ملی ماکالو مشاهده شده بود. ابعاد جاپا‌ها ۸۱ در ۳۸ سانتی متر بوده است. "‌
ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

بر اساس گزارش روزنامه تایم هند با وجودیکه این عکس‌ها مربوط به ۹ آوریل بوده است، اما مسئولان توییتر ارتش هند تازه بیست روز بعد و پس از اینکه عکس‌ها را با تازه‌ترین تئوری‌ها درباره یتی منطبق دیدند، تصمیم به انتشار گرفتند.این اکانت توییتر در واکنش به اظهارات استهزاآمیز سایر کاربران اعلام کرد که آن‌ها از "شواهدی" درباره یتی "عکس گرفته" و برای "تحقیقات بیشتر به کارشناسان تحویل داده اند. "

در سال ۲۰۱۳، یک دانشمند بریتانیایی پس تحقیقات اعلام کرد که احتمالا آنچه به جای یتی افسانه‌ای هیمالیا دیده شده است یک نوعی از خرس قهوه‌ای بوده است.کاربران توییتر ناباورانه به این توییت ارتش هند که مدعی شده است عکس‌های منتشره رد پای غول افسانه ایست واکنش نشان دادند و بسیاری آن را مسخره کردند.
ارتش هند تصاویری از 'رد پای یِتی' منتشر کرد

دو سال پیش، پروفسور شارلون لیندکویست دانمارکی که در دانشگاه بوفالو در نیویورک کار میکند گفت: که" یافته‌های ما نشان می‌دهد دی ان‌ای آثار یتی‌ها به خرس‌های منطقه مربوط است.او و همکارانش ۹ مورد از شواهد تاریخی حضور یتی را بررسی کرده‌اند که توسط گروهی که در حال ساخت فیلمی در مورد یتی‌ها بودند به دست آمده بود.اولین گزارش در مورد حضور موجودی غیر عادی در سال ۱۸۳۲ در ژورنال آسیایی انجمن بنگال منتشر شد. این گزارش بر اساس مشاهدات بی اچ هاجسون، یک کوهنور بریتانیایی بود.او گفته بود که موجودی با مو‌های بلند و تیره دیده است که فکر کرده اورانگوتانی دیده است.

در سال ۱۹۲۵ هم عکاسی به نام "تومبازی" تجربه خود از مشاهده یتی را ثبت کرد. او گفت: موجودی دراز و لخت را در ارتفاع ۴۵۰۰ متری دیده است.
منبع: BBC

ارسال نظر

  • ناشناس

    فاصله قدم زدن ها را نگاه کن کم وزیاادوساختگی است ماهم درکانادا حمالی می کنیم ولی می گویند بهشت است

  • ناشناس

    شما تو بهشت حمالی میکنی ما تو جهنم!!!

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار