گوناگون

تحلیل نشریه اشپیگل از رویکردهای فرمانده جدید سپاه

تحلیل نشریه اشپیگل از رویکردهای فرمانده جدید سپاه

پارسینه: نشریه آلمانی اشپیگل با اشاره به خصوصیات و رویکردهای فرمانده جدید سپاه پاسداران، انتصاب وی را به این سمت به عنوان تاکتیک جدید رهبری ایران برای تقویت سپاه ارزیابی کرد.

این نشریه آلمانی سردار «حسین سلامی» را چهره ای قاطع دانست که طی سال های اخیر با سخنرانی های آتشین خود علیه آمریکا و رژیم اسرائیل شناخته شده است.

این نشریه افزود: بر این اساس سلامی ۵۹ ساله به تازگی به فرماندهی مهمترین قدرت نظامی و اقتصادی در ایران منصوب شده است.سپاه پاسداران علاوه بر فعالیت های نظامی و امنیتی در داخل ایران ماموریت هایی نیز در خارج از ایران داشته است؛ از جمله پشتیبانی از نیروهای شیعی پس از سقوط رژیم صدام در ۲۰۰۳ و یا حمایت از «بشار اسد» پس از بروز ناآرامی ها در سوریه .

به نوشت اشپیگل نیروهای آموزش دیده سپاه از سال ۲۰۱۴ به مقابله با گروه تروریستی داعش در عراق برخاستند و نقش مهمی در شکست آنها ایفا کردند.

سردار سلامی جانشین سردار «محمد علی جعفری» می شود که ۱۲ سال فرماندهی این یگان نظامی را به عهده داشت.هر چند در خصوص این تغییر در فرماندهی سپاه، دلیلی ذکر نشده اما این اقدام به نوعی تغییر تاکتیک برای مقابله با اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی به شمار می رود.اشپیگل می افزاید: با وجود تغییر در فرماندهی کل، انتظار نمی رود تغییر مشهودی در رویکردهای سپاه ایجاد شود.

رهبری ایران پیش از این نیز بارها تاکید کرده است که حضور سپاه در خارج از ایران برای حفظ امنیت این کشور بسیار بااهمیت است.

طبق این گزارش سردار سلامی نقش مهمی در پیشرفت برنامه های موشکی و تولید پهپادهای سپاه داشته است چرا که وی از ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ فرمانده نیروی هوایی سپاه پاسداران بوده است.طی این مدت ، سپاه ده ها موشک میان برد با قابلیت هدف قرار دادن اسرائیل آزمایش کرده است.هر چند آمریکا و اروپا برنامه موشکی ایران را مورد انتقاد قرار داده و خواهان توقف آن هستند، اما ایران با استناد به قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل که تاییدی بر توافق هسته ای ایران و قدرت های بین المللی است، این انتقاد را وارد نمی داند.

در همین ارتباط سردار سلامی گفته است: هیچ کس حق ندارد برای این که از ما چیزی بخواهد یا دستور انجام کاری را دهد، مذاکره کند.

نشریه آلمانی بر این باور است که بر خلاف پیش بینی های «دونالد ترامپ» نفوذ و قدرت سپاه در دوره فرماندهی سلامی افزایش خواهد یافت.

این در حالی است که افزوده شدن نام سپاه در فهرست تروریستی آمریکا موجب شد گروه های سیاسی میانه رو در ایران نیز به حمایت از سپاه برخیزند و این امر به جای ضربه زدن به سپاه، آن را تقویت کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار