گوناگون

مبتلایان به ام اس قبل از سفر بخوانند

مبتلایان به ام اس قبل از سفر بخوانند

پارسینه: طولانی بودن مسیر رسیدن به مقصد، نشستن‌های طولانی مدت بر روی صندلی، تنظیم نبودن نور و نبودن فضای کافی برای دراز کردن پاها، از جمله مورادی هستند که مشکلاتی را برای افراد مبتلا به ام اس بوجود می‌آورد.

اما این دلیل خوبی برای فراموش کردن سفر برای بیماران ام اس نخواهد بود و با در نظر چند نکته می‌توان سفر آرامی را پیش رو داشت.

دارو‌ها را بسته بندی کنید
اگر به ام اس مبتلا هستید، بدون شک اطلاع دارید که مهم‌ترین کار قبل از شروع سفر، داشتن بسته بندی مناسب برای دارو‌ها می‌باشد. با توجه به دمای نگهداری دارو‌ها هر یک را در بسته‌های مناسب قرار دهید تا دچار مشکل نشوند. گاز استریل، باند و سرنگ در صورت نیاز حتما در بسته‌ی داروهایتان قرار دهید.

مجوز‌های حمل دارو همراه داشته باشید
با توجه به قوانین تعریف شده توسط شرکت‌های هواپیمایی، برای حمل دارو در مسیر‌های داخلی و خارجی باید مجوز‌های پزشکی و همچنین نسخه‌ی پزشک (حتی الامکان ترجمه شده) را همراه داشته باشید.

مراجعه به فرودگاه در زمان مناسب
استرس یکی از بدترین مواردی می‌باشد که بیماران مبتلا به ام اس باید از آن دوری کنند. سعی کنید در زمان مناسب در فرودگاه حضور داشته باشید تا نگران از دست دادن پرواز نباشید. در سفر‌های داخلی حداقل یک ساعت و برای خارجی ۳ ساعت قبل از پرواز باید در فرودگاه حضور داشت، البته این مدت زمان برای افراد عادی می‌باشد و بیماران ام اس بهتر است زودتر از این مدت مراجعه کنند.

از دیگران کمک بخواهید
در پرواز‌های خارجی که مدت زمان سفر طولانی می‌باشد، سعی کنید قبل از سوار شدن به هواپیما از پیاده روی‌های طولانی به شدت خودداری نمایید. اگر فاصله تان با گیت فرودگاه زیاد می‌باشد، بجای طی کردن مسیر با پای پیاده، درخواست ویلچر کنید.

فضای بیشتری درخواست کنید
سعی کنید شرایط سلامتی تان را برای مهمانداران توضیح دهید و از آن‌ها بخواهید صندلی مناسبی برایتان در نظر بگیرند. در سفر‌هایی که صندلی خالی در هواپیما وجود دارد، سعی کنید با هماهنگی مهماندار از آن‌ها برای استراحت و دراز کردن پا‌ها استفاده کنید. در مسیر‌های طولانی مدت، اگر پرواز غیر مستقیم نیز وجود دارد، در برخی از شرایط با توجه به شرایط جسمی بیمار مبتلا به ام اس، بهتر است پرواز غیر مستقیم انتخاب شود. در این شرایط شخص می‌تواند مدتی را در فرودگاه استراحت کند.

چمدان هایتان را سبُک کنید
حمل چمدان و کیف‌های سنگین ممکن است با توجه به وضعیت جسمی فرد مشکلاتی را برای بیماران ام اس بوجود آورد، در نتیجه سعی کنید تا حد امکان چمدان هایتان را سبک کنید. برای این منظور می‌توانید از تعداد لباس‌های غیرضروری در کوله بار سفر بکاهید و فقط اقلام ضروری را در کیف و چمدان قرار دهید.

مصرف به اندازه کافی آب و مایعات
کاهش رطوبت بدن در پرواز‌های طولانی مدت و نداشتن تحرک، باعث از دست رفتن قدرت تمرکز و همچنین بروز مشکلات گوارشی می‌گردد. همراه داشتن بطری‌های آب به اندازه کافی و جلوگیری از مصرف کافئین در طول سفر از جمله مواردی می‌باشند که باید به آن توجه ویژه داشت.

قرار دادن دارو در یخچال هتل
دارو‌هایی که باید در دمای سرد نگهداری شوند، بعد از قرار گرفتن طولانی مدت در داخل هواپیما، حتما و بلافاصله بعد از ورود به هتل باید در یخچال قرار گیرند.

مصرف غذا‌های مناسب
گشت و گذار و رفتن به شهر‌های مختلف نباید باعث شود که فرد مبتلا به ام اس رژیم غذایی خود را فراموش کند. با توجه به رژیم غذایی که پزشک برایتان ارائه داده است، در هتل و رستوران‌های مختلف غذای مناسبی را سفارش دهید.

دیگران را در جریان برنامه سفرتان قرار دهید
به هر نقطه از دنیا که سفر میکنید، لازم است بدانید که ام اس بیماری غیرقابل پیش بینی می‌باشد، در نتیجه سعی کنید یا چند نفر را در جریان برنامه‌ی سفرتان قرار دهید تا در صورت بروز مشکل بتوانند کمک کنند.

آرام و بدون استرس باشید
و کلام آخر اینکه، سعی کنید از هرچیزی که در شما ایجاد استرس و نگرانی میکند، به شدت دوری کنید و آرام و مطابق با برنامه پیش بروید.

منبع: نوداد

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار