گوناگون

از ارسال پیامک طلاق برای زنان سعودی تا ادعای حضور افراد ذی نفوذ در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی

از ارسال پیامک طلاق برای زنان سعودی تا ادعای حضور افراد ذی نفوذ در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی

پارسینه: درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبر‌های مهمی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفته، پارسینه تلاش می‌کند هر بامداد مهم‌ترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند.

بلبلبلب

تحریریه پارسینه| درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبر‌های مهمی بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری قرار گرفته، پارسینه تلاش می‌کند هر بامداد مهم‌ترین اخبار ایران و جهان در طی ساعات گذشته را به اطلاع مخاطبانش برساند. پارسینه هیچگونه دخل و تصرفی در اخبار بامدادی ندارد و صحت و سقم رویداد‌ها و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست.
زنان عربستان از این پس با پیامک از "طلاق" خود مطلع می‌‎شوند

عربستان سعودی با وضع قانونی جدید دادگاه‌ها را موظف کرده که زنان را با ارسال پیامک از تایید حکم طلاق‌شان مطلع کند. این قانون قرار است که مناقشه بر سر "طلاق غیابی و پنهانی" در این کشور پایان دهد که به موجب آن زنان حتی از تصمیم دادگاه برای جاری شدن صیغه طلاق به درخواست همسرشان آگاه نمی‌شدند.قرار است از (یکشنبه) دادگاه‌ها با ارسال پیام تلفنی آن‌ها را از تصمیم خود مبنی بر موافقت با طلاق زوجین مطلع کنند.

این قانون با هدف رعایت حق آگاهی زنان و فرصت دادن به آن‌ها برای تامین حقوق خود، چون مهریه و نفقه وضع شده است و وکلای زن در عربستان می‌گویند با اجرایی شدن آن به رویه‌ای که مطابق قانون به مردان اجازه می‌داد بدون مطلع کردن همسرشان او را طلاق دهند، پایان می‌دهد.عربستان سال گذشته هم با تصویب چند قانون به آزادی اجتماعی زنان روی خوش نشان داد؛ از جمله حق رانندگی و قضاوت زنان.با وجود این، هنوز در این کشور مردان قیم قانونی زنان محسوب می‌شوند.نسرین القامدی، وکیل زن عربستانی در همین رابطه به نشریه بلومبرگ گفته: "این قانون گامی است برای زنان که به حقوق خود در زمان طلاق دست بیابند؛ حقوقی، چون مهریه و نفقه. "

همزمان سامیا الهندی هم به یک روزنامه عربستانی گفته بسیاری از زنان علیه ناآگاه ماندن از جاری شدن حکم طلاق علیه دادگاه‌ها شکایت کرده‌اند.این قانون جدید بخش دیگری از اصلاحات اقتصادی و اجتماعی است که به محمد بن سلمان، ولیعهد جوان عربستان نسبت داده شده است؛ همچون احکامی که سال گذشته درباره حضور زنان در ورزشگاه‌های فوتبال و اجازه به زنان برای تصدی مشاغلی که به طور سنتی در استیلای مردان بود.
روسیه گزینه مبادله آمریکایی بازداشت شده با یک زندانی روس را رد کرد

روسیه با طرح گزینه مبادله پال ویلن، تفنگ‎دار دریایی سابق آمریکا که در روسیه به اتهام جاسوسی بازداشت شده را رد کرده است. این پیشنهاد از سوی وکیل آقای ویلن طرح شده که می‌گوید مبادله زندانی در چنین پرونده‌هایی مرسوم است و نباید احتمال آن را نادیده گرفت.پال ویلن، ۴۸ ساله، ماه گذشته در مسکو بازداشت شد. خانواده او ضمن نادرست خواندن اتهام جاسوسی علیه فرزندشان می‌گویند آقای ویلن تنها برای دیدار با دوستانش و حضور در یک مراسم عروسی به مسکو سفر کرده بوده است.

این در حالی است که روسیه می‌گوید پال ویلن به همراه یک حافظه جیبی دیجیتال بازداشت کرده که حاوی اسامی ماموران اطلاعاتی روسیه بوده است.گزینه مبادله زندانی را وکیل آقای ویلن در گفتگو با شکبه خبری ای‌بی‌سی آمریکا طرح کرد و پیشنهاد کرد برای حل و فصل موضوع بازداشت آقای ویلن نباید چنین گزینه‌ای را منتفی دانست.سرگئی ریاباکوف، معاون وزیرخارجه روسیه خیلی زود در واکنش به سخنان این وکیل آمریکایی گفته: "نگاه کردن به این پرونده در حالی که هنوز تفهیم اتهام رسمی هم صورت نگرفته، نادرست و غیرممکن است... این پرونده بسیار جدی است".

آقای ریاباکوف این سخنان را روز گذشته (جمعه) در گفتگو با شبکه روسی آرآی‌ای نووستی گفته، اما خبرگزاری‌های روسیه و همچنین ولادیمیر زیربنکوف، وکیل پال ویلن، پیش‌تر گفته بودند آقای ویلن رسما به جاسوسی متهم شده است.آقای زیربنکوف روز پنجشنبه گقته بود که مبادله زندانی یکی از گزینه‌های برون رفت از تنش جدید میان واشنگتن و مسکو است که به عقیده بسیاری پس از بازداشت و اتهام جاسوسی ماریا بوتینا، دانشجوی دانشگاهی در واشنگتن روی داده است.
رکورد تاریخی در گازسوزی ایران در مشعل‌ها

ایران تایید کرده که سال گذشته خورشیدی، حدود ۱۷.۷ میلیارد متر مکعب گاز تولیدی از میادین نفتی را در مشعل‌ها سوزانده و به هدر داده است.ایران بخاطر کمبود سرمایه‌گذاری و تکنولوژی، بخش اعظمی از گازی را که همراه نفت از میادین نفتی تولید می‌شود بدون هیچ استفاده‌ای در مشعل‌ها سوزانده و به هدر می‌دهد که اصطلاحا به آن «مشعل‌سوزی» یا «فلیرینگ» گفته می‌شود.

ارزش این میزان از گاز با نرخ کنونی قیمت‌های منطقه‌ای حدود ۴.۵ میلیارد دلار و با نرخ بازار‌های آسیای شرقی و اروپا بیش از ۵.۵ میلیارد دلار است و البته هزینه آلایندگی هوای آن نیز کمتر از ارزش این گاز نیست.بر اساس آمار‌های بانک جهانی، سهم ایران از مشعل‌سوزی جهانی حدود ۱۳ درصد است و با اختلاف اندکی بعد از روسیه و عراق در مقام سوم جهانی قرار دارد.

خبرگزاری فارس شنبه ۱۵ دی ماه با استناد به آمار‌های سازمان برنامه برنامه و بودجه گزارش داد که میزان مشعل‌سوزی ایران در سال ۹۵ حدود ۱۵.۷ میلیارد متر مکعب (معادل ۴۳ میلیون متر مکعب در روز) بود و طبق برنامه باید در سال ۹۶ به حدود ۱۱ میلیارد متر مکعب کاهش یابد، اما نه تنها کاهش نیافته، بلکه به ۱۷.۷ میلیارد متر مکعب اوج گرفته است.

این آمار‌ها دقیقا منطبق با ارزیابی بانک جهانی است. آمار‌های این نهاد بین المللی می‌گوید که میزان مشعل‌سوزی ایران از سال ۲۰۱۳ که حسن روحانی سکان دولت را در دست گرفت تا سال ۲۰۱۷ به طور متوسط سالانه ۶.۶ درصد افزایش یافته و به ۱۷.۷ میلیارد متر مکعب رسیده است.اوج گیری مشعل‌سوزی در ایران در حالی است که بر اساس آمار‌های بانک جهانی، میزان مشعل‌سوزی جهانی در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال قبل آن بیش از ۷ درصد کاهش یافته است.مشعل‌سوزی یکی از معضلات زیست محیطی در جهان است که علاوه بر هدر رفتن سرمایه‌های انرژی، سالانه میلیارد‌ها دلار به زیست محیط و سلامت مردم زیان می‌رساند.
بیش از ۱۲ هزار کشته در حوادث رانندگی در ۸ ماه نخست امسال

سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد در ۸ ماه امسال ۱۲ هزار و ۲۶۱ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.به گزارش فارس این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.از کل آمار کشته شده‌ها ۹ هزار و ۵۸۷ نفر مرد و ۲ هزار و ۶۷۴ نفر زن هستند.برپایه این گزارش در جاده‌های برون‌شهری ۷ هزار و ۸۳۸ نفر، راه‌های درون‌شهری ۲ هزار و ۹۳۲ نفر، جاده‌های روستایی ۸۳۸ نفر، راه‌های اختصاصی ۱۵۲ نفر و در سایر راه‌ها۵۰۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.استان‌های فارس با ۹۹۲، تهران با ۹۱۶ و اصفهان با ۸۴۸ نفر بیشترین تلفات رانندگی را در این مدت داشته‌اند.
اداره امنیت فناوری اطلاعات آلمان از سرقت هکر‌ها با اطلاع بود

اداره فدرال آلمان برای امنیت فناوری اطلاعات (BSI) چندین هفته است که از سرقت گسترده اطلاعات شخصی سیاست‌مداران و افراد مشهور آگاه بوده است. به همین دلیل هم انتقاد‌ها از این اداره به طور فزاینده‌ای افزایش یافته است.حتی اداره کل آگاهی آلمان نیز به این اطلاعات دسترسی نداشته و طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس آلمان "بوندس‌تاگ" اعلام کرده که از این خبر غروب پنج‌شنبه ۱۳ دی (۳ ژانویه) آگاه شده است.

مانوئل هافلین، سیاستمدار امور دیجیتالی حزب دمکرات آزاد آلمان می‌گوید، سیاست اطلاعاتی اداره فدرال آلمان برای امنیت فناوری اطلاعات شگفت‌آور است. او می‌افزاید این اداره "باید روش خود را توضیح دهد و آن را به صورتی انتقادآمیز بازبینی کند. "دیتمار بارچ، رئیس فراکسیون پارلمانی حزب چپ‌های آلمان در مجلس آلمان با خشم نسبت به این اقدام اداره فدرال آلمان برای امنیت فناوری اطلاعات واکنش نشان داده است: «با توجه به ابعاد این سرقت اطلاعاتی، اطلاع ندادن این سرقت سایبری پذیرفتنی نیست.»

او در ادامه این شک را مطرح کرده که شاید این اداره فدرال می‌خواسته چیزی را پنهان کند.«مقابله با این حمله هکری خیلی زود رخ داده است»آرنه شونبوهم، رئیس اداره فدرال آلمان برای امنیت فناوری اطلاعات در گفتگو با خبرنگار شبکه تلویزیونی "فونیکس" همه این اتهام‌ها را رد کرد و گفت: «ما خیلی زود، در ماه دسامبر، با تک-تک نمایندگانی که در این رابطه قرار داشتند، صحبت کردیم.»

آرنه شونبوهم در ادامه گفت: "ما از همان زمان اقداماتی برای مقابله با این سرقت سایبری انجام دادیم. "رئیس اداره فدرال آلمان برای امنیت فناوری اطلاعات افزود: «در همان زمان با تشکیل یک گروه کمکی به کسانی که مورد سرقت اطلاعاتی قرار گرفته بودند، یاری رساندیم؛ و به همین دلیل باید گفت که مقابله با این حمله هکری خیلی زود رخ داده است.»

پنج‌شنبه ۱۳ دی (۳ ژانویه) مشخص شد که فردی ناشناس در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) توسط یک حساب توییتری، حجم گسترده‌ای از اطلاعات شخصی، از جمله شماره تلفن‌های همراه و چت‌های خصوصی بسیاری را منتشر کرده است.این اطلاعات از جمله متعلق به صد‌ها نفر از سیاست‌مداران ایالتی و فدرال آلمان بوده است. آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، ولفگانگ شویبله، رئیس مجلس نمایندگان آلمان و بسیاری از هنرپیشه‌ها و روزنامه‌نگاران از جمله افرادی بودند که اطلاعات‌شان منتشر شد.
اولین تجمع در سال جدید؛ جلیقه‌زرد‌ها خشمگین از دستگیری چهره‌های برجستۀ جنبش

معترضان به سیاست‌های اقتصادی دولت فرانسه که به «جلیقه زردها» مشهورند، روز شنبه ۵ ژانویه برای هشتمین هفتۀ پیاپی به خیابان‌های پایتخت و دیگر شهر‌های این کشور از جمله لیون، گرونوبل، روئن، بوردو و تولوز آمدند.راهپیمایی‌های این روز، اولین تجمع بزرگ جلیقه زرد‌ها در سال جدید میلادی محسوب می‌شد و محل اصلی گردهمایی معترضان نیز عمدتا مکان‌های نمادین شهر‌های بزرگ بود.

اعتراضات جلیقه زرد‌ها در حالی ادامه دارد که دولت فرانسه بار‌ها آن را محکوم کرده و خواستار پایان دادن به اعتراضات شده است.در این روز معترضان پاریسی مقابل ساختمان بزرگ شهرداری جمع شدند و از آنجا به سمت پارلمان حرکت کردند. آن‌ها همچنین در خیابان مشهور شانزه لیزه دست به تشکیل تجمع بزرگی زدند.جلیقه زرد‌ها در شعارهایشان خشم خود را از دستگیری بسیاری از چهره‌های برجستۀ این جنبش اعلام کردند؛ آن‌ها از گروه‌های مدافع حقوق بشر خواستند تا تحقیقاتی را دربارۀ اقدام دولت فرانسه در «حمله به آزادی‌های مردمی» آغاز کنند.

معترضان تاکید کردند که به برگزاری این تجمعات در سراسر سال ۲۰۱۹ میلادی ادامه خواهند داد. بسیاری نیز خواستار استعفای رئیس جمهوری فرانسه بودند.در پاریس همچنین مراسمی در بزرگداشت قربانیان این اعتراضات برگزار شد. بنا بر اعلام مقامات فرانسه در سال ۲۰۱۸ میلادی دست‌کم ۹ نفر در جریان اعتراضات جلیقه زرد‌ها کشته شده‌اند.
شیلی؛ انفجار بمب در پایتخت دست کم پنج مجروح برجای گذاشت

انفجاری قوی در یک ایستگاه اتوبوس واقع در قلب پایتخت شیلی دست کم پنج مجروح برجای گذاشت.مقامات دولتی در شیلی با تایید این خبر و اعلام این مطلب که انفجار روز جمعه در منطقه مرکزی پایتخت روی داده است از یک اقدام «تروریستی» سخن گفته اند.کارلا روبیلار، فرماندار منطقه سانتیاگو به خبرنگاران گفت: حادثه بر اثر انفجار بمبی دست ساز روی داده است و تاکنون دست کم پنج تن بر اثر این انفجار مصدوم شده اند. به گفته این مقام محلی تحقیقات برای روشن شدن ماهیت حمله انفجاری و شناسایی عاملان آن همچنان ادامه دارد.

این در حالیست که گروهی موسوم به «فرد گرایان وحشی» با انتشار بیانیه‌ای بر روی اینترنت مسئولیت این حمله را برعهده گرفته اند.این گروه دو سال پیش مدعی شده بود که حمله به رئیس شرکت دولتی مس شیلی کار آن‌ها بوده است. این مسئول دولتی پس از انفجار ماده‌ای که در یک بسته پستی برایش فرستاده شده بود زخمی شد.
هشدار سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ نسبت به حضور افراد ذی‌نفوذ در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به انتشار فهرست هیئت مدیره یکی از شرکت‌های خودروسازی، نسبت به حضور افراد موثر در این هیئت مدیره‌ها و استفاده از رانت، لابی و ارتباطات آن‌ها برای پیشبرد اهداف این شرکت‌ها هشدار داد.بهرام پارسایی مدعی شده: یکی از شرکت‌های خودروسازی فهرست اعضای هیئت مدیره خود را آن هم در لایه‌های اول منتشر کرده که تعداد آن‌ها ۲۱۲ نفر هستند. این تعداد آن هم با حضور افراد ذی نفوذ مثل تعدادی از نمایندگان ادوار، معاون وزیر، برخی اساتید دانشگاه، اقتصاددانان و افرادی از وزارتخانه‌های مختلف جای نگرانی دارد.

وی افزود: وجود این تعداد افراد در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی اولاً هزینه تمام شده خودرو را بالا می‌برد؛ زیرا این افراد حقوق می‌گیرند و امکانات و کارمندانی در اختیار دارند. هیئت مدیره‌ها در واقع منبعی برای جذب نیرو‌های موثر شده که به نوعی نمک‌گیر می‌شوند و مشکلات، فساد‌ها و عدم تعهدات شرکت‌ها به واسطه این ارتباطات و لابی‌ها پوشش داده می‌شود.پارسایی ادامه داد: حضور این افراد در هیئت مدیره یک شرکت خودروسازی فرصتی را برای برقراری ارتباط و سرپوش گذاشتن بر سوء مدیریت‌ها، زیان‌ده بودن و عدم پاسخگویی به ملت ایجاد می‌کند.

نماینده مردم شیراز در مجلس با ابراز نگرانی نسبت به آن‌چه «بدهی چند ۱۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های خودروسازی» خواند، مدعی شد: این شرکت‌ها قرار است به واسطه لابی، فشار و استفاده از سپر انسانی کارگری با داشتن بدهی بانکی حدود ٣٠ هزارمیلیاردی، بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر تسهیلات از دولت دریافت کنند این‌ها خطر‌های جدی است که وجود دارد و مشکلی را به مشکلات قبلی اضافه خواهد کرد این شبیه باتلاقی است که در آینده بحرانی جدی‌تر از موسسات مالی را برای کشور ایجاد می‌کند.

پارسایی در پایان با بیان اینکه «کمیسیون اصل ۹۰ از سایر شرکت‌های خودروسازی نیز خواسته فهرست اعضای هیئت مدیره خود را در اختیار این کمیسیون قرار دهند»، خاطرنشان کرد: البته کمیسیون اصل نود از وزارت صنعت و ثبت شرکت‌ها نیز در این زمینه استعلام کرده تا آمار مورد نظر در اختیار کمیسیون قرار گیرد و در صورت نیاز این آمار را منتشر خواهد کرد.
زلزله ۴.۱ ریشتری «ازگله» در کرمانشاه را لرزاند

زمین لرزه‌ای به قدرت ۴.۱ ریشتر، «ازگله» از توابع تازه‌آباد در استان کرمانشاه را به لرزه درآورد.این زلزله در ساعت ۲۲:۴۹ دقیقه و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد. نزدیک‌ترین مکان به کانون زمین‌لرزه، تازه‌آباد با فاصله ۱۳ کیلومتری از مرکز زلزله بوده است.تا این لحظه گزارشی در خصوص آسیب احتمالی این زمین‌لرزه مخابره نشده است.
ایران به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه انگلیس واکنش نشان داد
بهرام قاسمی در واکنش به برخی اظهارات مداخله‌جویانه و ناپسند وزیر امور خارجه انگلیس و بیان ادعا‌ها و بکارگیری واژگان نابجا و غلط نسبت به ایران، گفت: از بکارگیری چنین عبارات و اصطلاحاتی توسط ایشان علیه ایران ابراز تاسف می‌کنم.وی افزود: متاسفانه وزیر خارجه انگلیس طی روز‌های اخیر در چند نوبت در خصوص موضوعی که اصولا ارتباطی به کشور متبوع وی ندارد، اظهاراتی عجولانه و نادرست مطرح کرده است که گویای عدم اشراف کافی ایشان به موضوع بوده و بنوعی مداخله در امور داخلی یک کشور مستقل است.

قاسمی تاکید کرد: وزیر امور خارجه انگلیس به کارنامه دولت متبوعش در خاورمیانه [غرب آسیا]در دهه‌ها و سال‌های اخیر نگاه کند و بررسی کند که سیاست‌ها و حمایت‌های دولت انگلیس از گروه‌های تروریستی و کشور‌های متجاوز چه فجایع انسانی و بحران‌هایی را برای ملت‌های خاورمیانه رقم زده است.

وی ادامه داد: نگاهی به وضعیت اسفبار مردم یمن، سوریه، فلسطین و ... اعم از ویرانی‌های گسترده، بیماری، آوارگی و بی خانمانی، فقر و گرسنگی و فاجعه‌ای که بخصوص امروز در یمن توسط کشور‌های متجاوز، بوجود آمده است نقش دولت متبوع آقای هانت و اقدامات کشور‌هایی که دریافت کننده میلیارد‌ها دلار تسلیحات از انگلیس اند و از همین تسلیحات برای دمیدن در آتش جنگ و نفرت و ویرانی در منطقه ما استفاده می‌کنند وضعیتی شرم آور و ننگین بوجود آورده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: آنان باید از حمایت‌های سیاسی از دولت‌های متجاوز به یمن و صدور تسلیحات کشتار آدمیان و فاجعه‌ای که در این کشور رخ داده است، شرمگین باشند.
جهانگیری: آمریکایی‌ها معیشت مردم ایران را نشانه گرفتند
اسحاق جهانگیری افزود: در این شرایط و در دوره تحریم، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از بخش‌های مهم اقتصاد کشور، بار سنگینی بردوش دارد.وی روز شنبه این سخنان را در جلسه دیدار مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و جمعی از مدیران شرکت‌های مرتبط با کشتیرانی بیان کرد و افزود: در شرایطی که شرکت‌های کشتیرانی خارجی به دلیل تحریم، همکاری خود را با ایران قطع کرده اند، مسئولیت و بار مضاعفی بر دوش شرکت‌های داخلی قرار دارد تا روند واردات و صادرات کالا به دلیل محدودیت در بخش حمل و نقل متوقف نشود.

با بیان این که دولت برای حل مشکلات شرکت‌های کشتیرانی اهتمام جدی دارد، گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در شرایط تحریم بار سنگینی بر دوش دارد.جهانگیری از تلاش و همت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سایر شرکت‌های مرتبط با حمل و نقل دریایی به خاطر کمک به پیشبرد برنامه‌های اقتصادی کشور و استمرار فعالیت با وجود فشار‌ها و تحریم‌های آمریکا قدردانی و اظهار کرد: با توجه به نقش مهم هزینه‌های حمل و نقل در تعیین قیمت کالا، انتظار دولت از شرکت‌های کشتیرانی این است که در مقطع فعلی و شرایط حساس کنونی، با همت مضاعف، هزینه‌های حمل و نقل را تا حد امکان کاهش دهند و اجازه ندهند جریان واردات و صادرات کشور با کندی مواجه شود.

وی همچنین با اشاره به تکمیل ناوگان دریایی و واردات انواع کشتی و شناور به کشور، این اقدام را کاری مهم و بزرگ توصیف و خاطر نشان کرد: خوشبختانه با کمک همه بخش ها، قرارداد و ساز و کار‌های لازم برای این موضوع ظرف مدت زمانی کوتاه به سرانجام رسید و تعدادی کشتی و شناور در اختیار کشور قرار گرفت.معاون اول رییس جمهوری گفت: دولت بصورت جدی در صدد رفع مشکلات و موانع پیش روی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های مرتبط نظیر تامین سوخت، مسائل مالیاتی، کمبود کانتینر و سایر موانع است، و در صورت نیاز تلاش خواهد شد در دوره تحریم، مقررات و قوانینی که مانع فعالیت این شرکت‌ها هستند اصلاح شود تا کشتیرانی و شرکت‌های فعال در حوزه حمل و نقل دریایی بدون دغدغه بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

جهانگیری همچنین با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور در بخش حمل و نقل دریایی، تصریح کرد: ایران می‌تواند خدمات فراوانی در بخش حمل و نقل دریایی و ترانزیت کالا به سایر کشور‌ها ارائه دهد و از این طریق کسب درآمد کند.رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود: آمریکا در تلاش است تا مهمترین منبع درآمدی کشور یعنی فروش نفت ایران را متوقف کند و به تصور خودشان می‌خواستند میزان فروش نفت ایران را به صفر برسانند که به فضل الهی موفق نشدند.وی اضافه کرد: خوشبختانه تا کنون توانسته ایم به میزان مورد نیاز نفت بفروشیم و به منابع مالی آن دست پیدا کنیم ضمن آنکه میزان صادرات غیرنفتی کشور نیز به اندازه‌ای است که با درآمد‌های حاصل از آن می‌توان کشور را اداره کرد.

در این جلسه محمد سعیدی رییس هیات مدیره و مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از مدیران کشتیرانی، مهمترین دغدغه‌ها و موانع پیش روی فعالیت خود را مطرح کردند و با اشاره به نقش پر اهمیت کشتیرانی در اقتصاد کشور به ویژه در شرایط تحریم، خواستار حمایت و نگاه ویژه دولت برای رفع تنگنا‌ها از این بخش مهم شدند.

ارسال نظر

  • ناشناس

    .عربستان سال گذشته هم با تصویب چند قانون به آزادی اجتماعی زنان روی خوش نشان داد
    دوست عزيز تصويب قانون در عربستان معني ندارد آنچه موجود است فقط و فقط امر ديواني (ديوان پادشاهي) است

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار