گوناگون

چرا تکلیف هیئت مدیره سرخابی ها مشخص نمی‌شود؟

چرا تکلیف هیئت مدیره سرخابی ها مشخص نمی‌شود؟

پارسینه: هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل استعفای چند نفر از اعضای آن، همچنان بلاتکلیف است.

پس از ابلاغ قانون منع به کارگیری بازنشسته‌ها، اکبر عباسی ملکی و جواد قراب از هیئت مدیره استقلال و محمدرضا حاجی بیگی و ابوالفضل روغنی گلپایگانی از هیئت مدیره پرسپولیس استعفاء کردند. حمیدرضا گرشاسبی مدیرعامل پرسپولیس نیز به دلیل ابلاغ این قانون، از سمت خود کنار رفت تا امیر عرب جایگزین او و سرپرست باشگاه پرسپولیس شود.

ملکی و قراب که به ترتیب بازنشسته بانک تجارت و سپه بودند، چهاردهم آذرماه استعفای خود را به وزیر ورزش و جوانان دادند. حاجی‌بیگی و روغنی گلپایگانی نیز در اواسط آذر چنین تصمیمی گرفتند. اکنون با گذشت تقریبا سه هفته از استعفای اعضای هیئت مدیره سرخابی‌ها، تکلیف جانشین‌های آن‌ها مشخص نشده و هیئت مدیره این دو باشگاه به صورت ناقص کارش را پیش می‌برد. در هیئت مدیره باشگاه استقلال، حسن زمانی و امیرحسین فتحی باقی مانده‌اند و در پرسپولیس نیز جعفر کاشانی تنها عضو هیئت مدیره این باشگاه محسوب می‌شود.

روال کار در دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که دولتی هستند به این صورت است که علاوه بر امضای مدیرعامل، دو نفر از اعضای هیئت مدیره نیز باید حق امضاء داشته باشند. به عنوان مثال، در باشگاه استقلال، قراردادها، پرداخت مطالبات بازیکنان و انجام هزینه‌های جاری این باشگاه با امضای قراب و ملکی تأیید می‌شد. وزارت ورزش و جوانان در شرایطی جانشینان افراد متسعفی را مشخص نکرده که امضا‌هایی که در این دو باشگاه صورت می‌گیرد، غیرقانونی است. اگر این دو باشگاه بخواهند قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده یا اردوی خارج از کشور برگزار کنند، باید امضای دو نفر از اعضای هیئت مدیره را داشته باشد. باشگاه استقلال زمانی و فتحی را به عنوان دو نفر برای حق امضاء دارد، اما در شرایطی به دو نفر از اعضای هیئت مدیره حق امضاء داده می‌شود که هیئت مدیره کامل بوده و سایر نفرات تأیید امضای دو نفر دیگر را بدهند.

در باشگاه پرسپولیس، عرب در حالی جانشین گرشاسبی شده که حکم او توسط وزارت ورزش داده شد و، چون هئیت مدیره پرسپولیس ناقص بود، هیئت مدیره نقشی در انتخاب عرب نداشت. در مجمع باشگاه آمده که مدیرعامل و سرپرست طبق تصمیم هیئت مدیره انتخاب خواهد شد.

شاید وزارت ورزش درگیر بحث خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال باشد، اما این مسئله را باید در نظر داشته باشد که روال کار‌ها با توجه به ناقص بودن هیئت مدیره، غیرقانونی پیش می‌رود. اگر هر کدام از باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال بازیکنی را به خدمت بگیرند، قرارداد بازیکن مذکور باید با امضای هیئت مدیره ثبت شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار