گوناگون

جذب پر درآمد بیکاران ناپل توسط مافیای ایتالیا!

پارسینه: جوانان بیکار در ناپل ایتالیا به جای رفتن به اداره کار، به استخدام در مافیای این منطقه علاقه بیشتری دارند. دلایل بسیارند: کمبود آموزش، پدران بیکار یا زندانی، مادرانی که به روسپی‌گری روی آورده‌اند.

نام مافیای ایتالیا در ناپل "کامورا" است. کاردینال سِپه، مقام روحانی این منطقه می‌گوید: «کامورا یک غده سرطانی است." مدتی مقامات ایتالیا فکر می‌کردند با دستگیری سران مافیا در ایتالیا می‌توانند به کار این سازمان تبهکار پایان دهند، اما تجربه نشان داد که چنین طرحی ناموفق است و این "غده سرطانی" به رغم دستگیری سران آن همچنان قدرت بیشتری می‌گیرد و بزرگ‌تر و بزرگ‌تر می‌شود.

ناپل سومین شهر بزرگ ایتالیاست. این شهر مرکز ناحیه کامپانیا و استان ناپل و در واقع مرکز اقتصادی و فرهنگی جنوب ایتالیاست.

به گزارش "اشپیگل‌آنلاین" مافیای ایتالیا نه تنها محو نشده، که گسترش بیشتری یافته و جوانان و حتی کودکان را به خود جلب می‌کند. کاردینال سِپه بر این نظر است که گرچه در سال‌های اخیر بسیاری از سران گروه‌های مافیایی دستگیر شده‌اند، اما رهبری مافیا اکنون جوان‌تر شده و با شدت بیشتری به فعالیت‌های غیرقانونی خود ادامه می‌دهد.

"گانگسترهای خردسال"

کاردینال سپه بر این نظر است که برای بسیاری از کودکان فقیر ناپل که خانه را ترک کرده‌اند، به مدرسه نمی‌روند، رابطه‌ای با کلیسا ندارند و باید روی پای خود بایستند، هیچ راهی بهتر از فعالیت در مافیا و روی آوردن به خشونت وجود ندارد.

بسیاری در ایتالیا نام گروه‌های جوان و خردسال مافیایی را "گانگسترهای خردسال" یا "سگ‌های هار" گذاشته‌اند. این جوانان و کودکان تا دندان مسلح‌اند و هیچ ابایی ندارند که تاتوهای مافیایی و خشونت‌بار انجام شده روی پوست خود را در رسانه‌های اجتماعی به نمایش بگذارند.

این جوانان و کودکان عضو مافیا بسیار وحشی‌تر و خشن‌تر از اعضای نسل پیشین مافیا هستند. آنها برای هر اقدام خشونت‌باری آماده‌اند و با شروع یک اقدام خشونت‌آمیز به سختی می توان آنها را از ادامه این اقدامات باز داشت.

شمار کودکان و جوانان نابالغ در گروه‌های مافیایی ناپل همواره افزایش می‌یابد. یکی از دلایل این امر افزیش بازار مواد مخدر از دهه ۱۹۸۰ تا کنون در ایتالیاست. مافیای ایتالیا با علاقه از کودکان برای جابه‌جایی مواد مخدر استفاده می‌کند.

کودکان چندان جلب توجه نمی‌کنند و در صورت دستگیر شدن، نمی‌توان آنها را به خاطر نابالغ بودن‌شان مجازات کرد. اگر در سال ۱۹۸۴ در ارتباط با مواد مخدر تنها ۵۷۸ مورد جوان نابالغ در ایتالیا دستگیر شدند، این رقم در سال ۱۹۹۰ به حدود ۲۰۰۰ نفر و در سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) به پنج هزار نفر رسیده است.

البته باید توجه داشت که این ارقام افرادی را ثبت کرده اند که دستگیر شده اند و شمار کل کودکانی که در کار مواد مخدر فعالیت می‌کنند بسیار بیشتر از این تعداد است.

دیگر در شهر ناپل ایتالیا فعالیت کودکی هشت ساله که کوکائین بسته‌بندی می‌کند یا نوجوانی ۱۳ ساله که نیمه‌شب به کار فروش مواد می‌پردازد، تعجب کسی را برنمی‌انگیزد. این اقدامات برای افراد خانواده‌های وابسته به مافیا در ناپل کاملا طبیعی است.

بسیاری از پدران این خانواده‌ها یا بیکارند یا در زندان به سر می‌برند. بسیاری از مادران کودکانی که عضو مافیا هستند، روسپی‌گری کرده و از این راه گذران زندگی می‌کنند. پس بی‌سبب نیست که کودکان در سنین پایین فعالیت‌های خود را در مافیا آغاز کنند.

اما بسیاری از جوانان فقیری که دوران دبیرستان را هم به پایان رسانده‌اند و امکان یافتن کاری را هم دارند، سرانجام به مافیا روی می‌آورند، زیرا مافیا افراد را با حقوقی مکفی استخدام می‌کند؛ حقوقی که اداره کار ناپل در صورت یافتن کار برای متقاضیان نمی‌تواند پرداخت کند.

استخدام فروشندگان کوکائین با حقوقی تا دوهزار یورو در هفته

این شرایط وخیم را می‌توان در بیشتر مناطق مختلف جنوب ایتالیا مشاهده کرد: در سیسیل، کالابریا یا پولیا شرایطی این گونه حاکم است. در منطقه سانیتای ۷۰ هزار نفره، اهالی در خانه‌هایی زندگی می‌کنند که اغلب آنها یک اتاقه و تاریک است.

شهر ناپل ایتالیا وضعیتی نابسامان دارد

این منطقه تنها یک دبستان دارد با کلاس‌هایی که بیش از حد قانونی شاگرد در خود جای داده‌اند. این منطقه نه مهد کودک دارد، نه مراکز تربیتی یا سینما و زمین ورزش. در این منطقه بیشتر افراد بالغ و بیش از سه- چهارم جوانان بیکارند.

در چنین شرایطی است که تبلیغات مافیا برای استخدام کودکان و جوانان موثر می‌افتد. استخدام مافیا بخش‌های مختلفی دارد: در صورت فروش کوکائین و هروئین در خیابان‌ها می‌توان طی یک هفته تا دوهزار یورو درآمد داشت. و اگر کسی حاضر به شلیک باشد و بتواند دیگران را به قتل برساند حقوق‌اش افزایش می‌یابد.

بسیاری از این کودکان و جوانان پس از چندی به زندان می‌افتند و بسیاری دیگر راهشان به گورستان ختم می‌شود.
منبع: Deutsche Welle

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار