گوناگون

چه کسی می گوید فتنه خاموش شده؟

چه کسی می گوید فتنه خاموش شده؟

پارسینه: فتنه هم سر جای خود است. مسأله فتنه را نباید سبک گرفت، فتنه اگر مسأله اول ما نباشد مسأله دوم ما است. چه کسی باید بگوید که هنوز فتنه خاموش محسوب نشده است، عده‌ای دنبال فتنه هستند.

به گزارش پارسینه ، آیت‌الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (سه‌شنبه) در دومین اجلاسیه رسمی دوره پنجم، اظهار داشت: مجلس خبرگان بزرگترین ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران است چون سر و کاری این مجلس با رهبری و مقام ولایت فقیه است که بزرگترین رکن در ارکان نظام اسلامی و ارکان دیگر محسوب می‌شود.

وی افزود: مسئولیت بزرگی بر دوش کسانی است که در مجلس خبرگان عضویت دارد بنابراین ما باید زمان را همیشه در نظر بگیریم چرا که شرایط هر زمان و التزام به آن مسأله‌ای مهم است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری از اعضای این مجلس خواست که همواره در صحنه حضور داشته باشند، پا به پای رهبری حرکت کنند و فرمایشات و مطالبات مقام عظمی ولایت را مورد رصد و دنبال قرار دهند.

آیت‌الله جنتی تصریح کرد: باید خدا را شکر کنیم که پس از امام شخصی سکان رهبری را در دست گرفت که از هر جهت لیاقت این جایگاه را دارد و راه امام (ره) را با نهایت قدرت استقامت و مقاومت ادامه می‌دهند و ما هم باید پیرو ایشان باشیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه خبرگان و حوزه‌های علمیه باید انقلابی بمانند، گفت: انقلابی بودن را باید معنی کرد و توجه داشت که چه شرایطی دارد و چه وظایفی را به گردن ما گذاشته است.

آیت‌الله جنتی انقلابی بودن را اسلام ناب محمدی، قرآنی، علوی، حسینی، عاشورایی، غدیری، جهاد فی‌سبیل‌الله، موضع‌گیری مناسب در مقابل دشمنان خارجی و داخلی، هیهات‌ من‌الذله، عمل به وصیت‌نامه آثار و راه امام (ره)، نهج‌البلاغه، حمایت از مستضعف و محروم، مقابله با ظلم عنوان کرد.

وی همچنین معانی دیگر انقلابی بودن را ایستادگی کردن مقابل دشمن و طرح دوستی نریختن با آنان و دفاع از ارزش‌های انقلاب و اسلام قلمداد کرد. رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه ما امروز مشکلات زیادی در مملکت داریم، تصریح کرد: عمده مشکلات مردم معیشت است و فقر و بیکاری دردهایی محسوب می‌شود که باید احساس کرده و برای درمان آن کاری کنیم.

آیت‌الله جنتی گفت: باید روی بیکاری فکر کنیم و بررسی شود که چه عوارضی می‌تواند داشته باشد چرا که امروز جوانی می‌گوید کار و شغل ندارم و بیکارم ما باید بر روی این بیکاری‌ها فکر کنیم یعنی چه که یک جوان کار ندارد و این بیکاری زمانی شکل مضاعف به خود می‌گیرد که آن جوان متأهل هم باشد. امروز افرادی هستند که صبح که از خواب بلند می‌شوند نان ندارند بخورند و سرگردان هستند و این مشکل‌ها حضرت علی (ع) نیز را رنج می‌داد.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی دامن‌گیر افراد زیادی از جامعه است، گفت: ما مشکلات سیاسی، فرهنگی هم و حتی مشکلات گوناگون هم داریم اما مشکلات اقتصادی بسیار بیشتر است چه کسی باید جواب اینها را بدهد و چه کسی در مقابل مشکلات معیشتی مردم مسئولند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری به مسائل سیاسی به خصوص فتنه پرداخت و گفت: فتنه هم سر جای خود است مسأله فتنه را نباید سبک گرفت، فتنه اگر مسأله اول ما نباشد مسأله دوم ما است. چه کسی باید بگوید که هنوز فتنه خاموش محسوب نشده است عده‌ای دنبال فتنه هستند.

آیت‌الله‌ جنتی با بیان اینکه فتنه یعنی براندازی اسلام و انقلاب، گفت: فتنه یعنی براندازی اسلام نه براندازی انقلاب؛ چون این انقلاب برای اسلام بنا شده است و دشمنی آ‌مریکا با ما هم دشمنی با اسلام است چون از اسلام سیلی خوردند.

وی با اشاره به اقدامات فتنه‌گران در سال ۸۸، گفت: آنها مملکت را به آسیب رسیدند و خدا خواست که سر جای خود بنشینند اما آنها بیکار ننشستند سمت‌هایی در اختیار فتنه‌گران قرار گرفته و نظاره کنید آنها چطور با بچه حزب‌اللهی و مردم برخورد می‌کنند ما باید اینها را بشناسیم و آنها را نفوذی در نظام تلقی کنیم.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به طرح موضوع آشتی ملی، گفت: آشتی ملی یعنی چه، آشتی ملی یعنی اینکه ما هر بلایی دلمان خواست سر مملکت و مردم بیاوریم و الان هم دنبال نمایندگی مجلس و کرسی‌های مدیریتی هستیم و به ما جایگاه بدهند، آنها در واقع می‌گویند به ما جایگاه بدهید.

آیت‌الله جنتی ضمن تقدیر از مواضع انقلابی مقام عظمی ولایت درباره در برخورد با طرح آشتی ملی، گفت: خداوند رهبری را حفظ کند که پاسخ آن‌ها را داد البته این‌ها را باید علما به مردم بگویند. وظیفه علما سنگین و وظیفه خبرگان سنگین‌تر است شما تریبون در اختیاردارید و مردم هم به شما اعتماد دارند که رأی داده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه موضوع دشمنی آمریکا را نباید ساده گرفت، گفت: مبادا عده‌ای در کشور باشد که طرح دوستی با آمریکا بریزد همه بدانند ما ضعیف نیستیم، نباید اظهار ضعف کنیم چراکه مملکت امکانات، نیروی انسانی بالا و معادن زیرزمینی فراوانی در اختیار دارد که اگر از این ظرفیت‌ها استفاده شود می‌توانیم بر روی پای خود بایستیم.

آیت‌الله جنتی با اشاره به تأکید مکرر رهبر انقلاب درباره اجرای اقتصاد مقاومتی، گفت: رئیس‌جمهور گزارشی از عملکرد اقتصاد مقاومتی را به مردم بدهد و بگوید عملکرد ما روی زمین این بوده است.
محورهای اجلاسیه امروز

آیت الله سید احمد خاتمی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری هم گفت: اولین دستور اجلاس، تدوین بیانیه پایانی است که با نظر تمامی اعضاء تهیه خواهد شد.

وی اضافه کرد: دو نفر از مسئولان کشور هم در این اجلاس در مورد معیشت مردم و اقتصاد مقاومتی و فضای مجازی سخنرانی خواهند کرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنین گفت: در این جلسه اصلاح آئین نامه انتخابات مجلس خبرگان رهبری ادامه می یابد.
باید قدرت‌هایمان را نمایان کنیم
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید قدرت‌هایمان را نمایان کنیم گفت: دولت در پایان سال گزارش مفصلی درباره اجرای اقتصاد مقاومتی ارائه می دهد.
حجت الاسلام حسن روحانی پس از حضور در نشست اجلاس خبرگان رهبری، مجلس خبرگان رهبری را یکی از ارکان بسیار مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: گرچه کار اصلی این مجلس تعیین رهبری است اما اصل اجلاس خبرگان و اینک خبرگان همیشه پای کار و آماده هستند موجب اعتماد و امید مردم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اعضای خبرگان نمایندگان مردم هستند گفت: در این اجلاس معمولا یکی از مباحث مهم کشور مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

روحانی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل آن را مساله ای مهم ارزیابی کرد و افزود: دولت در پایان امسال گزارش مفصلی ارائه خواهد داد مبنی بر اینکه در طول سه سال و نیم گذشته برای اقتصاد مقاومتی چه اقداماتی انجام گرفته است.

رئیس جمهور گفت: برای نمونه ما ابتدای سال اعلام کردیم که ۷ هزار و ۵۰۰ واحد نیمه فعال را با تسهیلات بانکی فعال خواهیم کرد اما امروز می توانیم به مردم بگوییم این ۷ هزار و ۵۰۰ به ۲۲ هزار واحد تبدیل شد بنابراین کار و حرکت خوبی آغاز شده است.

وی افزود: راه اقتصاد مقاومتی ادامه پیدا می کند زیرا اقتصاد مقاومتی یک قدرت برای نظام است و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کردند ما باید قدرتهایمان را نمایان کنیم تا همگان بدانند ایران ما قدرتمند است.

رئیس جمهور در پاسخ به سوال دیگری درباره اظهارات مقامات امریکایی مبنی بر آزاد نبودن انتخابات ریاست جمهوری گذشته ایران گفت: انتخابات در ایران آزاد ، سالم ، رقابتی و دموکراتیک است و فکر می کنم آنانی که به انتخابات ایران انتقادی دارند باید نگاهی به انتخابات اخیر و مسائلی که خودشان داشتند بیندازند.

وی افزود: انتخابات اخیر امریکا مورد اعتراض دو طرف بود و خود رئیس جمهور فعلی امریکا هم قبل از انتخاب شدن در سلامت انتخابات تردید داشت بنابراین امریکایی ها باید به انتخابات خودشان بیشتر نگاه و آن را اصلاح کنند.

روحانی با اشاره به اینکه انتخابات در جمهوری اسلامی ایران با سازو کارهایی که دارد با حضور مردم برگزار می شود گفت: وقتی ۷۰ تا ۷۳ درصد مردم در انتخابات پای صندوق های رای می آیند معلوم است که مردم به این انتخابات اعتقاد دارند و شما می بینید که چگونه تا پایان زمان رای گیری صف های طولانی برای ریختن آرا به صندوق ها وجود دارد.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما طبق قانون اساسی و قوانین جاری کشور سیستم اجرایی بسیار دقیقی داریم و سیستم نظارتی قوی شورای نگهبان بر انتخابات ها نظارت می کند.
از مجلس و دولت چه انتظاری می رفت؟
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت:‌ از مجلس و دولت انتظار می رفت در سال اقدام و عمل، طرح‌ها و لایحه‌هایی بدین منظور تهیه می‌کردند.
حجت‌الاسلام علی معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (سه‌شنبه) ضمن اشاره به یوم الله ۲۲ بهمن بیان داشت: ملت ایران در ۲۲ بهمن حماسه ای بی سابقه خلق کرده و استکبار ستیزی در مجلس خبرگان رهبری پایبندی خود به نظام را به رخ کشیدند. حال مسئولین هستند که از این حماسه برای پیشبرد اهداف انقلاب استفاده کنند.

وی افزود: ساده زیستی مسئولین و تلاش برای خود کفایی را چقدر جدی گرفتیم؟اگر می خواهیم مردم سرخورده شوند و در انتخابات شرکت کنند باید به این مشکلات توجه نمود مخصوصاً حقوق نجومی.

نماینده مردم مازندران افزود: رهبری در سال‌های اخیر بر اقتصاد مقاوتی تاکید دارند و از مجلس و دولت انتظار می‌رفت در سال اقدام و عمل، طرح‌ها و لایحه‌هایی بدین منظور تهیه می‌کردند.

حجت‌الاسلام معلی افزود: این انقلاب با زحمت و جان یاران امام و خون دادن مردم به پیروزی رسیده؛ ای کاش در جلسات شورای اداری و هیأت دولت چند سطری از فرمایشات امام خوانده می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: هنوز یاد فرزند شهدا و شهدای گمنام در کشور وجود دارد و خانواده‌هایی هستند که آرزوی دیدار فرزند شهیدشان را دارند؛ امام فرمود ولایت فقیه همان ولایت رسول الله است و پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد.

حجت‌الاسلام معلمی با بیان اینکه ساده زیستی امام زبانزد خاص و عام است، گفت: اما عده ای از زمین‌های هزاران متری صحبت می‌کنند، امامی که حاضر نبود از هوای لطیف کوفه در سال‌های تبعید استفاده کند و در نجف می‌ماند.
این مطلب به مرور تکمیلی می شود...

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار