گوناگون

راه حل هایی ساده برای برطرف کردن بوی بد دهان

پارسینه: بوی بد دهان یکی از مشکلات رایجی است که در وهله اول خود فرد و همچنین اطرافیان را بسیار ناراحت می کند.

،کسانی که گرفتار این ناراحتی هستند سعی می کنند تا هر طور شده از آن رهایی یابند. در ادامه شما را با چند راهکار ساده آشنا می کنیم:

1- سبزیجات معطر
آویشن:‌ ترکیبات معطر درگیاه آویشن موجب کاهش پلاک های دندانی شده و مانع از پوسیدگی های دندان و التهابات لثه که عامل بوی بد دهان به شمار می آیند،‌ می شود.

هنگام استفاده 5 گرم آویشن خشک را در 100 میلی گرم آب جوش به مدت 10 دقیقه بریزید و سپس بگذارید سرد شود.

جوشانده را صاف کرده و 2 تا 3 بار در روز آن را غرغره کنید. محلول چند قطره روغن آویشن در یک لیوان آب نیز به عنوان دهان شویه بسیار مفید است و تاثیر قابل توجهی در کاهش بوی بد دهان دارد.


جعفری: جعفری تازه تداوم بوی بد دهان در پی ایجاد برخی ترکیبات سولفوره در دهان و مجرای تنفسی را به خصوص پس از خوردن سیر و پیاز کاهش می دهد.

به علاوه، جعفری به خاطر دارا بودن مقادیر کلروفیل به عنوان یک خوشبو کننده دهان شناخته می شود. همان طور که در مورد آویشن اشاره شد،‌ جعفری تازه را دم کرده و سپس بگذارید تا سرد شود و آن را غرغره کنید. حتی می توانید چند برگ تازه آن را نیز بجوید.


2- عادات خوب برای مقابله با بوی بد دهان
بوی بد دهان در بسیاری موارد با کارهای بسیار ساده ای برطرف می شود. توصیه اکید می شود که دندان ها و زبان حداقل روزی دو بار پس از هر وعده غذایی مسواک شود که حتی بهتر است صبح،‌ ظهر و شب انجام شود.

مسواک را هر سه،‌ چهار ماه یک بار تعویض کنید. نظافت و بهداشت دهان تنها به مسواک زدن خلاصه نمی شود بلکه باید روزی یک بار نخ دندان نیز استفاده شود تا مواد غذایی باقیمانده لای دندان ها بیرون آمده و از تکثیر باکتری ها جلوگیری شود.


روزانه 5/1 تا 2 لیتر آب بنوشید تا رطوبت دهان تامین شود. درصورت خشکی دهان که یکی از عوامل زمینه ساز بوی بد دهان است، مکیدن آبنبات های بدون شکر مفید است زیرا باعث تحریک ترشح بزاق می شود.

به خاطر داشته باشید که مصرف الکل، قهوه و دخانیات در مورد کسانی که دچار بوی بد دهان هستند و حتی برای پیشگیری از آن توصیه نمی شود.


به طور منظم یک تا دوبار در سال به دندانپزشک مراجعه کنید تا مشکلات دهان و لثه به موقع تشخیص داده شده و دندان ها در صورت نیاز جرم گیری شوند.


3- توجه به مشکلات دهان و دندان
پیش ازاستفاده از اسپری های خوشبو کننده دهان که گاه تاثیرات سوئی بر سلامت بدن دارند و یا به کار گیری روش های مختلف برای رهایی از بوی بد دهان،‌ ابتدا با دندانپزشک مشورت کنید تا علت این ناراحتی مشخص شود.

در غالب موارد، وجود باکتری ها روی زبان و دندان ها عامل ایجاد بوی نامطبوع است. همچنین مشکلات دهان و دندان مانند پوسیدگی های دندان که آبسه می کنند و یا التهابات لثه که توجهی به آنها نمی شود نیز می توانند منشا بوی دهان باشند.

اگر هیچ مشکلی نداشته باشید دندانپزشک دندان های شما را جرم گیری می کند چرا که این مشکل نیز یکی دیگراز عوامل بوی دهان به حساب می آید.


4- بوی دهان؛‌ هشداری برای نشان دادن ناراحتی های دیگر
بوی بد دهان می تواند موقتی و به خاطر ناراحتی های جزئی مانند سینوزیت،‌ سرماخوردگی یا سوزش معده باشد. با این حال،‌ نباید در تشخیص و درمان آن تردید کرد زیرا هم برای خود و هم دیگران بسیار ناراحت کننده است و از طرفی ممکن است نشانه ای از یک بیماری جدی تر مانند نارسایی کبد یا کلیه ها، بعضی سرطان ها یا دیابت باشد.

در صورت تداوم بوی دهان باید توجه لازم صورت گیرد و فورا با پزشک مشورت شود.


منبع:‌ www.Passportsante.fr

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار