گوناگون

بااعتراض شركت كنندگان، كنفرانس اسلامي دولت آلمان ناكام ماند

پارسینه: كنفرانس يك روزه اسلامي دولت آلمان كه از سه شنبه در برلين پايتخت اين كشور آغاز گرديد، با اعتراض شركت كنندگان به سخنان وزير كشور با ناكامي مواجه شد.

به گزارش ايرنا، كنفرانس اسلامي آلمان از سوي دولت و زير نظر وزير كشور براي افزايش ارتباط بين مسلمانان اين كشور و جامعه آلمان و با هدف انتظارات طرفين با شركت 15 نماينده از دولت و 15 نماينده از نهادها و سازمان هاي اسلامي و اشخاص حقيقي برگزار شد.

در پايان اين نشست گروههاي اسلامي نااميدي خود را با توجه به ديدگاهها و سخنان وزير كشور اعلام كردند و 9 نفر از شركت كنندگان با انتشار اطلاعيه اي نسبت به از دست رفتن كوشش هاي چند ساله اين كنفرانس هشدار دادند.

اين افراد كه اغلب كارشناس مسايل اسلامي و اسلام شناس هستند، 'هانس پيترفريدريش'
وزير كشور را متهم كرده اند كه كوشش هاي چند ساله دولت براي گفت وگو با مسلمانان و نزديكي با اين قشر را به مخاطره مي اندازد.

اين اقدام كارشناسان بعد از آن صورت مي گيرد كه وزير كشور قبل از آغاز كنفرانس بار ديگر در اظهاراتي جنجال برانگيز اسلام را جزيي از آلمان ندانست و مهمتر از همه از مسلمانان خواست تا از همديگر جاسوسي كنند.

اين در حالي است كه سخنان وزير كشور آلمان موج اعتراض و نارضايتي در بين مسلمانان، غيرمسلمانان و حتي سياستمداران و احزاب و وزرا ايجاد كرده است.

'آرمينا اومريكا' يكي از شركت كنندگان در اين نشست و از معترضين به سخنان وزير كشور گفت: هنوز اين صحبت را از وزير كشور نشنيده ام كه اسلام قسمتي از جامعه آلمان است.

رييس فراكسيون سبزها نيز گفت: اين كنفرانس و سخنان وزير كشور وقيحانه بود و با وجود اين وزير نقش كنفرانس اسلامي به عنوان يك عامل همگرايي به پايان رسيده است.

'زابينه لويت هويزر اشنارنبرگر' وزير دادگستري نيز وزير كشور را متهم كرد كه كوشش ها براي همگرايي در كشور را خدشه دار مي كند.

وي افزود: اين كنفرانس نبايد به مكاني براي اختلاف تبديل شود. صحبت كردن در آن درباره نقش تاريخي مسيحيت در اين كشور ضرورتي نداشت.
به گفته برخي از شركت كنندگان در اين كنفرانس صحبت هاي تندي بين طرفين رد و بدل شد و شركت كنندگان با صداي بلند به سخنان وزير كشور انتقاد كردند.

شركت كنندگان پيشنهاد وزير كشور مبني بر مشاركت امنيتي مسلمانان كه منظور از آن جاسوسي پيروان اين دين از همديگر مي باشد، را درست ندانسته و گفته اند كه نبايد دين اسلام را به عنوان منشا افراط گرايي معرفي كرد.

'آنته شووان' وزير آموزش و پرورش نيز تاكيد كرده است كه مسلمانان قسمتي از آلمان هستند.
در پايان اين كنفرانس نيز وزير كشور آلمان بار ديگر در كنفرانس مطبوعاتي در باره اظهارات خود در خصوص مسلمانان و اسلام در آلمان را صحيح دانست و تاكيد كرد كه هيچ اشتباهي نكرده و براي همين هم هيچ چيز را پس نمي گيرد.

تمام خبرهاي منشتره درباره اين كنفرانس حكايت از شكست آن دارد و كارشناسان معتقدند كه با اين روند اين نشست به جاي آنكه به سمت تعميق گفت وگو با جامعه مسلمان باشد به سمت ايجاد فاصله حركت كرده است.

گروههاي اسلامي پيش از آغاز اين كنفرانس نيز نگراني و نااميدي خود را از نتيجه بخش بودن آن براي چهار ميليون و 300 هزار مسلمان آلماني ابراز كرده و معتقد بودند كه اين نشست به جاي بررسي مسايل اساسي مسلمانان به مسايل سطحي مي پردازد.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار