گوناگون

کاهش سن سکته در ایران

به گزارش مهر:دکتر مسعود مسلمی فرد با اشاره به زندگی ماشینی در شهرها و تغییر شیوه غذایی شهرنشینان گفت: متاسفانه وضعیت زندگی در شهرهای بزرگ کشور به گونه ای است که شهروندان برای انجام کارهای خود با کمبود وقت مواجه می شوند و ناگزیر هستند که برخی از فعالیتهای خود را محدود کنند.

بررسیهای پزشکی نیز نشان می دهد تا سال 2020 میلادی 70 درصد از موارد مرگ و میر نوجوانان کشورهای در حال توسعه از جمله ایران ناشی از مصرف تنباکو، چاقی و فشارهای عصبی است.

مسلمی فرد از پرخوری و بدخوری به عنوان یکی از گرفتاریهای زندگی شهری نام برد و افزود: مصرف فست فودها و غذاهای آماده که کالری کمتری دارند، باعث شده که میزان پرخوری در شهرهای بزرگ از جمله تهران افزایش یابد که این موضوع سلامت شهروندان را تهدید می کند.

بیماریهای قلبی و عروقی همچنان به عنوان اولین علت مرگ و میر در ایران محسوب می شود به طوری که روزانه حدود 300 نفر در اثر ابتلا به این بیماریها در کشور فوت می کنند.

به گفته نایب رئیس انجمن پزشکان عمومی کشور، آلاینده ها، ترافیک و دغدغه تامین هزینه های زندگی از دیگر علل افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش سن سکته است.

بررسیهای سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد بیش از 50 درصد مرگ و میرها در منطقه خاورمیانه ناشی از بیماریهای عروق کرونر است و حدود 70 درصد هزینه های بهداشتی و درمان کشورهای این منطقه که ایران نیز جزو آن است صرف بیماریهای قلبی و عروقی می شود.

مسلمی فرد گفت: استرس، اضطراب، آلاینده ها و تغییر عادات غذایی در شهرهای بزرگ باعث افزایش بیماریهای قلبی و عروقی و کاهش سن سکته شده است به طوری که سن سکته قلبی به حدود 35 تا 32 سالگی رسیده است.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار