گوناگون

سيگار «لايت» خطرناک تر از سیگار معمولی يك مرگ در هر ۳ ثانيه

رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري كنترل دخانيات دانشگاه ‌علوم پزشكي شهيد بهشتي اظهار داشت: آمار سرطان دهان در سيگارهاي «لايت» بيشتر از سيگارهاي معمولي است و سيگارهاي سبك و خنك تنها ترفند تبليغاتي است.

زهرا حسامي با اشاره به آمار 15 درصدي مبتلايان به سيگار در كشور بيان داشت: در سيگارهايي كه در آن از بيوفيلتر استفاده مي‌شود، به دليل اين‌كه فرد سيگاري پك‌هاي عميق‌تري مي‌زند، ميزان دود بيش‌تري وارد ريه او خواهد شد؛ بنابراين استفاده از بيوفيلتر، سرابي بيش نيست.
وي با اشاره به تبليغات معكوس برخي شركت‌ها درباره آدامس و خميردندان‌هاي ضد سيگار تصريح كرد:‌ اين نوع تبليغات بيش‌تر ‌موجب تشويق سيگاري‌ها به سيگاركشيدن مي‌شود و توجيهي كه اين شركت‌ها براي مفيد جلوه دادن اين محصولات در بهبود دندان‌ها در بهبود دندان‌ها ارائه مي‌دهند، صحيح نيست.

*يك مرگ در هر 3 ثانيه
رئيس مركز تحقيقات و پيشگيري كنترل دخانيات دانشگاه شهيد بهشتي با بيان اين‌كه 70 درصد از آمار عوارض سيگار مربوط به كشورهاي جهان سوم است، اعلام كرد:‌ طبق پيش‌بيني سازمان بهداشت جهاني در سال 2030 در هر 3 ثانيه يك مرگ بر اثر مصرف سيگار روي مي‌دهد و هم اكنون در جهان بيش از 5 ميليون نفر در سال جان خود را بر اثر مصرف سيگار از دست مي‌دهند.
وي در ادامه با تاكيد بر ماهيت توتون در دارا بودن ماده‌اي خطرناك به نام «پلي تونيوم راديواكتيو 210» براي عموم سيگاري‌ها خطر عقيم شدن آنان را يادآور شد و درباره همجواري كودكان و همچنين زنان باردار با سيگاري‌ها هشدار داد.
وي در پايان خاطرنشان كرد:‌برخي علائم ظاهري بعد از ترك سيگار شامل بي‌خوابي، خشكي دهان و افسردگي است كه با دارو درمان‌پذير است.

‌بر اساس اين گزارش كلينيك ترك سيگار واقع در بيمارستان مسيح دانشوري دارآباد با اراِئه مشاوره حضوري و تلفني طي 6جلسه خدمات خود را به طور رايگان به افراد سيگاري ارائه مي دهد.

ارسال نظر

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان

    نمای روز

    اخبار از پلیکان

    داغ

    حواشی پلاس

    صفحه خبر - وب گردی

    آخرین اخبار