نحوه اصولی جابجایی وسایل در اثاث کشی

پارسینه: چه در حال اسباب کشی باشید و چه بخواهید خانه خود را تمیز کنید، جابجایی اثاثیه سنگین، کار بزرگی است.
با تکنیکهایی ساده میتوانید جابجایی وسایل سنگین را بدون آسیب رساندن به کمر، خانه یا وسایل انجام دهید؟ این ترفندها پاسخ به چگونه خودمان جابه جایی وسایل در اثاث کشی را انجام دهیم، است.
پس در صورتیکه قصد اثاثکشی را دارید ادامه این مطلب را بخوانید تا به بهترین شکل اقدامات لازم برای جابهجایی را انجام دهید؟
شاید جابهجایی وسایل کوچک، کار مشکلی نباشد اما جابجایی وسایل بزرگ میتواند یک چالش باشد. بدون برنامهریزی، ابزار و تجهیزات مناسب، ممکن است وسایل شما آسیب ببیند.
به همین دلیل است که هنگام جابجایی وسایل باید محافظت از آنها را در اولویت قرار دهید در غیر اینصورت مجبور به تعمیر کردن وسایل میشوید.
13 ترفند جابه جایی وسایل در اثاث کشی به روش اصولی
1- وسایل بلند و سنگین مانند یخچال با گرفتن بالا و پایین آن
جابه جایی کمد بلند، کمد بایگانی یا یخچال سخت است. باید دونفره آن را جابه جا کنید. یخچال را کج کنید و آن را به عقب بچرخانید و از یک نفر بخواهید بالا و دیگری پایین را حمل کند. این کار وزن را در مرکز قرار میدهد و از تاب خوردن خارج از کنترل آن جلوگیری میکند. علاوه بر این، حمل و نقل آن در پلهها به سمت بالا یا پایین را نیز آسانتر میکند؛ زیرا زاویه حمل تقریباً با شیب پلهها مطابقت دارد.
2- نحوه عبور دادن صندلی راحتی و کاناپه با قراردادن آن به گوشههایش
جابهجایی یک صندلی راحتی بزرگ کمی سادهتر است. اما بهتر است از افراد حرفهای الگوبرداری کنید و صندلیهای بزرگ را به صورت ایستاده به گوشههای دیوار تکیه دهید. صندلی را به طرف خود بچرخانید تا مانند "L" به نظر برسد. سپس آن را دور چهارچوب در بچرخانید و از آن عبور دهید.
اگر میخواهید کاناپه را از در عبور دهید، ممکن است حمل آن به صورت افقی و چرخش به داخل اتاق برایتان غیرممکن باشد. قبل از اینکه وارد راهرو شوید، کاناپه را به روی دسته بخوابانید و آن را به سمت درب بلغزانید. تقریباً همیشه میتوانید آن را به صورت قلاب به دور درگاه در حرکت دهید. اگر کمی بلندتر از دهانه در است، ابتدا قسمت بالایی را از در عبور دهید و چند سانتیمتر فاصله بگیرید.
حتما برای جابهجایی وسایل سنگین در اسباب کشی از یک نفر دیگر هم کمک بگیرید.
3- لباسشویی و ظرفشویی را حمل نکنید یا بکشید بلکه بلغزانید
شما میتوانید از ابزاری به نام اسلاید یا لغزاننده برای جابهجایی وسایل سنگین استفاده کنید. این ابزار در اشکال و اندازههای مختلف در دسترس هستند. همچنین میتوانید برای لغزاندن وسایل از روکش ظروف پلاستیکی، فریزبی، روتختی، پتوهای متحرک، حولهها و تکههای فرش استفاده کنید. از لغزندههای پلاستیکی سخت برای فرش و از لغزندههای نرم و روکش دار برای کفپوشهای سخت استفاده کنید.
4- تسمه حمل مبلمان: دالی شانه
تسمههایی در بازار وجود دارد که دور شانه بسته میشود و به Shoulder Dolly معروف هستند. این ابزار با تکیه بر اهرمها و گروههای عضلانی بزرگ، وزن را از روی کمر شما برمیدارد. آنها همچنین دستان شما را برای مانور دادن آزاد میگذارند. با این حال، استفاده از آنها در پلهها دشوار است، زیرا وزن به طور کامل به سمت سراشیبی منتقل میشود.
چنانچه در طبقات بالایی ساختمان هستید بهتر است برای جابهجایی وسایل سنگین از آسانسور باربر استفاده کنید.
5- روی وسایل برقی، پتو و پلاستیک بکشید
اگر میخواهید ساندبار و تلوزیون خود را جابهجا کنید و به کارتن آنها دسترسی ندارید، بهتر است دور آنها پتو و پلاستیک بپیچید تا در زمان جابهجایی، آسیبی نبینند. برای این کار بهتر است ابتدا وسایل را کاملاً با پتو بپیچید و پتو را با سلفون کششی، محکم کنید.
6- پیچها و مهرهها را داخل کیسههای پلاستیکی برچسب دار قرار دهید
هنگام جدا کردن مبلمان، تخت خواب و … شاید پیچها و مهرهها گم شوند. بنابراین، همانطور که شروع به جدا کردن قطعات میکنید، مطمئن شوید که آنها را در داخل کیسههای پلاستیکی مهر و موم شده قرار دهید. روی تمام کیسهها بنویسید که مربوط به کدام مبل یا وسیله است. به این ترتیب، هنگامیکه به خانه جدید خود میروید و شروع به سرهم کردن مجدد وسایل میکنید، نیازی نیست که به دنبال پیچهای آن بگردید.
7- تاجایی که میتوانید قطعات وسایل را از هم جدا کنید
هنگام جابجایی برای وسایلی که قابل جداسازی هستند، توصیه میشود، کار جداسازی را انجام دهید. زیرا این کار قبل از جابهجایی وسایل در اثاث کشی باعث بیشتر شدن ماشین حمل بار و سبکتر شدن وسایل میشود. از جمله این وسایل میتوان به تخت خواب، میزهای پذیرائی، آباژور، میز تحریر و … اشاره کرد. اگر به دستورالعملهای مونتاژ اصلی دسترسی دارید، به سادگی از آنها میتوانید برای راهنمایی در مورد نحوه جداکردن قطعات آن استفاده کنید. تمام قطعات را در پلاستیک یا پوشش محافظ بپیچید و داخل یک جعبه مقوایی برچسب دار قرار دهید.
8- درها را کاملا باز کنید
سادهترین راه برای اطمینان از اینکه وسایل برزگ مانند یخچال و فریزر، مبلمان و … شما به راحتی از درها عبور میکند این است که جلو درب ورودی شلوغ نباشد. سپس درها را تا حد امکان باز کنید و مانعی جلو آن قرار دهید تا در طول جابهجایی وسایل در اسباب کشی باز نگه داشته شوند. این کار جابجایی وسایل را به داخل و خارج از خانه آسان میکند و از برخورد وسایل به گوشههای دیوار جلوگیری میکند.
9- از یک طناب برای جا به جایی تشک استفاده کنید
جابهجایی وسایل در اسباب کشی کار دشواریست که این دشواری شامل جابهجایی تشک نیز میشود. بسیاری از تشکها دسته دارند، اما نمیتوان در جابهجایی از آنها استفاده کرد. آنها در واقع برای کمک به شما برای تکان دادن تشک روی تخت ساخته شدهاند و خیلی قوی نیستند. یک راه سادهتر برای حمل تشک استفاده از یک طناب ساده است تا بتوانید کنترل بیشتری روی آن داشته باشید. این طناب را از دستههای تشک عبور دهید. سپس از یک لوله پی وی سی عبور داده و در نهایت انتهای آن را گره بزنید. حال تشک شما یک دستگیره دارد که به راحتی از آن برای جابهجایی میتوانید استفاده کنید. تشک را برگردانید تا بند در زیر آن باشد و به راحتی بتوانید آن را جابهجا کنید.
در صورتیکه پلاستیکهای متری را در دسترس دارید، بهتر است اطراف تشک را با پلاستیک محافظ بپوشانید تا لایه بیرونی آن آلوده نشود.
10- اثاثیه سنگین را خودتان جابهجا نکنید
این نکته ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما بسیاری از افراد تلاش میکنند که اثاثیه سنگین را خودشان بدون کمک جابهجا کنند. این نه تنها برای شخصی که اثاثیه سنگین را بلند میکند، خطرناک است، بلکه ممکن است باعث شکستن یا آسیب رساندن به آنها و حتی پوشش کف نیز بشود. هنگام اسباب کشی حتما از متخصصان این امر کمک بگیرید. از دوستان یا اعضای خانواده از قبل کمک بخواهید. اگر نمیتوانند کمکتان کنند با تماس با آچارباز برای جابهجایی وسایل در اثاث کشی از متخصصین آن کمک بگیرید.
ارسال نظر