ویژگیهای اعجاب آور تانک لئوپارد۲

پارسینه: لئوپارد-۲ تانکی است که از دستاورد طراحی تانک مشترک با آمریکا بهره میبرد
طراحی تانک لئوپارد-۲ از زمانی آغاز شد که آلمان از پروژه امبیتی-۷۰ کنار کشید. در آن زمان امریکایها برای جایگزین تانک ام ۴۸ و در اینده ام ۶۰ نیاز به یک تانک جدید داشتند و آلمانها هم تانک میخواستند. این پروژه در دهه ۱۹۶۰ بهطور مشترک با آمریکا برای طراحی یک تانک پیشرفته جدید انجام میشد و با وجود هزینه بسیار تنها به تولید چند پیشنمونه منتهی شد، اما از دستاوردهای آن در طراحی لئوپارد ۲ در آلمان و ام۱ آبرامز در آمریکا استفاده شد.
دلیل ساخت لئوپارد ۲ این بود که لئوپارد ۱ علیرغم کارایی بالا از جمله تحرک پذیری عالی دارای زره کمی بود و این مسئله با ورود سری تانکهای جدید روسی همچون تی۷۲ بیشتر خود نمایی میکرد
تانک لئوپارد-۲ تانکی است که توسط شرکت کراوسمافای وگمان در اوایل دهه ۱۹۷۰ برای ارتش آلمان غربی توسعه یافت. این تانک برای اولین بار در سال ۱۹۷۹ وارد خدمت شد و جایگزین لئوپارد-۱ تانک قبلی آلمانیها شد. مدلهای مختلفی از این تانک در نیروهای مسلح آلمان و دوازده کشور اروپایی دیگر و همچنین چندین کشور غیر اروپایی خدمت کردهاست. بیش از ۳٬۴۸۰ تانک لئوپارد-۲ تولید شدهاست. اولین جنگ واقعی این تانک به همراه ارتش آلمان در نبرد کوزوو بوده و همچنین به همراه نیروهای ایساف کانادایی و دانمارکی در افغانستان نیز به عملیات پرداختهاست.
وزن این تانک ۶۰ تن است و بدنه تانک از سه بخش اتاقک راننده که در جلوی بدنه قراردارد، بخش فرماندهی و کنترل که در وسط بدنه قرار دارد و بخش موتور که در انتهای بدنه قرار دارد تشکیل شده است.
راننده در جلو تانک لئوپارد۲ و سمت راست قرار دارد و میتواند از طریق یک دریچه در بالای سرش از تانک خارج شود. همچنین این اتاقک دارای سه پیرسکوپ برای دید رو به بیرون بر روی دریچه بالایی دارد.
توپچی در برجک سمت راستی در جلو برجک قرار میگیرد «جلو فرمانده و پاینتر» و دارای یک سایت هدفگیری ۱۵ EMES در بالای برجک است که شامل یک مسافت یاب لیزری با برد ۹۹۹۰ متر با دقت ۱۰ متر میشود که برای تیر اندازی تا برد ۴۰۰۰ متری کاربرد دارد. این سامانه دارای یک حالت دید حرارتی نسل دوم است که توان درشت نمایی ۱۲ ایکس را دارد. این نمونه از نوع X-WBG در سال ۱۹۸۳ روی این تانک نصب شد.
فرمانده نیز در سمت راست برجک پشت سر توپ چی کمی بالاتر قرار دارد و بر بالای سرخود یک دریچه برای خروج دارد که دور تا دور ان پیرسکوپهای برای دید سریع به بیرون وجود دارد. فرمانده یک سایت پانرماتیک R۱۷ PERI دارد که دید ۳۶۰ درجه به فرمانده میدهد. این نمونه به فرمانده اجازه درگیری مستقل از توپچی را میدهد. علاوه بر آن، سامانه توان درشت نمایی هشت ایکس دارد و فرمانده میتواند تصاویر سایت هدفگیری توپچی را نیز دریافت و ببیند.
تانک لئوپارد ۲ از موتور دیزل المانی ام تی یو ام بی ۸۷۳ با توان ۱۴۷۹ اسب بخار قدرت میگیرد. این موتور ۵.۴۷ لیتری چند سوخته و دارای اگزوز توربو شارژ است که داغ نشده و از این امواج فروسرخ از خود به جا نمیگذارد. دارای گیربکس ۶ دنده چهار دنده رو به جلو و دو دنده رو به عقب است و بیشترین سرعت ان در جاده ۶۸ کیلومتر بر ساعت و در خارج جاده ۳۱ کیلومتر بر ساعت است. اما سلاح اصلی تانک، توپ ۱۲۰ م م ال ۴۴ در نسخههایای ۰ تاای ۵ بود. این توپ که بر روی بسیاری از تانکها نصب شده به دلیل قدرت و دقت بالا شهرت زیادی دارد. تانک لئوپارد ۲ میتواند موشک لوله پرتاب هدایت لیزری لهد ساخت اسرائیل با برد ۸۰۰۰ متر را نیز پرتاب کند، ولی به صورت عملیاتی از ان روی این تانک استفاده نمیشد
خدایا تمام وسائل کشتار جمعی راازروی گیتی نابود کن که بیشترین ظلم از کشورهای عربی به این ملت شد انشاالله
این سلاحهای فجیع کشتار بشریت همه شون در این کشورهای به ظاهر متمدن . فکر و زندگی و کاسبیشون ساخت سلاحهای بیولوژیک و مخرب هست .تصور نابودی حتی یه انسان زنده هم غم انگیزه شرم بر شما انسان نماها.
از اعجاب دم و دستگاههای کشتاربشریت همه ذوق مرگ شدیم جون تو
بعضیا نظراتی مینویسند که مرغ پخته روی گاز خندش میگیره ایران این همه مدل تانک میزنه چیه پس ،از ذوالفقار۱تا۳تااخرین مدل کرار . نکنه تانکهای ما برای شوخی بازیه اگر کشتار جمعی نیست این همه موشک میزنیم.. کل ادعای جمهوری اسلامی پیشرفت همین موشکهاست ...یا نساز با اگر نیساری مثل آلمان بساز که سرمایه هدر نره به زمان باشد ...بدا به حال اندیشه ای که از زمان عقب مانده باشد ..بعدم سلاح کشتار جمعی غیر جمعی نداره ...به نقل از قرآن کریم هر کس، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد، چنان است که گویی همه انسانها را کشته؛ و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است. اگر آدم ادعا داره اقلا چهارنا سلاح پیشرفته بساز باشون بزن تو سر روسیه که بیشتر از مساحت کنونی ایران از خاکش برده الآنم هم نمیذاره کازصادر کنیم ... تو سر غرب هم نمیخواد بزنی یا بزن تو دهن چین که این همه اویزونش شدیم آخر رهبرشون میگه تنب بزرگ وتنب کوچک مال اماراته...یا ازت بترسن دریای خزر رو نبرن بین خودشون تقسیم کنن... حالا آذربایجان از خزر درآمد سرشاری دارد سلاح میخرد ودر سر ارمنستان میزند ...جدیدا برای ایرانم پروگری میکند با حمایت اسراییل وترکیه ... ...
بنازم صنعت آلمان را .۲۰۰سال از ما جلو است .به این میگن تکنولوژی