ویدیو| معاون قوه قضائیه: «سامانه ملی صبر» در اختیار مردم است/ احیای داوری و میانجیگری با روش غیرقضایی

پارسینه: حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور و معاون قوه قضائیه در گفتگو با پارسینه، خبرهای خوبی برای مردم در خصوص این مرکز داشت.
تهیه و تدوین: مجید سلطانی
مجری: مجید بهره مند
جناب ؛ داوری و کدخدا منشی سبب اطاله دادرسی می گردد وکسانی در عرصه قضاوت وارد می شوند که صلاحیت قضا ندارند و منجر به نابودی حق صاحبان حق می شود . این تکلیف حاکمیت است که ایجاد قضاوت و دادرسی نماید و فرار از تکلیف نمی بایست کرد . همین حل اختلافی هم که ساخته شده است سبب شده است که حقوق بسیاری از مردم از بین برود و کسانی در عرصه قضاوت وارد شود که اصلاً اهلیت قضاوت ندارند و در عین حال مخالفت با اصل قانون اساسی هم هست
در میانجی گری و به اصطلاح حل اختلاف ؛ که همان روش کدخدا منشی است , نهایتاً با زورگوئی و فشار یکی از طرفین دعوا مجبور به گذشت از حق خویش می شود و این عین ظلم و ناروائی است . رکن اساسی حاکمیت عبارت از قضاوت است و همه قوانینی که در کشور وضع می شود برای همین است که اگر مراعات نشد حاکمیت وارد جریان شود و طرف گریزگر از قانون را وادار به تن دادن به قوانین نماید .
خود قوه قضائیه موظف است که فیما بین مردم به قضاوت بپردازد و با ایجاد این کانونهای جدید راه فرار برای متهمان و مجرمان فراهم می شود .
وقتی حقی از کسی رفته است و به مراجع قضائی مراجعه می کند و کار به داوری می انجامد به این معناست که قانون رعایت نمی شود و به این صورت صاحب حق متضرر می شود . کدخدا منشی مربوط به سیستم دهات و جریانات قدیم بوده است .
اگر دولت دقت کنید دولت ؛ حاضر باشد با کدخدا منشی با مردم معامله نماید می شود تصدیق کرد که کدخدا منشی چیز خوبی است ولی دولت در مقام برخورد با مردم با اصل و مر قانون برخورد می کند ولی مردم می بایست با کدخدا منشی از حقوق اساسی خویش بگذرند یا اطاله دادرسی صورت گیرد و یکی اش همین قانون چک است که صاحب حق با این سیستم حل اختلاف چقدر سرگردان می شود و آخر هم از حق خویش می گذرد چرا ؟ چون حاکمیت از اینکه مجرم را زندانی کند عاجز است و زندان لازم را تهیه ننموده است .
اینها فرار از مسئولیت است و مردم را به هم مشغول نمودن و درگیر کردن مردم با همدیگر است
سلام
جناب رییس مرکز خداقوت.انصافتونو شکر. ما زحمت کشیدیم مصاحبه دادیم هزینه کردیم برای مجوزموسسات میانجیگری قبول شدیم حالا شما راحت و بی دردسر میگین به کارمندای شورا مجوزمیدبن؟ رو چه حسابی؟ پس زحمات ماچی میشه؟؟ چرا حرفی از قبول شده های میانجیگری نمیزنین؟ خواهشاً عدالت رو به برقرار کنید