سخنان علی افشانی شهردار تهران در شورای شهر+فیلم
پارسینه: شهردار تهران گفت: میخواهم به خودم و اعضای شورا اعلام کنم، فراتر از یک سوگندنامه این است که با خود و خدای خود عهد ببندیم که منافع مردم را به منافع خود و احزاب ترجیح دهیم و برای بهبود وضعیت آنان تلاش کنیم.
شهردار تهران با تاکید بر اینکه در این دوره مسئولیت من بسیار سنگینتر شده است، گفت: اینکه ۱۹ نفر به من رای دادند، بیان گر این نیست که آن دو نفر دیگر با من مخالف بودند بلکه بدین دلیل بود که تمامی داوطلبان توانا بودند و از سوی دیگر اعضای شورا برای انتخاب خود به طور قطع دلیلی داشتند.
افشانی اضافه کرد: از امروز همه ما باید در کنار هم و در راستای برنامهای که در ابتدا ارائه کردم، در جهت ارتقاء کیفیت زندگی پیش رویم.
وی ۲۹ اردیبهشت را یادآور حماسهای دانست که باعث شد سرنوشت شهر تهران به دست کسانی سپرده شود که از لحاظ عملکرد مورد تائید مردم بودند و در این باره گفت: در این راستا باید به شهروندان محترم پاسخ دهیم که قدردان حضور و اعتماد آنان خواهیم بود.
شهردار تهران تصریح کرد: میخواهم به خودم و اعضای شورا اعلام کنم، فراتر از یک سوگندنامه این است که با خود و خدای خود عهد ببندیم که منافع مردم را به منافع خود و احزاب ترجیح دهیم و برای بهبود وضعیت آنان تلاش کنیم.
افشانی گفت: اصول مدیریتی باید برمبنای حاکمیت قانون، رعایت حقوق انسانها و تعامل باشد، چراکه شهر تهران با مشکلات عدیدهای که دارد، بدون تعامل و هماهنگی ذی نفعان امکان پیشرفت نخواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه تمامی کسانی که ذی نفع هستند و همه کسانی که در اداره امور شهرتهران نقش آفرینی میکنند باید در کنار هم قدم بردارند، عنوان کرد: بیماری، بیمار را از پا نمیاندازد، بلکه نا امیدی است که بیمار را از بین میبرد. حال با وجود همه مشکلات که از آنها خبر داریم، با امید به همراهی همه ذی نفعان و مسئولان امیدواریم، قدمی اساسی برای رفع مشکلات مردم برداریم و با عنایت به خداوند کارنامه قابل قبولی را ارائه دهیم.
شهردار تهران در پایان سخنان خود سوگندنامه خود را قرائت کرد.
خداییی این شهرداره