گوناگون

ژست عجیب دو ستاره استقلال و پرسپولیس در قطر +عکس

 ژست عجیب دو ستاره استقلال و پرسپولیس در قطر +عکس

عبدالعلی چنگیز و ناصر محمدخانی دو ستاره فراموش نشدنی استقلال و پرسپولیس ۳۸ سال قبل عکسی عجیب و البته جالبی در قطر ثبت کردند.

به گزارش پارسینه،  از اواسط دهه ۶۰ تعدادی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران به قطر رفتند تا  توجه به پول خوبی که باشگاه‌های این کشور می‌دادند، زندگی خود را سر و سامان ببخشند چون آن زمان واقعاً در فوتبال ایران پول معنایی نداشت.

عبدالعلی چنگیز و ناصر محمدخانی دو ملی پوش بزرگ فوتبال ما که در جریان جنجال استعفای ۱۴ نفره بعد از بازیهای آسیایی سئول نیز قرار داشتند، از جمله نخستین لژیونرهای ما در قطر محسوب می‌شدند و رفاقتشان که در اردوهای تیم ملی شکل گرفته بود، در دوحه پررنگ‌تر شد. عکسی که در پایین مطلب ملاحظه می‌کنید سال ۱۳۶۶ در قطر گرفته شده و دو ستاره استقلال و پرسپولیس را به شکلی جالب نشان می‌دهد. شاید برای فوتبالدوستان جوان عجیب باشد ولی در دهه ۶۰ و به ویژه تا قبل از پایان جنگ تحمیلی، تلفن در داخل منازل اصلاً همه گیر نبود و حتی برخی فوتبالیست‌های مطرح کشورمان نیز درون خانه‌های خود خط تلفن نداشتند.

حالا ۳۸ سال از ثبت این عکس می‌گذرد و مردان حاضر در آن سرنوشتی متفاوت پیدا کرده‌اند. عبدالعلی چنگیز در امارات مربیگری پایه انجام می‌دهد و ناصر محمدخانی هم بعد از آن ماجرای تلخی که اتفاق افتاد، از فوتبال فاصله گرفت و دیگر مربیگری نمی‌کند.

عبدالعلی چنگیز

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار