محمد وحیدی:اصلاح ساختار پولی و بانکی و ایجاد توازن در عدالت اجتماعی اولویت ما ست

محمد وحیدی:اصلاح ساختار پولی و بانکی و ایجاد توازن در عدالت اجتماعی اولویت ما ست

پارسینه: منتخب مردم بجنورد، مانه، جاجرم و سلمقان در مجلس یازدهم معتقد است که یکی از مهم‌ترین اقدامات مجلس آینده باید اصلاح ساختارها باشد.

به گزارش پارسینه ؛ محمد وحیدی، منتخب مردم بجنورد، مانه، جاجرم، سملقان در مجلس یازدهم به « پارسینه » گفت: «یکی مسائلی که در جریان شیوع ویروس کرونا خودی نشان داد، ساختارهای کارآمد در کشور است. یعنی الان باید در مجلس یازدهم فرصت‌هایی ایجاد شود تا ساختارهایی با کارآمدی کمتر اصلاح شوند. مجلس هم باید به اصلاح این ساختارها در شرایط مختلف کشور ورود کند.»

او ادامه داد: «مثلا یکی از انتظارات مردم عدالت اجتماعی است. در واقع برای پیشرفت و توسعه لازم است که عدالت اجتماعی به صورت متوازن وجود داشته‌باشد. این مهم به یک اصلاح‌ ساختار اساسی نیاز دارد. برای نمونه مهم‌ترین آن مطالعات آمایش سرزمین در سراسر کشور وحدت رویه داشته‌باشد.»

منتخب مجلس یازدهم همچنین افزود: «نکته بعدی اصلاح ساختار پولی و بانکی کشور است. به هر حال حوزه اقتصاد اقتضائاتی دارد از جمله این که اگر کشور می‌خواهد رشد و توسعه داشته‌باشد باید ساختارهای پولی و بانکی‌اش اصلاح شود.»

وحیدی در مورد اصلاح ساختار پولی و بانکی کشور توضیح داد: «سال‌ها است در کشور این بحث وجود دارد که چرا سیستم بانکی کشور با کارمزد سنگینی کار می‌کند. خیلی از کشورها این معضل را حل کرده‌اند پس چرا ما که به لحاظ شرعی و مذهبی نیز برای این موضوعات احکامی داریم چرا باید سیستم بانکی ما به صورتی باشد که از مسیر بنگاه‌های اقتصادی سر در بیاورند. در واقع بانک‌های ما به جای این که در مسیر تولید قرار بگیرند در مسیر بنگاه‌داری قرار می‌گیرند. باید بنگاه‌داری را از سیستم بانکی دور نگه داریم . بانک یعنی امانت‌دار لذا بانک‌ها باید برای رشد نظام سرمایه گردش مالی و افزایش ظرفیت تولید تلاش کنند. همچنین در حوزه‌هایی مثل مجموعه‌های بازنشستگی نیز باید اقداماتی انجام داد که مدت ها است به دلیل ضعف مدیریت دچار ورشکستگی شدند.»

او در پایان افزود: «همچنین اگر قرار است در مورد پیام سال یعنی جهش تولید اتفاقی رقم بخورد باید حتما اقداماتی انجام شود تا بتوان نقاطی که مانع جهش تولید می‌شوند شناسایی و رفع شوند. یعنی همه سیستم‌های اقتصادی کشور و مراکز تولیدی بررسی کنند که نقاط آسیب‌پذیرشان چیست و کجا است و چگونه می‌توان آن را رفع کرد. اما چرا این پیام و این شعار در سال ۹۹ مطرح شد؟ به نظر من به دلیل این بود که نظام کشور در دوران پساکرونا نیاز به جهش تولید دارد و اگر در این زمینه قوی عمل کنیم می‌توانیم از بحران عبور کنیم. بنابراین اصلاح ساختارها و موانع در بخش‌های مختلف باشد. همچنین بحث بودجه‌ریزی در کشور نیز باید در اولویت مجلس آینده قرار گیرد.»

منبع: پارسینه

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار