رئیسی: نسبت به رفع مشکلات استان چهارمحال و بختیاری در این سفر و در مرکز پیگیری صورت خواهد گرفت

پارسینه: آیت الله رییسی گفت: تا حدودی که در این سفر امکان داشته باشد نسبت به رفع مشکلات پیگیری صورت خواهد گرفت و آن حدودی از مسائل را که در استان امکان ندارد در مرکز دنبال میکنیم که سفر منشاء آثار باشد.
وی افزود: پیش از ورود ما گروههایی به این استان اعزام شده بودند و گزارشهایی را پیرامون مسایل قضایی و مشکلات مردم این استان ارائه کردند که این گزارشها به رویت رسید.
رییس قوه قضاییه بیان داشت: تا حدودی که در این سفر امکان داشته باشد نسبت به رفع مشکلات پیگیری صورت خواهد گرفت و آن حدودی از مسائل را که در استان امکان ندارد در مرکز دنبال میکنیم که سفر منشاء آثار باشد.
آیت الله رییسی افزود: به دلیل رعایت مسایل بهداشتی امکان حضور در اجتماع مردم را نداریم، اما سعی میکنیم در جریان این سفر در اجتماعات محدود با نظرات و مشکلات مردم و مسئولان استان چهارمحال و بختیاری آشنا شویم.
ارسال نظر