از واکنش عجیب سلیمی نمین به هجمهها درخصوص انتصابات فامیلی تا حمله فرماندار اصفهان به دولت روحانی

پارسینه: مشغله فراوان گاهی باعث میشود از بخش مهمی از اخبار ساعات گذشته بی اطلاع بمانید یا درست در لحظاتی که در حال استراحت بودید، خبرهای مهمی بر روی خروجی خبرگزاریها و سایتهای خبری قرار گرفته که در جریان آنها هم قرار نگرفته اید، پارسینه تلاش میکند صبح هر روز مهمترین این رویدادها را که گاهی از نظرها دور افتاده و کمتر به آن پرداخته میشود به اطلاع مخاطبانش برساند.
باقری کنی: گروه ۱+۴ به مطالبه به حق ایران تن داد
علی باقری کنی گفت: نشست امروز (دوشنبه) کمیسیون مشترک برجام که با شرکت جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۴ برگزار شد دو دستور داشت.
وی سپس اشاره کرد که دستور کار اول کمیسیون مشترک برجام مربوط به گزارشی درباره «وضعیت اجرای برجام» بود و دستور کار دوم درباره «دیدگاههای طرفهای شرکت کننده» در این نشست در رابطه با مذاکرات در دوره پیش رو بود.
علی باقری کنی همچنین خاطر نشان کرد فردا (سه شنبه) کار گروه بررسی موضوع لغو تحریمها علیه ملت ایران آغاز به کار میکند.
وی سپس افزود: همه کشورهای عضو گروه ۱+۴ به مطالبه به حق جمهوری اسلامی ایران تن دادند و تاکید کردند که ابتدا باید وضعیت تحریمهای غیر قانونی آمریکا علیه مردم کشورمان مشخص شود و سپس در مورد سایر موضوعات بحث شود.
نظر قالیباف درباره حمایت از افشاگران فساد
مجلس شورای اسلامی و قوۀ محترم قضائیه میتوانند با تصویب و اجرای قانون حمایت از افشاگران فساد از طریق مردمیسازی مبارزه با فساد، برای مفسدان ناامنیِ بازدارنده ایجاد کنند.

ماکرون: مذاکرات وین باید بازگشت سریع طرفین به برجام را به دنبال داشته باشد
ماکرون با اشاره به دور جدید مذاکرات وین، گفت که ایران باید در این گفتگوها تعامل سازندهای داشته باشد.
وی بدون اشاره به بدعهدیهای آمریکا و انفعال طرف اروپایی، گفت که این مذاکرات باید بازگشت سریع طرفین به برجام را به دنبال داشته باشد.
پیش از این، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمانهای بینالمللی، آغاز دور هفتم مذاکرات برجامی در وین را موفقتآمیز خواند.
وی در پیامی توئیتری در اینباره نوشت که در جریان دور هفتم مذاکرات که با موفقیت آغاز شد، شرکتکنندگان در مورد اقدامهای فوری بیشتر به توافق رسیدند.
اولیانوف: اکنون لحظهای بسیار مهم، جدی و امیدوارکننده است
وی ادامه داد: «ایرانیها موافقت کردند روی مسیر هستهای کار کنند که به معنای بازگشت تهران به پارامترهای اولیه توافق از سال ۲۰۱۵ میلادی است».
این مقام روس افزود: «ایران در چند موضوع مهم انعطاف خاصی از خود نشان داده است، مهمترین نکته این است که تصمیم گرفته شد روند مذاکرات از جایی که در تاریخ ۲۰ ژوئن تعلیق شده بود، از سرگرفته شود. همه تحولاتی که در پایان ژوئن ظاهر شد، این مذاکرات را تشکیل داد».
نماینده دائم روسیه در سازمانهای بینالمللی در وین ادامه داد: «ایرانیها که موضوع اصلی آنها لغو تحریمهای آمریکاست، توافق کردند که به موازات آن، روی مسیر دوم هستهای که شامل بازگشت تهران به پارامترهای اولیه توافق هستهای منعقد شده در سال ۲۰۱۵ است، کار شود».
مذاکرات برای احیای توافق هستهای و بازگشت آمریکا به آن از روز دوشنبه در پایتخت اتریش از سر گرفته شد.
دبیرکل سازمان ملل: مردم آفریقا نباید برای سویه جدید کرونا سرزنش شوند
دبیرکل سازمان ملل افزود که به شدت نگران انزوای کشورهای جنوب آفریقا به دلیل محدودیتهای مسافرتی جدید است.
گوترش تصریح کرد نرخ پایین واکسن کرونا بستر مناسبی برای بروز انواع سویهها است. مردم آفریقا را نمیتوان به خاطر سطح پایین غیراخلاقی واکسیناسیون موجود در این قاره سرزنش کرد و نباید آنها را به دلیل شناسایی و به اشتراک گذاری اطلاعات مهم علمی و بهداشتی با جهان مجازات کرد.
دبیرکل سازمان ملل از همه کشورها خواست که آزمایشهای مکرر برای مسافران، همراه با سایر اقدامات مناسب موثر با هدف اجتناب از انتقال سویه اومیکرون کرونا انجام دهند تا امکان سفر و تعامل اقتصادی فراهم شود.
پیشنهاد علی مطهری به صداوسیما درباره ماجرای جنجالی کرسنت
واکنش سلیمی نمین به هجمهها درخصوص انتصابات فامیلی: خویشاوندان وزرا چه گناهی کردند؟
عطاءالله مهاجرانی: ٢۵ سال سیاست بس است، دیگر به آن برنمیگردم
* اگر یک نکتهای بگویم، مبالغه نیست. اگر مهاجرت نمیکردم یک خلأ و یا حفرهای در زندگیام بهعنوان نویسنده باقی میماند.
* موضعگیریهای سیاسی و اجتماعی من از موضع وطندوستی بوده و هست، حتی اگر من به ایران سفر نکنم.
* وقتی ترامپ و جان بولتون و پومپئو و اپوزیسیون برانداز، در فکر سوریهایشدن یا افغانستانیشدن ایران بودند، بدیهی است که موضعگیری داشته باشم. ضد تجزیه سرزمینی و ملی ایران هستم. هر حرکتی که بخواهد تهدیدی برای تمامیت سرزمینی ایران و وحدت ملی ما باشد، با هر بهانه و انگیزه و انگیختهای که باشد، مخالفم و از بیان صریح نظرم امتناعی ندارم. ناسزاها هم از هر سو که باشد، برایم اهمیتی و اعتباری ندارد.
* اخیرا یکی از طراحان واقعه یا فاجعه کودتای نوژه که با حمایت آمریکا و صدام برنامهریزی شده بود، که موجب اعدام تعدادی از نظامیان ما بهویژه تعدادی از خلبانان در شرایط حساس تیرماه ۱۳۵۹ شد، (من ماجرای این کودتا را در کتاب «نقد تحریف مدرن امام خمینی» با تفصیل بیشتری نوشتهام) توسط حریفان از گور بیرون آمده و با شعار دموکراسی تشویق به براندازی میکند. میبایست در برابر این رفتار ساکت نبود.
* البته ماجرای بیسامانی در اداره امور کشور، مثل ماجرای مدیریت آب و خاک و انتخابات! داستان دیگری است، که از همان زاویه من منتقد هستم. اما از زاویه دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران، تمامیت سرزمینی ایران و وحدت ملی، با گرایشهای رادیکال، حتی اگر اصلاحطلب هم باشند، فاصله دارم؛ و صد البته من فعال سیاسی نیستم، مطلقا به سیاست بهعنوان وظیفه یا عمل اجرایی فکر نمیکنم و بازنمیگردم. همان ۲۵ سال عمرم که صرف سیاست شد، بیش از بس بود! از جهان سیاست نه سفر بلکه مهاجرت کردهام.
آزمایش موشک بالدار مافوق صوت توسط روسیه
به گزارش خبرگزاری ریانووستی، یک مقام وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که ناوشکن «آدمیرال گورشکوف» ناوگان شمال روسیه از دریای سفید موشک تسیرکون را پرتاب کرد.
موشک با موفقیت پرتاب شد و به هدف تعیین شده در فاصله ۴۰۰ کیلومتری اصابت کرد.
مقام وزارت دفاع روسیه گفت که پرتاب آزمایشی این موشک ، مشخصات فنی را تایید کرد.

پرتاب آزمایشی قبلی موشک تسیرکون دو هفته پیش صورت گرفته بود.
بر اساس قوانین روسیه، قبل از این که موشکی به ارتش این کشور تحویل شود، باید ۹ بار مورد آزمایش قرار گیرد و پس از تایید مشخصات فنی آن، موشک به ارتش روسیه تحویل میشود.
براساس اطلاعات رسانههای روسی، موشک مافوق صوت تسیرکون با سوخت جامد و رادار گریز، میتواند اهداف را در فاصله حدود ۵۰۰ کیلومتری نابود کند که تا ۸۰۰ کیلومتر نیز میتواند افزایش یابد.
تمجید فرمانده سابق نیروی زمینی عراق از نقش ایران علیه داعش
به گزارش المعلومه، سرلشگر «علی غیدان» فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش عراق به بیان روایت هجوم تروریستها به مرقد امامین عسکریین (علیهما السلام) دو روز قبل از اشغال موصل در سال ۲۰۱۴ پرداخت.
وی افزود: زمانی که داعش به عراق یورش برد، پس از درخواست کمک فوری ارتش عراق، ایران انبارهای سلاح خود را به روی وزارت کشور و وزارت دفاع عراق به منظور حمایت از ارتش عراق در مقابله با تروریستها گشود تا کمبود تسلیحاتی ارتش عراق جبران شود. بدون اینکه محدودیتی قائل شود یا قراردادی امضا شود.
علی غیدان گفت: داعش قبل از موصل، سامراء را با ۲۵ خودروی «پی کاپ» اشغال کرده بود و زمانی که نیروهای عراقی وارد سامراء شدند، یک مسجد مملوء از مواد منفجره در ۱۵۰ متری حرمین عسکریین یافتند که تروریستها قصد داشتند صبح روز بعد به حرم حمله و آنرا ویران کنند.
فرمانده نیروی زمینی سابق عراق در خصوص چگونگی سقوط موصل نیز تاکید کرد: فرماندهی عملیات مشترک در آن زمان «عبود کنبر» بود و با «مهدی الغراوی» فرمانده عملیات نینوی جلسه گذاشت. الغراوی عملکرد ضعیفی از خود نشان داده بود و در بالا بردن روحیه نیروهایش ناکام عمل کرد.
وی افزود: از سوی دیگر «آثیل النجیفی» استاندار نینوی به من و فرمانده عملیات مشترک اعتراض میکرد که چرا انقلابیون موصل را هدف قرار میدهیم. منظورش تروریستهای داعش بود.
بازداشت ۱۷ نفر از معترضان به دولت ترکیه در آنکارا
رسانههای ترکیه امروز (دوشنبه) گزارش دادند در بحبوحه وخیمتر شدن بحران اقتصادی در ترکیه، ائتلاف انتخاباتی «کار، دموکراسی و آزادی» شامگاه یکشنبه قصد داشتند مقابل شهرداری منطقه «چانکایا» در آنکارا تجمع کنند و بیانیهای را بخوانند.
به نوشته پایگاه خبری مستقل «بیانِت» پلیس آنکارا، اما به گروهی که بهنمایندگی از این ائتلاف انتخاباتی قصد اعتراض به بحران اقتصادی در ترکیه و درخواست استعفای دولت را داشتند، حمله کرد.

نیروهای امنیتی ترکیه ضمن محاصره محل برگزاری تجمع اعتراضی مقابل شهرداری چانکایا، اجازه برگزاری این بیانیه را ندادند و حتی مانع نزدیک شدن خبرنگاران و رسانهها برای ضبط گزارش این حوادث شد.
بر اساس این گزارش، در حالی که شهروندان پس از مداخله پلیس، در خیابانهای اطراف محل تجمع، پراکنده شدند، اما نیروهای امنیتی بار دیگر به آنها حمله کرده و چندین نفر از جمله یک خبرنگار را بازداشت کرد.
به نوشته رسانههای ترکیهای، در مجموع ۱۷ نفر در جریان اعتراضات مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازداشت شدند.
شامگاه شنبه بود که اردوغان به شورای نظارت دولتی بهعنوان اداره حسابرسی که به ریاست دفتر جمهوری گزارش میدهد، دستور داد تا مؤسساتی را که مقادیر زیادی ارز خریداری کردهاند شناسایی کند و مشخص کند که آیا سقوط ارزش لیر عامدانه بوده یا خیر.
بر اساس این گزارش، لیر در این هفته پس از اینکه اردوغان متعهد شد به سیاست کاهش نرخ سود بانکی پایبند بماند، به پایینترین سطح خود سقوط کرد. واحد پول ترکیه امسال ۴۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است که حدود نیمی از این ضرر در دو هفته گذشته بوده است.
این تظاهرات بعد از آن رخ داده که ارزش واحد ملی پول ترکیه (لیر) در برابر دلار، در پی تنشزایی اخیر دولت اردوغان با کشورهای اروپایی و آمریکا، در سراشیبی سقوط قرار گرفته و بر اساس گزارشها بامداد یکشنبه به یکی از کمترین سطوح تاریخی یعنی ۱۲.۶۵ لیر در برابر ۱ دلار رسیده است.
ارسال نظر