گوناگون

تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد

تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد

پارسینه: محمود سعادت و مجید شکاری، دو قاضی متخلفی هستند که علاوه بر قطعی شدن محکومیت آنها مشخصات و تصاویر آنها نیز رسانه ای شده است.

بهمن ماه سال گذشته بود که رئیس قوه قضاییه خطاب به رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور گفت: به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار بدهید که هیچگونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، ‌آرای دادگاه عالی صلاحیت قضات پس از تأیید در دادگاه عالی تجدید نظر و تأیید رئیس قوه قضاییه همراه با نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر خواهد شد.

مردم طلب رشوه از سمت قضات را اطلاع بدهند

در هفته قوه قضائیه هم، آیت الله آملی لاریجانی خطاب به مردم گفت: قوه قضاییه با کثرت قاضی و نیروی انسانی مواجه است و در این میان منکر فساد نیستیم و اگر مردم در جایی تخلفی دیدند و طلب رشوه ای شد از طریق سایت حفاظت اطلاعات و دادستانی کل اطلاع بدهند.

اگر چه برخورد با قضات متخلف در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفته و حتی در سال گذشته برای ۲۵ قاضی درخواست تعلیق شده بود، اما هیچ وقت نام قضات متخلف رسانه ای نشد تا اینکه روز گذشته، محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضائیه با اسم بردن از دو قاضی، خبر از تعلیق به کار آنها داد.

وی در خصوص تخلفات این دو قاضی گفت: رئیس شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری ۲ اصفهان به نام آقای محمود سعادت فرزند حسینعلی به اتهام فساد اخلاقی پرونده‌اش در دادگاه عالی قضایی مطرح شد و به سلب صلاحیت قضایی و انفصال دائم از شغل قضایی محکوم گردید که این رای، چون اعتراض شده بود در تاریخ ۲۲ مرداد امسال قطعی شد.

تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد

محمود سعادت،اتهام: فساد اخلاقی

مجید شکاری فرزند خسرو رئیس شعبه ۱۰۲۴ دادگاه کیفری ۲ تهران به اتهام فساد مالی (اخذ رشوه) در دادگاه عالی محکومیت پیدا کرد و حکمش قطعی شد و به سلب صلاحیت قضایی و بازخریدی محکوم شده، دیگر قاضی متخلفی است که اژه ای از او نام برد.

تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد

مجید شکاری، رئیس شعبه ۱۰۲۴دادگاه کیفری ۲استان تهران،اتهام مالی

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظر

  • ناشناس

    لطفا از قضات معمم هم در صورت محکومیت عکس و تفصیلات منتشر کنید!

  • ناشناس

    بنده یکبار برای پس گرفتن خانه ام از مستاجر، قریب یک سال آواره دادگاه شدم. امیدوارم خداوند هیچ تنابنده ای را اسیر دادگاه های ایران نکند. سیستمشان بسیار قدیمی است و بازه زمانی به جواب رسیدن پرونده ها بسیار طولانی است.

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار