اظهارات مهم قالیباف درباره قانون حجاب
![اظهارات مهم قالیباف درباره قانون حجاب](https://cdn.parsine.com/thumbnail/Z8lgkvewS8ob/MiLLs3pIbSZq8dQJqRxCdShr_50Wkc4jY1ki41nuqlzgATG38T600hDGnsV29RXhJUB_IP96qSVK0zijOaKVC_eKH8Y_rFKR/%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%81.jpg)
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با بیان اینکه بدون شک حجاب یک موضوع شرعی و یک موضوع قانونی است گفت: اگر کسی از این موضوع دوقطبیسازیهای کاذب درست کند خیر سیاسی و دینی کشور را نمیخواهد.
به گزارش پارسینه به نقل از انتخاب محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با بیان اینکه بدون شک حجاب یک موضوع شرعی و یک موضوع قانونی است گفت: اگر کسی از این موضوع دوقطبیسازیهای کاذب درست کند خیر سیاسی و دینی کشور را نمیخواهد.
او افزود: موضوع حجاب احتیاج به درایت و توجه است و یک موضوع هویتی است و هرگز اجازه ندهیم در این بسترها دشمن اختلاف ایجاد کند.
ارسال نظر