واکنش به نحوه احضار حسن عباسی در حضور رئیس قوه قضاییه + فیلم

واکنش به نحوه احضار حسن عباسی در حضور رئیس قوه قضاییه + فیلم

پارسینه: نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: نباید گرین‌ کارت تخلف و اضافه‌ گویی در قوه قضائیه وجود داشته باشد. احضار حسن عباسی در کنار احضار سلبریتی‌ها نشان‌دهنده برخورد عادلانه است. اما اندک بودن آن نسبت به حجم عظیم اظهارنظرهای نسنجیده سیاسیون باورپذیری و قابلیت تعمیم آن را کاهش می‌دهد.

نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: نباید گرین‌ کارت تخلف و اضافه‌ گویی در قوه قضائیه وجود داشته باشد. احضار حسن عباسی در کنار احضار سلبریتی‌ها نشان‌دهنده برخورد عادلانه است. اما اندک بودن آن نسبت به حجم عظیم اظهارنظرهای نسنجیده سیاسیون باورپذیری و قابلیت تعمیم آن را کاهش می‌دهد.

خبرگزاری دانشجو: نماینده انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: اگر مواجهه جدی با ماموران متخلف در ماجرای مهر ماه سیستان و اتفاقات اخیر صورت می‌گرفت و عموم نیز از این برخوردها مطلع می‌شدند، قطعا در افزایش اعتماد به نظام و اصلاح تاثیرگذار بود.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار