وزیر اطلاعات با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد

وزیر اطلاعات با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد

پارسینه: حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب پیش از ظهر شنبه با آیت الله جوادی آملی و حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی دیدار و گفتگو کرد.

وزیر اطلاعات که روز گذشته به قم سفر کرده است، امروز با آیت الله العظمی جوادی آملی دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام سید اسماعیل خطیب پیش از ظهر شنبه با آیت الله جوادی آملی و حجت‌الاسلام والمسلمین رجبی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی دیدار و گفتگو کرد.

وزیر اطلاعات در این دیدار‌ها گزارشی از آخرین وضعیت کشور و اقدامات دولت سیزدهم برای بهبود اقتصاد کشور و اصلاح وضعیت معیشتی مردم ارائه کرد.

گفتنی است، وزیر اطلاعات روز گذشته، دیداری با اعضای جامعه مدرسین داشت و در حاشیه این دیدار از کتاب یاران امام در اسناد ساواک «آیت الله شیخ محمد یزدی» رونمایی کرد.
منبع: جماران

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار