مدیرانی با عمر بیش از ده سال!

پارسینه: پارسينه در اين گزارش مواردي از سن بالاي مديريتي در كشور را برشمرده كه در زير به آن اشاره ميشود

به گزارش پارسينه، انقلاب اسلامي ايران با حضور گسترده مردم و به ويژه جوانان در عرصه مبارزات سياسي شكل گرفت و به پيروزي رسيد. بعد از پيروزي انقلاب اسلامي نيز امام خميني(ره) با اعتماد به جوانان بخش مهمي از عرصه مديريتي كشور را به دست آنان سپرد. بعدها هم در جريان جنگ تحميلي اين جوانان بودند كه مديريت جنگ را بر عهده داشتند و در دوران دفاع مقدس از كشور صيانت كردند.
با گذشت سي و شش سال از انقلاب اسلامي و بيست و شش سال از پايان جنگ امروز سن مديريتي در كشورمان رو به افزايش است و ديگر موارد نادري از حضور جوانان در عرصه مديريتها را ميتوان يافت. بسياري از مديراني كه خود در جواني بر كرسيهاي مديريت تكيه زده بودند امروز كمتر به جوانان اعتماد ميكنند و اغلب آنها تمايلي به ترك كرسيهاي مديريت و بازنشستگي ندارند.
پارسينه در اين گزارش مواردي از سن بالاي مديريتي در كشور را برشمرده كه در زير به آن اشاره ميشود:
1.احمد جنتي : او متولد سال ۱۳۰۵ است و از سال ۱۳۶۰ دبیري شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و از سال 1371 تا كنون دبیری شوراي نگهبان را برعهده دارد.
2.اكبر هاشمي رفسنجاني: او كه متولد شهریور ۱۳۱۳ است از سال 57 تا 58 وزير كشور دولت موقت بود. هاشمي رفسنجاني با آغاز کار مجلس در ۷ خرداد ۱۳۵۹ اولین رئیس مجلس شورای اسلامی ایران شد و تا سال 67 رياست مجلس را برعهده داشت.
او همچنين از ۱۷ بهمن ۱۳۶۸ تاكنون رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام بوده و در فاصله سالهاي 68 تا 76 رياستجمهوري را برعهده داشته است.
هاشمي رفسنجاني در سال ۱۳۸۶به مجلس خبرگان رهبری راه پيدا كرد و ریاست مجلس خبرگان را تا سال 89 به عهده داشت.
او همچنين رييس هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي است.
3.محمود دعايي: او كه متولد سال ۱۳۲۰ است، بین سالهای ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۹ سفیر ایران در عراق بود.
دعايي از سال 59 تاكنون مديرمسوولي روزنامه اطلاعات را به عهده دارد و نماينده شش دورهٔ اول مجلس شورای اسلامی تا سال ۱۳۸۲ بوده است.
4.محمود هاشمي شاهرودي: او متولد ۱۳۲۷ است و از سال 71 تاكنون یکی از شش عضو فقهای شورای نگهبان بوده است. هاشمي شاهرودي در ۴ مرداد ۱۳۷۸ با حکم زهبر انقلاب به ریاست قوه قضائیه ایران منصوب شد و تا سال ۱۳۸۸ این منصب را در اختیار داشت.
او پس از پایان دوره ریاست در قوه قضائیه عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شد و در مرداد ۱۳۹۰ با حكمي از سوي رهبري به ریاست هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه منصوب شد.
5.علي رازيني: او كه متولد 1332 است در طول سالهاي بعد از پيروزي انقلاب ریاست دادگاه ویژه روحانیت، ریاست دادگاه های ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ، ریاست کل دادگستری تهران (در دور دوم ریاست آیت الله محمد یزدی)، ریاست دیوان عدالت اداری (دور دوم ریاست هاشمی شاهرودی) و ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح را به عهده داشته است.
رازيني در مرداد 88 از سوي آیت الله آملي لاریجانی به سمت معاون حقوقی و توسعه قضایی قوه قضاییه منصوب شد.
6.عباس شيباني: او متولد ۱۳۱۰ است و پس از انقلاب به عنوان وزیر کشاورزی در دولت موقت انتخاب شد. شيباني در چهار دوره مجلس شورای اسلامی نماینده تهران بوده و در دورهاي نيز ریاست دانشگاه تهران را برعهده داشته است.
او عضو دوره دوم، سوم و چهارم شورای شهر تهران بوده و تا سال 96 نيز در اين سمت باقي خواهد بود.
7.محسن رضائی: او كه متولد شهریور ۱۳۳۳ است در سال ۱۳۶۰ در سن 27 سالگی و در نخستین ماههای جنگ تحميلي با حكم امام خميني به فرماندهی سپاه پاسداران ایران منصوب شد و تا ۱۳۷۶ به مدت شانزده سال فرماندهی این نهاد را بر عهده داشت. محسن رضايي در سال ۱۳۷۶ با حکم رهبري، به سمت دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد و تاكنون نيز با همين عنوان در مجمع تشخيص مصلحت نظام مشغول فعاليت است.
8.عليرضا مرندي: او كه متولد ۱۳۱۸ است پس از انقلاب، در دولت دوم میر حسین موسوی و دولت دوم اکبر هاشمی رفسنجانی وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است. مرندي در ۱۸ آذر ۱۳۸۸ به ریاست فرهنگستان علوم پزشکی منصوب شد و به عنوان نماينده مردم تهران در دورههاي هشتم و نهم وارد مجلس شورای اسلامی شد.
9. محمد ریشهری: او كه متولد ۱۳۲۵ است در اواسط سال ۱۳۵۸ به ریاست دادگاه انقلاب ارتش منصوب شد. ري شهري همچنين در طول سالهاي بعد از پيروزي انقلاب حاکم شرع دادگاههای انقلاب اسلامی، ریيس دادگاه انقلاب ارتش، وزیر اطلاعات، دادستان کل کشور، دادستان ویژه روحانیت، تولیت شاهعبدالعظیم، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ايراني و دبیر کلّ جمعیت دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی بوده و اکنون ریاست مؤسسه فرهنگی دارالحدیث را برعهده دارد.
10.علیاکبر ولایتی : او متولد 1324 است و نمایندهٔ مردم تهران در اولین دورهٔ مجلس شورای اسلامی بوده است. ولايتي در سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۷۶ به مدت 16 سال وزیر امور خارجه ایران بوده است و پس از آن تاكنون مشاور بینالملل رهبری بوده است.
ولایتی از ۱۱ آبان ۱۳۹۲ با حکمی از جانب اکبر هاشمی رفسنجانی، ریاست مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده گرفت.
او همچنين ریيس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری و جمعیت حمایت از پیوند اعضاء و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
11. قربانعلی دری نجفآبادی : او متولد ۱۳۲۴ است و در دورههاي دوم و پنجم نماينده مجلس شوراي اسلامي بوده است.
دري نجفآبادي در دولت اول محمد خاتمی وزیر اطلاعات بود و در دوران رياست هاشمي شاهرودي در قوه قضاييه دادستان کل کشور بود. او در حال حاضر نماینده مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک است.
12. محمدرضا نعمتزاده : او كه متولد ۱۳۲۴ است پس از انقلاب ۱۰ ماه در سال ۱۳۵۸ وزیر کار و در سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۰ و ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۶ به ترتیب در دولتهای محمدعلی رجایی و اکبر هاشمی رفسنجانی وزیر صنایع بوده است.
حسن روحانی نعمتزاده را به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در كابينه يازدهم به مجلس معرفی کرد و سرانجام او موفق به کسب رأی اعتماد مجلس برای تصدی این وزارتخانه شد.
13. بیژن نامدار زنگنه: او متولد ۱۳۳۱ است و به عنوان اولین وزیر جهاد، نیرو و نفت در کابینههای میرحسین موسوی، اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی شناخته ميشود.
زنگنه از سال ۱۳۶۲ تا ۱۳۸۴ از اعضای شورای اقتصاد بود و از سال ۱۳۷۵ تا ۲۴ اسفند ۱۳۹۰ به عضويت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد.
او كه از اسفند ۱۳۸۵ تا مرداد ۱۳۸۷ به عنوان رییس هیئت مدیره شرکت هپکو فعالیت میکرد، هماکنون رییس هیئت مدیره و مدیرعامل موسسه گفتمان کشورهای مسلمان انرژی میباشد.
بعد از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم، بیژن زنگنه به عنوان گزينه پيشنهادي دولت براي وزارت نفت به مجلس معرفي و از سوي نمايندگان براي تصدي اين سمت انتخاب شد.
باز اینها پروردگان دوره قبل از انقلابند. نمونه رویشهای انقلاب= امثال احمدینژاد!
آقا اینکه خوبه ... این ماجرا که درمدیران میانی دولت بیشتره که ... مثلاً مدیر عامل یکی ازسازمانهای مرتبط با انرژی وابسته به وزارت نیرو 14 ساله که مدیر عامل این سازمانه !!!چهارتا وزیر و سه تا دولت عوض شدند ایشون هنوز مدیر عامله !!!
پارسینه جان عزیز، میدیران بالای 10 سال مدیریت خیلی بیشتر از اینهاست. توی ایران عمر مدیریت معمولا مادام العمره!!!
ما ركورد زديم!!!!!!!!
ما ركورد زديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ریاست مادام العمر و تضمینی ، یعنی همین .
و تجربه نشان داده است که این انتصاب ها و ریاست ها کمترین بهره وری را به دنبال دارد .