ظریف: بدون عواید برجام امکان تداوم وضعیت وجود ندارد

ظریف: بدون عواید برجام امکان تداوم وضعیت وجود ندارد

پارسینه: وزیر امور خارجه: اروپا می‌داند بدون تامین عواید اقتصادی برجام امکان تداوم وضعیت وجود ندارد؛ اروپایی‌ها برای مشخص کردن کشور میزبان SPV با چالش مواجه هستند.

به گزارش پارسینه ، محمدجواد ظریف در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته برای تبیین سازوکار SPV به منظور برقراری کانال مالی میان ایران و اروپا، گفت: اروپایی‌ها عنوان می‌کنند که برای پیدا شدن کشوری که میزبان این سازوکار باشد قدری با چالش مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه بحث‌ها در این موضوع هنوز ادامه دارد و با طرف‌های اروپایی در تماس هستیم تا وضعیت مشخص شود، اظهار کرد: در واقع برخی کشور‌ها که به عنوان میزبان پیشنهاد شدند این امر را نپذیرفتند و مذاکرات برای مشخص شدن میزبانی سازوکار SPV ادامه دارد.

وی در خصوص آغاز تحریم‌های یکجانبه آمریکا و در مقابل عدم آغاز به کار سازوکار مالی پیشنهاد شده از سوی اروپایی ها، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که انتخاب‌های متعددی دارد از این رو انتخاب هایمان براساس منافع ملی و بر اساس سازوکاری که در کشور تعریف شده اتخاذ می‌شود.

ظریف افزود: اتحادیه اروپا و سایر اعضای باقی مانده برجام می‌دانند که بدون تامین نیاز‌های جمهوری اسلامی ایران و در واقع عواید اقتصادی که برجام برای کشورمان دارد، امکان تداوم وضعیت وجود ندارد.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: بنابراین اینکه چه تصمیمی و در چه زمانی این مهم مشخص شود مقامات کشورمان با توجه به آخرین وضعیت‌ها مشخص خواهند کرد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار